Haar kut volgetankt met sperma.

Afgelopen woensdag was het een prachtige dag, lekker warm dus zijn mijn vrouw en ik gezellig een dagje uit geweest. Ik reed en was dan ook nuchter, maar mijn vrouw had nogal veel gedronken en was behoorlijk geil, want dat is ze altijd als ze iets teveel heeft gedronken.

Eigenlijk was ik ook wel geil en omdat het zulk mooi weer was besloot ik om de auto zo snel mogelijk ergens te parkeren. Ik reed het eerste de beste parkeerterrein op wat ik tegenkwam, het was inmiddels al half elf in de avond en alles leek er erg rustig. Omdat het nog steeds ontzettend warm was die avond liet ik de ramen van de auto naar beneden zakken.

Ik legde haar hand op mijn kruis en begon haar te kussen en zonder aarzeling had ze mijn broek al open gemaakt en had ze mijn pik in haar hand, waar ze langzaam aan begon te trekken. Na een paar bewegingen was mijn lul al goed stijf en ik schoof mijn broek verder naar beneden tot aan mijn knieën. Ze boog zich voorover en kuste me op de eikel van mijn pik, daarna begon ze langzaam mijn voorhuid terug te trekken en cirkelde ze met haar tong rond mijn eikel voordat ze hem weer in haar mond zoog. Ze bewoog haar mond langzaam op en neer over mijn pik terwijl ze met haar hand zachtjes mijn ballen kneedde, de slurpende geluiden van haar mond waren duidelijk hoorbaar toen ze me zo gretig afzoog.

Op dat moment dacht ik een gedempt geluid te horen. Ik keek om me heen maar zag niets en mijn aandacht ging weer terug naar mijn vrouw die mijn pik heerlijk door bleef zuigen. Ik sloot mijn ogen toen ze met haar warme mond mijn lul steeds dieper en dieper in haar keel liet glijden. Maar toen hoorde ik dat geluid weer. Ik opende mijn ogen en zag een man langzaam de auto naderen, toen nog een en nog een, ze liepen in de schemering langzaam rond de auto heen. Mijn vrouw was zich nergens van bewust en bleef gewoon door zuigen aan mijn pik. Terwijl de mannen zich rond de auto verzamelden, voelde ik mijn pik nog harder worden van opwinding, wetende dat we door deze vreemde mannen werden bekeken.

Ze zat geknield op de stoel naast me en ze bleef rustig doorgaan met zuigen, dus ik ging met mijn hand onder haar rok en langzaam trok ik die over haar taille, en showde haar slipje en kont aan de mannen. Toen trok ik in een ruk haar slipje tot op haar knieën naar beneden, ze opende haar benen wat om me te helpen haar slipje goed naar beneden te krijgen. Ik gleed mijn vingers naar beneden over haar billen en hield ze even tegen haar schaamlippen, voordat ik ze langzaam opende. Ik hield haar kut wijd open met mijn vingers, ze was echt ontzettend nat. Ik dacht dat ik de groep mannen een mooi inkijkje had gegeven van haar open kut en ik duwde er nu twee vingers in. Die gleden wel heel gemakkelijk bij haar naar binnen, dus duwde ik er een derde vinger in, en om het extra geil voor de toeschouwers te maken wreef ik wat van haar kutsap op mijn duim en duwde die langzaam in haar kont.

Ik keek naar de mannen en zag dat ze allemaal hun pikken tevoorschijn hadden gehaald en er geil aan stonden te trekken. De grootte varieerde van gemiddeld tot behoorlijk groot, er waren er een paar bij die zeker langer waren dan 20 cm. Alleen al om te zien hoe deze mannen aan hun pik stonden te rukken terwijl ze keken naar de natte kut van mijn vrouw was al  genoeg om me klaar te laten komen in haar mond. Ik voelde mijn hele lichaam schokken en spoot mijn zaad diep in haar keel, het was een intens orgasme en ik spoot zeker 3 of 4 ladingen. Ze slikte alles met veel moeite door, zoveel spoot ik. Daarna likte ze mijn pik helemaal schoon en gaf me toen een kus, ik opende mijn mond en zo kon ik mijn eigen zaad proeven.

Ze stopte met kussen keek, me in de ogen en zei: “Ik hoop dat je hebt genoten, maar ik heb nu echt wel behoefte om nog even goed te neuken, dus ik wil je pik weer stijf hebben, vinger me maar even lekker tot je er klaar voor bent om me te neuken”. Op hetzelfde moment hoorde ze wat lawaai van buiten de auto, ze draaide zich om naar het open raam achter haar en toen zag ze die mannen staan. Ze schrok zich rot en trok gelijk mijn hand weg van haar natte kut. Ik vertelde haar dat ze er al een tijdje stonden, maar ik vond het echt geil dat ze ons zo bezig zagen en haar daarom niet liet stoppen toen ze mijn pik aan het afzuigen was. Ik vertelde haar ook dat ik haar kut opzettelijk open had gehouden, zodat ze een goede inkijk zouden hebben terwijl ze zich op haar aftrokken.

Ze was na een paar minuten weer redelijk gekalmeerd en ze bekeek de situatie buiten de auto, er stonden vijf mannen, alle vijf nog steeds met hun lullen uit hun broek wachtend om te zien wat er zou gebeuren. Ze keek me aan, met een geile blik in haar ogen alsof ze me liet weten dat ze niet zeker wist wat ze nu moest doen. Ik stelde haar voor om die mannen te belonen, omdat ze mij, door naar ons te kijken wel een geweldig orgasme hadden bezorgd. Het was dan misschien wel eerlijk om hen iets in ruil te geven en mijn pik zou dan gegarandeerd weer snel stijf genoeg zijn om haar te neuken. Ze twijfelde even, maar ging er mee akkoord om hun wat verder op te geilen.

Ik opende het portier en stapte uit, liep rond naar de portier aan de passagierskant en liet haar uitstappen, pakte haar hand vast en nam haar mee naar de voorkant van de auto. Een paar meter verderop stond er een picknicktafel, dus liepen we daar naar toe, ik gebaarde de mannen om ons te volgen. Ze ging op de rand van de tafel zitten en langzaam opende ik de knopen van haar blouse, die trok ik uit en ze leunde naar achteren met haar armen op de tafel. Ik ging met mijn hand achter haar rug, opende haar beha en liet die langzaam zakken, nu zagen de mannen haar volle stevige borsten. Daarna tilde ik haar van de tafel en stond ze voor me, ik ritste haar rok open en liet die langs haar heupen op de grond vallen, gevolgd door haar slipje die langzaam naar beneden trok. Ze stapte uit haar slipje en ik legde die op de tafel met haar rok, beha en blouse.

Ze stond nu volledig naakt voor hen en in het maanlicht zag ze er echt fantastisch en opwindend uit, de mannen hadden nu echt alle zes een flinke stijve staan. Mijn vrouw leek echt op haar gemak, wat ik in eerste instantie nogal verrassend vond. Op dat moment realiseerde ik me dat ze het zelf eigenlijk ook wel erg opwindend vond en toen kreeg ik een geweldig geil idee. Ik zei haar dat het wel erg geil zou zijn als ze zich door een van die mannen zou laten neuken. Gelijk keek ze naar de man met de grootste lul en zei ze dat ze die pik wel in haar kut wilde voelen. Ik tilde haar weer op de tafel en ze ging gelijk wijdbeens klaar liggen. De man in kwestie stapte direct op haar af en nadat hij zijn eikel nat had gemaakt met haar kutvocht stootte hij toe. In een keer duwde hij zijn lul met de volle lengte diep in haar natte gleuf en begon hij haar te neuken.

Mijn vrouw kreunde het uit en dat maakte mij en de andere mannen nog geiler dan we al waren. Al snel kwam mijn vrouw gigantisch klaar en toen gebeurde er iets waar ik geen rekening mee had gehouden, de man kwam ook klaar en spoot spontaan zijn hele lading diep in haar kut. Ze vond het geweldig, want ze kreunde nu nog harder en schreeuwde het uit van genot, ze kraamde de geilste dingen uit, zoals “ja, spuit me vol, oh wat lekker, ik voel je grote pik in mijn kut spuiten, meer, geef me meer”. Ja, en toen was het hek van de dam, de man haalde zijn pik uit haar nu van sperma druipende kut en de volgende nam plaats tussen haar benen. Ik zag hoe hij zijn lul in haar kut ramde en in een hoog tempo op haar in stootte. Deze man hield haar stevig bij haar heupen vast alsof die ban was dat hij haar van de tafel af zou neuken. Mijn vrouw lag daar en werd nu geneukt door de tweede wildvreemde man en ze genoot er behoorlijk van, ze beleefde het ene na het andere orgasme en ook deze man kon zich niet inhouden. Ik stond er gewoon bij te kijken hoe ze voor de tweede keer vol werd gespoten en zag haar kut steeds meer sperma gaan lekken. Toen deze man zijn lul uit haar kut trok kwam gelijk de volgende man al trekkend aan zijn lul op haar af.

Schijnbaar had hij zich teveel opgegeild, want op het moment dat hij tussen haar benen stond kwam hij klaar. Een paar flinke stralen zaad spoot hij tegen en over haar kut heen, dit was wel waanzinnig geil om te zien want nu droop het zaad echt van haar kut af. De andere heren waren nu door het dolle heen en ik zag er ook niet meer het nut van in om ze tegen te houden. Ze neukten haar ook en ook zij spoten haar kut vol. Mijn vrouw was ontelbare keren klaar gekomen en bleef uitgeput met haar benen wijd en een druipende kut op de picknicktafel liggen terwijl de mannen mij hartelijk bedankten en even later in hun auto’s het parkeerterrein af reden.

Ik keek naar mijn vrouw en genoot van haar met zaad bedekte en gevulde kut. Ik weet dat het misschien vreemd klinkt, maar ik wilde haar nu ook neuken en de laatste zijn die deze avond haar kut vol zou gaan spuiten. Met mijn pik die op barsten stond ging ik tussen haar benen staan en duwde ik die bij haar naar binnen, wat was dat geil en lekker zeg. Ik voelde het zaad van de andere mannen langs mijn ballen druipen toen ik het uit haar kut pompte. Mijn vrouw deed er nog een schepje bovenop toen ze me vroeg haar bij haar billen te pakken zodat ik dieper kon komen. Met mijn handen onder haar kont voelde ik al dat zaad plakken aan mijn handen, ze gleed met haar zaad besmeurde kont soepel over mijn handen heen. Het was een natte maar zeer geile bende geworden en toen ik in haar klaar kwam kreeg mijn vrouw het zoveelste orgasme van die avond.

Ik trok langzaam mijn lul uit haar kut en duidelijk zichtbaar was al het zaad wat in haar kut zat, ze was echt volgetankt met sperma. Ik hielp haar van de tafel af en toen ze voor me stond kwam er een behoorlijke stroom sperma uit haar kut lopen en dat was niet zo vreemd. Ze maakte haar kut zo goed en zo kwaad als het kon droog met haar slipje en trok haar kleren weer aan. Voor de zekerheid heb ik nog wat tissues op haar stoel gelegd voordat we naar huis reden, anders had de bekleding gegarandeerd onder gezeten.

Thuis aangekomen vertelde ze mij dat ze echt had genoten en alweer uitkijkt naar de volgende warme zomerdag, ik hoop zelf ook dat die snel gaat komen want dan hebben we echt een hete zomer.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb