Helemaal afgeneukt.

Ik heb een paar mannen via Internet geregeld, waarvan een man een hotelkamer huurt in een afgelegen hotel. Met de mannen heb ik afgesproken dat ze zich beneden in de bar verzamelen. Ik zal ze dan ophalen als je klaar ben om ze te ontvangen.

Op de bewuste avond drink je een lekker wijntje, want daar wordt je helemaal supergeil van. Je weet wel dat ik iets geregeld heb, maar daarbij blijft het dan ook. Snel pak ik onze weekeindtas met een paar zaken die ik nodig heb voor deze avond. Je weet niet om hoeveel mannen het gaat, alleen dat het één of twee mannen kunnen zijn. En dat vind je erg geil, het is een enorme fantasie van jou. We hebben het er wel vaker uitgebreid over gehad. In de auto begint de wijn al te werken en je wordt al lekker geil. Onder het rijden begin je al met je kutje te spelen. Dat gaat makkelijk wat je hebt een makkelijk maar super sexy jurk aangetrokken.

Je mag van mij alles doen, alleen je zelf klaar vingeren niet. Uiteraard probeer je erachter te komen wat er allemaal gaat gebeuren, maar ik laat weinig los. Geil als je bent, kan je haast niet wachten. Gelukkig hoeven we niet ver te rijden.

Super geil komen we aan bij het hotel. Ik check in en we gaan samen naar de kamer. Een mooie kamer met een lekker groot bed. Een beetje zenuwachtig ga je op het bed zitten. Nog even heb je twijfels, maar je geilheid wint het toch. Je wilt gewoon lekker verwend worden en lekker lang door geneukt worden. Om het laatste half uurtje door te komen drink je nog een wijntje en ik ga de kamer in orde maken. Je weet nog niks en wordt bij de gedachte over wat er gaat komen, alleen nog maar geiler, je kunt bijna niet meer wachten. Maar ik weet, hoe langer je moet wachten hoe natter je wordt. Ik kleed je langzaam uit, af en toe speels spelend met je klitje en schaamlipjes. Nat ben je zeker.

Je moet van mij op het bed gaan liggen. Ik pak uit onze weekeindtas vier touwen. Wat ga je nu doen, vraag je. Niet zo moeilijk te raden lijkt me. Je handen en voeten worden in spreidstand goed vast gebonden. Niet voor de pijn want daar houden we niet van. Maar om te zorgen dat je niets kan doen. Als je vast gebonden op het bed ligt kijk ik naar je mooie lichaam. Je kutlippen zijn helemaal opgezwollen. Je lekker geil klitje is ook helemaal hard en uit je kutje drupt een druppel geil naar beneden. Ik ga je even langzaam lekker beffen, waardoor je bijna helemaal over de rooie raakt. Met een vinger in je natte kutje ga ik langzaam op en neer. Je begint steeds harder te kreunen. Je tepels worden hard en je begint met je onderbuik te schokken. Prima, ik laat je lekker klaarkomen en hoop dat het gekreun niet door het hele hotel te horen is. Nadat je bent klaar gekomen, houd ik abrupt op. En pak een blinddoek en doe die voor je ogen. Je kijkt me nog even aan met je geile ogen. Deze vertellen me genoeg. Je hebt er zin om verwend te worden en hoe meer mannen hoe beter. Supergeil laat ik je achter op het bed. Ik pak uit de weekeindtas een fototoestel en maak nog een paar foto’s van je, zo kunnen we later nog nagenieten van de foto’s.

Snel ga ik naar de bar en kijk ik of ik de mannen zie met wie ik heb afgesproken. Doordat ik een bepaald shirt aan heb en deze beschrijving heb doorgegeven, komen de mannen naar me toe. Mooi op tijd. Nog even een paar details doornemen. Alleen met condoom, maar dat is vanzelfsprekend. En als ze iets niet wil, er gelijk mee ophouden. Als laatste spreek ik af, dat we niet meteen met z’n allen aan haar gaan zitten, maar dat we de spanning langzaam laten oplopen. Eerst gaan we haar met olie lekker langzaam in smeren. Eerst een man en dan steeds een paar handen erbij.

De mannen hebben er zin in. We gaan snel naar de kamer. Bij de deur aangekomen worden we stil, je mag namelijk niet weten met hoeveel mannen we zijn. Ik doe de deur open en zie je daar liggen op bed. Naakt, hulpeloos maar ontzettend geil. Je mooie grote borsten en je geschoren kutje met een klein plukje haar boven de klit zien er heerlijk uit. Langzaam lopen we naar binnen. De mannen kijken goedkeurend naar je en beginnen opgewonden te raken. Je hebt ons gehoord en probeert ons te zien. Gelukkig zit de blinddoek nog steeds goed voor je ogen. Snel pak ik de olie en geef die aan de eerste man (Ronald). Deze bedenkt zich geen moment en begint de olie op je buik te druppelen. Langzaam gaat hij naar je borsten. Je tepels beginnen hard te worden. Je probeert door vragen te stellen er achter te komen wie en met hoeveel we zijn, maar gelukkig houdt iedereen zijn mond.

Als er genoeg olie op je borsten zit, gaat hij langzaam naar beneden naar je kutje. Daarna druppelt hij olie op je benen. Dan zet hij de olie weg en begint hij je langzaam met zijn handen aan te raken. Hij begint bij je linker voet. Een tweede man (Freek) houdt zich niet in en begint bij je rechter voet. Heel langzaam masseren ze je voeten en gaan ze langzaam naar je benen toe. Je begint te kronkelen van geiligheid. De handen gaan langzaam naar je bovenbenen toe. Heel af en toe komen de handen aan de binnenkant van je benen en raken dan vluchtig je kutje aan. Dat gaan de handen naar je buik en beginnen ze je buik te masseren. De aantrekkingskracht van je borsten wordt te groot en snel worden je borsten onder handen genomen. Lekker zacht worden je borsten gemasseerd waarbij de tepels ook de nodige aandacht krijgen. Je kreunt het uit van geiligheid.

De derde man (Anton) pakt de olie weer en oliet je onderbuik goed in. Hij en de vierde man (Bert) beginnen je dijen goed te masseren. De vier paar handen op het lichaam van je maken je helemaal gek van geiligheid. Je blijft kreunen en begint steeds meer te kronkelen. Iedere keer dat je kutje aangeraakt wordt is het alsof er een elektrische schok door je lichaam heen gaat.

Terwijl je borsten gemasseerd worden door Ronald en Freek, gaan ze langzaam met hun tong je nek bewerken. Ik had ze verteld dat je nek en orenlelletjes zeer gevoelig zijn als je geil bent. Zachtjes bijten ze op je oorlelletjes, terwijl je kutje nu goed gemasseerd wordt. Anton is bezig je klitje te bespelen mijn zijn vingers, terwijl Bert twee vingers in je kutje heeft gestopt. Steeds sneller beweegt hij zijn vingers in je kutje. Dit wordt je allemaal te veel. Je oorlelletjes worden door twee mannen in hun mond genomen, terwijl je borsten en je tepels gemasseerd worden en er twee vingers in je kut soppen en je klitje door de vingers van Anton goed gemasseerd wordt.

Je laat je helemaal gaan, terwijl je eerste grote orgasme zich aankondigt. Steeds harder begin je te kreunen en te schokken met je heupen. Gillend kom je klaar. Iedereen kijkt geil toe als ze zien dat je lekker klaar blijft komen. Dit alles is zo geil, dat Ronald snel uit de kleren gaat en zijn half stijve lul naar je mond gaat. Je grijpt meteen je kans en begint zijn lul stijf te pijpen. Om een half stijve lul stijf te pijpen vindt je echt geil. Je voelt met je mond de lul, lekker dik en groot en die wil je straks in je kutje voelen. Freek kan zich ook niet meer inhouden en kleed zich ook snel uit. Ik ben al naakt en bied ook mijn lul aan. Om beurten pijp je Ronald en mij. Ik zie dat de lul van Ronald van een behoorlijk formaat is, iets langer dan de mijne maar veel dikker.

De andere mannen gaan zich nu ook uitkleden. Ronald trekt zich terug, doet een condoom om en gaat tussen je benen liggen. Met een paar kleine stootjes, zit hij helmaal in je. Langzaam begint hij in je te stoten. Je vangt alle stoten met je bekken op. Neuk me, roep je. Neuk me hard. Terwijl je mijn lul af en toe in je mond neemt, voel je de harde lullen van de andere twee mannen in je hand. Met je vast gebonden handen begin je hun ballen te masseren. Ronald neukt je in een goed tempo en het duurt niet lang of je begint alweer te trillen en te schokken. Je tweede orgasme komt nu snel opzetten. Je kutje begint te krampen en probeert de lul van Ronald leeg te zuigen. Deze trekt zich terug, want hij wil nog lang niet klaar komen. Freek neemt zijn plaats in met zijn harde iets dunnere lul. Deze ramt hij in een keer diep in je. Hij begint meteen als een bezetene te stoten. Heerlijk, roep je, ga door, ik ga zo nog een keer klaar komen. Ram door met je lul, diep in me, dieper, o wat is dit geil. Na een minuut of vijf begin je weer klaar te komen. Je zaad vragende kut, knijpt de lul van Freek helemaal leeg. Met een goed gevuld condoom, haalt hij zijn half slappe lul uit je openstaande natte kutje.

Mag ik even rust, vraag je, maar dat wordt beantwoord door Anton die Freek aflost. O jee nog meer, wat een lekkere lul heb je. Ondertussen houdt Ronald zijn lul in condoom bij je mond en zegt, ga mij maar lekker pijpen, dan proef je jouw eigen geil. Dit laat je je geen tweede keer zeggen. Ik pak mijn fototoestel en maak weer een paar foto’s van je. Je wordt geneukt in je geile kut, terwijl je een lul in je mond hebt en twee lullen aan het masseren bent. Anton begint te hijgen en te kreunen. Je weet dat hij lekker klaar gaat komen in je kutje en wordt nog geiler. Je voelt zijn eikel groter worden en met een paar diepe stoten komt Anton kreunend in je klaar.

Het is nu de beurt aan de Bert. Ook hij heeft geen problemen met je lekker natte kut en stoot meteen diep in je. Dan haalt hij zijn lul er weer helemaal uit. Hij heeft duidelijke de grootste lul van ons vijven. Bij iedere stoot gaat hij helemaal in je en haalt dat zijn stijve lul er weer helemaal uit. Steeds sneller doet hij dit. Ja, neuk me, oh wat neuk je lekker, ga door, ga door. Ik voel dat ik alweer ga komen kreun je. De andere mannen laten hun apparaat even rusten en masseren je borsten en je oorlelletjes. Ronald heeft zijn hand onder je lekker kontje geschoven en begint nu je kont te strelen. Speels speelt hij met je kontgaatje en steekt er een vinger in. Nu word je helemaal gek van geiligheid en kan je jouw orgasme niet meer in houden, vooral ook omdat Bert steeds harder begint te kreunen. Met nog een paar flinke stoten komt hij luid kreunend in je kutje klaar. Doordat hij een lekkere grote lul heeft voel je zijn eikel nog beter en groter worden dan voor hij klaar kwam. Ook jij komt weer gillend klaar.

Nadat Bert zich terug heeft getrokken, vraag je om een pauze. We zijn dan ook al meer dan een uur bezig. We maken je handen en benen los, maar laten de blinddoek om. Even drinken we wat. Nu begint je de mannen te vragen hoe ze heten. Ze zeggen hun naam. Vijf zeg je tegen mij. Ja met mij er bij vijf in totaal, dat is toch lekker. Ja, zeg je, ik ben al lekker klaar gekomen. Dat hebben we gehoord zeggen de mannen. Speels beginnen we weer je geile lichaam te strelen. Nu leggen we je op je buik en binden we je weer vast.

Nee, niet weer zeg je. Maar dat helpt niet. Ik begin je te masseren met olie. De andere mannen kijken toe. Langzaam stroomt de olie door je bilspleet. Met mijn vingers begin ik je kontje te bewerken. O ja, kreun je, lekker ga door. Ik giet wat olie op je kontje en zorg er met twee vingers voor dat je hele kontje een goed geolied gaatje wordt. Nadat ik je kontje opgerekt en geolied heb, vraag ik wie haar in haar kont wil neuken. Ronald zegt dat hij dat wil. Je wordt nog geiler om het feit dat je een vreemde lul in je kontje gaat voelen.

Wel voorzichtig zeg je, en langzaam maar zeker verdwijnt de harde lul van Ronald in je kontje. Met langzame halen begint hij je te neuken in je kontje. Ik ga met mijn hand naar je buik en ga je klitje strelen. Je vindt dit zo geil dat het niet lang meer duurt of je komt alweer. Dat is voor Ronald ook te veel en hij begint te kreunen en steeds harder te stoten. O ja, wat kom ik lekker klaar door een vreemde lul in mijn kontje, kreun je. O wat geil, een lekker harde lul die klaar komt in mijn kontje. Even later trekt hij zijn lul eruit. Meteen neem ik zijn plaats in en ga ik je lekker in je kontje neuken. Gelukkig doet het geen pijn, zeg je, ik kan daar zo lekker geneukt worden. Alles wordt mij nu ook teveel en kreunend kom ik in je kontje klaar. Ben je al genoeg geneukt, vraag ik je. Nee antwoord je, ik krijg er geen genoeg van. Maar nu wil ik wel losgemaakt worden. Daar gaan we mee akkoord.

