Heerlijk als ze klaarkomt met een ander.

Ik hou ervan als mannen de wildste fantasieën hebben over mijn vrouw en ik geniet als ik haar klaar zie komen met een andere man. Dit verhaal gaat over hoe het bij ons zover is gekomen dat ik haar voor de eerste keer van een andere pik kon zien genieten.

Wij waren voor een korte vakantie een weekje naar Limburg gegaan. Op een mooie en warme avond bezochten we de bar die bij het hotel hoorde. Paula had al snel wat te veel gedronken en dat zorgde er voor dat ze wat vrijer met haar omgangsvormen werd. Terwijl we aan de bar samen wat dronken was het haar opgevallen dat ze de interesse had van een man van ongeveer 45 jaar die een stukje verderop aan de bar zat. We hadden het wel eens gehad over hoe het zou zijn om eens een avontuurtje met een andere man of jongen te hebben maar verder dan dat gesprek was het nooit gekomen. Tijdens dat gesprek had ik haar opgebiecht dat ik vaak fantaseerde als ik mezelf eens aftrok over hoe het zou zijn om Paula te zien genieten van een ander. Het leek mij heel erg opwindend om haar klaar te zien komen en vooral ook te zien genieten met een andere man. Ze mocht daarbij zover gaan als ze zelf wilde van mij. Ik had tijdens dat gesprek er meteen bij gezegd dat ze niet bang hoefde te zijn dat ik het dan ook wat met een andere vrouw zou willen doen, want daar had ik totaal geen behoefte aan. Het ging mij er echt alleen maar om dat ik haar zou zien genieten en klaar te zien komen. Natuurlijk had ze geantwoord daar helemaal geen behoefte aan te hebben maar ik kon haar al wat langer en wist dat ze erg kon genieten wanneer ze wat aandacht kreeg van andere mannen. Ik wist ook dat ze best wel eens nieuwsgierig was hoe het met een andere man zou zijn, maar of ze het ook eens zou doen betwijfelde ik. Ze had, voor onze relatie een keer eerder geneukt met een ander en dat was haar erg tegen gevallen.

Ik had haar, tijdens de jaren dat we samen waren geleerd te genieten van seks en dat was blijkbaar zo goed gegaan dat ze op dat moment in de bar misschien toch in zou zijn voor een experimentje met een ander die er, hopelijk voor haar en mij wel wat van kon. Ik had de man al een paar keer langdurig zien kijken naar Paula en hier maakten we uit op dat hij haar wel lekker vond. Op een moment dat hij weer keek gaf ik haar wat kusjes waarbij ik een extra knoopje van de strakke blouse die ze die avond droeg losmaakte. Hierdoor werd er een groot gedeelte van haar heerlijke borsten zichtbaar. Ik probeerde haar over te halen om, als hij haar zou vragen met hem te gaan dansen. Heel even zag ik nog iets van twijfel maar toen ze ook steeds begon terug te kijken naar de man wist ik dat het misschien wel goed zat en er wat spannends zou kunnen gaan gebeuren. Ik gaf de man een knipoog als teken dat het okay was en hij een poging kon ondernemen om met Paula in contact te komen. Hij kon rustig naar ons toe komen zonder dat hij bang hoefde te zijn voor een jaloerse partner.

Hij liet er geen gras over groeien. Binnen twee minuten stond hij bij ons en vroeg als een echte charmeur, na zich voorgesteld te hebben als Frank wat ze het liefste had, een drankje van hem of een dans. Ik antwoordde hem dat ik, als ik Paula was voor de dans zou gaan, dat drankje kon altijd nog maar de keuze was natuurlijk aan Paula. Die deed waar ik op hoopte en ging op de uitnodiging in. Toen Frank haar een hand gaf om naar de dansvloer te lopen zag ik dat hij volgens mij al een keiharde erectie moest hebben. Er was duidelijk te zien dat er een hard stuk vlees zijwaarts in zijn strakke broek bevond.

Paula maakte dankbaar gebruik van de mogelijkheid om te dansen. Ze doet dat erg graag en ik juist helemaal niet, dus als er eens een gelegenheid zich voordoet neemt ze het er van. Meestal is dat met familie maar nu ze met een vreemde danste kon ze zich helemaal laten gaan. En dat deed ze dan ook, waren het eerst nog een paar snelle nummers waar ze zich op uit kon leven, het laatste was een slow nummer waarbij ik zag dat Frank zijn handjes goed wist te gebruiken. Met een hand op haar rug en een op haar kont trok hij haar stevig tegen zich aan waardoor hij haar grote borsten moest voelen maar Paula ook zeker die harde staaf in zijn broek tegen haar onderbuikje moest voelen. De aanblik hiervan maakte me zo geil dat ik zelf ook met een kanjer van een stijve in mijn broek zat. Frank werd al snel wat vrijer tijdens die laatste dans, waren het eerst wat voorzichtige kusjes in haar nek, al snel zag ik ook een hand over een borst gaan. Wat me hier het meest bij verbaasde was dat ze Frank rustig zijn gang liet gaan. Het leek er op dat ze genoot van wat die handen met haar lichaam deden en ik begon dan ook steeds meer te geloven dat het een heel leuke avond kon gaan worden.

Toen ze terug kwamen lopen naar de bar waar ik nog steeds zat zag ik dat Paula haar tepels zo hard waren als staal. Ze lieten zich brutaal door haar kleding heen bewonderen. Het maakte het hunkeren naar nog meer seks alleen maar groter bij me en het liefst had ik gezien dat ze daar aan de bar genomen werd. Frank bleef met zijn arm om haar heen staan terwijl we wat praatten en dronken. Paula bleef daar niet bij achter want ook haar arm bleef om Frank heen. Toen daar ook weer kusjes bij kwamen werd het tijd voor me om voor te stellen om naar onze kamer te gaan om daar nog wat te drinken. Ik vroeg aan de barman een fles whisky en voor Paula een fles witte wijn waarmee we naar onze kamer gingen.

Het was een warme zomerse avond waardoor we meteen door liepen naar het balkon om daar nog wat te drinken. Na een eerste glas besloot Paula om even lekker een verfrissende douche te gaan nemen. Ondertussen praatte ik wat met Frank waarbij hij me vroeg of ik dat vaker deed met Paula. Toen ik hem vertelde dat zoiets nog nooit was gebeurd kon hij dat eerst niet geloven. Dit vooral omdat ze erg aanhankelijk naar hem toe was. Ik zei hem dat ik haar zo echt nog nooit had meegemaakt maar dat ik er wel heel erg van genoot. Net voor Paula terug kwam kon ik hem nog zeggen dat ik hoopte dat hij haar de gelukkigste vrouw op aarde zou gaan maken die avond.

Ze kwam terug met niet meer aan dan een kort openvallend jasje en een minuscuul tangaatje wat bestond uit niet meer dan een driehoekje rode stof wat maar net haar kale gleufje bedekte. Ze ging naast Frank, die op een ligbed zat zitten en begon meteen zijn bovenbeen te strelen. Ik plaagde haar wat door te zeggen dat ze het niet goed deed, ze wreef steeds naast de plek waar de stijve duidelijk te herkennen was en dat was volgens mij niet wat Frank wilde. Die had zich inmiddels al ontfermd over de heerlijke grote loshangende tieten van mijn schatje. Hij begon die stevig te kneden terwijl hij zijn tong bij Paula op zoek liet gaan naar die van haar. Toen ik zag dat Paula haar best begon te doen om Frank zijn broek los te maken leek het me beter om maar naar binnen te gaan voordat we wat al teveel aandacht vanaf de straat zouden krijgen. Publiek leek me erg leuk maar om daar Paula bij haar eerste keer met een ander al mee te confronteren ging waarschijnlijk net wat te ver.

Frank begon zich meteen uit te kleden waarbij er een prachtige kale en vooral dikke pik tevoorschijn kwam. Ik zag Paula er verlekkerd naar kijken. Frank liep naar haar toe en drukte haar zachtjes achterover zodat ze op de rand van het bed kwam te zitten, waardoor ze precies met haar mondje op de juiste hoogte kwam om de harde paal naar binnen te laten glijden. Ik wilde van dat moment geen seconde missen en ging dan ook snel naast haar zitten. Zo was ik ook in de gelegenheid om haar een handje te helpen. Ik pakte voor het eerst in mijn leven een andere pik vast en hield de dikke lul voor haar geopende mond. Paula keek me nog heel even vragend aan maar ze begreep als geen ander wat ik graag zag en sloot dan ook al snel haar lippen om de grote donkere eikel. Heel geleidelijk zag ik Frank zijn lul steeds wat verder in haar mond verdwijnen tot zijn grote ballen uiteindelijk tegen haar kin stootten. Heel even genoot ze van het moment dat hij helemaal in haar was om hem daarna te gaan pijpen zoals ze nog nooit iemand anders had gepijpt. Met een hand op zijn kont en de ander zijn ballen omvattend zag ik de grote pik steeds weer opnieuw helemaal in en uit haar mond glijden. Ze zoog haar wangen naar binnen op het moment dat alleen zijn eikel nog in haar zuigmondje was om hem daarna weer snel tot achter in haar keel te laten glijden. Ik weet dat ze erg graag pijpt maar nu ik ze zo bezig zag met de paal van Frank besefte ik pas hoe goed ze er in was.

Ik kleedde me ook snel uit om zo mijn stijve lul wat vrijheid te geven en er lekker mee te kunnen spelen. Terwijl ik mijn aandacht geen moment liet verslappen van wat ze deed met Frank dacht ik er aan dat Paula dit toch als heimelijke wens al die jaren gehad moest hebben nu ik zag hoe ze er van genoot. Net als veel mannen best eens met een ander het bed in willen duiken zullen veel vrouwen dat toch ook wel hebben. Omdat mijn vrouw het daar nooit met me over had gehad, had ik geen idee van die stiekeme wens van haar. Nu ik beter weet kan ik het alleen maar begrijpen, elke avond spruitjes is ook niet alles tenslotte.

Nadat ze zijn lul uit haar mond had gelaten om ook nog even aan zijn ballen te zuigen werd het tijd voor wat aandacht voor Paula's lichaam. Frank drukte haar achterover op het bed en knielde tussen haar gespreide benen waar haar kutje al uitnodigend open stond. Ik ging op mijn knieën achter haar hoofd zitten en trok haar benen zover mogelijk naar me toe zodat haar kale kutje en kontgaatje ter beschikking van Frank zijn mond kwamen. Hij spreidde met zijn beide handen haar natte kutlippen nog wat meer en plaatste het topje van zijn tong feilloos op haar smachtende klitje. Mijn eigen lul zwiepte bij iedere beweging die we maakten boven haar gezicht waardoor ze de verleiding niet kon weerstaan en hem in de richting van haar mond boog. Frank had naast zijn hardwerkende tong ondertussen ook al twee vingers in haar kutje weten te krijgen en een derde deed noeste pogingen om haar andere heerlijke strakke gaatje in te glijden. Ik genoot naast het pijpen van wat Paula deed zo van wat er met haar gebeurde dat ik mijn lul terug trok uit haar mond en me voor even alleen maar ging focussen op hoe zij lag te genieten. De gelukzalige blik op haar gezicht vergeet ik nooit meer. Het enige wat ik zag was puur genot wat veroorzaakt werd door Frank. Hij kreeg haar dan ook al heel snel tot een orgasme met zijn tong en vingers. Naast die gelukzalige blik schreeuwde ze het uit van genot. Ik hoopte dat de buren niet op hun kamer waren want anders had ze die zeker wakker gemaakt met haar orgasme. Met haar benen klemde ze Frank zijn hoofd vast als in een bankschroef. Alles deed ze om die tong maar op haar kut te kunnen houden, net zo lang tot na minutenlang genieten haar orgasme wat afnam.

Ik gaf haar een kus en vroeg haar wat ze nu wilde. Had ze al genoeg gehad of ging ze er helemaal voor en wilde ze Frank zijn prachtige paal ook nog in een ander gaatje van haar lichaam hebben. Het enige wat ik als antwoord kreeg was, ‘Wat denk je?’ Ze ging in de volle lengte op bed liggen met haar benen zo ver mogelijk gespreid en vroeg Frank om dat te gaan doen met haar wat ze zo graag wilde. Frank knielde tussen haar benen in, boog voorover en begon haar beiden borsten te zuigen en te likken. Hij had in heel korte tijd haar tepels weer zo hard als staal. Hij vroeg Paula om zelf haar tieten en tepels te gaan kneden en verwennen omdat hem dat altijd bloedgeil maakt. Zelf richtte hij zijn grote donkerpaarse eikel tussen haar schaamlippen om die langzaam haar kutje in te sturen. Voor het eerst zou Paula eens echt van een andere lul gaan genieten. Bij het binnen gaan van de dikke lul ontsnapte er een lange en diepe zucht uit haar mondje. Een zucht die alleen maar veroorzaakt werd door de omvang van de vreemde lul die haar ging vullen en verwennen. Het gezicht op de in en uit glijdende vreemde lul maakte me zo geil dat ik het spuiten niet meer uit kon stellen. Ik probeerde van mijn paal af te blijven om het zo tegen te gaan maar er was geen houden meer aan. De neukende lul en de gelukzalige blik in Paula haar ogen liet mijn lul als vanzelf spuiten. Het zaad van me kwam overal terecht. Op hun lichamen, op het bed, er leek geen eind aan te komen aan wat ik spoot. Het maakte Frank ook goed geil want hij ging daardoor steeds harder tekeer in Paula. Hij pompte zijn lul haar kut in alsof zijn leven er van afhing.

Ik kon er geen genoeg van krijgen, steeds weer keek ik mijn ogen uit naar die grote lul die nat van mijn vrouwtje haar geil voor even zichtbaar voor me was om daarna weer helemaal in haar te verdwijnen om haar dat genot te geven wat ze zo graag had. Paula was begonnen met zelf haar klit op te wrijven, terwijl ze stevig doorgeneukt werd om zo nog een keer klaar te gaan komen. Dit maakte Frank nog geiler dan wat ze eerst met haar tieten deed. Hij was dus ook, net als ik, wel voyeuristisch. Door die vingerende hand van haar werd hij zo geil dat hij ook ging komen. Ik zag aan het samentrekken van zijn spieren dat hij het niet lang meer uit zou kunnen stellen en haar kut vol zou gaan spuiten. Voor het eerst zou ze een lading sperma van een ander in haar kutje te verwerken krijgen. Het idee om het vreemde zaad haar kut uit te zien lopen maakte mij bijna alweer zo ver dat ik weer zou gaan spuiten. Daar wilde ik echter nog even mee wachten want daar had ik andere plannen mee. Frank bleef net zo lang door stoten in haar totdat ook de laatste druppel zaad zijn lul verlaten had, daarna pas trok hij hem terug uit Paula. Die ging zelf zo geil als ze nu was door met vingeren, die wilde nog een keer komen. Daar zou ik haar wel even bij helpen want nadat Frank plaats had gemaakt was het mijn beurt. Ik richtte mijn lul op de kut van Paula waar Frank zijn zaad uit liep om haar ook even stevig te neuken. Frank kon zo even bij komen en weer wat op krachten komen. Hij ging met zijn nog half harde lul naar Paula haar mondje zodat ze die, terwijl ik haar in haar goed gesmeerde kutje neukte weer stijf kon zuigen en zijzelf het plezier van twee pikken tegelijk in haar lichaam had.

Ze had hem al snel weer net zo stijf als dat hij voor zijn klaarkomen was. Dat bracht mij meteen weer op een ander idee. Ik spoot mezelf ook nog even leeg in haar kutje waarna ik haar vroeg om zich om te draaien en op haar knietjes over mij heen te gaan zitten zodat ik met mijn gezicht bij haar kutje kon. Frank begreep meteen mijn bedoeling en nam achter haar plaats en begon haar sterretje met het geil uit haar kutje te bewerken. Ik zag dat hij er zonder moeite en dankzij het geil zo twee vingers in kon laten glijden, ze was er klaar voor. Hij nam een flinke klodder speeksel in zijn hand waar hij zijn dikke lul mee in smeerde en plaatste de eikel tegen haar strakke kontgaatje. Zachtjes begon hij er tegen aan te drukken totdat die zich opende en de dikke eikel toegang gaf. Mijn lul ging er altijd probleemloos in maar die van Frank was wat dikker waardoor ik toch even mijn twijfels had. Na het passeren van de eikel van haar kringspier ontsnapte er een diepe zucht uit haar mond en was de weg vrij voor zijn hele lul. Ik had zo onder hen liggend een prachtig zicht op de neukende lul waarvan Paula maar geen genoeg kon krijgen. Terwijl ze zo zeker een kwartier in haar kont geneukt werd was ik haar nogmaals behulpzaam in haar kutje en met haar klit. Ik voelde de dikke lul van Frank in haar andere gaatje steeds langs mijn vingers die ik diep in haar kut had glijden. Paula vindt het heerlijk om anaal verwend te worden en dat kan haar niet lang genoeg duren. Doordat ik met mijn vingeren haar al snel weer bij een orgasme had kneep ze de paal van Frank met haar kontje zo af dat hij niet anders meer kon dan ook weer klaar te gaan komen en haar nogmaals vol te spuiten.

Na dit laatste plezier was het voor even genoeg geweest. Ze had genoten van haar eerste keer met een ander en ik niet minder! Ik mag er nog steeds met veel plezier aan terug denken. Het klaarkomen van haar en het genot wat van haar gezicht af te lezen was vergeet ik nooit meer.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten