Heerlijk als jij ons bekijkt.

Wat een rustige zaterdagavond voor ons op de bank zou worden liep toch wat anders. We hadden besloten dat we die zaterdagavond lekker thuis zouden blijven om er een geil avondje van te maken. Ik had lekker gekookt en een fles wijn open gemaakt. En natuurlijk had ik wat spannends aangetrokken zodat het echt een leuke en vooral geile avond zou worden. Mijn blonde haren in een mooie staart en een leuk rokje en topje aan met leuke nylons en laarzen. Het eten was lekker en de wijn smaakte goed. We waren vandaag zes jaar samen en dat gingen we vieren. Mijn man is dan wel tien jaar ouder dan ik, hij 35 en ik 25 maar gelukkig zijn we wel. Mijn ronde 85b borstjes zaten mooi in mijn topje en mijn rokje was eigenlijk te kort maar dat was de bedoeling.

Al snel trok ik de volgende fles wijn open en hij nam een biertje. We ploften op de bank neer en zaten al snel een beetje aan elkaar te frunniken. De drank deed zijn werk en ik word daar altijd behoorlijk geil van. Opeens ging de deurbel en mijn man deed open. ik kon horen dat er iemand binnen stapte, het was de buurman, het is een man alleen van in de vijftig. Hij kwam wel vaker zo maar een borrel drinken, maar dit keer lachte hij meer dan normaal. Hij had zojuist een behoorlijke prijs gewonnen in de staatsloterij en kwam met een fles champagne binnen. Hij wilde dit even vieren met ons. Hij lachte en gaf me een zoen. Tja, daar zat ik dan in een te kort rokje, topje, nylons en laarzen. "Stoor ik" vroeg hij. Ik lachte en zei, "nee hoor ga zitten".

Ik pakte een paar glazen en hij maakte de fles open en schonk de glazen vol. We toosten en hij vertelde dat wij ook iets kregen van het geld, aangezien wij altijd voor hem klaar stonden. We proosten weer en de fles was al snel leeg. Dus gingen we over op de wijn en kletsten we rustig door. Ja, de champagne was behoorlijk aangekomen bij mij en ik was nog steeds erg geil. De buurman bekeek me vaak, maar ja, wat wil je een meid van vijfentwintig jaar. Ik zie er goed uit al zeg ik het zelf, zeker in een te kort rokje met nylons, laarzen en topje. Ik weet niet waarom, maar ik vond het wel leuk dat hij me bekeek en in zijn ogen was toch wel te zien dat hij het wel erg leuk vond wat hij zag. Een leuke jonge meid slank en in leuke kleding. Ik begon hem stiekem een beetje uit te dagen. Ik wilde wel eens zien wat hij zou doen. Ik besloot een fles bacardi te pakken uit de kast.

In plaats van door mijn knieën te zakken boog ik voorover en ik wist dat mijn kleine zwarte string zichtbaar zou zijn. Ik draaide mijn hoofd om en zag dat de buurman een rood hoofd had. Mijn man lachte en zei, "nou jij geeft ons ook een mooie uitzicht". Ik lachte en zei, "sorry even vergeten wat ik aan had". Ik schonk een baco in en ging weer zitten en werd met de minuut geiler. Ik wilde sex, hoe maakte me niet uit. Blijkbaar had mijn man dit door en die lachte naar me en zei, " ik weet het niet hoor, maar je string is weer zichtbaar". De buurman lachte en zei, "ik had het niet eens door". Ik lachte en zei, "ja, ja, volgens mij wel". We lachten alle drie en de buurman gaf toe dat hij het wel had gezien. "Ik vind het wel een leuk gezicht" zei hij. Mijn man duwde mijn benen van elkaar en zei, "ja hé, en een mooie string die ze draagt". Ik lachte en zei, "ja hoor, laat nog even wat meer zien". "Ach, hij heeft hem nu toch al gezien". Ik lachte en zei, "ligt die arme man straks thuis op bed met een stijve". De buurman lachte en zei "straks op bed". Ik keek hem aan en zei, "oké hij heeft al een stijve en nu". Mijn man keek me aan en had een aparte blik in zijn ogen. "Tja wat ga je er aan doen zei hij". Ik keek hem met grote ogen aan en dacht, volgens mij liggen wij op een lijn. Ik lachte en zei "waarom ik". Hij lachte en zei, "jij zit er toch zo bij, jij pest ons toch". Ik lachte en zei, "wie zegt dat ik jullie pest". Ze lachten nu allebei en mijn man zei, "volgens mij ben jij zo geil als boter". Ik lachte en zei, "tja voor jullie een vraag en voor mij een weet". "Ik weet zeker dat je nat bent". Ik lachte en zei, "ja en ik weet zeker dat jullie een stijve hebben". De buurman lachte en zei, "ik weet wel zeker dat ik een stijve heb".

Ik weet niet waar het vandaan kwam maar het idee die stijve oude lul te in mijn kutje te voelen maakte me wel heel geil. Ik denk dat de drank er voor zorgde dat ik geen drempels meer had. Mijn man stond op, pakte een stoel en ging zitten en zei, "oké dit wil ik zien". ik lachte en zei, "wat wil je zien". "Hoe jij de buurman van zijn stijve af helpt". De buurman lachte en zei niks en keek me geil aan. Ik lachte en zei, "wie zegt dat ik dit wil". Hij lachte en zei, "je ogen die zeggen genoeg". Oké ik keek waarschijnlijk er geil uit mijn ogen. Maar we hadden het er nog nooit over gehad, sex met anderen. Ik nam een slok baco en keek naar het kruis van de buurman die inderdaad behoorlijk bol stond. Mijn man keek en lachte en zei tegen de buurman, "hoe stijf is die". De buurman lachte en zei, "behoorlijk, wacht ik laat het wel zien". Hij knoopte zijn broek los en trok deze gelijk met zijn boxer omlaag. Mijn God, daar kwam me een behoorlijk grote stijve lul tevoorschijn. Hij pakte zijn stijve oude lul vast, keek me aan en zei, "stijf genoeg". Ik keek met grote ogen naar deze mooi grote lul. Shit hij trok zich gewoon af voor onze neus. Mijn man lachte en zei, "ja, daar weet ze wel raad mee. Ik denk dat u gewoon even moet voelen tussen haar benen hoe haar reactie is, ik denk heel nat".

Hij schoof naast me op de bank en legde een hand op mijn been. Ik was ontzettend nerveus, voelde een tinteling door me heen gaan en kreeg kippenvel. Zijn hand gleed over mijn bovenbeen en hij duwde mijn benen van elkaar. Ik voelde zijn hand nu onder mijn rokje tegen mijn string aan. Hij lachte en zei, "shit haar string is kletsnat". Hij wreef over mijn string en een grote geile gloed gleed door me heen, mijn ogen bleven gericht op zijn grote stijve oude lul. Ik keek hem aan en zei, "maar u bent toch veel te oud voor mij". "Wat is leeftijd" zei hij. Zijn vingers gleden over mijn blote kutje heen en hij wreef zachtjes langs mijn clit. Oké dit was de druppel. Ik stak mijn hand uit en pakte zijn harde lul beet en trok eraan. Ik keek naar mijn man en zei, "ga jij er maar voor zitten en kijk maar eens hoe die oude man een jonge meid pakt". Ik trok aan zijn lul en speelde met zijn natte eikel. Ik werd nu heerlijk gevingerd door hem en ik sloot mijn ogen, ik voelde hoe hij mijn topje los maakte. Gelijk likte hij mijn tepels en zoog er aan.

Deze waren al stijf en genoten van zijn tong en mond. Zijn vingers sopten lekker in mijn kutje en ik boog wat voorover en nam zijn heerlijk grote natte lul in mijn mond en zoog en likte hem. Ik lag wijdbeens en voelde hoe zijn vingers speelden met mijn natte kutje. We besloten naar boven te lopen en ik plofte naakt op bed. De buurman dook met zijn hoofd tussen mijn benen en begon me daar heerlijk te likken. Mijn man zat op een stoel in de kamer en keek met zijn lul in zijn hand. De vingers van de buurman gleden heerlijk in mijn kutje en mijn kontje, terwijl hij heerlijk met zijn tong over mijn clit gleed. Hij draaide zich om en ik had zijn heerlijk lul nu boven mijn mond, ik zoog er aan en speelde met zijn ballen. Er volgde een trilling door mijn lichaam die heftiger werd, ik lag aardig te schudden en aaaaaaaaahhhhhh ik kwam spuitend klaar. Shit, dit was nog nooit gebeurt. Hij lachte en zei, "met de juiste vinger beweging en gelijktijdig likken dan komt een vrouw vaak spuitend klaar". Ik lag na te trillen en te hijgen en zoog hem door en hij likte mijn mega natte kutje. Nu draaide hij zich om en wreef hij zijn oude eikel langs mijn ontzettend natte kutje en ik hijgde, "ja, neuk me, neuk me zoals jij dat wilt". Mijn man lachte en zei, "zo ze is nu wel echt heel erg geil". Ik voelde hoe zijn lul mijn kleine lipjes opende en hoe zijn eikel naar binnen schoof. Mijn God, wat een heerlijke dikke lul. Hij begon me heerlijk te neuken en ik kon alleen maar hijgen van genot. Ik keek mijn man aan en zei, "vind je het geil dat die oude man mij neukt". Hij lachte en zei, "heel geil en jij". Ik hijgde en zei, "ik vind het heerlijk hoe hij mij pakt en dat jij ons bekijkt".

De buurman kroop helemaal op me en zijn lul gleed helemaal naar binnen. Heerlijk, wat kwam hij diep en wat lekker. Hij begon me nu sneller te neuken, ik gilde het uit van genot. Ik kroop op mijn knieën naar mijn man en de buurman stak hem heerlijk er nu van achter er in. Hij trok mij aan mijn haren en voor mijn neus trok mijn man aan zijn heerlijke lul. Mijn man lachte en zei, "wacht even ik wil het goed zien". Hij kroop onder me en kon zo mijn kut zien die heerlijk werd gepakt door de buurman. Ik had moeite de lul van mijn man te pijpen doordat de buurman mij hard aan het neuken was. Even later werd ik heerlijk om en om genomen door de buurman en mijn man. Ik zakte over de lul van de buurman heen, lachte en zei, "heerlijk die 30 jaar oudere lul in mijn jonge natte kutje". De buurman hijgde en zei, "echt wel lekker, mijn oude lul in jouw jonge natte kutje". Mijn man lachte en zei, "waarom alleen in je kut het kan ook nog ergens anders". Ik lachte, ik draaide me om en kwam met mijn rug naar het gezicht van de buurman, pakte zijn lul vast en zei, "ja, hier past die ook wel ik" en ik duwde zijn lul tegen mijn kontje aan. Heel rustig zakte ik met mijn kontje iets en dan weer omhoog, steeds een stukje dieper tot hij er helemaal in zat. Nu begon de buurman met zijn oude grote lul mijn kleine jonge kontje te neuken. Mijn man begon mijn kutje te likken en ik duwde zijn hoofd tegen mijn kutje aan. En weer kwam ik heftig klaar en ik zakte wild over zijn lul heen, die nu met diepe lange halen in mijn kontje schoof. Doordat ik klaarkwam kneep ik mijn billen dicht en dit werd de buurman teveel en met kracht spoot hij zijn zaad in mijn kontje. Ik wreef nog steeds de mond van mijn man door mijn kutje en voelde het zaad mijn kontje in spuiten. Terwijl die slappe zaadlul van de buurman nog in mijn kontje zat duwde mijn man zijn lul in mijn kutje en naaide hij me hard en stevig. Een paar tellen later kwam ook hij heftig klaar in mijn kutje. Even mocht ik voelen hoe het was om twee lullen in me te krijgen, dat voelde naar meer.

De volgende dag ging mijn man voetballen en ik maakte als geintje de opmerking, dan ga ik wel naar de buurman voor sex. Hij lachte en zei, "moet je doen, lekker klote zonder dat ik erbij ben". Ik wist het wel zeker en dat is best geil denk ik. Hij was weg en ik dacht er nog even over na. Trok een leuk stoeipakje aan, maakte een foto met mijn telefoon en stuurde die naar mijn man. Met de tekst "voetbal ze, ik ga neuken". Ik ging naar de buurman die lachte en zei "kom binnen". En paar tellen later lag ik weer heerlijk zijn grote lul te pijpen. Ik maakte een paar foto’s van hoe hij mijn likte en stuurde deze ook naar mijn man en heb me toen heerlijk door zijn huis laten neuken in elk denkbaar standje en in elk gaatje. Dit heeft onze leven toch wel veranderd en ik ben nog geiler dan ooit. Ik heb nu gevoeld hoe het is om twee lullen tegelijk te krijgen. Dit smaakt naar meer en binnenkort gaan we naar een parenclub voor meer sex. Ik wil meer veel meer.

Beoordeel dit verhaal

Homepage