Nadat je los gemaakt bent, gaat Anton met zijn harde lul op het bed liggen. Ik digigeer je nog steeds geblinddoekt boven op Anton en laat je langzaam zaken. Je weet nog niet wie er onder je ligt. In haar kontje zeg ik tegen Anton en hij laat je verder lekker over zijn paal glijden. O ja, wat lekker is deze lul. Langzaam zak je naar beneden, helemaal zijn lul in je kontje nemend. Langzaam begint Anton zijn lul in je kontje te stoten. Mijn liefje laat zit helemaal op Anton zakken. Anton begint in je oor te hijgen en knabbelt aan je oorlelletje. Terwijl de stijve lul langzaam en ritmisch in je kontje verdwijnt, gaat Bert je harde gevoelige klitje likken. Ga door, roep je steeds. Stop een vinger in mijn kutje. O ja, lekker, ga door met je mond en jij ga door met neuken. Stop er nog een vinger bij. O, wat ben ik geil. Je zoveelste orgasme komt er alweer aan. Ga door, sneller, ga door. Je begint weer wild te schokken en hoort dat ook Anton zich niet meer in kan houden. O ja, kom maar lekker klaar in mijn kontje. Bert heeft inmiddels weer een stijve lul gekregen en doet snel een condoom er om. Nee, roept mijn je, ga door met beffen. Stop er een vinger in. Bert heeft gelukkig een andere vinger klaar, en duwt deze voorzichtig in haar. Twee lullen in me, wat geil, wat ben ik goed gevuld, ga door, neuk me klaar, spuit alles in me. Steeds sneller gaan de lullen ritmisch in je tekeer. Je bekken begint te schudden en ik weet dat je kutje en je kontje lekker aan het knijpen zijn, omdat je geweldig klaar gaat komen. Gillend kom je klaar. Gelukkig voor je gaan de mannen door met je te sandwichen. Bert komt als eerste in je klaar. Zijn plaats wordt snel ingenomen door Freek. En weer word je heerlijk klaar geneukt. Nadat de beide mannen in je zijn klaar gekomen, wil je weer even een pauze.

Na wat drinken, gaan de mannen verder. Omdat ze toch al een keer of twee klaar zijn gekomen, word je op het bed gezet. Een voor een pijp je onze lullen weer stijf. Dan vraag je of de mannen nog wensen hebben. Je bent al zo heerlijk verwend, dat je vindt dat de mannen ook aan hun beurt moeten komen. Ronald wil door je klaar gepijpt worden.

Goed zeg je zonder condoom, maar wel voor het zingen mijn mond uit. Dan mag je alles op me spuiten. Ik weet dat je een klaarkomende man erg geil vindt om te zien. Ronald gaat op bed liggen en je neemt met je lekkere pijpmond de lul van Ronald in je mond en begint hem lekker te pijpen. Doordat je op je knieën zit, zie ik je natje kutje nog steeds open staan. Je hebt nog niet genoeg denk ik en druk mijn lul in een keer diep in je. Dat heeft zijn uitwerking. Steeds harder begin je Ronald te pijpen. Net op tijd haalt hij zijn lul uit je mond en hij spuit voor mijn ogen al zijn sperma over je gezicht en borsten.

Met zijn geil op je, draai ik je om en zorg ik dat je weer lekker op het bed ligt met je bekken net buiten de bedrand. Nu ga ik je weer neuken, terwijl de andere drie mannen om je heen zitten. Langzaam beginnen ze zich af te trekken terwijl ik je neuk. Hun handen zitten aan je borsten en aan je klitje, die nu vrij toegankelijk is.

Terwijl ik je diep neuk, pijp je Freek. Zelf helpt hij zich zelf ook, want je begint weer te komen. Net op tijd haalt ook Freek zijn lul uit je mond en je ziet hoe zijn witte geile stralen sperma op je landen. Weer kom je klaar, zo geil vind je dit. Anton begint ook te kreunen. Je neemt snel zijn lul in je mond en geeft hem zo het laatste zetje voor zijn zaadlozing. Hij spuit alles over je borsten heen.

Ik wil ook door je klaar gepijpt worden en haal mijn lul uit je kutje. Freek neemt mijn plaats in. Je kijkt me geil aan, terwijl Freek je neukt. Ik voel je even verkrampen als je me pijpt en zie dat Freek je anaal pakt. Hij ramt diep in je zeer natte kontje. Anton steekt een vinger in je kutje terwijl Bert je klitje masseert. Ik word zo geil dat ik niet langer op kan houden. Je zuigt me helemaal leeg en alles spuit over je heen. Dit wordt weer te veel voor je en een orgasme komt weer opzetten. Gillend kom je klaar, terwijl Freek je anaal neukt en je twee vingers van Anton in je voelt.

Freek haalt nu zijn lul uit je kontje en doet het condoom af. Hij begint zich af te trekken en komt met een grote lading zaad op je buik klaar. Je smeert al het zaad over je lichaam heen en pakt dan een handdoek om je af te drogen. Ik ben helemaal kapot en jullie?

De mannen hebben zich ook helemaal uitgeleefd. Je bent inderdaad helemaal afgeneukt. Je kutje is helemaal rood en opgezwollen net als je kitje. Je kontje voel je wel, maar gelukkig is het niet pijnlijk. Helemaal uitgeblust, maar zeer voldaan gaan we nog wat drinken. We nemen afscheid van de mannen en spreken af dat dit wel voor herhaling vatbaar is.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Radar Desktop