Haar verrassing

Haar verrassing.

Ik was al ruim twee weken geleden begonnen met het ronselen van de kandidaten. Op internet had ik een advertentie geplaatst op een van de vele dating site’s. “Gezocht; mannen om mijn vrouw te verassen.” Na een grondige selectie waren er uiteindelijk 4 geschikte kandidaten overgebleven.

Enige concrete afspraken waren nog wel nodig om de bedoeling duidelijk te maken en om datum en tijdstip door te geven, want ze mocht er nog niets van weten. Eindelijk was het dan zover. De fantasie die ik had, waar ik vaak op klaarkom als ik met mezelf bezig ben, om mijn vrouw bezig te zien met meerdere mannen zou eindelijk waarheid worden. Meestal komt zij eerder thuis uit haar werk, maar deze keer had ik een middag vrij genomen zonder dat ze het wist om mijn plannetje voor die avond voor te bereiden. De mannen zouden om vijf uur komen. Dus hadden we nog een uur om elkaar te leren kennen, dingen door te spreken en de mannen elk een plek te geven in huis om zich te verstoppen voordat mijn vrouw thuis zou komen. De touwen, blinddoek en dildo’s hadden we strategisch verstopt.

In de verte hoorde we de auto al aankomen. Iets later ging de deur open.Vrolijk kwam ze het huis binnen. “Goh,ben je er al?”zei ze opgewekt. Ik zei niets, liep naar haar toe en begon haar te zoenen. Zachtjes gingen de kussen richting haar hals terwijl mijn handen met haar borsten bezig waren. Daar wordt ze altijd verschrikkelijk geil van. Ik duwde haar richting de eettafel. Deze is van massief grenen gemaakt en zeer groot. “Ik heb een verrassing voor je.” Zei ik zachtjes in haar oor terwijl ik haar achterover op de eettafel neer legde. “O ja?!?!” zei ze zachtjes”Wat is het?”

“Dat merk je wel.” zei ik.” Doe je ogen dicht en laat het over je heen komen.” Ze deed haar ogen dicht en ging languit met haar rug op de tafel liggen. Haar benen bungelden nog langs de tafel. Ik pakte het touw dat op de stoel lag en bond ze snel elk aan een tafelpoot vast. “Wat doe je?” vroeg ze verschrikt. ”Vertrouw me maar” zei ik terug. Nu waren haar polsen aan de beurt. Die bond ik vast en trok het touw naar de andere kant van de tafel. Ze kon geen kant meer op. Het blinddoek was ook snel op zijn plaats. Daar lag ze dan, overgeleverd aan mijn grillen.

Ik knoopte haar jurk los en deed deze open. Gelukkig draagt ze altijd bh’s met voorsluiting, dus het was betrekkelijk eenvoudig om ook deze open te maken zodat twee welgevormde borsten vrij naar voren sprongen. Ze heeft mooie grote borsten. Haar tepels stonden al strak naar voren en vroegen gewoon om gelikt te worden. Ik ging met mijn tong over haar tieten, zachtjes en zonder haar tepel te raken. Ik draaide een paar keer om de rood roze knopjes heen en raakte even vluchtig met mijn tong de inmiddels keihard geworden tepel aan. Ze kromde haar rug en kreunde zachtjes. Haar slipje vormde een groter probleem. Ik kon het wel aan de kant schuiven, maar het bleef in de weg zitten. Ik liep naar de keuken en pakte een schaar. Knipte de twee dunne touwtjes door die de lapjes stof met elkaar verbonden en trok de restanten van haar slipje uit.

Wat was ze al geil geworden. Het kutsap droop al tussen de kaalgeschoren lipjes heen. Snel liet ik mijn tong over die heerlijke kut glijden en stond toen op. Ik liep naar de stereo en zette een zwoel muziekje op, als teken voor de gasten dat ze zachtjes hun schuilplaatsen mochten verlaten. Een voor een kwamen ze op binnen geslopen zodat ze niets zou merken. Ondertussen had ik de videocamera gepakt en begon het geheel te filmen.

De eerste man ging tussen haar benen in zitten en begon haar langzaam met zijn tong te beffen. De rest bleef er nog omheen staan en keek toe. Ze moest natuurlijk wel denken dat ik het was die met haar bezig was. Ik had niet het idee dat ze het al doorhad. Twee andere mannen gingen elk aan een kant van de tafel staan en begonnen haar borsten te likken. “He!?!?!”zei ze “Wat gebeurt er?”

“Je verrassing” zei ik ”Geniet ervan.” Ze ging weer ontspannen liggen en kreunde van genot. De vierde man ging aan het hoofdeinde van de tafel staan en legde zijn lul op haar mond ten teken dat ze die open moest doen. Ze hapte zijn lul naar binnen en begon hem langzaam te pijpen. Hij kreunde zacht en sloot zijn ogen. Ik zoomde in op haar gezicht. Twee volle zachte lippen omsloten de inmiddels hard geworden paal van de man.Voor het eerst sinds we getrouwd waren had ze een andere lul in haar mond dan die van mij. Straks zou ze ook die lul en al de andere voelen in al haar verrukkelijke gaatjes. Ze zal gebruikt gaan worden door deze mannen die nu in onze woonkamer staan. Die mannen die alleen maar voor een ding gekomen zijn. Om haar de beurt van haar leven te geven.

In mijn kleine scherm probeerde ik de man die tussen haar benen bezig was op te zoeken. Ik zoomde uit en filmde haar borsten waar vier paar handen en twee tongen bezig waren om deze stevig te verwennen. Over haar buik heen bereik ik wat ik zoek. Ik zie de kruin van de man tussen haar benen. Ze beweegt haar bekken. Ik merk dat ze geniet.

Een warm geil gevoel dringt diep binnen in me. Het treft me tot het diepst van mijn genen. Mijn broek voelt vier maten te klein aan. Het liefst zou ik me vol in het tafereel storten, meedoen en haar overal likken waar ik maar likken kan. Elk plekje opnieuw beroeren wat ik al zo vaak beroerd heb. Maar ik hou me in, Ik moet me inhouden, want ik heb nog meer plannen met haar. Ik pak de verstopte dildo,s en geef deze aan de man tussen haar benen.

Ze is ondertussen drijfnat geworden van geilheid. Haar sappen vloeien rijkelijk uit haar opgezwollen kut. De man drukt voorzichtig een enorme zwarte dildo in haar kut. Heel langzaam verdwijnt de eikel tussen haar schaamlippen. Ze kromt haar rug en gromt zachtjes met de lul nog in haar mond. Steeds dieper gaat de dildo in haar lichaam. De man kijkt er met open ogen naar. “Hij had natuurlijk niet verwacht dat ze zo’n gevaarte zo diep zou kunnen hebben” denk ik.

Ze begint heftiger te schuiven met haar kont over de tafel, terwijl de dildo nog steeds niet het dieptepunt heeft bereikt. Voorzichtig begint de man haar te neuken met haar speeltje. Ik geef hem nog een dildo. Deze is alleen iets kleiner van formaat. Hij kijkt me met een vragende blik aan. Ik knik alleen even met mijn hoofd. Hij begrijpt me. Er gaat een rilling door me heen als ik zie hoe hij deze tegen haar kontgaatje zet, en ook deze heel voorzichtig bij haar binnen brengt. Ze spuugt de lul uit en begint heftig te kreunen. Ik zie haar gezicht vertrekken. Ze bijt op haar lippen. Dan zucht ze diep en laat zich weer ontspannen op de tafel zakken.

De drie mannen wisselen van plek. Er is een andere lul die gepijpt wil worden. De man pakt haar hoofd beet en leidt zijn lul naar haar mond. Gewillig doet ze haar mond open en begint de paal te zuigen. Twee dildo’s gaan zachtjes heen en weer in haar onderlichaam. Ik maak haar polsen los, maar laat haar benen nog vast zitten. Nu kan ze de twee andere mannen bewerken met haar handen, wat ze ook direct doet. Ze neemt in elke hand een lul en begint zachtjes te trekken. De mannen kreunen. Even staken ze hun werk,maar gaan dan weer door.

Wat is dit een geil gezicht.Ik had me al zovaak afgetrokken met dit beeld in mijn fantasie voor me, en nu maak ik het eindelijk echt mee. Ik film het zelfs, zodat we later nog vaak terug kunnen kijken en het opnieuw kunnen beleven. Even laat ik haar zo een poosje door gaan. Dan maak ik ook haar benen los. Ze komt overeind met de dildo’s nog in haar kut en kont. Ze perst even en deze vallen er na elkaar uit. “Mag ik de blinddoek afdoen?”vraagt ze.”Nee!”is het antwoord.”Deze hou je de gehele tijd op.”

Een man is op de vloer gaan liggen en leidt haar op zijn pik. Langzaam laat ze zich over zijn stijve pik zakken. Als deze helemaal in haar zit blijft ze even zitten .Dan begint ze hem te berijden. Twee andere mannen gaan aan weerszijden van haar staan en pakken haar handen en leiden deze naar hun pikken ten teken dat ze verder moet gaan met trekken. Een van de mannen die nog niet door haar gepijpt was gaat voor haar staan en pakt haar hoofd tussen zijn handen en stopt zijn lul in haar mond. Hij beweegt haar hoofd heen en weer en bepaalt het tempo waarmee ze hem verwennen moet. Wat een geweldig gezicht. Mijn vrouw wordt gewoon genomen in onze huiskamer. Een van de mannen die naast haar staat gaat achter haar zitten en legt zijn lul tegen haar kontje. Hij legt zijn handen op haar billen en begint haar in haar kont te neuken, terwijl ze de man die op de grond ligt aan het berijden is. Ze kreunt, rilt en geniet!

Ze trekt aan de lullen, pijpt ze. Laat zich op alle manieren neuken door de mannen. Ze wordt meerde malen volgespoten. Het sperma loopt uit al haar openingen. Uitgeput ligt ze op de grond. De mannen kleden zich aan en gaan stilletjes weg. Ik film haar, haar lichaam is bezweet. Haar kut en kont staan nog open. De witte sliertjes sperma druipen eruit. Ik trek mijn broek uit en ga boven haar staan. Het duurt niet lang en ik kom kreunend klaar. Ik spuit alles over haar heen. De kolders komen op haar borsten terecht. “Je mag je blinddoek afdoen” zeg ik. Ze kijkt me aan. Ik zak door mijn benen en kus haar. “Heerlijk!” zeggen we allebei tegelijk.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten