Heerlijk door hem geneukt.

Ik ontmoette Evelien toen ze 18 was en nog op school zat, ik was iets ouder met mijn 21 jaar. Ze was heel mooi, slank, met een prachtig lichaam, liefdevol, zachtaardig en had een geweldig zorgzame persoonlijkheid. De eerste keer dat wij seks hadden was voor ons ook echt de eerste keer, ja wij waren beide nog maagd. Mijn ouders en vrienden waren dol op haar.

We waren ontzettend verliefd op elkaar, trouwden toen ze 20 werd en verhuisden naar een prachtig vrijstaand huis in de buurt van Lelystad. Omdat de maandelijkse lasten nogal hoog waren en wij dat huis graag wilden hebben, besloten we om een goede vriend van mij bij ons in huis te nemen. Mijn vriend Ruud, kende ik al jaren en hij kon ook goed opschieten met Evelien. Hij verhuisde met ons mee en betaalde mee in de kosten en omdat hij in Lelystad werkte was het voor ons drieën een perfecte oplossing. Nadat wij ongeveer een kleine twee jaar samen woonden kreeg ik van een vriend te horen dat Ruud meer dan normale aandacht aan mijn Evelien besteedde. Ik confronteerde haar hiermee en zij bekende dat zij zich door hem had laten kussen op een feestje waar wij waren geweest in onze oude woonplaats. Evelien verzekerde mij dat dat alles was wat er was gebeurd en vroeg mij of ik het haar wilde vergeven en dat het niet weer zou gebeuren. Ze hield van me, ik was de wereld voor haar en ze wilde ons huwelijk niet verpesten. Ze bekende dat ze zich soms eenzaam voelde in ons huis zo ver weg van onze families en ze had soms wat behoefte aan extra liefde.

Ik vergaf haar deze kleine misstap maar besloot wel om Evelien en Ruud wat beter in het oog te houden, zeker als wij weer ergens met ons drieën naar toe zouden gaan. Enkele weken later vroeg Ruud ons om met hem mee te gaan naar een café om even wat te drinken. Het was er behoorlijk druk en er zaten een paar bekenden van mij aan de bar waar ik een praatje mee maakte terwijl Ruud en Evelien alleen aan een tafel zaten. Ze wisten niet dat ik bij de bar stond, vanwaar ik ze vanuit mijn positie goed in de gaten kon houden. Op een bepaald moment zag ik dat Ruud’s hand onder de tafel verdween en Evelien’s benen aanraakte, ze probeerde hem niet te stoppen, maar bleef rustig door kletsen terwijl zij naar hem keek. Ik liep terug naar de tafel en zei dat ik eigenlijk wel naar huis wilde gaan.

Toen we thuiskwamen namen Ruud en ik nog een afzakkertje en ging Evelien zich klaar maken om naar bed te gaan. Ze kwam even later weer de woonkamer in gelopen in een heel korte satijnen nachtpon en ik kon zien dat ze duidelijk opgewonden was aan de manier waarop de nachtpon zich aan haar lichaam vastklampte. Haar stijve tepels waren goed te zien en hoe de nachtpon zich vormde rond haar dijen en heupen, zag ze er verbluffend sexy en mooi uit met haar lange haren naar beneden hangend.

Ik moest weten of er toch nog iets aan de hand was tussen hen, dus zei ik dat ik mijn portemonnee in de auto had laten liggen en dat ik die even ging pakken. Ik liep de deur uit en liep naar het raam van de woonkamer waar het gordijn net niet helemaal gesloten was. Ik kon ze zien knuffelen en zoenen, terwijl Ruud met zijn hand omhoog ging onder haar nachtpon en haar billen streelde en ontblootte. Zijn vingers bewogen rond de plooien van haar lichaam en gleden slingerend door de spleet van haar billen heen. Waarop Evelien haar benen lichtjes naar voren boog en toeliet hoe hij zijn vingers door haar bilspleet liet spelen om dan tussen haar benen te verdwijnen. Ik kon goed zien hoe hij zijn vingers in haar duidelijk natte kutje begon te bewegen.

Ik zag dat ze er met haar ogen dicht van genoot en zich aan hem vastklampend bewoog ze haar hand op en neer over zijn kruis. Het was zo erotisch om te zien hoe een andere mannenhand Evelien betastte en hoe ze reageerde, hoe ze haar benen voor hem had geopend omdat ze wilde dat hij haar lichaam voelde. Ik raakte verward met gevoelens van woede en pijn, maar toen de lust het overnam wilde ik meer zien, ik wilde Evelien met een andere man zien neuken. Ik had een enorm gevoel van woede en toch werd ik er ook geil van, zeker toen ik zag hoe zijn handen met haar kontje speelden en hoe hij vervolgens door de spleet van haar kont richting haar kutje ging en hoe zij zich tegelijkertijd onbewust aan mij bloot stelde.

Ik ging weer rustig terug naar de woonkamer en ving nog net een blik op van hun omhelzing, ik zag dat hij zijn hand snel onder haar nachtpon vandaan trok. Ze wisten allebei dat ik Ruud zijn hand onder haar nachtpon had zien bewegen. Ruud verontschuldigde zich bij mij en verliet de kamer terwijl hij welterusten zei. Evelien snikte en vroeg opnieuw of ik het haar alsjeblieft zou willen vergeven. Ze zei dat ze van me hield, maar wilde weten hoe het met een andere man zou zijn en Ruud was toevallig beschikbaar voor haar. Ze wilde niet dat ons huwelijk hierdoor zou eindigen, maar wilde gewoon meer in haar leven ervaren.

Ik deed alsof ik boos was en ging naar bed, waar Evelien even later tegen me aan lag te knuffelen. Ze vertelde me hoe erg ze het vond en hoeveel ze van me hield. Ze kuste mijn nek en haar handen liet ze over mijn borstkas glijden. Haar hand ging naar mijn harde pik die ze begon te strelen, waarna ze haar mond kussend over mijn lichaam naar beneden bewoog om mijn pik in haar warme mond te nemen. Evelien gaf me een ongelooflijke pijpbeurt, ze begon mijn ballen te likken, zuigen en kussen en ging zo verder naar beneden om mijn kont te likken. Dat was de eerste keer dat ze zoiets bij mij deed, ik weet dat ze probeerde om het weer goed te maken tussen ons en het werkte, ze had de volledige controle weer terug. Ze pijpte me heerlijk klaar en slikte mijn lading zaad door, daarna vertelde ze mij opnieuw hoeveel ze van me hield en vroeg ze of ik nog steeds boos op haar was.

Toen biechtte ik haar op dat ik ontzettend opgewonden was, omdat ik wist dat Ruud haar wilde neuken en hoe ze op zijn aanrakingen had gereageerd. Ik bekende ook dat ik ze door het raam had gadegeslagen en dat ik had gezien hoe Ruud haar vingerde, hoe ze zich voor hem opende, hoe sexy en opwindend het was en dat ik bijna in mijn broek klaar was gekomen. “Klootzak” zei ze, terwijl ze me speels sloeg en zei dat ik een pervers mannetje was en een lesje nodig had.

Ze zei me toen dat ik al klaar was gekomen en dat zij nu ook een orgasme nodig had. “Ik heb een neukbeurt nodig en jij hebt je sperma in mijn mond gespoten, als je echt wilt dat ik met Ruud neuk dan zal ik naar Ruud gaan om me door hem te laten neuken en jij blijft hier wachten tot ik terug ben.” Ze legde mijn hand op haar kutje om me te laten voelen hoe nat ze was, en zei “nu is het mijn beurt, je hoeft niet wakker te blijven want ik ben van plan om er goed van te genieten.”

Ze kuste me, stapte naakt uit bed en liep naakt door de gang naar zijn kamer. Ik lag trillend, verward en vol ongeloof op het bed, maar wist niet of ik dit wel echt wilde. Ik wist zeker dat ze het zou gaan doen, ze zou zich door Ruud laten neuken. Ik vroeg me af of dit het einde van ons huwelijk zou gaan worden, maar ik wist ook dat ik haar niet tegen kon houden en ze was eerlijk genoeg om mij te vertellen wat ze ging doen.

Ik moest haar gewoon met hem bezig zien, maar de deur naar zijn kamer was dicht. Ik liep naar buiten om te zien of ik door het raam van zijn slaapkamer kon gluren. Ik had geluk, want het raam stond op een kier en hij had zijn gordijnen niet volledig gesloten, zo kon ik mooi naar binnen kijken, via de spiegels van zijn klerenkast had ik prima zicht op het bed. Ruud had een klein bedlampje aan en dat gaf voldoende licht om alles te kunnen zien.

Evelien lag met hem onder het dekbed, ze zoenden elkaar, voelden aan elkaar aan en rolden over elkaar heen, het duurde niet lang voordat het dekbed op de grond belande en ik hun naakte lichamen in elkaar verstrengeld zag. Ruud kuste Evelien in haar nek en knabbelde aan haar oorlellen, waar ze van houdt en geleidelijk kuste hij zich een weg naar haar borsten. Zuigend en knabbelend aan haar tepels, lag ze daar van hem te genieten met haar handen onder haar nek. Ik kon haar horen zuchten en zag haar lichaam trillen van genot toen Ruud aan haar harde tepels begon te zuigen. Ze had haar handen om zijn nek en trok hem tegen haar lichaam aan terwijl hij met zijn tong langs haar buik steeds lager en in haar ogen kijkend naar beneden bewoog. Hij vond haar kutje en liet langzaam zijn tong in kleine cirkels over haar schaamheuvel glijden voordat hij nog verder naar beneden ging. Evelien lag nog steeds op haar rug met een blik vol verwachting in haar ogen en toen zijn tong haar klit vond reageerde ze door haar benen op te tillen en die vast te klemmen rond zijn hoofd en hem tussen haar benen te dwingen. Ruud bleef likken en zuigen aan haar klit terwijl ze kreunde en kronkelde op het bed, haar ogen had ze wijd open met een wazige blik. Met haar handen probeerde ze zijn hoofd nog harder tegen haar kutje aan te drukken, ze opende haar benen zo ver als ze kon om hem haar kutje te laten likken. Ruud bleef een tijdje zo op haar liggen voordat hij zijn lichaam draaide en zijn flink gezwollen pik voor haar mond bracht.

Evelien kuste langzaam de dikke eikel van zijn pik en liet haar tong er rond gaan voordat ze zich een weg langs zijn schacht likte naar zijn ballen, net zoals ze bij mij een paar minuten eerder had aangedaan. Toen zijn eikel langzaam tussen haar lippen gleed begon ze kleine op en neer gaande bewegingen te maken, waardoor zijn pik in en uit haar mond ging. Geleidelijk ging ze met haar hoofd steeds lager en lager totdat ze zijn pik helemaal in haar mond had, tot aan zijn ballen. Ze versnelde het tempo, maar Ruud duwde haar weg, waarschijnlijk omdat hij op het punt stond om klaar te gaan komen. Evelien giechelde iets tegen hem terwijl ze hem omhelsde hem en zei dat hij haar nu dan maar even moest neuken.

Ruud duwde haar op haar rug, spreidde haar benen en duwde zijn pik tussen de lippen van haar natte kutje, hij plaagde haar soms door het puntje van zijn pik op en neer te wrijven over haar spleet totdat ze haar benen om zijn rug klemde en zichzelf op hem stootte. Ik hoorde haar schreeuwen op het moment dat zijn pik traag haar kutje binnen drong en daar langzaam in en uit ging. Toen versnelde hij het tempo waarmee hij in en uit haar stootte. Hij begon haar nu echt hard en snel te neuken.

Evelien was door het dolle heen en kreunde van genot, ze smeekte hem om haar hard te neuken. “Neuk me hard, harder, harder, Ruud” kwam er hijgend en kreunend uit haar mond. Opeens rolde hij zich van Evelien af, draaide haar op haar buik en trok haar benen omhoog in een doggy-stijl, het uitzicht dat me dit gaf was sensationeel aangezien ik er nu recht op kon kijken. Ik zag zijn pik haar spleet plagen terwijl hij zijn lul weer op en neer wreef voordat hij hem haar in kutje duwde. Het zicht op zijn kont en ballen was zo geil toen hij mijn vrouw neukte. Mijn lul was keihard, ik stond als een gek aan mijn pik te trekken en probeerde vooral om geen geluid te maken.

Ruud was schijnbaar opeens wat anders van plan. Hij stapte uit het bed en zei tegen Evelien dat zij in die positie moest blijven zitten. Hij pakte een tube glijmiddel uit zijn la. Ik had Evelien’s naakte lichaam vanuit alle hoeken gezien, maar dit was anders. Nu zag ik een vrouw die alleen nog maar wilde neuken en haar kont die zo verleidelijk in de lucht stak was zo erotisch. Haar kleine kontgaatje stond open en zag er zo uitnodigend uit, ik was dan ook niet verbaasd toen Ruud met de crème op zijn vingers haar kleine kontgaatje begon te vingeren. Ze kronkelde in absolute extase en draaide haar heupen heen en weer terwijl hij diep in haar kontje doordrong met zijn duim en met zijn andere vingers haar kutje masseerde, ze kreunde en schreeuwde weer tegen hem om haar te neuken “neuk me Ruud, neuk me, neuk me nu.”

Evelien trok Ruud terug op het bed en spreidde zich over hem heen terwijl zij zijn pik in haar hand hield en hem langs haar kutje wreef, ze duwde zachtjes de eikel van zijn pik in haar kontje. Ze slaakte een kleine gil en liet zichzelf langzaam over hem heen zakken, het was geweldig om te zien hoe zijn pik in haar kontje verdween. Evelien moest er wel even aan wennen voordat ze zichzelf op hem los liet gaan en met een rustig ritme zijn lul begon te berijden. Ik zag haar mooie kontje op en neer gaan en de lul van Ruud leek daar steeds verder in te verdwijnen. Ruud kon haar bijna niet meer onder controle houden en besloot om haar om te draaien, hij legde haar op haar rug en ging op haar liggen. Ze opende haar benen wijd toen hij haar kutje vulde met zijn glimmende pik. Evelien sloeg haar benen om hem heen terwijl hij haar stevig begon te neuken met zijn harde pik. Telkens weer smeekte ze Ruud om geneukt te worden. Ruud duwde haar benen nu wat hoger, ze waren nu volledig blootgesteld aan mij met hun neuken. Ik had een prima zicht op zijn harde lange lul bungelend aan zijn lichaam met zijn grote ballen en zo zag ik zijn lul in en uit Evelien’s kutje gaan. Het was zo ontzettend geil om te zien hoe zijn lul haar spleet opvulde, haar kutje stond wijd open en haar kontje waar hij haar een paar tellen daarvoor nog in had gezeten ook.

Hun neuken werd met elke beweging van hun lichamen intenser, totdat Ruud helemaal tot aan zijn ballen in haar kutje verdween. Zijn billen begonnen samen te trekken toen hij zijn sperma in haar kutje begon te spuiten en zich volgens mij ook helemaal in haar leeg spoot met kleine pompende bewegingen. Evelien’s opgezwollen en natte glinsterende kutje hield hem diep in haar terwijl al zijn sperma in haar wegliep, hijgend en schreeuwend gilde ze het uit “ja, ik kom, ohhhh, ik kommm.” Ze lagen nog lang in deze positie totdat Ruud eindelijk van haar af rolde. Evelien sloeg zijn armen om hem heen en hij kuste haar innig.

Ik was niet klaar gekomen, ik wilde het uitstellen, ik ging snel terug naar bed en wachtte op Evelien. Ik moest ingedommeld zijn want ik had haar niet terug horen komen, maar voelde haar opeens achter me bewegen en voelde een kus op mijn oor. “Hoi schat, heb je me gemist” zei ze. Ze gaf me een kus en zei toen “nou ik ben net heerlijk geneukt door Ruud, wil je het voelen?” Ze legde mijn hand tussen haar benen om haar natte opgezwollen kutje te voelen. Het was als fluweel om aan te raken ik kon zijn sperma in haar kutje voelen, de geur van seks was duidelijk aanwezig.

“Ik weet dat je buiten door het raam aan het kijken was, ik heb je gehoord, heb je een goed beeld gekregen van Ruud, jij geile perverse man. Ik wist dat je daar zou zijn, dus ik had het licht aangedaan zodat je kon zien dat je kleine vrouwtje door een andere man werd geneukt lieverd, ik vond het geweldig, vond je ook niet dat hij me goed neukte? Mijn kutje zit nu vol met zijn sperma. Vond je het leuk om te zien hoe je vrouw werd geneukt door een andere man? Vertel me, lieverd, is dat niet wat je altijd al wilde, vertel me, heb je het echt fijn gevonden dat ik met Ruud heb geneukt?”

Ik bekende haar dat ik erg opgewonden was geweest toen ik naar hun had staan kijken en hoe geil het was geweest, maar dat ik ben bang was om haar kwijt te raken. Ik wilde dat we altijd bij elkaar blijven. Evelien zei, dat als ze andere mannen in haar leven wilde hebben, het alleen voor de seks zou zijn, ze vond het heerlijk om door een andere lul te worden genomen en wilde dit vaker doen. Ze zou me er niet van weerhouden om ook een andere vrouw te neuken op voorwaarde dat ze wist dat het zou gebeuren.

Evelien zei dat ze van me hield en dat we altijd bij elkaar zouden blijven, nu hebben we een nieuwe impuls aan ons seksleven toegevoegd. “Misschien kunnen we ook wel een keer een trio doen, als jij dat ook zou willen. Jullie zouden me dan allebei kunnen hebben en ik zou jullie allebei kunnen hebben, dat zou leuk zijn” zei Evelien. “Ik zou bijvoorbeeld ook graag in bed willen liggen met jou en een ander meisje, dat is ook een van mijn fantasieën, dus misschien kunnen we dat op een dag ook nog eens realiseren.”

Ze wist dat dit me zou overtuigen, omdat we altijd samen verhalen lazen over stellen die trio’s met meisjes hadden. Evelien trok me dichter naar haar toe, kuste me en bracht haar hand tussen haar benen om haar natte kutje nog vol met Ruuds zaad te voelen. Ik moest haar nu hebben, ging bovenop haar liggen en ging haar kutje binnen. Met een paar harde stoten neukte ik haar totdat ik mijn lading sperma diep in haar glibberige kutje spoot. Ze bewoog in hetzelfde tempo als ik op en neer terwijl ze haar vingers over mijn billen liet glijden en wij samen in een intens orgasme uitbarsten.

De volgende ochtend was ik als eerste uit bed, douchte en maakte het ontbijt klaar toen Ruud schaapachtig de keuken binnen kwam lopen. Ruud stamelde en stotterde verontschuldigingen tegenover mij over wat er tussen hem en Evelien was gebeurd. Ik stelde hem gerust en vertelde hem dat het goed was en dat ik wist dat hij Evelien had geneukt. “Ik keek naar jullie en ik heb genoten van de show, maar je moet voortaan voorzichtig zijn met je gordijnen. Ik vraag je alleen dat het ons geheim blijft en ik waarschuw je dat Evelien mijn vrouw is en dat het altijd zo zal blijven, val niet voor haar, je zult zeker niet meer de enige zijn die haar neukt met mijn toestemming.”

Evelien kwam even later de keuken in, fris gedoucht en verleidelijk gekleed in een kleine mini rok en top, ze droeg geen beha en ik was er niet zeker van of ze wel een slipje droeg, tot ze haar armen om Ruud heen sloeg en hem een ​​grote lange kus gaf en zo haar witte string onthulde.

Ze kwam toen naar mij toe en plantte een lange liefhebbende kus op mijn lippen terwijl ze haar handen rond mijn middel sloeg. Ik maakte hiervan gebruik en liet mijn handen onder haar rok glijden en pakte haar billen vast zodat Ruud haar kont kon zien. Ik zorgde ervoor dat hij mij kon zien spelen met het meisje die hij een paar uur eerder nog had geneukt. Ik kon zien dat hij weer opgewonden raakte en zijn handen op zijn kruis moest houden om te voorkomen dat zijn lul uit de bovenkant van zijn onderbroek zou komen.

Evelien sloeg me liefdevol met haar hand op mijn kont en zei lachend “nou jongens wat gaan we vandaag doen? Schat je weet dat ik gisteravond met Ruud heb liggen neuken en ik wil weer met hem neuken, maar eigenlijk wil ik met jullie beide neuken, wij drietjes in hetzelfde bed. Maar dat doen we dan later vanavond, wanneer mijn kutje niet meer zo pijnlijk is.”

“Kom op, jullie gaan vandaag even een leuk speelpakje voor mij kopen wat ik vannacht in bed kan dragen.” Na die gedenkwaardige avond hebben Evelien en ik een hele reeks mannen en zelfs vrouwen in ons bed gehad. Ruud ging al snel op zichzelf wonen en heeft nog vele weekenden met ons doorgebracht en Evelien zelfs een week mee op vakantie genomen, terwijl Evelien mij alleen thuis achterliet.

We zijn nog steeds samen en heel erg verliefd en blijven nog steeds andere mannen en vrouwen ontmoeten.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
net69