Heb jij dit geregeld?

Het was een warme dag in juli. Ik had je een berichtje gestuurd dat ik je om 10 uur op zou komen halen en de rest van de dag een verrassing zou zijn. Je vroeg me wat we zouden gaan doen, wat je aan moest trekken en of je nog iets mee moest nemen. Ik stuurde terug dat je een leuk jurkje aan moest doen, maar ik voor de rest zou zorgen. We kenden elkaar al meer dan een half jaar en hadden in die tijd al heel veel plezier gehad. Niet alleen door het delen van dezelfde humor, maar ook door de heerlijke seks die we hadden. En dat begon al op onze eerste date. Even dagdroomde ik terug naar onze eerste date. We hadden elkaar namelijk ontmoet via een datingsite en hadden vanaf het begin leuke en geile berichten naar elkaar gestuurd. Al snel konden we niet langer meer wachten om elkaar te ontmoeten en was er een datum geprikt.

De dagen erna fantaseerde we er via berichtjes lustig op los hoe die date zou gaan en werden de gesprekken steeds meer seksueel getint. Ik vertelde hoe ik je op de bank zou zoenen, eerst je mond, voorzichtig op je lip bijten, met mijn tong tegen jouw tong en dan langzaam naar je nek. Jij vertelde dat je op mijn schoot zou kruipen en al zoenend mijn nek zou zoenen. Ik zou je achterover op de bank leggen. Al zoenend je lichaam verkennen. Ik zou je blouse uitdoen en daarna met mijn lippen en tong langs je nek en borst naar beneden gaan. Ik zou je beha uittrekken en met mijn tong je borsten verwennen en je tepels plagen, zodat ze hard werden. Ik zou verder je lijf afdalen, je broek losmaken en uittrekken. Ik zou je kussen via je bovenbenen naar je knieën en naar je onderbenen. Ik zou je benen iets uit elkaar doen, via de binnenkant van je onderbenen en dan langzaam weer omhoog gaan. Met mijn tong zou ik de binnenkant van je dijen likken, voorzichtig blazen op je schaamheuvel, waardoor je kippenvel over je lichaam zou krijgen.

Ik zou kusjes geven op je string, je lipjes likken door de stof heen. Ik zou de eerste smaak van je sappen proeven. Op het moment dat ik je je ogen zag sluiten, zou ik je slipje een stukje opzij doen en je lipjes over de hele lengte likken. Je clitje zou ik net zo lang verwennen tot je al kreunend en sidderend je orgasme zou bereiken. Daarna zou ik mezelf ontdoen van mijn broek en boxer, op je kruipen en mijn harde pik bij je naar binnen schuiven. Zo zou ik je met lange halen nemen tot we ons orgasme zouden bereiken. Na deze berichten wisseling heb ik, en ik denk wij allebei, de opgebouwde geilheid even moeten ontladen. Zelden was ik zo snel bij mijn hoogtepunt. Man, wat een geilheid had je in me losgemaakt.

De week erna was het zover, onze eerste date. Op de afgesproken tijd meldde ik me met een fles rode wijn bij je huis. Na een paar wat tegenvallende eerste dates met anderen waren mijn verwachtingen niet al te hoog. In de deuropening stond echter een heel mooie vrouw, met heel mooie ogen en een misschien wel nog mooiere glimlach. In tegenstelling tot de voorgaande dates was jij juist mooier dan je foto’s. Ik begroette je met drie zoenen, door de spanning raakte ik ondertussen met mijn lippen jouw lippen waardoor we allebei even schrokken, maar ook duidelijk was dat dit een leuke avond zou worden. Je nodigde mij uit binnen te komen en liep voor me uit. Terwijl je naar binnen liep genoot ik stiekem van je vrouwelijke, bijna dansende manier van lopen en je kleine ronde billen in je spijkerbroek.

Je stelde voor de door mij meegebrachte fles meteen open te maken. Met een glas wijn namen we plaats op de bank en begonnen we aan een gesprek wat al snel heel ontspannen en vertrouwd voelde. Toen op een gegeven moment in het gesprek een bruggetje ontstond vroeg ik of je me zou slaan als ik je zou zoenen. Lachend schudde je met je hoofd. Daarop raakte mijn lippen voor de tweede keer, en nu echt, jouw lippen. En vanaf dat moment ging de avond bijna verder zoals we in onze fantasie hadden bedacht. Alleen zo passief als ik je in mijn fantasie had omschreven bleek je verre van te zijn. Terwijl je op mijn schoot kwam zitten trok je al zoenend mijn overhemd uit en zoende je mijn borstkas. Nadat ik via je kleine, maar heerlijk borsten (met net zulke geile tepels) naar beneden was afgedaald en je gladgeschoren kutje uitgebreid met mijn tong had verwend, kwam je omhoog, duwde me achterover tegen de leuning en ging je op je knieën voor me zitten.

Je masseerde mijn hard geworden pik door mijn boxer heen en gaf zoenen op mijn kruis. Daarop bevrijdde je met je vingertoppen mijn pik uit zijn beknelde positie. Nog nooit had ik een vrouw zo geil zien worden van een pik. Met je tong likte je over mijn eikel en genoot je van de druppel voorvocht die al naar buiten was gekomen. Mijn pik verdween bijna helemaal in je mond om je daarna al aftrekkend over de hele lengte mijn pik te zien likken. Je tong ging langs mijn gladgeschoren ballen, van het gevoelige plekje achter mijn ballen tot weer helemaal naar het puntje van mijn eikel. Je maakte me helemaal gek met je tong en handen en ik kon niet veel meer dan je haren vastpakken en te genieten van je bewegingen. Toen ik bijna kwam stopte je en trok je me bovenop je. “Ik wil dat je me nu neukt” zei je. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik ging bovenop je liggen, plaatste mijn eikel tegen je natte kutlipjes en gleed zonder moeite naar binnen. Zo nat, zo warm, maar toch zo strak omsloot je kutje mijn pik. Ik neukte je met lange halen, mijn eikel iedere keer net niet uit je glijdend. Je maakte me zo geil. Ik haalde mijn pik uit je en draaide je om. Op je knieën, voorovergebogen tegen de rugleuning ging ik achter je staan. Met je kontje achteruit had ik een heerlijk zicht op je kutje tussen je benen. In één keer stootte ik mijn pik weer tot aan mijn ballen bij je naar binnen. Een harde kreun ontsnapte er uit je mond.

Terwijl ik je zo neukte pakte ik je stevig en licht dwingend bij je haren. Ik merkte dat je opgewonden reageerde op het wat ruwere werk, wat mij aanspoorde om je wat dominanter, maar toch liefdevol te verwennen. Terwijl ik je zo neukte en mijn ballen keer op keer tegen je clitje stootten voelde ik je hand die over je clitje bewoog en daarbij iedere keer mijn ballen en pik raakte. Ik voelde je bewegingen steeds ongecontroleerder worden en je kreunen steeds harder. Nog niet eerder had ik een vrouw zo geil en ongegeneerd horen kreunen, roepen, ademen, zo volledig zich overgevend zien genieten. Gillend kwam je klaar. Zo’n geile aanblik dat ik mijn zaad diep in je spoot. Waarna we samen op de bank ploften en nagenoten van elkaar. Wat een heerlijke avond was dat.

Maar genoeg gedagdroomd, terug naar die dag in juli. Met de auto stopte ik voor de deur. Je stond kennelijk al te trappelen om met me mee te gaan. Ik zag je rond mijn auto lopen met je zomerjurkje. Je liep op de voor jouw kenmerkende dansende manier, je jurkje danste mee terwijl je liep. Ik zag de mooie vorm van je billen in je jurkje. Mijn pik maakte een klein sprongetje in mijn broek. Je stapte in de auto en met een grote glimlach zei je “hey, schat”. En vervolgens zoenden we elkaar uitgebreid. Zoals wij zoenden gingen we helemaal in elkaar op. En als er niet een auto had getoeterd, hadden we elkaar daar al besprongen. We lachten door het toeteren. Ik zette de auto in de versnelling en als een paar pubers reden we weg.

Onderweg wreef ik met mijn hand over je been. Af en toe ging ik met mijn hand even onder je jurkje. Je hield mijn hand lachend tegen en zei dat dat nog niet de bedoeling was. Met je hand wreef je over mijn kruis. Ik geloof dat je niet kunt wachten zei je glimlachend terwijl je voelde hoe hard mijn pik was geworden door ons zoenen. En gelijk had je. Terwijl we zo even verder reden en ik af en toe plagend onder je jurkje ging. Merkte jij op dat er een tas op de achterbank stond.“Wat heb je allemaal meegenomen” vroeg je. “Dat mag jij nog niet weten”, zei ik met een knipoog en glimlach. Toen we het bordje ‘strand’ voorbij reden vroeg je blij: “Gaan we naar het strand?” “Misschien”, antwoordde ik glimlachend. Verderop parkeerde ik de auto. Het was best druk op de parkeerplaats, dus waarschijnlijk ook op het strand. We liepen op het lange pad naar het strand. Door de duinen richting het strand. Ineens trok ik aan je arm. “Kom!” fluisterde ik terwijl ik het prikkeldraad omlaag hield voor je. We gingen snel het pad af de duinen in. Het bord ‘verboden toegang’ negeerden we maar even.

Een klein stukje verder de duinen in, vonden we een windstil plekje. Ik opende mijn tas en pakte er een groot kleed uit. Ik nodigde je uit om er lekker op te gaan liggen en je het gemakkelijk te maken. Dat liet je je geen twee keer zeggen. Je plofte op het kleed in het duinzand. Toen je zat vroeg je of ik er bezwaar tegen had als je je jurkje uitdeed. Stomme vraag natuurlijk. Doordat je niet al te grote borsten hebt, kon je ook prima zonder beha naar buiten. En dat was dan ook wat je had gedaan. Daar zat je dan in je bikinibroekje op het kleed. Je tepels een beetje hard van de zon en de opwinding. “Je mond staat open!” zei je lachend terwijl ik me realiseerde dat ik even stil was gevallen door je lichaam. Ook al had ik je al veel vaker naakt gezien, ik blijf gek op je lichaam. “Je gaat toch niet met al die kleren aan naast me zitten?” vroeg je met een geile glimlach. Ik trok bijna al mijn kleren uit een ging in mijn, nu nog strakker zittende boxer naast je zitten. Ik pakte de tas en haalde daar een fles witte wijn en twee glazen uit. We proosten daar half naakt op een mooie dag.

Al zoenend lagen we daar in de zon, mijn handen overal je lijf strelend. En jouw handen streelden mijn lichaam. Mijn handen kneedden al zoenend je billen. Het kreunen moedigde me aan om je verder te verwennen. Je borsten waren misschien klein, maar je tepels zo gevoelig. Ik voelde jouw handen op mijn boxer. Mijn pik duwde al tegen het elastiek, klaar om bevrijd te worden. Maar eerst was het mijn beurt. Ik daalde al zoenend af naar beneden. Aangekomen bij je broekje, zag ik dat ons zoenen jou ook niet ongemoeid had gelaten. Een natte plek verraadde je geilheid. Ik trok je broekje een beetje opzij en likje met het puntje van mijn tong langs je kutlipjes. Een siddering trok door je lijf. Met mijn tong likte ik eerst langzaam rondom je spleetje. Je kutlipjes stonden open en waren opgezwollen, ertussen was je heerlijk nat geworden. Ik duwde mijn tong in je kutje. Je geil smaakte heerlijk. Met je handen duwde je mijn hoofd tegen je clitje. Het kreunen werd steeds iets harder en je lichaam begon steeds minder gecontroleerd te bewegen. Maar toen duwde je me weg en kwam je omhoog. “Jij eerst” zei je lachend.

Deze geilheid zo op deze plek waar we betrapt konden worden, was al snel teveel. Je trok mijn boxer naar beneden. Mijn pik sprong tevoorschijn. Een druppel vocht stond al op mijn eikel. Je begon me daar vol overgave te pijpen. Met je handen speelde je met mijn ballen en trok je me aan mijn billen naar je toe. Telkens weer dieper je mondje in. Wat een geil zicht was dit. Jij met je mond om mijn pik en met je kontje omhoog naar achter. Ineens zag ik achter jou iets bewegen. Iemand die kennelijk op jouw gekreun was afgekomen. Het was een man die lachte toen hij zag wat er gebeurde. Ik wenkte hem met mijn hoofd dat hij dichterbij mocht komen. Jij ging zo op in het pijpen dat je hem niet opgemerkt had. Ik zag aan zijn zwembroek dat zijn gereedschap voor jou niet alleen de moeite waard zou zijn, maar dat hij jou ook zeker de moeite waard vond. Een behoorlijke bobbel prijkte in zijn zwembroek.

Ik wenkte naar jouw kontje. Met mijn handen en mijn nagels ging ik over je rug. De man ging voorzichtig achter je staan en begon je billen te strelen. Je schrok toen je ineens nog een paar handen op je billen voelde. Je liet mijn pik uit je mond glippen en draaide je geschrokken om. Ik zei “ik dacht dat je geen bezwaar zou hebben tegen twee mannen die je verwennen”. “Mag ik je voorstellen? Dit is Bert. ”Heb jij dit geregeld?” vroeg je met een hese stem, een stem die een beetje opwinding verraadde. “Vind je het erg” vroeg ik. “Je wilde toch nog eens een trio met twee mannen.” “Niet echt” zei je geil lachend. Ik legde je op je rug en begon je te zoenen. Bert kroop tussen je benen en begon je kutje voorzichtig maar kundig te likken. Ik bood je mijn pik weer aan. En terwijl je gelikt werd door Bert, pijpte je mijn pik. Hij speelde met je kontje, je clitje en likte je lipjes.

Bert kwam op mijn wenken ook op zijn knieën naast me zitten. Twee harde pikken voor je gezicht, die je om beurten moest pijpen. En dat deed je, gezien het kreunen, met veel plezier. Terwijl je daar op handen en voeten Bert aan het pijpen was. Liep ik om je heen en ging ik op mijn knieën achter je zitten. Mijn eikel zette ik tegen je openstaande lipjes en mijn pik gleed in een keer bij je naar binnen. Je adem en pijpen stokte heel even. Met iedere stoot duwde ik je mondje over de pik van Bert. Ik kon het niet laten je een tik op je billen te geven. Zo neukten we je samen in twee gaten.

Aan het gezicht van Bert te zien zou het niet lang meer duren voor hij je mondje vol zou gaan spuiten. Ook ik voelde dat een orgasme niet ver weg was. Dat was het teken dat we jou nog even moesten verwennen. Ik draaide je op je rug en kroop tussen je benen. Ik likte je kutje, dat nu van geilheid helemaal opgezwollen was en open stond. Bert speelde met je borsten en beet af en toe in je tepels. Jij speelde met je hand met de pik en ballen van Bert. Ik voelde dat je orgasme steeds dichterbij kwam. Je lichaam begon te schokken en je kreunen werd ongecontroleerd. Gillend kwam je klaar. Vele handen maken licht werk zo bleek. Terwijl je nog bij aan het komen was kroop ik bovenop je en begon ik je te neuken. Je hield je benen helemaal in de lucht en je kontje omhoog.

Bert stak zijn pik in je mondje en begon je mondje verder te neuken. Ik haalde mijn pik uit je kutje en zette deze tegen je kontgaatje. Ik zag je even schrikken. Maar doordat Bert zijn pik tegen je lippen duwde kon je niet veel meer dan het laten gebeuren en hem pijpen. Van alle geilheid konden Bert en ik ook niet veel meer hebben. Ik zag dat Bert klaar ging komen. Hij trok zijn pik uit je mondje en spoot een flinke lading over je borsten heen. Lange strepen zaad bedekte je lichaam, van je mond tot je buik.

Dat was het moment dat ik mijn ballen samen voelde trekken en mijn zaad diep in je kontje spoot. Geheel voldaan ploften we naast je op het kleed. “Dat was echt heerlijk”, hoorde ik je zachtjes zeggen terwijl je je ogen sloot en wegdommelde in de zon.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb