Heerlijk sloppy seconds.

Na het lezen van zoveel heerlijke en geile verhalen hier heb ik besloten om mijn verhaal ook maar eens met jullie te delen. Ik ben een vrouw van 29 jaar jong en nu inmiddels alweer 6 jaar getrouwd met een schat van een man. Maar na zo’n drie jaar huwelijk wilden mijn man en ik beide wel eens wat anders, een beetje meer spanning in ons sexleven brengen dus. We kochten eerst wat speeltjes om in bed wat meer afwisseling te krijgen en ook gingen we soms met de auto er op uit om dan op de meest vreemde plekken even lekker te neuken. Totdat mijn man opeens met een nieuw plan aan kwam zetten, hij stelde voor om eens te reageren op een advertentie voor partnerruil. In eerste instantie zag ik dat nou niet echt zitten, maar hoe meer advertenties we zagen op internet hoe meer zin ik in het idee kreeg. Het leek mij wel geil om te neuken met een ander en dan te zien hoe mijn man gelijktijdig een andere vrouw aan het neuken zou zijn. Het moest van mij dus wel in dezelfde kamer gaan gebeuren en niet in aparte kamers. Na een behoorlijk aantal reacties van onze kant op de talloze advertenties de we hadden gezien maakten we uiteindelijk een afspraak met een stel in het midden van het land.

We hadden op een zaterdagavond afgesproken bij een bar en nadat wij elkaar daar ontmoet hadden waren we het er alle vier wel over eens dat er wel een klik was. Hij was een goed gebouwde en best wel knappe kerel en zij mocht er ook best wel zijn, slank mooi lang blond haar en een paar stevige borsten. Even later stapten we in de auto en reden achter dit stel aan naar hun huis waar we al snel aan de eerste drankjes zaten. We spraken over van alles en nog wat, maar er werd nauwelijks over sex gesproken. Ik keek zo af en toe eens op de klok en zag dat het al aardig tegen middernacht begon te lopen en ik betwijfelde of er nog wel iets zou gaan gebeuren die avond. Schijnbaar dacht de blonde vrouw er ook zo over want op een bepaald moment liep ze de kamer uit om enkele tellen later weer terug te keren in een mooi sexy lingerie setje, met de woorden “gaan we nog wat doen vanavond ? “ liep ze naar mijn man toe. Ze ging naast hem op de bank zitten en pakte hem direct in zijn kruis en binnen een paar tellen had ze zijn harde lul in haar handen. Ik zag dat ze hem begon te pijpen en toen kwam haar man naar mij toe, ik zat heerlijk op een comfortabele stoel. Hij begon me te kussen en ik merkte gelijk dat hij er ook wel zin in had, hij opende mijn broek en trok hem zachtjes naar beneden. Toen was mijn slipje aan de beurt en zat ik in mijn blote kutje voor deze heerlijke kerel. Hij begon me te beffen op een zalige manier en ik voelde de sapjes uit mijn kutje lopen, ondertussen keek ik ook nog naar mijn man die nu druk bezig was met die blonde vrouw. Waarschijnlijk kwam het daardoor dat ik gewoon absurd geil was, je man zo bezig te zien met een andere vrouw en tegelijkertijd gebeft worden door een andere man.

De blonde vrouw ging nu op haar knieën zitten en mijn man achter haar, hij duwde zijn harde lul in haar kutje en ik kwam direct klaar op de stoel waar ik nog steeds genoot van die tong die mijn kutje heerlijk aan het verwennen was. Waarschijnlijk merkte de man dat ik klaar was gekomen want nu ging hij op zijn knieën tussen mijn benen zitten, zijn broek was inmiddels uit en ik zag een behoorlijk flinke stijve lul in zijn hand die hij richting mijn kutje dirigeerde. Langzaam liet hij zijn paal tussen mijn schaamlipjes verdwijnen en ik voelde hoe zijn behoorlijk grote lul mijn natte kutje opvulde. Ik genoot zo intens van die lul, dit was de eerste keer dat ik een andere lul in mijn kutje kreeg sinds dat ik mijn man kende. Deze man kon echt heerlijk neuken en omdat ik nogal onderuit gezakt in de stoel zat voelde ik de complete lengte van zijn paal echt goed in mijn kutje. Het duurde dan ook niet lang of ik kwam voor de tweede keer klaar die avond en nu met een lul in mijn kutje. Het geil sopte gewoon in mijn kutje en hij bleef mij heerlijk door neuken. Mijn man was nog steeds driftig bezig met de blonde vrouw te neuken, hij had haar heupen vast en ik zag hem hard en diep in haar kutje stoten. Het was puur genieten voor mij, geneukt worden en je man zo lekker bezig te zien met die andere vrouw en voor mij was dit het toppunt van geilheid. Ik pakte nu de man bij zijn billen om hem nog dieper in mijn o zo geile kutje te voelen en  dat werd hem waarschijnlijk te veel van het goede. Ik voelde hem opeens zijn stoten dieper en onregelmatiger in mijn kutje plaatsen en toen kwam zijn ontlading en wat voor een. Ik voelde zijn zaad keihard in mijn kutje gespoten worden en niet zo’n klein beetje ook, bij elke stoot die hij nu nog plaatste kwam er weer een golf zaad uit zijn lul gespoten. Hij vulde me echt hellemaal met zijn zaad en er leek geen einde aan te komen. Ik zag ook dat mijn man klaar kwam en het kutje van de blonde vrouw vol spoot en dit bezorgde mij mijn zoveelste orgasme. Met die heerlijke en nog steeds sperma lozende lul in mij lag ik gewoon schokkend klaar te komen aan de lopende band. Uitgeput waren de man en ik en langzaam trok hij zijn overigens nog steeds harde lul uit mijn kutje, ik zag nog een sliert sperma aan zijn eikel hangen. De blonde vrouw had in ieder geval maatregelen getroffen want ze overhandigde ons handdoeken en washandjes zodat we ons even konden wassen.

Nadat we weer geheel gekleed waren hebben we nog even na zitten praten en zo gingen wij weer midden in de nacht richting huis. Onderweg vroeg mijn man hoe ik het had gevonden en ik vertelde hem eerlijk dat ik er echt van had genoten. Hij bekende dat het hem meer op had gewonden om mij te zien neuken en dat hij ook niet echt lekker was klaar gekomen, ondanks dat hij de blonde vrouw best wel aantrekkelijk vond. Ik stelde hem voor om anders nog een keer een afspraak met dit stel te maken om te kijken of het misschien toch beter zou gaan in aparte kamers, maar daar moest mijn man nog eens goed over na denken. Hij bleef maar doorgaan met het vragen over hoe het was met een andere lul in mijn kutje en hoe vaak ik was klaar gekomen en hij gaf ook toe dat hij daar wel ontzettend geil van werd las ik hem dat vertelde. Om hem te overtuigen dat ik echt heerlijk had geneukt vroeg ik hem om even op een stil plekje te parkeren en dat ik het hem dan wel even zou laten zien en voelen. Mijn man vond al snel een rustige parkeerplek langs de weg en ik vroeg hem om even met mij uit de auto te stappen. Ik liep naar de motorkap en opende mijn broek en vroeg hem of hij mijn kutje even wilde voelen, dan kon hij beoordelen hoe geil ik het had gevonden.

Langzaam gleed hij met zijn hand in mijn slipje en hij voelde het zaad van de andere man nog uit mijn kutje lopen, mijn hele slipje zat vol met sperma, zoveel was er in mijn kutje gespoten en ik voelde het er nog steeds uit lopen. Dit geilde mijn man echt op en hij trok mijn slipje nu langzaam naar beneden en hij zag al het zaad van die man in mijn kruis zitten en er hingen nog gewoon slierten zaad aan mijn kutje die er uit lekten. Hij pakte me op en zette me met mijn kont op de motorkap, trok zijn broek een stuk naar beneden en als een wilde ramde hij zijn keiharde lul in mijn sperma druipende kutje. Ik werd door hem geneukt als nooit te voren en het sperma van de andere man werd er gewoon uit gestoten door mijn man, het kwam aan alle kanten uit mijn geile kutje en het sopte behoorlijk. Mijn man kwam binnen een paar tellen klaar en ik voelde voor de tweede keer binnen een paar uur een nieuwe lading zaad diep in mijn kutje gespoten worden, alleen deze keer door mijn eigen man. Uiteraard kwam ik ook weer een keer heerlijk klaar en toen hij zijn lul uit mijn kutje trok en ik ging staan toen zagen we allebei pas hoeveel sperma ik in mijn kutje had zitten, het stroomde er gewoon uit, de mengeling van het sperma van mijn man en zijn voorganger. Ik maakte mijn kutje zo schoon mogelijk met mijn slipje en een schone zakdoek die ik nog bij me had en ben toen zonder slip maar wel met mijn broek aan weer in de auto gaan zitten en we reden verder richting huis. Daar aan gekomen kon ik uiteraard ook mijn broek direct in de was gooien, want er was nog veel meer sperma uit mijn kutje gelekt en dat zat nu allemaal in de kruis van mijn broek. In bed hebben we nogmaals heerlijk liggen neuken en daarna vielen we uitgeput in slaap.

We hebben eigenlijk nooit meer een nieuwe afspraak gemaakt met dit stel, jammer want die man kon echt goed neuken. Maar mijn man had de smaak van iets anders te pakken gekregen, mijn volgespoten kutje neuken had hem namelijk ongekend op gewonden en dat zou ik weten ook. Hij sprak helemaal niet meer over partnerruil, nee hij begon nu steeds over een andere man die mij moest neuken en hoe vaker hij er over begon hoe meer trek ik er in begon te krijgen. Zo gebeurde het dat hij op een bepaalde avond tegen mij vertelde dat hij had gereageerd op een advertentie van een man die een stel zocht waarbij hij de vrouw lekker wilde verwennen en dat die man die avond langs zou komen. Hij overdonderde me nogal en ik was het er ook niet echt mee eens, aangezien ik de man nog nooit had gezien maar hij verzekerde mij dat ik er geen spijt van zou krijgen en dat ik altijd nog nee zou kunnen zeggen. Ik was nog niet echt gerust gesteld maar ik besloot om dan eerst maar eens te zien wat voor een man hij had uitgenodigd, hij kent mijn smaak als niemand anders dacht ik nog, dus er zal echt geen monster langs gaan komen. Die avond rond 21.00 uur ging de deurbel en mijn man vroeg of ik de deur wilde openen.  Ik had me al behoorlijk sexy gekleed op verzoek van mijn man dus als dat de bewuste visite zou zijn dan kreeg hij gelijk te zien met welke vrouw hij misschien een leuke avond zou kunnen gaan beleven.

Op het moment dat ik de deur opende zag ik een echt knappe vent staan, gespierd, goed gebouwd en een vriendelijk uiterlijk, ik was gelijk al enthousiast. Hij had een bos bloemen voor mij mee genomen en een fles wijn, hij vond het wel zo netjes om niet met lege handen te komen. Ik had in ieder geval al besloten dat als het aan mij zou liggen hij zeker wel met een lege zak ons huis zou gaan verlaten. Uiteraard stelden we ons aan elkaar voor en nadat mijn man de wijn had ingeschonken werd er over van alles en nog wat gesproken. Het bleek dat de man masseur was van beroep en dat hij daar een aardige boterham mee verdiende, nu moet je weten dat ik gek ben op massages, dus dat was alweer een pluspunt. Mijn man had nu een punt gevonden om het ijs te breken en hij pakte een dvd uit onze verzameling, een porno dvd waar masseurs vrouwen masseren en daarna uitgebreid gaan neuken, die dvd wond mij altijd wel op. De man lachte en zei dat het er jammer genoeg niet zo aan toe ging als hij vrouwen moest masseren, dat waren over het algemeen oudere vrouwen die ergens last van hadden en heel af en toe een aantrekkelijke vrouw maar dit soort zaken kon hij niet doen natuurlijk. Nadat de dvd gestart was keken we alle drie naar de film en ik denk dat we ook alle drie met de minuut geiler werden. Mijn man vroeg of ik zo’n massage wel eens mee zou willen maken, waarop ik allen maar geil ja knikte en verder mijn ogen niet van het beeldscherm af haalde. Even later vroeg hij aan onze visite of hij mij misschien even zou willen masseren, dat vond hij geen bezwaar en geil als ik was stemde ik er natuurlijk in toe toen hij aan mij vroeg of ik dat zou willen. Mijn man stelde voor dat ik alvast met de man naar boven zou gaan en dat hij nog even zijn drankje op zou drinken en dan zou hij ook naar boven komen.

Ik stond op en ging de man voor naar boven hij liep vlak achter mij en hij moest zo mijn billen kunnen zien onder mijn korte rokje en misschien zag hij ook wel dat mijn slipje doorweekt was van mijn kutvocht. Op de slaapkamer aan gekomen legde hij eerst een paar handdoeken op het bed en daar moest ik dan naakt op gaan liggen, hij kleedde zich ook uit en kwam naast me zitten. Langzaam begon hij mijn schouders te masseren en zakte af naar mijn heupen om uiteindelijk mijn billen te kneden. Ik werd hier zo ongelooflijk geil van en ik lag nu al te kreunen op het bed. Toen voelde ik zijn vingers even tussen mijn benen glippen en zijn vingers raakten mijn natte kutje, hij merkte dat ik geil was en speels gleed hij een paar keer met zijn vingers door mijn natte spleetje heen. Even later draaide hij me om en pakte me zachtjes bij mijn borsten, hij kneedde ze liefdevol en begon met zijn tong rondjes rond mijn tepels te maken. Ik werd gek van deze man, hij maakte me met de minuut geiler en toen ik even tussen zijn benen keek zag ik direct dat het hem ook niet ongemoeid liet. Hij had een heerlijk dikke lul en die stond recht overeind, het was echt geen kleintje mag je wel weten, het was gewoon een knots en ik verlangde naar meer. Hij spreidde mijn benen en kwam op zijn knieën tussen mijn benen inzitten en begon toen van af mijn heupen naar boven te wrijven, steeds weer opnieuw. Soms voelde ik de eikel van zijn dikke lul zachtjes tegen mijn kutje aan komen en ongemerkt opende ik mijn benen steeds een beetje meer. Hij had door dat ik smachtte naar een lul in mijn kutje, maar hij bleef maar op die manier mijn lichaam wrijven en telkens kwam die nu toch wel vochtige eikel tegen mijn schaamlipjes aan. Ik lag nu echt geheel gespreid voor hem, wijder kon ik mijn benen niet meer spreiden en toen kwam het hoge woord er bij mij uit, waarschijnlijk de woorden waar hij op wachtte. “Neuk me, neuk me” smeekte ik hem bijna, ik wilde die lul in mijn kutje voelen stoten. Hij glimlachte en kwam toen geheel over mij heen liggen en ik voelde hoe zijn dikke lul zonder probleem langzaam mijn kutje opvulde, het was gewoon zalig.

Heel langzaam lag hij mij te neuken en ik voelde dat hij het tempo langzaam op begon te voeren. Opeens pakte hij een kussen en legde dat onder mijn billen en toen hij zijn lul opnieuw in mijn kutje stootte kwam hij ongekend diep. Dit was gewoon hemels, deze man wist hoe hij een vrouw moest neuken en al snel kwam ik voor de eerste keer overheerlijk klaar, ik kreunde het uit en hij bleef maar door pompen in mijn druipende kutje. We lagen als wilden te neuken en ik had niet in de gaten dat mijn man ondertussen ook de slaapkamer binnen was gekomen, hij was spiernaakt en stond met een geile blik in zijn ogen al trekkend aan zijn lul te kijken hoe zijn vrouwtje heerlijk werd geneukt door een andere man. Mijn masseur liet mij gewoon sterren zien, want ik beleefde het ene na het andere orgasme en hij wist van geen ophouden. Mijn man kwam op zijn knieën op het bed zitten en ik pakte zijn lul die ik heerlijk begon te pijpen, dit was pas genieten, een lul in mijn geile kutje en een in mijn mond. Mijn man begon onze masseur nu aan te moedigen met woorden zoals “spuit haar kutje maar lekker vol, dat wil ze, ze wil je zaad in haar kutje voelen spuiten.”  Het leek wel of hij deze opzwepende woorden nodig had van mijn man, een soort van toestemming om mijn kutje lekker vol te spuiten want hij ging er nu echt voor. Bij elke stoot die hij nu in mijn hongerige kutje plaatse verwachte ik zijn ontlading en die kwam dan ook een paar tellen later. Hij begon onwaarschijnlijk klaar te komen in mijn geile lichaam, stralen geil sperma voelde ik in mijn kutje gespoten worden en ik dacht dat ik gek werd. Ik lag onder hem te genieten en klaar te komen aan de lopende band en ik voelde met recht flinke ladingen zaad in mijn kutje gespoten worden. Nog een paar laatste diepe stoten plaatste hij in mijn kutje en toen liet hij zich langzaam op mijn naakte lichaam zakken. Ik voelde zijn zaad uit mijn kutje sijpelen en mijn man was inmiddels aan het voeteneind van het bed gaan staan om een beter zicht op mijn gevulde kutje te kunnen hebben. Toen mijn masseur dan ook langzaam zijn pik uit mijn kutje trok had mijn man het niet meer, hij zag het zaad gewoon uit mijn kutje stromen.

De man ging naast mij liggen en dat was voor mijn man het moment waar hij op had gewacht. Direct sprong hij op bed en met zijn stijve lul in zijn hand nam hij plaats tussen mijn benen en in een snelle beweging plantte hij zijn lul in mijn van het zaad druipende kutje. Hij genoot met volle teugen om mij weer een keer te kunnen neuken in een ander zijn sperma en om eerlijk te zijn wond het mij nog meer op als de eerste keer. Nu begon ik mijn man aan te moedigen dat hij mijn kutje nu echt af moest gaan vullen, ik schreeuwde het bijna uit dat ik nog meer zaad in mijn kut nodig had. De masseur begon ondertussen aan zijn pik te trekken, die raakte weer opgewonden van ons twee en ik probeerde om zijn harde lul in mijn mond te krijgen. Mijn man zag het allemaal voor zijn ogen gebeuren en die kon het nu niet meer houden, schokkend en kreunend spoot hij nu zijn lading diep in het binnenste van mijn overgeile kutje. En op hetzelfde moment kreeg ik nog eens een flinke lading zaad in mijn mond gespoten van de masseur.   Ik was zowel boven als van onder nu gevuld met overheerlijk warm sperma en op het moment dat mijn man zijn lul uit mijn kutje trok, opende hij mijn schaamlippen wijd en showde de masseur mijn met sperma gevulde en lekkende kutje. Beide mannen hebben toen om beurten mijn kutje leeg gelikt en ook dat bezorgde mij weer de nodige orgasmes. Dit was gewoon een hoogtepunt in mijn sexleven en ik hoopte dat ik meerdere avonden als deze zou gaan beleven.

Na deze geile gebeurtenis hebben we met zijn drieën nog even in de kamer na zitten borrelen en toen de man afscheid had genomen zijn we naar bed gegaan, om te slapen in dit geval want we waren echt wel voldaan.

Zo is het eigenlijk altijd door blijven gaan, ik liet me neuken door wildvreemde mannen en tot op heden doe ik dat nog steeds. Soms bij ons thuis als mijn man er bij is en soms laat ik me neuken door een ander en dan kom ik thuis met een goed gevuld spermakutje. Mijn man is dan weer echt blij en neukt me dan direct daarna, zolang hij maar kan neuken in het sperma van een ander, dan vind hij alles prima. Ik verlang de laatste tijd steeds meer naar vreemd sperma in mijn kutje, meer dan mijn man eigenlijk weet en zo is het al eens voor gekomen dat ik mijn kutje door vier kerels vol had laten spuiten en dat mijn man de vijfde lading thuis naar binnen spoot. Hij moest eens weten dat hij zijn lul gewoon in een zaad cocktail heeft leeg gespoten, misschien maakt hem dat nog wel geiler, maar voorlopig houd ik dat nog maar even geheim voor hem.

Ik ben van plan om deze week weer met een aantal kerels te gaan neuken en als mijn man dan later zijn lading zaad er bij heeft gespoten wil ik dat hij mijn kutje leeg likt. Dit lijkt mij zo geil en ik weet zeker dat ik dan nog wel een aantal keer klaar zal komen. Als ik er nu al aan denk dan kom ik al bijna klaar en dat alleen al bij de gedachte, dus begrijp je wel hoeveel zin ik er nu al in heb.

Dit is mijn verhaal en zoals jullie zien heb ik er speciaal geen enkele naam in genoemd, je weet maar nooit wie dit leest, alhoewel misschien is het wel een lekkere geile kerel die mijn kutje ook eens vol wil spuiten. Mijn man kan daarna zijn zaad er weer bij spuiten en zo hebben we allebei weer heerlijke sloppy seconds.  

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten