Heel bevredigend

Heel bevredigend.

Als ik van te voren geweten had wat ons te wachten stond, had ik het haar niet toegestaan. Mijn vrouw Sonja had een aantal van haar chatvrienden thuis uitgenodigd voor een zogenaamde intieme sessie. Al een jaar lang chat zij met hen op een erotische site. Ik heb haar verschillende malen gewaarschuwd dat daar niets goeds van kon komen. Ze was echter zo verslaafd aan cyberseks, dat ze er doodleuk mee doorging en zich niks van mij aantrok. Een paar maal heb ik haar naakt achter de computer betrapt, op het moment dat ze gecyberganged werd. Terwijl ze met één hand het toetsenbord bediende, zat ze zichzelf met haar andere hand uitgebreid te bevredigen.

In haar gedrag veranderde zij veel. Ze is een mooie ingetogen vrouw, van bijna klassieke schoonheid, die zichzelf altijd goed verzorgde en kleedde. Ze keek haar dure mantelpakjes en jurken echter niet meer aan en begon dunne niemendalletjes te dragen met daaronder sexy ondergoed, zoals strings. Soms droeg ze tegen mijn zin helemaal niets onder haar kleding en liep zij rustig als een slet in het openbaar te koop met haar zegeningen van de natuur. Jongemannen draaiden hun hoofd voor haar om. Ik zag ze zelfs met elkaar grinniken en smoezelen als zij voorbij kwam. Ze genoot van al deze plotselinge aandacht.

Zelfs onze kinderen begonnen zich te storen aan haar gedrag. Ze noemden haar zelfs een oversekste oma. Gelukkig dat zij door de week op kamers woonden in Groningen en deze situatie niet de hele week hoefden mee te maken. Ik vond het al erg genoeg. Zou er plotseling een steekje los gegaan zijn, vroeg ik mij af en toe af. Verder deed ze echter gewoon en was erg lief voor mij. Het was net of ze opbloeide, of dat ze in een tweede jeugd zat of zoiets dergelijks. Ik wist er niet goed raad mee en was bang dat het onze gezinsreputatie zou schaden.

Het gebeurde dikwijls dat Sonja na een cybersessie op internet 's nachts laat bij mij in bed stapte en haar druipnatte doos in mijn gezicht duwde en op deze manier seks met mij afdwong. Zij deed dan net alsof ze vol geneukt was door die andere mannen en liet mij zogenaamd het zaad uit haar kut likken. Haar kut was daarbij zo nat en wijd dat je bijna nog zou denken dat het waar was ook. De seks was in ieder geval zinderend in die periode. Ik beleefde het zelf ook in een roes. Sonja was bij die gelegenheden soms zo geil dat zij bij het klaarkomen zelfs ejaculeerde, iets dat zij nooit eerder had gedaan tijdens ons huwelijk. Na bijna 23 jaar was ons seksleven op een nieuw hoogtepunt gekomen.

De cyberervaringen gingen op een gegeven moment zo in haar hoofd zitten, dat ze het een keertje in werkelijkheid wilde proberen. Ik vroeg of ze gek geworden was. Na lang aandringen gaf ik schoorvoetend toe, maar hinkte hierbij op twee gedachten. Aan de ene kant vond ik het een te groot risico om haar werkelijk met andere mannen in te laten. Ik was bang voor de mogelijke gevolgen voor ons huwelijk als dit uit de hand zou lopen. Aan de andere kant heb ik er ook vaak over gefantaseerd hoe het zijn als Sonja met andere mannen zou vrijen en om daarna haar openingen schoon te likken.

Ik had Sonja beloofd die middag vroeg thuis te zijn. Natuurlijk, alsof de duvel er mee speelde, werd ik opgehouden door mijn baas en een aantal klanten die belden. Voor het eerst dat ik een hekel had aan mijn klanten. Normaal betekende dit business, nu was het uitstel van een gebeurtenis waar ik persé bij wilde zijn. Sonja belde zelf op om te vragen waar ik bleef. Ze giechelde en aan haar stem te horen was ze half aangeschoten door de drank. Er waren vijf gasten op komen draven en ze wilde niet alleen met hen zijn. Ik werd bloednerveus. Hoe had ik het ook in mijn hoofd kunnen halen om akkoord te gaan met Sonja's wens om een keer in het echt met meerdere mannen te vrijen. Na het afwikkelen van het werk spoedde ik mij snel naar huis. Op de oprijlaan stonden twee auto's. Ik draaide de sleutel om in het slot. Mijn hart klopte als een idioot toen ik het huis betrad. Uit de woonkamer kwam een flink geroezemoes van geluiden. Ik hoorde het geile gezang van Sonja boven het gezelschap uit komen. Toen ik de deur opende van de woonkamer, zag ik haar op de bank zitten. Ze was vergezeld van vijf mannen die verstoord in hun spel omkeken toen ik de kamer binnenkwam.

"Jongens, even voorstellen. Dit is nu mijn man Ed", stootte zij uit, terwijl zij met haar kont gespietst zat op het geslacht van een jongeman. Zij stelde onder het wippen en hijgen de andere mannen aan mij voor. Een oudere man zat op zijn knieën op de grond tussen hun benen in. Zijn tong flikte over de klit van Sonja. Zijn rechterhand stak diep in haar binnenste en bewoog deze in gestaag tempo heen en weer. Met zijn linkerhand speelde hij met de balzak van de jongeman onder Sonja, die op dat moment met kleine schokjes in haar kontgat leeg liep. Twee andere mannen speelden met de gezwollen donkere spenen van haar grote hangborsten, die hun glorietijd hebben gehad door de komst van de kinderen, maar mij en kennelijk ook andere mannen nog steeds konden bekoren. De vijfde man stond achter de bank en masseerde haar hals en schouders. Hij viel op, doordat hij van de aanwezige mannen het grootste geslacht had. Allemachtig, hij verkeerde nog in slappe toestand, maar leek nu al veel op een paardenlul. Sommige mannen hadden kennelijk al een ronde achter de rug, want Sonja's borsten en buik glommen van het geil en er gleden de klodders wit glibberig zaad omlaag. Overweldigd door wat ik aantrof ging ik op de stoel zitten tegenover de groep en begon mij langzaam te ontdoen van mijn kleding. Mijn pik stond stijf in mijn broek. Ik bleef op mijn gemak in de stoel zitten en omvatte mijn pik en ballen. Langzaam bewoog ik een hand langs mijn stijve schacht, terwijl ik mijn vrouw gadesloeg. Nooit had ik van haar gedacht dat zij daadwerkelijk haar geheime genoegens zou uitvoeren en zich verlaagde tot een zaadhunkerende superslet.

De slap geworden pik in de kont van Sonja floepte naar buiten. Uit haar opening liep langzaam het ingebrachte zaad naar buiten. De oudere man nam de slappe natte lul in zijn hand en wreef deze weer op. De jongeman reageerde hierop en zat binnen de kortste tijd weer met een stijve pik onder mijn vrouw en duwde deze weer terug in haar kontgat. De oudere man trok daarop zijn hand langzaam terug uit mijn vrouw en richtte zich op. Hij stak zijn kleine pik in de nog wijd openstaande schede van mijn vrouw en begon haar met korte stoten te neuken. Het was een komisch gezicht om die kleine pik in het grote gewelf van Sonja bezig te zien. De man moest wel erg opgewonden zijn. Binnen no-time spoot zijn luchthappende pik zijn lading uit. Het meeste kwam daarbij terecht over Sonja's harige kruis en over de ballen van de man onder haar. Uit het kleine pikkie kwam een verbazingwekkende grote lading sperma.

Sonja maakte zich los van de man onder haar en knielde wijdbeens op de zitting van de bank. Over de rug van de bank pakte zij de grote pik beet van de man die haar rug gemasseerd had. De andere mannen namen één voor één bezit van Sonja, terwijl zij de grote pik van de man voor haar liefkoosde. Staalhard stond zijn gevaarte nu omhoog. Ze nam de grote purperen eikel tussen haar lippen en schoof deze om de geaderde stam. Langzaam gleed ze met haar mond op en neer, maar ze kon slechts de helft bergen. Erik schoof onder haar. Sonja schoof zichzelf over zijn pik en begon hem te berijden. Een van de andere mannen, Olaf geloof ik dat hij heette, ging tussen de benen van Erik staan en propte zijn pik samen met die van Erik bij mijn vrouw naar binnen. Sonja spoorde de beide mannen aan om haar goed te neuken. Het was voor mij een hemels gezicht hoe die twee natte pikken over elkaar gleden in de ruime kut van mijn vrouw. Bijna gelijktijdig spoten zij hun zilverwitte lading in haar catacomben en ze bleven gezamenlijk even tegen haar aanliggen om uit te hijgen van de inspannende houding en bewegingen.

Sonja zag er al na de eerste ronde niet uit. Haar lange blonde haren die normaal opgestoken op haar hoofd zitten, hingen los naar voren en plakten aan elkaar. Haar lichaam glom van het zweet en het geil. Waar ze de energie vandaan haalde, wist zij alleen. Het was haar middag en ze was vastbesloten om tot het einde toe te genieten. De man wiens pik in de mond van Sonja gevangen zat, Carlo genaamd, was het laatste aan de beurt. Hij maakte zich los en liep om de bank heen. Sonja draaide zich om en ging schuin op de bank liggen met haar benen wijd open. Ze was klaar om gepenetreerd te worden door Carlo. Deze ging op zijn knieën zitten tussen haar benen en richtte zijn lid op haar ingang. Door de overvloed aan smeermiddel gleed zijn dikke stam vlot bij Sonja naar binnen. Ademloos keek ik toe hoe dit grote monster bezit van haar nam. Sonja was niet voor een kleintje vervaard en nam zijn lid met gemak in haar ruime schede op. Met een flinke nastoot ramde Carlo het laatste stuk naar binnen. Hij perste zich diep in haar. Zijn grote ballen werden naar achter geduwd, waardoor zijn balzak strak gespannen werd.

"Oh schat wat heb jij toch een kanjer van een paal. Laat zien dat je er ook wat mee kunt en laat mij sterretjes zien. Schiet je ballen straks in me leeg", zei Sonja, terwijl ze geil onder hem kronkelde.

Carlo zette zich schrap en greep met zijn grote handen haar flanken beet, net boven haar heupen. Eerst voorzichtig, daarna in steeds sneller tempo ploegde zijn dikke stam door haar schede en hij perste bij iedere slag het geil van zijn voorgangers naar buiten. Luid kreunend onderging Sonja deze behandeling. Twee andere mannen gingen aan voor en achterzijde van de bank staan en hielden haar wild zwaaiende memmen in bedwang. Ieder namen ze een tepel in hun mond en zogen hartstochtelijk aan haar uitstulpende spenen.

"Ja, zuig lekker hard aan mijn tieten. Jan, help ook even mee door over mijn klit te wrijven", kreunde Sonja.

Zowel Jan als Fred gaven gehoor aan het verzoek. Zij wreven mee over haar schuddende zachte onderbuik en behaarde schaamheuvel en wisselde dit af door de binnenkant van haar benen te strelen tot aan de zuigerstang tussen haar schaamlippen.

"Oh ja, oh ja, neuk me helemaal plat Carlo , trek lekker aan mijn tieten jongens. Oh ja ik ga lekker komen. Toe spuit me helemaal vol met je geil", riep Sonja met een hoog stemmetje. Sidderingen van genot trokken door haar lichaam. Ze kwam emotioneel en bijna huilend klaar. Gefascineerd volgde ik het spel en versnelde de bewegingen van mijn hand. Ik kwam gelijk met haar. Mijn pik klopte heftig en mijn sperma vloog met grote snelheid over mijn buik en handen. Het was een lange tijd geleden dat ik zo heftig klaar kwam door zelf het heft in handen te nemen.

Carlo kwam met een snik klaar en het leek of hij even bevroor. Zijn heupbewegingen waren zo vertraagd dat deze nauwelijks meer zichtbaar waren. Met gesloten ogen en veel gekreun kwam hij klaar. Hij viel tegen Sonja aan en bleef even over haar gebukt en kuste haar hals. Na twee minuten kroelen trok hij zijn grote halfslappe lid terug. Sonja kneep haar dijen dicht om te voorkomen dat de golf van zaad die nog in haar zat naar buiten liep. Zij wenkte mij en vroeg mij om haar plaats op de bank in te nemen, zodat zij de slotsessie van deze middag met mij kon delen. Zij stond op en liet mij op de bank liggen. Ze zwaaide haar linkerbeen over mij heen en knielde over mijn borstkas. Ik keek recht in haar harige mossel, die mij schuimbekkend aankeek. Ze drukte haar mooie billen omlaag en positioneerde haar lekkende opening boven mijn mond. Ik was verdwaasd van geiligheid en duwde mijn gezicht in haar zilte spleet en begon haar te likken. Het kon me niets schelen dat het verzamelde geil van mijn vijf voorgangers over mijn gezicht uitgesmeerd werd. Onder luid gejuich van de anderen likte ik haar kut schoon. Terwijl ik intensief met haar bezig was voelde ik haar grote borsten over mijn onderbuik slepen. Een paar handen pakten mijn pik en brachten hem weer tot leven. Met een ervaren handbeweging werd ik afgetrokken.

"Trek hem lekker af en laat hem over mijn borsten klaar komen", hoorde ik Sonja zeggen.

Ik realiseerde me toen, dat ik niet door Sonja maar door een kerel werd afgetrokken. Geen haar op mijn hoofd die dit bij volledig bewustzijn zou hebben toegestaan. Nu kon het me even niets schelen. Ik zag niet wat daar onder mij gebeurde en wilde het niet weten ook. Het was op dat moment een heerlijk gevoel om de vol geneukte kut van mijn eigen vrouw te beffen, terwijl ikzelf bediend werd door de ervaren hand van een ander. Mijn tweede orgasme was nog heftiger dan mijn eerste, daar ik geen controle had over de hand die mij bediende en doorging waar ik zou aarzelen in mijn beweging. Sonja was zelf niet meer klaar gekomen. Zij was te vermoeid. Uitgeput viel zij over mijn natte pik heen en bleef liggen. Ik schoof haar opzij op de bank en liet haar liggen.

Ik kletste nog wat na met de mannen. Anderhalf uur later was iedereen vertrokken. Ik ruimde alles op en verhuisde Sonja naar de slaapkamer, waar zij tot de volgende dag twaalf uur haar roes uitsliep.

Na het uitleven van deze fantasie liep het verhaal niet onmiddellijk ten einde. Sonja wilde steeds extremere fantasieën uitproberen met haar vrienden. Het ging voor mij op een gegeven moment te ver en haakte af. We zijn gelukkig op tijd gestopt anders had ons huwelijk dit niet overleefd. Sonja is weer bij haar positieven gekomen. Ons seksleven is er wel op vooruit gegaan na die ervaring. We leven samen meer fantasieën uit en vinden dat heel bevredigend.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten