Homepage

Haar nieuwe vriend.

Het was alweer enkele maanden geleden dat ze via een datingsite met elkaar in contact waren gekomen en nu had haar nieuwe vriend eindelijk gevraagd om haar te ontmoetten. Ze hadden elkaar leren kennen via een chatbox, kort nadat ik haar toestemming had gegeven om online deel te nemen aan de chat op die datingsite. Ze was eerlijk over zichzelf op de site, ze legde uit dat ze op zoek was naar een vriend, een geliefde, een man die zich op zijn gemak voelde met het feit dat ze een getrouwde vrouw was. Hij moest iemand zijn die begreep dat hij seks met haar kon hebben, maar niet van haar kon houden.

De eerste paar dagen kreeg ze een paar berichten en begon ze met een paar van hen te chatten. Ze had er plezier in en was verbaasd over de aandacht die ze kreeg, maar geen van hen was echt geïnteresseerd in een seksrelatie met een getrouwde vrouw. Tot ze een bericht van hem kreeg. Hij was heel openhartig en eerlijk in zijn bericht, hij was een beetje ouder dan zij, hij was op zoek naar hetzelfde als zij en hij was ook getrouwd en hij en zijn vrouw bevonden zich in een zeer vergelijkbare situatie. Ze hadden beiden afgesproken om de ander toe te staan ​​om iemand anders in hun leven te hebben. Mijn vrouw was meteen geïnteresseerd. Dit was de man die ze hoopte te vinden, nou ja, bijna, hij was een beetje ouder dan zij had gehoopt en hij was niet ontzettend knap, maar hij maakte het goed op de manier hoe hij met haar chatte. Ze chat graag en heeft altijd al iets gehad met mannen die een goed gesprek kunnen voeren en over meer praten dan alleen maar seks. Hij was oprecht geïnteresseerd in haar en ze had veel zin om hem nog beter te leren kennen. Uiteindelijk besloten ze dat ze elkaar toch maar eens moesten ontmoeten en maakten ze plannen om dat op korte termijn te doen. Het zou gewoon een ontmoeting zijn in een restaurant, wat eten en een gesprek. Ze wilde gewoon zien hoe het zou zijn als ze hem persoonlijk zou ontmoeten, want in het echt is een persoon soms heel anders dan online. Ik stemde in met de datum die ze had gepland en bracht de volgende dagen door met het nadenken over haar date.

De bewuste dag kwam eindelijk en die ochtend keek ze me aan met haar mooie grote bruine, ogen en vroeg ze me of ik het nog steeds aankon dat ze een echte date had met een andere man. Ik vertelde haar dat het tot nu toe goed ging met mij en ik vroeg haar wat ze zou doen als ze hem echt leuk zou vinden. Ze zei dat ik me nergens zorgen over hoefde te maken, want dit was maar een etentje en een gesprek er zou niets anders gebeuren dan dat, ze beloofde me dat ze een brave meid zou zijn. Ze wreef met haar hand over mijn kruis en gaf me een kus, trok toen haar hand weg, keek me aan en vroeg me om haar niet te sms'en of haar te bellen als ze bij haar date zat. Ik beloofde haar dat ik haar niet lastig zou vallen. Ze kuste me opnieuw, drukte haar sexy lichaam lang tegen me aan, draaide zich toen om en liep weg naar haar auto. Ze zag er geweldig uit, haar perfecte kleine kont zwaaide op de verleidelijke manier waarop ze zich genereus voelde, ze droeg een sexy jurk die ze destijds speciaal voor mij had gekocht. Ik vroeg me af wat ze eronder droeg, ik fantaseerde dat ze naakt was, net als de dag dat ze die jurk voor het eerst aan mij showde, maar ik was ervan overtuigd dat ze niet zo brutaal zou zijn op een eerste date.

Ik ging ook naar mijn werk en het was een van de langste werkdagen ooit. Toen ik die avond weer thuis was probeerde ik geduldig te zijn en haar niet te sms'en, maar ik was zo nieuwsgierig en stuurde haar een berichtje met de vraag, hoe het ging. Ze stuurde een sms terug, dat het goed zou komen, ze hadden net het eten besteld en zaten gewoon wat te kletsen. Een paar uur later stuurde ik haar weer een sms. ze reageerde, dat ze nog steeds aan tafel zaten en druk zaten te kletsen, maar ze had wel veel plezier en vond hem echt leuk. Op mijn derde berichtje, die ik iets meer dan een uur later stuurde, kreeg ik het volgende bericht van haar: "Ik zet mijn telefoon uit hoor, alles gaat goed, ik heb het gezellig en kom wat later thuis". Ik begon me af te vragen wat ze van plan was en ik was benieuwd wanneer ze thuis zou komen. Ik ging naar bed en besloot om wakker te blijven tot ze thuis zou zijn.

Ik was in slaap gevallen en werd wakker toen ze naast me in bed kroop, ik kon voelen dat ze naakt was en ze rook heerlijk. Ze fluisterde tegen me of ik wakker was. Ik antwoordde dat ik in slaap was gevallen en vroeg haar hoe laat was het? Ze vertelde me dat het al erg laat was en dat ze de tijd niet in de gaten had gehouden en nu een probleempje had. Ik was meteen klaarwakker. Ik keek haar aan, ze had een ondeugende grijns op haar gezicht. Wat heb je gedaan, vroeg ik haar. Oh schat, ik had een heerlijke avond, hij was zo leuk, zo'n heer en hij behandelde me zo liefdevol. Hij wilde een afscheidskus nadat onze date was geëindigd en je had me verteld dat ik dat mocht doen, maar zodra ik hem kuste vergat ik alle afspraken die je met mij had gemaakt en ik kon gewoon niet stoppen. Ik keek haar vol verbijstering aan, begon boos te worden en stond op het punt om flink tegen haar uit te vallen, maar toen ze dichter tegen me aan kroop, mijn hand vast pakte en die tussen haar benen duwde, voelde ik dat haar poesje glad geschoren was. Ze was perfect glad geschoren en ze was doorweekt. Ze keek me met een geile blik in haar ogen aan en zei dat ze zo vol zat met zijn sperma en zin had om nu met mij te neuken. Ze weet wat dat met me doet als ze zo tegen me praat, dus ik hield gewoon mijn mond en gleed met mijn vingers in haar glad geschoren kutje, ze was echt doorweekt en ik begon meteen mijn vingers diep in haar met sperma gevulde kutje te werken. Ik voelde hoe het sperma van haar date over mijn vingers en hand liep en ze vertelde me steeds opnieuw hoe goed hij haar had geneukt. Toen ze even daarna hevig schokkend klaar kwam en weer wat op adem was gekomen, vertelde ze haar verhaal.

Ze zei dat ze met hem op de parkeerplaats aan het vrijen was en ze kon voelen hoe stijf zijn lul was toen hij haar tegen zich aandrukte. Ze wist dat ze hem moest hebben, ze had zo'n drang om zijn lul te voelen dat ze alle regels en de afspraken die we hadden gemaakt was vergeten, ze kon alleen maar denken aan zijn lul in haar kutje. Ze vertelde me dat ze hem naar haar auto leidde en met hem op de achterbank kroop, wetende dat hij een volledig zicht had op haar kut en kont, die slechts met een minuscuul slipje was bedekt toen ze zich op de achterbank wriemelde. Maar nog voordat ze kon gaan zitten, knielde hij al achter haar en trok hij haar slipje opzij en liet hij zijn zeer solide lul in haar kleine kutje glijden. Hij neukte haar hard terwijl ze nog op haar knieën op de achterbank zat, hij vulde haar kutje nog voordat ze zelfs echt aan het neuken waren met een ongekende lading sperma. Het gevoel dat zijn getrouwde lul in haar explodeerde, zorgde ervoor dat ze meerdere keren een orgasme kreeg voordat hij klaar was met het opvullen van haar kutje. Hij ging toen naast haar zitten en ze vertelde me dat ze zijn hete sperma en haar eigen natheid langs haar benen kon voelen lopen. Hij trok haar naar zich toe en hield haar gewoon vast, de binnenkant van haar benen waren doordrenkt met sperma en zijn pik klopte nog steeds tegen haar been aan. Ze vertelde me dat hij zich verontschuldigde omdat hij zo snel klaar was gekomen en dat hij niet in haar klaar had moeten komen, maar dat hij de hele avond al zo geil op haar was geweest en toen hij haar kont en poesje zag, hij de controle over zichzelf verloor. Ze zei dat ze daar nog een uur op de achterbank van haar auto lagen en genoten van het gevoel van elkaar. Toen besefte ze hoe laat het was en wist ze dat ze naar huis moest gaan, maar ze vertelde me dat ze ook wist dat ze niet volledig geneukt thuis zou komen en dat ze misschien wel problemen met mij zou krijgen.

Omdat ze toch ook echt goed klaar wilde komen, zei ze dat ze weer over zijn pik begon te wrijven, die was onmiddellijk weer tot leven gewekt en hij duwde haar hoofd naar zijn harde pik toe. Ze nam hem maar al te graag in haar mond en begon hem te pijpen, ze vertelde me dat ze dat een lange tijd deed, gewoon genietend van het gevoel van zijn erg mooie pik in haar mond, ze speelde met zijn ballen en streelde hem langzaam terwijl ze hem pijpte. Uiteindelijk keerde hij zich om op zijn rug en ging ze op zijn schoot zitten en hielp ze zijn grote pik weer in haar kutje. Deze keer langzaam genietend van het gevoel dat hij steeds dieper in haar kutje schoof, elke centimeter rekte haar nog meer op. Het was misschien niet de langste lul die ze ooit had geneukt maar de dikte van zijn pik maakte het zeker goed. Toen hij helemaal naar binnen was, boog ze zich naar voren en begon ze hem te kussen, waarbij ze langzaam haar heupen heen en weer bewoog en genoot van de manier waarop hij zich in haar bewoog en de manier waarop hij haar kuste.

Ze keek me aan en vertelde me dat ze echt dol was op de manier waarop zijn pik voelde en zo had ze de hele nacht wel door willen gaan. Toen ik haar dit hoorde zeggen, werd ik pas echt ontzettend geil, ik ging dichter tegen haar aan liggen om tussen haar benen te komen. Ik had behoefte aan dat goed geneukte kutje terwijl ze me vertelde over de rest van haar nacht. Ze hield haar benen stevig tegen elkaar, keek me aan en zei me dat als ik haar wilde neuken, ik een brave jongen moest zijn en eerst haar kut schoon moest likken. Ik keek haar alleen maar aan, wetende dat ze er echt van hield dat ik haar kutje schoon zou likken na zo geneukt te zijn. Ik wist dat een discussie zinloos was en deed wat mij werd gevraagd. Ze was nog steeds zo nat, ik dacht na over hoe ik haar kutje schoon moest likken zonder mijn gezicht met haar en zijn nattigheid te bedekken toen ze naar voren boog en mijn hoofd pakte en me tegen haar kutje aan drukte, ik kon bijna niet ademen omdat ze zo nat was en ik begon al haar gevoelige plekjes en het sperma van haar date op te likken. Ze slaakte een zachte kreun en vertelde me dat ik een brave jongen was en ging door met vertellen over haar avond.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten