Haar wens gaat in vervulling.

Het hotelbed was nat, drijfnat. Op bed lag je op je rug in de nattigheid. Uitgeteld met een grote glimlach op je lieve gezicht. Ogen dicht, rustig ademhalend. Eindelijk was dan een lang gekoesterde wens van je in vervulling gegaan. Jaren had je er over gepraat en eindelijk had je een paar weken geleden gezegd dat het je het nu echt wilde. Ik was begonnen met voorbereiden. Zoeken, vergelijken, laten zien en weer opnieuw zoeken. Het waren heerlijke weken. We waren er allebei heel druk mee en het wond ons ook erg op. Regelmatig, op de raarste plaatsen in huis, vreeën we met elkaar en heel intens, heel uitgebreid en heel intiem. Het leek wel of onze relatie er onder verbeterde. We hadden meer tijd voor en met elkaar. Als ik overdag iets had gevonden dan stuurde ik je dat op de app. Kon je meteen kijken, keuren en antwoorden. De hele dag waren wij er mee bezig. Samen waren we met iets bezig en dat was al lang geleden. Onze relatie was na vijfentwintig jaar toch ingesukkeld, ondanks dat we steeds hadden geroepen dat we dat wilden voorkomen. We dachten er alles aan te doen en toen opeens waren we toch tot de conclusie gekomen dat het zo ver was. We waren allebei geschrokken en nu….. Praten of wat gaan we doen. Wat zouden we moeten doen om weer dichter bij elkaar te komen om meer samen te gaan doen. En toen was daar in een keer weer je fantasie, je wens. En nu gaf je aan er klaar voor te zijn. We zouden onze vleugeltjes uitslaan en kijken of het zo lekker was als jij dacht dat het was en of je er echt zo van zou kunnen genieten.

Waar gaat het nu om zullen jullie wel denken. Ik zal ons eerst even voorstellen. Wij zijn Frans en Joke. Wij zijn al ruim vijfentwintig jaar bij elkaar, getrouwd en we hebben twee zoons. Samen hebben we een bedrijf met honderd man personeel. We zijn allebei achtenveertig en gelukkig, maar, zoals zo net verteld, een beetje uit elkaar gegroeid. Niet dat we niet van elkaar houden, ik vreet Joke nog graag elke dag op als dat kan, maar gewoon in het dagelijkse stramien ons ding doend en verder weinig. Heerlijk, een kilootje te veel maar dat heb ik ook. Wat wil je ook met het leventje wat wij leiden. Lekker bourgondisch en genieten van het leven. We werken er keihard voor. Joke is een heerlijke vrouw. Mooie groene ogen, lang bruin haar en een heerlijke kont. Een klein buikje, maar dat valt in het niet bij haar borsten. Heerlijke stevige en volle borsten met grote tepelhoven en grote tepels die als het koud is, of als ze opgewonden is, zelfs door haar bh en shirt heen zichtbaar zijn. Ik zie vaak dat de collega’s kijken, en dan niet naar haar ogen. Dat doet me goed. Ik zelf ben ook, zoals gezegd, best een kilootje te zwaar. Blauwe ogen, kort kapsel, ik zeg altijd blond maar grijs komt dichter in de buurt. Ik ben niet bijzonder sportief, wandel graag en dan liefst dagen achter elkaar. Volgens Joke heb ik niet achter in de rij gestaan met het uitdelen van mijn penis. Ooit heeft ze hem eens gemeten en met achttien cm lang en vier cm dik is hij heerlijk, zegt Joke. En hij het past ook nog goed bij haar heerlijk warme soepele kutje, zegt ze dan glimlachend. Maar wat was er nu gebeurt. Ik zal proberen bij het begin te beginnen.

In de loop van de jaren loop je wat met elkaar te fantaseren, wat vind jij leuk, wat zou jij nog willen doen en zo ook bij ons. Joke had al jaren aangegeven wel eens gebruikt te willen worden. Als ik dan vraag wat dan, krijgt ze van die lieve rode wangetjes en beschrijft dan dat ze door drie mannen gebruikt wil worden. Niet misbruikt maar gebruikt zodat het voor alle vier nog lekker is. Ze wil dan genomen worden zoals de heren dat willen en vaak en veel. Dat wil ze graag geblinddoekt en met haar armen vastgebonden aan het bed. Alles mag, als het maar lekker is. Ze kan het zo vol overtuiging vertellen maar de stap ernaar toe was net een stap te veel. We hadden al heel wat lekkere uren beleefd met deze fantasie die zij vertelde terwijl we heerlijk vreeën. Nu moet je weten dat we al een tijdje op ontdekking waren. We zijn al eens naar een parenclub geweest, we hebben als eens een stel uitgenodigd bij ons thuis en ook al een keertje alleen een man of vrouw erbij. We hebben heerlijk genoten van elkaar en van de anderen. Verrassend voor ons beiden heeft Joke ook genoten van de andere dames, en ikzelf vond een aanraking van de andere man ook niet vervelend. Leuk om zo op ontdekkingsreis te zijn. Jaren hadden we alleen gewerkt voor ons bedrijf, maar nu gingen we langzaam afbouwen en genieten. Maar de wens van die mannen. Toen we een tijdje terug erachter kwamen dat alles toch eigenlijk wel redelijk op de autopiloot ging kwam Joke ook plots met de uitspraak dat haar wens in vervulling moest gaan. Zij was er wel aan toe en zou niet terugkrabbelen. Wij gingen samen op zoek. Eerst een mooie locatie, welke we al snel hadden gevonden. Een mooi hotel, niet te afgelegen, lekker druk en met heel mooie kamers. Groot bed, mooie badkamer en een goede keuken. Natuurlijk hebben we het vooraf geprobeerd.

Tijdens het eten zat Joke continu met rode wangetjes om zich heen te kijken. Ik probeerde haar uit te dagen door kerels aan te wijzen en aan te geven dat ik ze zo kon vragen mee te gaan. Dat wou ze niet. Ze had wel haar op en aanmerkingen zodat ik wel een beeld kreeg van wat ze zou willen. Na het eten zijn we naar onze kamer gegaan en hebben het grote bubbelbad vol laten lopen. Tijdens het vol lopen konden wij al niet van elkaar afblijven. Langzaam kleedden wij elkaar uit, stuk voor stuk verdwenen de kledingstukken op de grond. Uiteindelijk belandden we op het bed, beide naakt. Tegen elkaar aan kroelend gleden onze handen over elkaars lichaam. Haar heerlijke billen, borsten en natte kutje en zachte huid hadden niet te klagen over aandacht. Ze was lekker nat en warm. Mijn vingers gleden makkelijk bij haar naar binnen. Haar schaamlippen stonden al een beetje open en waren gezwollen. Ook mijn billen, mijn borst en mijn stijve hadden niet te klagen. Met moeite konden we elkaar loslaten en lieten ons in het heerlijk warme bad zakken. Heerlijk ontspannen begon Joke toch weer over haar wens. Dat ze het zo opwindend vond in het restaurant en de spanning dat ze nu op de plek was waar het later zou gebeuren. Heerlijk fantaseerde ze verder. Na ruim anderhalf uur gingen we uit bad en droogden elkaar af. Ik duwde haar op bed, pakte haar handen en bond deze achter haar hoofd aan het bed. Daarna deed ik haar een blinddoek om. Ze lag te kronkelen en al zacht te kreunen. Ik kroop tussen haar benen en kuste haar gezwollen schaamlippen. Ik liet mijn tong erover heen glijden en duwde deze ertussen. Joke kronkelde en kreunde. Stevig begon ik haar nu te likken, er op lettend dat ik haar klitje niet zou raken. Alle moeite was voor niets. Ik hoefde haar klitje niet aan te raken. Ze was zo opgewonden van de middag en avond dat ze luid kreunend klaarkwam op mijn tong. Hevig schuddend duwde ze haar benen tegen mijn hoofd en klemde deze stevig tussen haar heerlijke dijen. Nadat haar orgasme door haar lijf was geraasd en ze weer een klein beetje rustig werd, deed ze haar benen open zodat ik ertussendoor kon kruipen. Kussend over haar buik en borsten. Zuigend op haar tepels kroop ik naar boven. Uiteindelijk uitkomend bij haar mond en haar dan ook daar kussend. Mijn stijve lul drukte tegen haar kutje. Nog gevoelig van het klaarkomen. Haar hand ging al snel tussen onze lichamen om mijn stijve goed voor haar kutje te zetten.

Langzaam duwde ik hem naar binnen. Ik voelde weer die heerlijke warmte en ze was weer zo heerlijk glad en nat. Toen ik helemaal in haar zat genoot ik even van haar warme kut die mijn stijve vast pakte als een warme handschoen. Al zoenend begon ik langzaam te bewegen. Een stukje eruit en er weer in. Langzaam, teder en genietend kusten wij ondertussen door. Elkaar af en toe in de ogen kijkend. Genietend van elkaar en vooral van elkaars geslacht. Lekker haar vullend en zij mij omvattend. Langzaam eruit glijdend, haar kutje centimeter voor centimeter voelend strak om mijn lul. Dan weer naar binnen. Zo lagen we intens te genieten van elkaar. Elkaars aanrakingen. Onze lichamen tegen elkaar en aan elkaar verankerd op een punt waar het meer dan genieten was. Langzaam gingen we door, de tijd nemend om het ultieme genot zo lang mogelijk uit te stellen. Langzaam en teder elkaar kussend, genietend, tot plots Joke luid kreunend met haar kutje knijpend en schokkend klaarkwam. Met grote ogen keek ze me aan. Stralend, lachend en genietend kwam ze klaar. Ik voelde vocht langs mijn lul en ballen lopen. Langzaam bewoog ik verder maar al snel draaide ze zich half om zodat ik van haar af gleed. Ze bleef even liggen en toen ik haar los had gemaakt ging ze recht opzitten en keek verbaast naar het bed. Nat van haar geil. Nooit in die vijfentwintig jaar hadden wij dit gezien. Ze kleurde ervan. Ik kon het niet laten om haar er mee te plagen. Ze kroop naar mij toe, dicht tegen me aan en we kusten weer verder. Langzaam kroop ze boven op me en duwde mijn lul weer in haar. Langzaam bereed ze mij nu. Ze bleef mij aan kijken en mijn handen gleden naar haar schuddende borsten. Zachtjes streelde ik haar borsten en tepels. Als torentjes stonden haar tepels op haar grote tepelhoven. Zo een mooi gezicht. Ze bleef me berijden. Toen ik aankondigde dat ik ging komen liet ze haar hand tussen ons glijden en begon haar klitje te bewerken. Ik kon het niet langer tegenhouden en kreunend spoot ik mijn geil diep in haar natte kut. Nog even reed ze door en kwam nog een keertje licht klaar. Ze liet zich vooroverzakken en lag boven op mij uit te puffen. Ik voelde een straaltje vocht langs mijn lul en ballen lopen, door mijn bilnaad, op bed. Na een tijdje rolde ze naast me op bed en al snel waren we allebei in diepe rust. Warm tegen elkaar aan, zonder dekens, gewoon te vermoeid om nog wat aan te passen.

De volgende morgen werd ik wakker van de geur van een heerlijk ontbijt. Lekker vers en met een heerlijk gezelschap. Na het ontbijt douchen in de dubbele douchecabine. Tijdens het opruimen en inpakken waren we het er over eens, het hotel was goedgekeurd, nu op naar de volgende selectie. Drie mannen die voldeden aan de wensen van Joke. Terug thuis van het heerlijke nachtje hotel zijn we meteen doorgegaan met het zoeken van mannen welke open stonden voor jouw fantasie. Drie mannen welke jou aanstonden en ook nog eens met de andere mannen met jou bezig wilden. Mannen was niet zo een probleem. Genoeg, wat… een dorp vol die wel wat wilden, maar de meesten haakten af omdat ze een iets te grote mond hadden, of het niet wilden met meer erbij. Jij was ook erg uitgesproken hoe de mannen eruit moesten zien. Jong, gespierd, goed geschapen en met een goed uithoudingsvermogen. En niet als laatste potent. Met één keer nam je geen genoegen, het liefst twee keer of vaker. Ze moesten echt gebruik van je maken. Je laten genieten en je uitputten op een leuke en lekkere manier. Maar dan de keuze, die was lastig. De een was te oud. De ander te jong en zou wel geen ervaring hebben. Die was te klein en een ander had een te klein lulletje. Je was kritisch. Als het dan nu moest gebeuren wilde je ook de mannen uit je fantasie, uit je dromen. Je koos voor alles wat ik niet (meer) was. Jong, sportief, strak in het vel. Ik zou haast zeggen dat het een midlife crisis was. Als ik al twijfelde, liet je me goed blijken dat je het heerlijk vond om samen te zoeken naar de voor jou goede mannen. We vreeën veel en vaak en lang. We hadden een uitdaging gevonden en die was spannend en goed voor ons beide. Uiteindelijk, na een paar weken zoeken, hadden we er drie ‘verzameld’. Drie heren die wilden wat jij in gedachten had en die ook samen wat wilden. Drie mannen welke helemaal naar jouw keuze waren. Drie jonge mannen, gespierd en met een goed uithoudingsvermogen. Mooie lengte en lekker lang. Jij had er een paar afgewezen, maar deze drie, dat was het. En natuurlijk had jij er op gelet dat hun lullen wel zo waren dat je daar ook wat aan had. Je had ze uitgezocht met grote geaderde apparaten. Lang en dik en met een dikke kop erop. Je wist wat je wens was, je wist wat je wilde. Genieten, en dan met heel veel hoofdletters. Het ging je niet om wie, het ging je om je eigen genot, en dat was wat ze je geven moesten. De rest was voor jou bijzaak en daar moesten ze zelf voor zorgen.

We hadden de heren uitgenodigd om met ons eerst een hapje te eten en dan naar de hotelkamer te gaan. We hadden het echt gedaan. Hoe zou het gaan worden. Je werd met de dag zenuwachtiger. Nu de datum vaststond was het best spannend, voor jou en voor mij. Want ook voor mij was er spanning, wat zou er gebeuren, zou ik het wel leuk vinden aan de zijlijn. Vreemde kerels die hun lul in al je gaten staken en je waarschijnlijk compleet zouden uitputten. Hoe zou het na die tijd zijn. Best spannend allemaal. En dan nog zou er niets gebeuren wat jij niet wilde. Honderden vragen schoten door mijn hoofd. En jij…. jij werd steeds stiller. We vreeën als konijntjes, zo vaak en zo intens. Het was heerlijk. De laatste dagen voor de afspraak hadden we afgesproken niets te doen. Gewoon lekker bij elkaar wat kussen, wat strelen en genieten van de spanning die grote vormen aannam. Jij was stil, heel stil. Ik heb je nog een paar keer gevraagd of je het echt wilde en je zou doorzetten nu. Je wilde niet meer anders. Je wou nu je wens in vervulling laten gaan, je fantasie beleven en kijken of het echt zo goed was als je dacht. Eindelijk, eindelijk was de dag aangebroken. Al vroeg was je wakker en dat liet je weten ook. Je kroop tegen me aan. Ik voelde je tepels prikken, je was opgewonden. Met veel moeite kregen we het voor elkaar om van elkaar af te blijven. Je ging uit bed en liep naar onze open badkamer. Waar je je geheel naakt verzorgde, tot in de puntjes. Je benen scheren, je kutje lekker scheren, helemaal glad zoals we lekker vinden. Je licht opmaken. Niet te veel, gewoon mooi, zoals altijd. Je uitstraling was anders. De zelfverzekerdheid was niet aanwezig die er anders wel was en je had rode wangetjes. Van opwinding en spanning. Het zou gaan gebeuren, het zou echt gaan gebeuren vandaag.

Na een flinke autorit, die we zwijgend hebben volbracht, waren we natuurlijk te vroeg in het hotel. We hadden een heerlijke badlotion voor je gehaald en lekkere geurtjes voor op de kamer en in de badkamer. Alles wat jij wou was gebeurd en gehaald en je zette het nu met bijna militaire precisie klaar. Je wist wat je wou en je vond het bijzonder spannend. Toen het bijna tijd was om naar het restaurant te gaan kleedde jij je uit. Je had een heerlijke donkerrode lingerie-set aan, die nu zo in de hoek ging. Ik zag dat je slipje een grote natte plek had en plaagde je er mee. Daarna trok je een zomerjurkje aan en verder helemaal niets. Zoals je had afgesproken met de mannen. Alleen een jurkje, en dan een jurkje wat de afspraak niet hoefde te overleven. Je liep op me af, je kuste me en drukte je lijf tegen me aan. Na de kus bedankte je me nogmaals voor de mogelijkheid wat ik al snel wegwuifde. Je streelde met je hand over mijn kruis en voelde daar een stevige erectie. Ook bij mij was de opwinding groot en zou de vlek in mijn short niet veel kleiner zijn dan in jouw slipje. Kreunend onderging ik je behandeling. De spanning was groot na de laatste dagen. Mijn opwinding was extreem en mijn erectie bijna pijnlijk. Je zakte door je knieën en ritste mijn broek open. Ik wou protesteren maar kon het niet. Je haalde met wat moeite mijn stijve lul naar buiten en begon er lang aan te likken. Over de vuurrode eikel, de gezwollen aderen en over mijn ballen. Daarna begon je met een hand mij af te trekken en met de ander pakte je mijn ballen, welke onder spanning stonden. Je nam mijn eikel in je mond en begon er op de te zuigen. Al snel voelde ik dat ik ging komen en tot mijn grote vreugde stopte je niet met zuigen en trekken maar ging je door. Gewoonlijk zou je stoppen met zuigen en zorgen dat mijn geil op je borsten spatte. Zo deed je het al jaren en nu ging je door met zuigen net zo lang tot ik het echt niet meer hield en mijn volle zak diep in je mond leegspoot. Wat een meesterlijk gevoel, wat was dit lekker. Met knikkende knieën stond ik voor je. Ik was de weg even helemaal kwijt. Het duizelde van genot en de gedachten aan wat er nu was gebeurd. Voorzichtig duwde je mijn half stijve lul terug in mijn short en sloot netjes mijn broek. Je stond langzaam op. Ik pakte je borst vast en kuste je innig en lang. Ik speelde met je tepels en had, voor ik het goed en wel in de gaten had, al weer een stijve en zou je zo willen nemen.

Rustig duwde je me weg. Ik bedankte jou maar daar wou je niets van weten en je was zwaar teleurgesteld in jezelf dat je dit niet eerder had gedaan, je vond het lekker en je zou het zeker vaker doen. Maar jij wou nog steeds niets, je bewaarde alles voor de mannen die waarschijnlijk beneden al zaten te wachten. Je zou mij zeker nog wel bedanken en als dit achter de rug was zou de stoom er bij vrij komen. We zouden hier nog zo vaak van kunnen genieten, daar was je van overtuigt. Ik pakte je hand, keek je aan en zei dat je nu de laatste kans had om nee te zeggen. Vastberaden sleurde je mij mee naar de deur en stapte de gang op. Mijn hart zat in mijn keel, laat staan waar de jouwe moest zitten. We liepen naar de lift, het duurde gevoelsmatig allemaal lang. Met de lift naar beneden, maar twee verdiepingen, maar o wat was dat lang. Door de receptie naar het restaurant en daar kijken of er al bekenden zaten en jawel hoor, daar zaten er al twee aan een tafeltje. Ik gaf je nog een tikje op je billen en draaiend met je heerlijke kont liep je naar de tafel toe. Ik volgde gedwee. Bij de tafel aangekomen gaven we elkaar een hand en jij gaf ze ook allemaal een kus op de wang, alhoewel het wel erg dicht bij de monden was. De klik was er meteen en er werd volop gepraat. Niet lang daarna kwam nummer drie aanlopen. Hij stelde zich ook voor en vertelde dat hij zo vrij was geweest dat hij nog een vriend had meegenomen, of dat bezwaarlijk was. Even zag ik twijfel maar die liet je al snel varen en beide heren schoven bij aan tafel. Vier mannen nu. Daar zou jij het druk mee krijgen. De gesprekken vielen niet stil, vrolijk werd er verder gesproken of wij elkaar al jaren kenden. Toen ik voorstelde om wat te gaan eten greep jij in. Je stelde voor om meteen naar boven te gaan. Van eten zou niet veel komen, daar was je te zenuwachtig voor, je zou geen hap door je keel krijgen. Dat was natuurlijk niet tegen dovemansoren gezegd en netjes werd je geholpen met je stoel en werd je tussen twee kerels naar de lift geleid. Een van de mannen had meteen zijn hand op je billen gelegd. Ik liep achteraan. Ik vond het raar je zo te zien maar het wond mij ook vreselijk op je zo te zien. Ik wist wat er zou gebeuren, tot bijna in detail. Maar zou je het waarderen, zou je er zo van kunnen genieten als je dat deed in je fantasie? Ik hoopte het van harte, ik gunde je het zo. Op onze kamer aangekomen ging ik zoals afgesproken in een stoel in de hoek zitten. En al snel had jij veel handen op en onder je jurk. Je werd betast, bekeken en bevoeld. Je had je ogen dicht en voelde om je heen. Je greep ze alle vier in het kruis, je trok shirts uit en probeerde broeken open te maken. Met een luide scheur begaven de schouderbandjes van je jurk het en deze gleed op de grond. Daar stond je volledig naakt tussen vier kerels. Niets aan, tussen vier gespierde kerels met alleen nog hun shorts aan, al was je drukdoende deze ook uit te krijgen. Je wist niet waar je grijpen moest en dat was voor de mannen niet anders. Je werd op je knieën gedrukt. De mannen die hun short nog aan hadden deden deze zelf uit en al snel waren je handen en mond gevuld. Vier stijve, geaderde lullen wezen naar je gezicht. De vier lullen die jij zou voelen vanavond, waar je maar wilde en hoe vaak je maar wilde. Je feestje was begonnen en je genoot zo te zien met volle teugen.

Je nam ze om de beurt in je mond of je trok eraan. Je kneedde hun volle ballen. Je woog ze, het leek er bijna op dat je ze keurde of ze wel vol genoeg waren. Om te kijken of je wel volgespoten zou worden. De mannen zaten natuurlijk ook aan jou. Acht handen op je lichaam. Op je borsten, op je billen, op je rug, overal. Je tepels werden onder handen genomen, niet altijd zachtzinnig zag ik, er gleden vingers in je natte kut. Eerst voorzichtig één, maar al snel zaten er vier in. Een van de mannen was naast je komen zitten en was je nu rustig aan het vingeren. Vier grote vingers van zijn grote hand zaten diep in je en jij spreidde je benen ten teken dat het lekker was. En jij speelde en zoog door op de drie andere lullen. Ze trokken je omhoog en droegen je naar het bed, waar je voorzichtig werd vastgebonden en geblinddoekt. Je werd nu door iedereen gekust. Op je mond, op je borsten, je buik en een lag tussen je benen te beffen. En dat deed hij goed, of was het de spanning, want binnen vijf minuten kwam je zwaar kreunend klaar. Dat was voor de heren het teken om er meer werk van te maken. Al snel gleed een van de potente dikke lullen diep in je natte kutje, een ander in je mond en twee in je handen. Je glimlach was geweldig om te zien. Je wangen dieprood en maar zuigen en trekken en kreunen. Je genoot en hoe! De dikke lul in je kut ging rustig heen en weer en ondanks dat je een andere in je mond had kon ik je horen kreunen. Het was een vreselijk geil gezicht om je zo te zien. Dit had ik niet verwacht, maar ik was zo opgewonden dat mijn erectie bijna pijnlijk was. Ik had mijn kleren uitgedaan, op mijn short na, en keek toe, mij af en toe zelf strelend. Ik keek toe hoe jij op een intense manier genoot van de vier mannen om je heen, welke je alle aandacht gaven die jij zo graag wilde. En je werd gebruikt zoals je wilde. Soms hard, soms teder, maar ze gebruikten je alle vier. De eerste was zover en duwde zijn lul zowaar nog dieper in je en spoot zijn geil diep in je. Je ontving het met een boel gekreun. Langzaam trok hij zijn lul uit je en voordat hij er goed en wel uit was had de volgende al weer tussen je benen plaatsgenomen en drukte zijn potente staaf diep in je.

De mannen wisten van geen ophouden. Ook degene die in je mond zat en waar je lekker op zoog en sabbelde kwam en spoot je mond vol. Ik wist nu hoe lekker het was en kon me het gekreun van de man voorstellen. Je zoog door of je leven ervan af hing en liet toe dat ook daar een tweede door ging met waar de eerste was gebleven. Je werd voor de tweede keer in je mond en kut genomen. En je kreunde nog steeds. Zelfs steeds harder, totdat je de lul uit je mond liet glijden en werkelijk schreeuwend voor de tweede keer klaarkwam vandaag. Je werd gewoon doorgeneukt, er werd niet gewacht tot je tot rust kwam, na je schreeuw duwde de man naast je ook zijn lul weer diep in je mond en ging verder. Ik zag je kronkelen en hoorde je gorgelen en kreunen. Je had het zwaar maar je genoot. Al snel spoten de twee mannen zich in je leeg, een tweede lading die je ook weer doorslikte en de ander diep in je kut. Je zou toch vol moeten zijn. De twee eerste heren waren al weer op sterkte. Een kwam naast je liggen en trok je half gedraaid boven op hem en met wat geklungel had hij al snel zijn lul weer diep in je leegstromende natte kut zitten. Hij bewoog langzaam in en uit. De tweede nam achter je plaats en duwde tegen je sterretje tot zijn grote lul langzaam maar zeker diep in je darmen zat. Even zag ik je handje hem tegen houden. Het was veel, twee van die grote lullen diep in je. Langzaam bewogen ze hun lullen. Je kreunde en hijgde. Je vond het lekker en al snel kwam je weer gillend klaar. Nummer drie en je was er nog lang niet klaar mee, zo te horen en te zien. Je zou haast denken dat de buren er last van moesten hebben, zo luidruchtig was je. Toen de heren bijna tegelijk hun geil diep in je kut en darmen spoten gilde je weer, of je weer kwam of wat dan ook, ik weet het niet meer. Maar je werd luidruchtiger en luidruchtiger. Je werd nu op je buik op bed gelegd en de heren namen achter elkaar plaats tussen je benen. Ze trokken je aan je heupen omhoog om je dan diep en redelijk hard te nemen. Achterlangs diep in je kut werd je genomen als een stuk vlees, maar je vond het lekker. Bij de tweede kwam je zowaar luid gillend nogmaals klaar. En daarna werd je stil. Je werd nog geneukt maar van veel reactie was er geen sprake meer. Nadat de laatste voor de zoveelste keer was gekomen in je kut werd je liefdevol op bed gelegd en kreeg je van de heren nog een kus. En werd je haar uit je gezicht geveegd.

Nadat ze zich hadden aangekleed gaven ze aan dat ze naar het restaurant gingen en wel zagen of wij nog kwamen. Ik deed de kamerdeur dicht en liep naar je terug. Je lag nog net zoals ze je hadden achtergelaten. Ik maakte je armen los en deed de blinddoek af. Voorzichtig deed je je armen naar beneden en je ogen ietsjes open. Je wangen waren zowaar nog roder dan aan het begin en je glimlach was nog steeds aanwezig. Afwezig mompelde je iets van lekker en je sloot je ogen weer. Ik liet je liggen, deed niets en keek alleen naar je zoals je erbij lag. Op je rug, de glimlach, je benen iets uit elkaar. Je gezwollen kut, natte plekken op je benen en je kut en een klein straaltje geil van de heren wat nog steeds uit je liep. Je borsten rood van de aandacht en grote rode tepels van het knijpen en zuigen. Vlekken van geil op je borsten en gezicht. Nog wat plakte aan je wangen en op je voorhoofd. Ik haalde het los en kuste je zacht op je voorhoofd. Ik vertelde je dat ik even naar beneden ging en kreeg alleen een grom als antwoord. Snel schoot ik wat kleren aan en liep naar het restaurant, naar de heren om ze te bedanken en te vertellen dat je er niet bij zou zijn. Na een uurtje borrelen en een hartelijk afscheid liep ik snel weer naar boven. Op de kamer gekomen zag ik dat jij werkelijk niet had bewogen, je lag er nog net zo bij. Ik zag nu dat de plek waar je lag nat was, zeg maar erg nat. Dat kon niet alleen van het geil van de mannen zijn. Ik ging weer in de stoel zitten en keek naar je. Je ademhaling ging rustig en je had nog een heerlijk voldane uitdrukking op je gezicht. Maar o, wat was je gebruikt en wat had je genoten. De grote plekken geil tussen je benen, op je borsten en in je gezicht, wat zag je er toch lekker uit. Gebruikt maar heerlijk. Mijn lul stond al weer stijf. Ik kleedde mij uit en ging weer zitten genieten van het werkelijk heerlijke uitzicht op jou. Ik denk dat ik ook weggedommeld was. Toen ik mijn ogen weer opende was het eerste wat ik zag jou op bed, je benen nog gespreid en een hand op je borst. Je ogen waren gesloten maar je kreunde licht. Zou je het nogmaals meemaken? Mijn lul stond in sneltreinvaart weer keihard en ik kon het niet laten deze te strelen. Met mijn lul in mijn hand liep ik naar je toe. Langzaam trok ik mijzelf af en streelde zacht je benen. Je opende je ogen iets en glimlachte. Ik boog voorover en kuste je intiem, zacht en hartelijk op je mond. Ik bleef je been strelen en mezelf langzaam aftrekken. Langzaam opende je je ogen en ging rechtop zitten. Ik liet mijn lul los en kwam naast je zitten. Je rook naar seks. Je rook gewoon geil. Je hoofd zakte op mijn schouder en je hand op mijn stijve. Afwezig speelde je met me. Je had lang nodig om bij je positieven te komen. Je stond moeizaam op en zei dat je naar het toilet ging. Bij de badkamerdeur draaide je je om en keek me lachend aan. Een kusje in mijn richting en je verdween achter de deur.

Ik keek verbaasd naar het bed. Nat, drijfnat was het bed. Je had veel laten lopen en de heren hadden veel gespoten. De sporen lieten niets te raden over van wat hier was gebeurd. Ik hoorde wat gekreun uit de badkamer komen en vroeg of het goed ging, je antwoordde bevestigend. Je wou douchen maar het ging niet zoals jij wou. Ik liep de badkamer in en zag je staan, geleund tegen de wastafel. Plakkerig haar, vlekken links en recht op je lichaam en stukken plakkerig geil op je benen. Je zag eruit als een slet, maar dan wel een heerlijke slet. Ik liep naar je toe, ging voor je staan en kuste je voorzichtig op je mond. Met mijn handen op je heupen je een beetje ondersteunend. Je wou douchen en dat vond ik jammer, je zag er zo lekker uit zo, afgewerkt en dat zou een douche zeker te niet doen. Ik stelde voor om eerst foto’s te maken van je en je stemde in. Langzaam liepen we terug naar bed waar jij grinnikend de vlekken zag. Ik pakte mijn telefoon en maakt van alle kanten foto’s van je. Je ging op bed zitten naast de grootste plekken en ook daar maakte ik foto’s van. Na weet ik hoeveel foto’s ging ik naast je zitten. Je kwam los en je begon te vertellen dat het nog beter was dan in je dromen en beter als je fantasie, dat je zo vreselijk had genoten. Je vleide je tegen mijn schouder en begon weer met mijn stijve te spelen. Ik kuste je haren, voelde de plekken en al snel kleefden de haren aan mij vast. Zachtjes streelde ik je been en ook daar voelde ik het geil van de heren. Overal plakte je en het maakte me zo mogelijk nog geiler. Je vertelde door hoe je had genoten van die lullen in je, op alle mogelijke manieren en dat je zo lekker was gebruikt. Je voelde je zo voldaan en vond het helemaal te gek dat ik het had laten gebeuren. Ik vertelde je dat ik had genoten en dat je zo luidruchtig was geweest. Het was een geweldig gezicht geweest dat je zo gebruikt was en dat het mij vreselijk had opgewonden.

Verlegen draaide je hoofd weg en liet je achterover op bed glijden. Je voeten op de grond, benen gespreid en je armen boven je hoofd. Als een plaatje lag je voor mij. Ik kon het niet laten te bukken en zachtjes je tepels te kussen. Een kreuntje ontschoot je. Zachtjes sabbelde ik door en likte je borst. Ik proefde zweet en waarschijnlijk ook geil van de heren maar het deed me niets. Ik was zo vreselijk geil dat ik op klaarkomen stond. Hoe wist ik nog niet maar ik wou klaarkomen. Langzaam gleed mijn hand over je plakkerige benen. Steeds wat hoger ondertussen nog je borsten kussend en plagend aan je tepels zuigend. Jouw handen kwamen ook in beweging en streelde mij door mijn haren en trokken mijn hoofd omhoog. Onze lippen raakten elkaar en kwamen in een warme intense kus terecht. Mijn handen hadden je been verlaten en lagen nu op je buik en borst, jouw hand had mijn tepel gevonden en intens was je hier mee aan de slag gegaan. Heerlijk was je mij aan het verwennen. Nog steeds kussend streelden we elkaar zacht en teder. Mijn hand gleed van je buik tussen je benen. Alles was daar plakkerig, nat en glad. Voorzichtig streelde ik je schaamlippen, heel zachtjes erover en nog voorzichter ertussen. Je opende je benen nog verder en liet me begaan. Ik keek je even aan, je glimlach was voldoende om mij aan te moedigen door te gaan. Ik kuste je mond, likte je nek, je oor en langs je hals naar beneden. Jij liet me los en sloeg je armen weer boven je hoofd. Ik bleef je likken en kussen en zocht een weg naar beneden.  Na je hals, je borsten, je buik en overal proefde ik wat en overal wat anders. Ik stond op en nam plaats naast het bed tussen je benen. Je wist wat er komen zou en je kreunde zachtjes. Ik had nog niets gedaan, ik keek alleen nog maar naar je heerlijke gebruikte dik gezwollen kut. Glinsterend van het vocht en het geil. Je was zowaar nog steeds geil. Je wou nog meer. Langzaam boog ik voorover en likte teder over je schaamlippen. Je drukte je bekken omhoog om meer ruimte te maken en je genoot zowaar. Langzaam likte ik door over je lippen en tussen je lippen. Voorzichtig een vinger in je natte kut duwend. Het was nat en glibberig. En niet alleen van jou. Je pakte mijn hoofd vast en trok mij langzaam omhoog. Ik kuste zoveel mogelijk plekjes onderweg en uiteindelijk vonden onze lippen elkaar weer. Mijn harde lul lag tegen je lipjes aan en langzaam bewoog ik heen en weer. Soepel gleed ik over je heen en het was heerlijk. Eindelijk had mijn stijve wat weerstand. Ik hoorde je kreunen en ik voelde je hand tussen ons in op weg naar mijn lul. Zachtjes pakte je hem vast en liet hem tussen je lippen door glijden en als vanzelf gleed ik in je. Warm, strak en vreselijk nat gleed ik naar binnen. Je aankijkend zag ik dat je nog weer genoot. Ik kon een diepe kreun niet onderdrukken. Langzaam bewoog ik heen en weer. Uit je natte kut, in je natte kut. Wat was dit lekker. Zachtjes kreunend lag ik op je plakkerige lichaam. Mijn hoofd naast het jouwe. Je handen op mijn rug, langzaam neukend. Heel zacht, maar o zo lekker. Je haren in mijn handen. Zacht fluisterde je in mijn oor of ik het lekker vond om jou te neuken in je gebruikte kut, of het lekker was in het geil van een ander. Je vond het lekker om mijn dikke lul in je te voelen. Lekker diep in je natte kut en je fluisterde nog veel meer geils in mijn oor. Ik wikkelde mijn hand in je lange haar en trok er zacht aan, je hoofd kwam wat naar achter en ik kuste je wild op je mond. Ik had moeite om me te bedwingen en niet over te geven aan de lust om je nu hard te neuken en alleen te gaan voor mijn eigen genot.

Je ging door met fluisteren. Allemaal heerlijke geile dingen, dat je me wilde voelen spuiten, dat je nog meer wou en dat je was gebruikt als een hoer. Dat je mijn hoertje was. En dat mijn lul zo lekker groot was. Ondertussen moest ik alle zeilen bij zetten om je rustig te blijven neuken. Het was heerlijk. Onze lichamen plakten aan elkaar en je kut maakte soppende geluiden bij elke beweging. Bijna kwam ik klaar toen je me van je af duwde en me lachend aankeek. “Je dacht toch niet dat ik je zo liet komen in me.” Je stond wat moeilijk op en duwde mij achterover op bed. Ik kwam in de natte plekken te liggen. Je kwam boven op me zitten en duwde zonder enige aarzeling je kut op mijn mond. Ik kon niet anders dan je likken. Ik pakte je bij je heupen en duwde mijn tong diep in je kut. Ik zoog op je gezwollen lippen en likte zachtjes aan je klitje waarvan je al snel aangaf dat dat te veel was. Na een poosje zo gezeten te hebben zakte je naar beneden, pakte mijn stijve lul en gleed met je kut eroverheen. Langzaam begon je me te berijden en met je heupen te draaien en nam mij zo diep mogelijk in je. Ik was zo opgewonden en had niet de controle zodat het voor mij al snel te veel was. Luid kreunend, bijna van mijzelf schrikkend, spoot ik mij diep in je leeg. En ik spoot veel van al die opwinding. Straal na straal. Heel even bleef je zitten tot mijn lul kleiner werd en er langzaam geil uit je liep, over mij, op het bed. Je ging van mij af en tot mijn schrik kwam draaide je je om en kwam met je kut naar mijn mond en nam je mijn lul teder in jouw mond. Je likte me helemaal schoon. Mijn slappe lul, mijn ballen en mijn billen. Jij drukte je kut wat harder op mijn mond om nog even aan te dringen dat ik hetzelfde moest doen bij jou. Langzaam begon ik te likken. Ik proefde jouw geil vermengd met dat van mij. Plagend had je mij wel eens een natte vinger met mijn eigen geil laten proeven maar dit was anders en niet verkeerd. Tot mijn verbazing had je in korte tijd mijn lul weer op volle sterkte. Dat was al even geleden dat dat was gelukt. Haha, met de jaren vermindert dat, maar nu niet. Keihard zoog je hem en toen je vond dat ik genoeg had schoongelikt rolde je van mij af en stond naast het bed. Je liep naar de badkamer en deed de douche aan. Van tijd had ik geen notie, het enige wat ik wist was dat het een heerlijke avond was geweest en dat ik nu al weer zo geil was dat ik nog een keer wilde komen.

Ik liep achter je aan de badkamer in. Mijn lul fier recht opstaand. Je stapte onder de douche en begon je te wassen. Je boende jezelf helemaal schoon, met de douchekop spoelde je je kut schoon en ging je haren wassen. Ik stond naast je en waste mijzelf. Nadat je klaar was zag je er weer fris uit. Helaas was het hoerige eraf, dat had ook wel wat. Je ogen glinsterden nog steeds. Je stapte onder de douche weg en ging je afdrogen, ik spoelde mijn haren uit en stapte ook uit de douche met nog steeds een stijve. Je lachte en tikte er speels tegen aan. Plagend vouwde je je hand er om en bewoog een paar keer op en neer. Je wilde verder gaan met afdrogen. Ik pakte je stevig vast en drukte je tegen de wastafel. Wild zoende ik je. Ik graaide naar je borsten. Mijn stijve lul drukte tegen je buik. Wild kuste ik je en mijn handen vlogen over je heerlijke natte lijf. Dan duwde ik je de badkamer uit en gooide je min of meer op bed. Je keek me lachend aan en wachtte af wat er komen ging. Je lag met je schone natte lijf op de vlekken die waren ontstaan vanavond. De vlekken van je uitspatting waar je je vreselijk had laten nemen door vier onbekenden. Toen ik de vlekken zag werd ik nog geiler. Ik nam over je heen plaats, duwde je benen ruw uit elkaar en duwde mijn stijve in een keer diep in je. Je kreunde en ik wist niet of dat van plezier of pijn was. Iets was er in mij geknapt, ik was geil en wilde genieten. Ik wilde je ook volspuiten, net als die anderen. Je bent van mij. Ik wilde dat laten zien. Ik pakte je natte haar vast en trok je hoofd hard achterover, duwde mijn stijve diep in je kut en begon te pompen. Niet zacht, niet teder, maar gewoon hard en diep. Je ogen vernauwden. Heel eventjes stopte ik en vroeg of het pijn deed. Je schudde je hoofd en beet mij in mijn onderlip. Hard. Toen keek je me geil aan en zei, “laat maar zien wat je kunt. Of ben je een watje en kun je me niet echt neuken.” Ik trok hard aan je haar en steunde met dezelfde arm op het bed. Ik begon je weer te neuken. Hard, ver eruit en diep erin. Onze natte lichamen kletsten tegen elkaar en het bed kraakte. We kreunden allebei. Ik vloekte toen mijn stijve uit je schoot. Snel pakte ik hem vast, zette hem weer tegen je kut en duwde hem hard naar binnen, diep in je. Ik pakte nu je benen vast, vouwde deze tegen je schouder en ramde weer mijn lul diep in je. Je kreunde.

Bijna haalde ik mijn lul uit je natte kut om hem daarna nog harder terug te rammen. Keihard kwamen onze lichamen tegen elkaar. We kreunden en ik vroeg of het zo goed was. Je daagde me uit door te zeggen dat het wel wat was maar dat je meer wilde. Je pakte je benen vast in de knieholtes om mij de ruimte te gunnen je borsten te grijpen en wild op je in te stoten. Ik voelde je baarmoedermond, ik hoorde je kut soppen en ik voelde het geil naar buiten lopen. Ik kreunde dat je mijn hoer was, dat ik je ging neuken zoals je niet eerder had gehad. Je kreunde terug dat het lekker was om mijn dikke lul zo diep in je kut te voelen. Dat je ook door mij volgespoten wilde worden, dat je mijn sperma in je wilde voelen en dat je me een lekker neukbeest vond. Je wilde dat ik je uitwoonde. Het tedere gebeuren had je wel gehad. Je wilde nu misbruikt worden. Ik greep je haar weer vast en trok je hoofd achterover. Ik riep naar je dat je mij moest aankijken en je opende je ogen. Met een geile blik keek je me aan. Ik vroeg je of je het lekker vond om weer geneukt te worden. Je knikte bevestigend. Ik liet je haar weer los en plaatste beide handen op je borsten, ik kneep erin. Ik weet niet wat er was maar ik wilde je hard neuken en hield weinig rekening met je. Ik stootte hard mijn stijve lul in je en voelde dat je kut natter en natter werd. Je kreunde luid toen ik weer in je stootte en ik vroeg of mijn hoertje het lekker vond om zo hard geneukt te worden. Je antwoordde, “ja, en ik wil meer. Neuk me hard met die dikke lul.” Je schreeuwde bijna maar het kon mij niet schelen. Je riep dat je mijn lul diep in je natte kut wilde en dat ik je moest neuken als een echte man. Ik gaf een harde tik tegen je borsten en je bleef me geil aankijken en uitdagen. Ik bleef je neuken en had het gevoel dat ik dit nog wel even vol ging houden. Hard en diep erin. Er bijna uit en weer hard terug. Ik sloeg nog een keer tegen je borst en kneep venijnig in je tepel. Je bleef me uitdagen. Je riep of het niet harder kon en dat ik zo een lekkere dikke lul had. Dat je natte kut lekker gevuld werd. Dat je mijn sperma in je wilde voelen stromen. Plots trok ik mijn lul uit je, sloeg hard tegen je borst, pakte je aan een kant vast en gooide je andersom op bed. Ik trok je naar de rand, spreidde je benen en duwde zonder pardon mijn harde lul weer diep in je natte kut. Je kreunde luid en vroeg of dit alles was wat ik kon. Ik sloeg je hard op je billen op het moment dat ik ongenadig hard mijn stijve in je natte kut ramde. Ik weet niet wat me overkwam. Dit hadden we nog nooit gedaan. Maar o wat was dit lekker.

Ik bleef je nog even hard neuken en trok dan weer mijn lul uit je en zonder je maar de mogelijkheid te geven duwde ik hem in een keer diep in je darmen. Je hapte naar lucht maar mompelde alleen, “lekker, neem me ook daar met die dikke lul van je.” Ik pompte mijn lul steeds diep in je darmen. Trok hem er weer uit en duwde hem weer in je kut. Sloeg nog een keer op je billen en greep je haren vast. Trok je hoofd naar achter en kuste je wild op je mond. Je beet nogmaals in mijn lip wat ik afstrafte met nog een ferme tik. Ik voelde dat ik het nu niet lang meer ging volhouden en met een laatste harde tik op je billen en met een schreeuw dat ik mijn hoertje ga vol spuiten, kwam ik in je klaar. Diep duwde ik mijn lul in je toen ik kwam. Hard sloeg ik op je billen en trok je aan je haren. Ik bleef spuiten leek het wel. O wat was dit lekker, nog een paar keer ging ik in en uit je. Vermoeid viel ik half over je heen op bed. We bleven even liggen uitpuffen. Je kroop onder mij weg en kwam naast me liggen, je kuste me op mijn lip welke wat gezwollen was. We keken naar je billen en borsten die rood waren van mijn behandeling. Je kuste me nog een keer en vroeg of het lekker was. Ik gaf aan dat dat zo was op een bepaalde manier en dat ik niet wist wat me was overkomen. Je gaf me nog een kus en zei dat het lekker was. Je was nu helemaal gaar, maar o wat had je genoten. We kropen samen op bed en trokken een deken over ons heen. Joke kroop dicht tegen me aan en sloeg haar been over de mijne. Ik voelde nog wat sperma over mijn benen lopen maar viel al snel in een diepe slaap met mijn heerlijke Joke dicht tegen me aan.

Ik werd wakker, waar was ik, hoe laat was het. Ik had geen idee en was helemaal van de wereld, maar langzaam keerde ik terug. Joke zat al in een stoel aan het bedeind. Naakt, hmm lekker en toen kwamen de beelden terug van de dag ervoor. Ik voelde mijn lul al weer groeien. Ik ging rechtop zitten en keek haar aan en wenste haar goedemorgen. Ik ging naast het bed staan, liep naar Joke en kuste haar lang. Daarna liep ik naar de badkamer en ging voor de wc staan. Natuurlijk alweer een stijve met Joke daar naakt in de stoel. Met wat moeite richtte ik toen ik plots Joke hoorde binnenkomen. Ze ging achter me staan en pakte mijn lul vast. Zachtjes fluisterde ze in mijn oor, “zal ik dan ook jouw wens in vervulling laten gaan?” Ik kan alleen maar knikken. Ik had weleens gezegd dat ik weleens zou willen proberen te plassen als zij mijn lul vasthield. Nu was het zo ver. Ze stond er wat onhandig bij en stelde voor om maar even naar de douche te gaan. Daar was minder kans op soppen. Onder het lopen hield ze mijn stijve natuurlijk gewoon vast en met geen mogelijkheid zou ik zo kunnen plassen. Ze stond gewoon met me te spelen. Te jennen. “Moet ik de kraan even aanzetten voor je, dan kun je beter plassen oude man.” Ondertussen mijn lul alle kanten op richtend. Ik antwoordde flauw van ja en ik voelde een warme gloed over mijn billen. Stond ze nu tegen mij aan te plassen. Mijn hand gleed naar achter en ik voelde nog net het laatste straaltje uit haar lopen over mijn vingers. Verbaasd draaide ik mij om. Joke hield mijn lul vast en richtte die op zichzelf. Ze lachte naar me, kuste me en met veel moeite begon ik te plassen. Eerst wat druppels maar al snel een ferme straal die tegen haar buikt kletste. Ze keek me aan met een blik welke ik niet kende en ik wist niet wat ik er mee moest. Toen ze de laatste druppels afgeschud had draaide ze de douche aan en spoelden en boenden wij ons zwijgend schoon. Mijn gedachten namen een loopje met me. Dit was iets wat ik weleens had gezegd maar waarvan we beiden ook vonden dat het te ver ging en nu….

We kwamen onder de douche vandaan en droogden onszelf en elkaar af. We liepen naar de kamer en moesten lachen over hoe het bed er bij lag. In dit hotel zouden we niet meer terugkomen. Het bed was een grote puinhoop. Alles door elkaar en vlekken. Overal op bed vlekken, grote vlekken, kleine vlekken en hoofdzakelijk allemaal kringen. Joke sloeg een arm mij heen, kuste mij lang en bedankte mij nog een keertje. Ik trok haar tegen mij aan en vroeg of ze echt genoten had. En dat had ze, vooral van de laatste keer. Wij samen als bezetenen, dat vond ze het lekkerste van de avond. Al pratend ruimden we de kamer wat op, sloegen het bed dicht, zodat niet meteen opviel wat er was gebeurd en liepen dan gearmd naar beneden en checkten uit. De receptionist keek ons en zei onbewogen dat er klachten waren geweest van de buren. We hadden ons nogal luidruchtig gedragen zei hij. Ik keek hem heel onschuldig aan en hij moest lachen. Hij kon het niet laten om te zeggen, “als het maar lekker was.” Daar kon ik alleen maar op knikken. We liepen lachend het hotel uit, stapten in de auto en reden terug naar huis. Onderweg druk pratend over de vorige dag. Je beschreef hoe je had genoten. Vier kerels tegelijk die je hadden uitgewoond. Je had gedacht dat het daarna wel over zou zijn maar vond het zo heerlijk om daarna nog met mij te vrijen en op een ongelofelijk harde manier te neuken. Ik zag dat je je hand al weer onder je rok tussen je benen had. Ik vroeg of je niet kon wachten tot we thuis waren. Glimlachend keek je me aan en knikte ja, met een grote pruillip om te laten zien hoe zielig je was.

Thuis aangekomen hebben we de spullen uitgepakt en gekeken naar onze speciale mailadres. We hadden vier nieuwe berichten. Van alle heren een bericht dat ze het heerlijk hadden gevonden en dat het wat hen betreft best nog eens mocht gebeuren. Joke was het helemaal met hen eens. Eerst maar weer eens gewoon aan de gang en de draad weer oppakken. Twee dagen hadden we genoten van elkaar en nieuwe contacten en mogelijkheden. En het was prima bevallen. We hadden beiden geen spijt. Het was gewoon een groot genot geweest en de tijd was voorbijgevlogen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten