Heerlijk met drie mannen

Heerlijk met drie mannen.

Het is donderdagavond, ik ben me aan het klaarmaken voor vanavond. Heerlijk gedoucht, alles netjes geschoren. Nou ja, bijna alles. Voor de verandering heb ik een klein streepje op mijn kut laten staan. Vanavond spreken we weer af. Doordeweeks hebben we daar meestal geen tijd voor, maar nu kon ik echt niet langer wachten. En jij blijkbaar ook niet. Mijn nieuwe rokje gaat aan en een eenvoudig zwart shirtje erop, het is toch snel genoeg weer uit.

Vol spanning rij ik rond een uurtje of 7 jouw kant op. Je doet de deur open en bent nog netjes aangekleed. Ik kus je vol op je mond en zoek al snel je riem op. Je houdt me tegen, je hebt andere plannen. We gaan een drankje drinken in de stad. Hier had ik niet op gerekend, zonder slipje in de auto gaat prima, maar zonder slipje in de kroeg is toch wel een stukje spannender. Al redelijk snel krijg je het door en plaagt me af en toe een beetje. We gaan aan de bar zitten, ik denk dat de geilheid van me afstraalde want aan aandacht van de mannen geen tekort. Ik raakte aan de klets met de barman. Hij zag er lekker uit, beetje gespierd, lief koppie en ondeugende ogen. Het hoort natuurlijk bij zijn baan, beetje flirten met iedereen, maar ik had wel door dat hij mij wel erg interessant vond. Ondertussen was jij ook aan de klets geraakt, een vriend van je was bij ons komen staan. Ik was omringd door lekkere mannen. Ik was al geil doordat ik geen slipje aan had en dat werd alleen maar erger doordat ik je niet direct kon bespringen. Ik had zin in je!

Er ging een paar uurtjes voorbij en ik had al veel wijntjes op en begon alleen maar geiler te worden. De aandacht van de barjongen, jij tegenover me die me af en toe stiekem aanraakte onder mijn rokje… Het was erg gezellig. Ik moest naar de wc, ik had het niet direct door, maar je liep me achterna. Geen moment bedacht ik me en trok ik je een wc in (het idee hebbend dat niemand het zag). Nu kon ik eindelijk je riem losmaken en die heerlijke lul tevoorschijn halen. Je was al helemaal hard, ik heb even aan je lekker pik gezogen om daarna zo snel mogelijk mijn kutje eroverheen te schuiven. Ik gebood je om in mijn mond klaar te komen en niet in mijn kutje. Het duurde niet lang en je trok je lul terug en ik ging op mijn knieën zitten om je klaar te pijpen. Kleren recht getrokken, en daar gingen we weer richting de bar. Je vriend gaf me een knipoog, ook de barman was het niet ontgaan. Hij vroeg me of ik altijd zo’n geil sletje was. Altijd weet ik niet, maar die avond was ik het wel en iedereen had het door. De hitsige gesprekken gingen door, ik vond het wel leuk om in de belangstelling te staan van deze 3 mannen. Jij had wel door dat ik goed geil was en wilde op een gegeven moment naar huis. De jongen achter de bar vond het jammer dat we weggingen, er waren niet zo veel mensen meer. Ik besloot hem uit te nodigen mee te gaan. Wetend dat jij overal voor in bent durfde ik dat wel.Waarop je vriend antwoordde: maar dan wil ik ook mee.

Mijn hart sprong een keer over, 2 mannen is een leuk nieuwtje, maar meteen 3! Maar wat een geil idee, en ik kon er eigenlijk ook niet meer onderuit. Bij jou huis aangekomen was de spanning niet meer te houden, je drukte me tegen de muur en begon me te zoenen. De barjongen stond heerlijk toe te kijken en je vriend ging op de grond voor me zitten. Hij bestudeerde mijn kutje en zag hoe nat ik al was, hij ging langzaam met zijn vinger langs mijn lipjes. Ik wilde meer, ik wilde die vingers in me voelen! Hij begon me eerst te likken. Wij waren nog steeds aan het zoenen, je trok mijn shirt uit en zag mijn tepels al recht vooruit staan. Je begon eraan te likken en te zuigen. Heerlijk zoals er nu aan twee kanten met me gespeeld werd. Ik wenkte de barjongen dichterbij te komen, ik gaf hem een zoen en opende zijn broek. De tweede harde lul die ik die avond zag, hmmm! Ik nam hem in mijn hand en begon eerst langzaam maar daarna steeds sneller te bewegen. Hij vond het heerlijk. Nu duwde jij me op de grond, zittend op mijn knieën. Ook jouw broek was ondertussen open en ik begon je te pijpen, terwijl de lul van de barjongen nog steeds in mijn hand lag. Je vriend is achter me gaan zitten en kon zo verder spelen met mijn kutje en af en toe dwaalde zijn hand een beetje af naar het gaatje erboven. 3 mannen, alle drie voor mij! Ik werd gek, ik wilde een pik in me voelen. Ik draaide me om en keek je vriend recht aan, duwde hem op de grond, trok ook zijn broek naar beneden en ging boven op hem zitten. Zijn lul gleed voorzichtig mijn natte kutje in. Jij zat nu achter me en begon mijn kontje te likken terwijl ik je vriend langzaam aan het berijden was. De barjongen kwam met zijn harde lul voor mijn gezicht staan en ik kon niet anders dan hem in mijn mond nemen. Het was heerlijk.

Na een tijdje wou jij me ook pakken, je trok me van hem af en legde me op mijn rug. Eerst gaf je nog een paar likjes aan mijn kutje, ik werd nog natter dan ik al was. Het geil liep langs mijn lippen naar beneden, tussen mijn billen door. Mijn kontje was dus ook al lekker nat. Je ging met je vinger langs mijn kontje, je plaagt een beetje. De andere jongens zijn ook weer lekker met me bezig, ieder aan een borst, likken, voelen, knijpen, strelen. Ik voel nu overal handen. Jou vingers gaan eerst mijn kutje in, eerst een, dan twee en net zo gemakkelijk gaat nummer drie er bij in. Je gaat door totdat ik bijna kom, dan trek je je vingers eruit en duwt er een voorzichtig in mijn kontje. Ahhh, dat is lekker. Je gaat zachtjes door, dan komt er nog een vinger bij. Ondertussen heeft een van de jongens mijn clitje weer gevonden, ik word aan alle kanten verwend. Je hebt door dat ik ontzettend geil ben en niet meer kan wachten tot ik weer geneukt word. Je pakt mijn billen stevig vast en in een beweging duw je je harde lul mijn gaatje in. Het doet pijn en het voelt zo goed op hetzelfde moment.

Je begint me te neuken, lekker hard, lange halen. Erin en eruit. Mijn kontje is lekker strak, ik zie dat je ervan geniet. Ik ook. Na een tijdje stop je even, en zegt me dat ik de barjongen moet neuken. Hij gaat op zijn rug liggen en ik klim er bovenop. Ook zijn pik voelt heerlijk aan in mijn kutje. Dit keer komt je vriend voor me staan zodat ik met zijn lul kan spelen. Eerst met mijn handen, maar al snel doe ik mijn lippen om zijn lul heen. Je ziet mij genieten van deze twee pikken. Nu de derde nog, je vraagt hoe graag ik je in me wil voelen. Heel graag! Ik wil dat jij me nu ook pakt! Je twijfelt geen moment en pakt me weer stevig vast bij mijn billen. Dit keer doe je een beetje voorzichtig, en zonder al teveel moeite schuift je lul mijn kontje binnen. Wat voelt dit vol! Wouw! De jongen onder mij begint steeds harder te stoten. Dit voelt goed! Ik kreun het uit. Af en toe kan ik me niet meer concentreren op het pijpen en pak ik zijn lul in mijn handen om op die manier verder te gaan. Af en toe krijg ik een zoen van hem. Ik ben zo geil. Geneukt worden door drie mannen, de energie giert door mijn lijf! Nog een paar stoten van de jongen onder mij en hij komt heerlijk klaar. Ik wil nog even op hem blijven zitten maar doordat jij me nog in mijn kontje aan het neuken bent is het te heftig voor hem. Je moet even stoppen, ik klim van hem af en lik zijn lul schoon. Uitgeput en voldaan gaat hij liggen kijken hoe wij verder gaan.

Nu heb ik ook zin om jou lul te proeven. Ik duw je op je rug en pijp je als nooit tevoren. Mijn kontje steekt omhoog, de uitnodiging voor je vriend om me te pakken. Hij gaat achter me zitten en laat zijn lul in mijn nog steeds natte kutje glijden. Hij begint met stoten, het is heerlijk. Ik ben ondertussen al zo gevoelig overal dat ik er kippenvel van krijg. Je kan mijn genot van mijn gezicht aflezen. Met mijn geile blik kijk ik je af en toe aan tijdens het pijpen. Je lul is heerlijk, ik wil je nog een keer proeven! Van achteren wordt ik nog steeds lekker gepakt door je vriend. Ik wil omdraaien, jou blijven pijpen maar met mijn kutje boven jou gezicht zodat je mij ook met je mond kan verwennen. Je begint gulzig aan mijn klitje te zuigen en te likken. Dit ga ik niet lang meer volhouden merk ik wel. Dan wordt ook mijn kutje weer gevuld. Je kan hier heerlijk van meegenieten, je ziet hoe zijn lul in en uit mijn kut gaat. Terwijl ik door blijf gaan met pijpen en trekken wordt mijn kutje gelikt en geneukt. Dit gaat even zo door en dan kom ik heerlijk klaar. Ik heb even rust nodig, je vriend moet stoppen met neuken. Ik ga hem verder pijpen en breng hem op die manier tot een heerlijk hoogtepunt. Je geniet van dit aanzicht terwijl je zelf met je lul speelt, hij is nog steeds hard en ziet er heerlijk uit. Die wil ik nog een keer voelen.

Je buigt over me heen, ik lig op mijn rug, nog steeds een beetje uitgeteld van mijn orgasme, en duwt je pik in mijn kutje. Ik vertel je dat ik graag nog even in mijn kontje geneukt wil worden en dat vind je gelukkig geen probleem. Je moet een klein beetje duwen, maar dan voelt het weer heerlijk aan. Je gaat rustig heen en weer. Ik ben nog steeds ontzettend geil. Voorzichtig stop ik een vinger in mijn eigen kutje en begin mezelf te vingeren. Al snel gaat er nog een vinger bij. Het duurt niet lang voordat ook jij op je hoogtepunt bent. Je komt heerlijk klaar, je spuit over mijn buik heen en op dat moment kom ik ook nog een keer klaar, dit keer spuit ik ook alles eruit.

We zijn uitgeput, je laat jezelf bovenop me vallen en we knuffelen even na, niet meer helemaal bewust van onze toeschouwers. Totdat ze zich er weer mee gaan bemoeien en ik weer overal handen voel.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten