Had ik het maar eerder gedaan

Had ik het maar eerder gedaan.

Ik had al een aantal keer met mijn man gefantaseerd over een trio maar het was er nooit van gekomen. Ik vond het idee super geil, maar was er tegelijkertijd bang voor. Ik had me er al lang bij neergelegd dat dit een fantasie zou blijven en nooit werkelijkheid.

Ik was in ieder geval behoorlijk in de stemming want mijn man was een avond en nacht weg geweest samen met collega’s en zou vandaag weer thuiskomen. De kinderen waren bij opa en oma en ik had me daarom vanmorgen uitgebreid onder de douche geschoren zodat ik overal lekker glad zou zijn. Mijn geile slipje had ik al klaargelegd om straks voor hem aan te trekken zodat hij bij thuiskomst een leuke verrassing vond. Het was 12 uur en ik zat een beetje rusteloos op de bank tv te kijken. Normaal gesproken zou hij laten weten wanneer hij thuis zou komen en dan over een uurtje thuis zijn. Ik werd opgeschrikt door een whats apje. Er stond: “Ik kom om 1 uur thuis met een verrassing die je al een tijdje wilt. Doe de achterdeur van het slot, zorg dat je met een blinddoek om op bed ligt in onze slaapkamer en vergeet je pols en enkelboeien niet. Je mag niets zeggen en moet het maar over je heen laten komen, dit is je diepste fantasie”. Ik werd nu ontzettende zenuwachtig. Wat had hij gedaan? Had hij toch iets georganiseerd of wilde hij me alleen opgeilen? Ik nam een paar rum cola voor de spanning en dronk die iets te snel op. Shit, wat stond me nu weer te wachten? Ik belde mijn man, maar hij nam de telefoon niet op. Van de zenuwen moest ik tussen 12 en kwart voor 1 nog 4 keer naar de wc. Ik waste mijn natte plaskutje nog even met een washandje. Wat een rotstreek was dit, ik was nu echt enorm nerveus maar in alle eerlijkheid had ik het gevoel dat ik mijn klitje maar even zou hoeven aan te raken om al klaar te komen.

Ik hield het niet langer, zorgde ervoor dat de deur niet op slot zat, nam nog snel een rum cola en ging naar boven. Ik haalde onze seksspeeltjes uit de kast vandaan, zodat mijn man niet eerst op zoek zou moeten. Ik had het slipje al klaargelegd vanmorgen en pakte nu de enkel en polsboeien uit de kast. Ik deed ze om. De enkels gingen makkelijk, maar die polsboeien zijn nog best lastig als je het zelf moet doen. Ik nam nu nog snel een slokje rum, ging op bed liggen en maakte de twee enkelboeien aan elkaar vast. Tot slot bevestigde ik ook de clip aan de polsboeien en na enkele minuten had ik ze eindelijk vast. Nu nog de blinddoek voor en ik was klaar. Stom, vergeten op de klok te kijken, maar het moest bijna 1 uur zijn. Waarschijnlijk moest ik toch nog even wachten want meestal douchet hij eerst even om weer lekker fris te zijn. Dat hij mij dan smachtend liet wachten van de spanning vond hij dan alleen maar leuk. Op die momenten is het eigenlijk een rotzak maar vooruit. Voor mijn gevoel was het nu al half 2, maar waarschijnlijk was het gewoon nog niet eens 1 uur. Ik hoorde de schuttingdeur opengaan even later gevolgd door de achterdeur. Ik probeerde de stemmen te herkennen, maar dat lukte me niet. De deur van de overloop was dicht en ook de deur van de slaapkamer en de mannen spraken beneden zachtjes. Even later hoorde ik het kraken van de trap. Ik hoorde nu echter niet het licht in de douche aangaan, maar mijn slaapkamerdeur werd langzaam opengeduwd. Ik hield het niet meer van spanning, maar had moeten beloven geen woord te zeggen. Morgen zou ik wel weer verder denken, nu zou ik genieten.

Mijn man ging schijnbaar erg in zijn spel op, want ik kreeg zelfs geen zoen. Wel hoorde ik duidelijk de andere man praten. Ik hoorde de mannen zich uitkleden. Ik hoorde een van de mannen me naderen. Zijn handen pakte mijn borsten beet en knepen in mijn tepels, dwars door mijn topje heen. Langzaam gingen zijn handen naar beneden via mijn buik naar mijn klitje en hij duwde heel voorzichtig een vinger in mijn natte kutje om te voelen in welke staat ik was. Hij liet een duidelijk mmmmmm horen, wat dan schijnbaar betekende dat ik was goedgekeurd. Ik had aan zijn handen al gevoeld dat dit mijn man niet was. Die had veel zachtere handen. Deze handen waren een stuk groter en ruwer. Plots voelde ik zijn lippen op de mijne, hij gaf me een kus. Hij duwde zijn tong tussen mijn lippen en automatisch gaf ik toe en liet zijn tong toe in mijn mond. De geilheid en paniek vochten om voorrang in mijn hoofd. Ik tongde een vreemde man en mijn man stond er gewoon bij te kijken en vond het schijnbaar goed! De geilheid won het overduidelijk en vol hartstocht tongde ik de man terug. Hij had mijn favoriete mannenluchtje op, dat had ik meteen geroken. Waarschijnlijk had mijn man hem verteld dat te doen. Ach, ik zie hem er zelfs voor aan dat ze dat beneden hebben gedaan zodat ik ze niet aan de geur kan herkennen. De geile gedachten die hij in zijn hoofd kon hebben waren super opwindend en ik stond duidelijk op het punt er een in het echt te gaan beleven.

De lippen van de man zochten hun weg naar beneden, naar mijn tepels die hij bereikte door mijn jurkje iets naar beneden te doen. Hij beet zachtjes in mijn tepels. Hij vervolgde zijn weg naar beneden, maar doordat mijn enkels met de enkelboeien aan elkaar zaten, had hij minder makkelijk toegang. Ik voelde hoe hij de enkelboeien van elkaar los maakte, en mijn benen de lucht in duwde. Ik voelde hoe hij met zijn tong naar mijn kut ging en mijn klitje in zijn mond naam. Hij zoog er zachtjes op. Nu draaide hij langzaam met zijn tong kringetjes om mijn klitje en wisselde dat af met een poging zijn tong zo diep mogelijk in mijn kutje te stoppen en mijn sappen lekker op te likken. Mmmm, hij likte niet slecht, helemaal niet slecht. Hij bleef me lekker likken, ik vroeg me alleen af waar mijn man bleef, maar die bleef op afstand. Ik gaf me aan deze man over en genoot van zijn spel. Het duurde ook maar enkele minuten of ik voelde de spanning opbouwen en een orgasme naderen. Ik kon me niet stil houden en verraadde op die manier mijn naderend orgasme, waarna hij meteen stopte met likken. Hij stond op en aan het kraken van de houten vloer hoorde ik dat hij om het bed heen liep. Even later hoorde ik de man vlak boven me kruipen. Ik voelde zijn ballen tegen mijn lippen en hapte er met genoegen in. Ik likte zijn zak en probeerde met mijn tong de weg naar zijn eikel te volgen. Hij hielp een beetje en gaf me zijn eikel vlak boven mijn mond. Mmmm, ik nam de eikel in mijn mond.

Ik voelde nu hoe de andere man mijn benen uit elkaar duwde en het likken overnam. Hij duwde mijn kontje iets naar boven, en duwde zijn tong tegen mijn kontje aan. Ik voelde zijn tong tegen mijn kontje duwen, wat ik altijd heerlijk vind. Hij verving zijn tong door een vinger en duwde heel zachtjes een vinger, ik denk zijn duim, tegen mijn kontje, en ging verder met het likken van mijn klitje. Ik kon moeilijk stil liggen en zorgde er zo zelf voor dat de duim tegen mijn kontje aandrukte en zo af en toe er ook een stukje in kwam. Doordat ik de andere man ondertussen pijpte en aan zijn ballen likte was zijn pik te stijf geworden en kon ik hem in dit standje niet meer in mijn mond nemen. Hij trok zijn pik terug en zei dat ik me om moest draaien. Ik moest op handen en voeten gaan zitten. Ik voelde hoe de andere man mijn enkelboeien weer aan elkaar bevestigde. Ik zat nu met mijn kont omhoog op mijn bed. Ik voelde al weer heel snel de pik tegen mijn mond aankomen en deed gewillig mijn mond open. Deze man wilde waarschijnlijk graag worden klaar gepijpt. Ik voelde hoe mijn man bovenop mijn billen ging zitten en zijn pik tegen mijn kutje aan drukte. Mmm, ik voelde de pik diep binnenkomen en voelde me helemaal gevuld.

Mijn man begon me op deze manier te berijden en met lust pijpte ik de man voor me. Maar mijn wens voor een trio was niet ingegeven door de wens een andere man te pijpen. Ik wilde geneukt worden. Maar gelukkig was ik te snel geweest in mijn conclusies. Mijn man nam me hard in mijn kut en ik voelde zijn gewicht op mijn kont en heupen drukken maar genoot met volle teugen. Een orgasme zou niet lang op zich laten wachten en naar zijn tempo te voelen bij hem ook niet. Ik denk dat hij ook zenuwachtig was door de eerste keer een trio, want hij neukte wat anders dan normaal, maar dat zal door de spanning komen. Ik voelde zijn pik dikker worden en aanspannen en even later merkte ik aan de tempoversnelling dat ik snel zou moeten zijn anders was ik te laat. Ik pijpte met overgave door, werd keihard op mijn favoriete standje genomen en voelde hoe ik werd overvallen door mijn orgasme. Mijn man merkte aan mijn lichaam dat ik klaarkwam en ik voelde nog een harde stoot die er bijna bij mijn keel uitkwam, ware het niet dat die was gevuld met een andere pik. Ik voelde mijn kut volstromen met sperma. Er leek geen einde aan te komen. Het liep gewoon uit mijn kut. De andere man versnelde in mijn mond en met schokken spoot hij mijn mond vol met zijn heerlijke zaad. Hij stond me niet toe zijn pik uit mijn mond te halen en dwong me zo om alles door te slikken. Hij nam zijn pik uit mijn mond en hij bukte zich en duwde nog eens zijn tong diep in mijn mond en gaf me een heerlijke tongzoen terwijl mijn mond toch echt de smaak had van zijn sperma. Ik vond het een geweldig geil idee dat ik deze man nu tongde en dat mijn eigen man dit zag op een meter afstand.

De mannen gingen nu even weg naar beneden. Ik denk dat ze wat gingen drinken. Mij werd niets gevraagd en zeker niets aangeboden. Na een tijdje kwamen ze weer boven. Mijn enkelboeien werden weer losgemaakt. De andere man ging naast me liggen en vroeg me boven op zijn lul te komen zitten. Ik balanceerde maar het lukte me niet want mijn polsen zaten nog steeds aan elkaar en dan kan ik mijn evenwicht niet behouden. Ik wilde vragen of ze los mochten, maar zodra ik iets wilde zeggen greep de man in. Hij pakte me bij mijn borsten die inmiddels uit mijn jurkje staken en hielp me mijn evenwicht te bewaren door me stevig bij mijn borsten vast te houden. Ik liet me nu zakken op zijn nog steeds harde pik. Mijn kut was nog erg gevoelig door mijn eigen orgasme en natuurlijk supernat door het sperma van mijn man. Ik liet me langzaam verder zakken en voelde me helemaal worden gevuld. Met pijpen was het me al niet gelukt de pik helemaal in mijn mond te nemen, dus dat hij groot was wist ik al.

Ik zat nu op mijn hurken en wilde langzaam deze man berijden en duwde mezelf een klein stukje op om me vervolgens weer snel te laten zakken op zijn pik. Hij zei me stil te blijven zitten en trok me langzaam naar voren. Hij kneedde mijn borsten en gaf me een zoen. Nu nam ik het initiatief en opende mijn mond en stak mijn tong gewillig en vragend naar voren om de zijne te vinden. Als snel waren we in een intense tongzoen verwikkeld. Hij had grote handen, dus zijn handen gingen naar mijn billen en pakte me daar stevig vast. Langzaam werd ik opgetild en weer neergelaten op zijn pik. Het was duidelijk dat deze man het tempo bepaalde en niet anders. Ik voelde aan het inzakken van het bed dat mijn man achter me was gaan zitten. Ik wist wat er nu ging gebeuren, want over deze fantasie hadden we het vaak gehad. Aan de pauze van enkele minuten had hij duidelijk genoeg gehad om weer een erectie te krijgen en ik zou dat nu gaan merken. Ik voelde echter eerst zijn tong tussen mijn billen gaan en mijn kontje opzoeken. Ik voelde hoe zijn tong verder naar beneden ging en mijn kutje likte. Ik voelde de tong van mijn man weer naar boven gaan, en even later voelde ik hem zijn eikel tegen mijn kontje aandrukken en vervolgens duwde hij zijn harde betonpik diep in mijn hete kontje. De andere man trok zijn pik even uit mijn kutje zodat de spanning op mijn onderbuik even afnam, en gaf mijn man de kans zich heel rustig en langzaam in mijn kont te bewegen.

Ik tongde en zoende de man vol overgave en voelde ondertussen hoe mijn kont steeds verder werd gevuld. Mmm, de pik van mijn man zat er nu helemaal in. Na die even stil te hebben gehouden om mij te laten wennen, begon hij langzaam te bewegen. Ook de andere man pakte mij weer beet bij mijn billen en probeerde zijn pik weer naar binnen te duwen in mijn kut. Oef, kon ik dit aan? Mijn man had me wel eens geneukt en ondertussen een dildo of vibrator in mijn kontje geduwd, maar dit was toch echt wel 2 keer het echte werk en iets dikker dan die dildo. De andere man sprak geile woorden tegen me, als geil sletje en zo en vertelde me dat ik het goed deed. Het gevoel werd nu ook weer steeds sterker en pijn voelde ik nu al helemaal niet meer. Hij tilde me nu op en liet me weer neerzakken op zijn pik die weer helemaal mijn kut binnendrong. Ik was nu dubbel gevuld en wist niet hoe ik het had. De mannen bewogen in een rustig tempo, waarbij er eigenlijk steeds een pik in me ging en een ander pik uit me. In dit tempo werd ik geneukt waarbij de mannen het tempo langzaam opschroefde. Ik had het gevoel dat ik ook moest plassen dus ik zei dit tegen ze. Mijn man zei dat ik het maar moest laten lopen, dus zo gebeurde het dat ik door twee dikke pikken tegelijk werd geneukt en het plas uit mijn geile kutje liep. Ik plaste zo over de vreemdeling heen en hij zei dat hij dat heerlijk vond.

De andere man werd hier blijkbaar nog geiler van en begon het tempo duidelijk om te schroeven. Ik had weinig te kiezen en werd aan twee kanten in een steeds toenemend tempo geneukt. Hij kneep ondertussen ook steeds harder in mijn tepels. Nu hou ik daar erg van, maar ik had het gevoel dat hij ze er bijna vanaf zou trekken. Morgen zou ik waarschijnlijk onder de blauwe plekken zitten maar dat kon me nu niet schelen. Ik wilde nu hard worden geneukt door mijn man en deze andere man en ontzettend lekker klaarkomen! Het tempo ging door en mijn man sloeg me nu afwisselend op mijn linkerbil en mijn rechterbil. Ik zou het niet lang meer volhouden, maar dat was gelukkig ook niet nodig. Aan de geluiden hoorde ik dat de andere man eindelijk zou gaan klaarkomen en zijn geluiden werden bijna meteen gevolgd door zijn orgasme. Hij tilde me nu niet meer omhoog aan mijn billen maar drukte zijn nagels diep in mijn billen, zodat zijn afdrukken er waarschijnlijk diep in zouden staan voor de komende dagen. Voor de tweede keer die avond vulde mijn kut zich met sperma en ik voelde dat ik ook heerlijk klaarkwam. Waar ik het vandaan haalde weet ik niet, maar ik kwam geweldig klaar en het leek wel of er een kraan openstond. Het spoot mijn kutje uit, en aangezien mijn man hier altijd zo geil van wordt om te zien hoe ik uit mijn kutje spuit, werd hij hier nog wilder van. Door het sperma van de andere man en mijn orgasme was het een natte boel geworden.

Mijn man duwde nog een keer zijn pik heel diep in mijn kont en ik voelde hoe zijn pik keihard werd, ik wist dat hij zo zou klaarkomen en duwde mijn kontje hard naar achter zodat zijn pik diep in mijn hete kontje kwam. Hij kon het niet meer ophouden en spoot nu zijn hete sperma diep in mijn kont. Ik voelde het sperma in me spuiten. Uitgeput liet ik me voorover vallen en eindelijk werd mijn diepste fantasie waarheid. Had ik het nu maar eerder gedaan dacht ik bij mezelf.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten