Haar droom kwam uit.

Hoi mijn naam is Vera en ik ben een 27 jarige slanke meid met lang donker haar en lichte plukken erdoor. Ik heb alweer een kleine 8 jaar een heerlijke relatie met een 10 jaar oudere man. Mijn relatie is echt goed en we laten elkaar altijd zoveel mogelijk vrij. Afgelopen weekend had hij een feestje waar ik niet zoveel zin in had. Dus hoefde ik dus ook niet mee. Ik besloot om die avond met een paar vriendinnen lekker weg te gaan. Mijn vriend bleef slapen bij een vriend zodat hij ook wat kon drinken. Ik maakte me die zaterdagavond klaar om lekker wat te gaan drinken in de stad, dronk al lekker een wijntje thuis en trok een leuk jurkje aan met leuke kousen en pumps. Ik heb niet al te grote borsten maar in het jurkje lijkt het net iets meer dan mijn 85b cup. Mijn haren mooi, make-up op en toen richting de stad. Daar kwam ik mijn twee vriendinnen tegen en gingen we lekker aan de borrel. Het was die avond niet te druk, maar ja aandacht krijg je altijd wel van de aanwezige mannen.

Ook deze keer, een tweetal mannen vroegen of ze bij ons mochten zitten. Rik en Wim, beiden leuke heren om te zien. We konden best wel met ze lachen en hadden volop lol. Eigenlijk was er verder niks bijzonders aan de hand. Oké de drank ging wel hard en ik was al aardig teut toen het tijd werd om naar huis te gaan. Ik nam afscheid van mijn vriendinnen die een taxi namen. Rik en Wim moesten dezelfde kant op als ik en die brachten mij netjes thuis. Rik vroeg of hij nog even mocht plassen. "Tja ga je gang" zei ik. En zo stond Wim dus in de woonkamer te wachten tot Rik klaar was en ook de kamer binnen kwam. Ik bedankte ze nog even voor de lift en vroeg of ze nog een afzakkertje wilden. Beide heren lachte en zeiden waarom niet. Ach ze hadden me netjes naar huis gebracht dus dan mocht dit wel. Toen kwam de vraag waar mijn vriend was. Ik lachte en zei, tja bij vrienden. En op hetzelfde moment kwam er een smsje binnen van mijn vriend. Hij was thuis bij die vriend en ging zo slapen. Ik smste dat ik ook thuis was en ook zo ging slapen. "Wel alleen denk ik" kreeg ik in een smsje terug, "en wel de handen boven de dekens". Ik lachte, hij dacht natuurlijk dat er een vriendin bij me bleef slapen. Ik tikte terug "wie weet". "Oké, niet te geil doen hè, ik lig hier alleen" stuurde hij terug. Dat was onze sms verkeer.

Ik vertelde dit aan Rik en Wim, die lachten en zeiden "tja wie moet zijn handen boven de dekens houden wij of jij". Ik lachte en ik zei, "tja wie". Ik pakte een nieuwe pakje sigaretten en moest hierdoor door mijn knieën om in de la te komen. Hierdoor kregen de heren goed zicht op mijn billen. "Mooie billen heb je" riep Wim. "Dankjewel" antwoordde ik. Ik plofte weer neer en had een rood hoofd, dit was niet de bedoeling. Wim lachte en zei, "ja daar lig je straks dan alleen in het grote bed, terwijl je genoeg drank op hebt". Ik lachte en zei, "en dan". "Tja dan moet je je handen boven de dekens houden". Ik keek met een lach en zei, "wie zegt dat dan, niemand die het ziet". Ik pakte een nieuwe biertje voor de heren en wijn voor mezelf. "Kom eens tussen ons in zitten" zei Wim. Ik lachte nerveus maar deed het toch. "Kijk dit is leuker dan daar alleen zitten". Ik nipte mijn wijn en kreeg een behoorlijk warm gevoel, zeg maar gerust geil gevoel. Het was even stil en beide heren bekeken mij van top tot teen. Ik kreeg er een rode kop van. Rik keek me aan en zei "speel je wel eens met jezelf". Ik lachte en zei "ja, soms wel". Rik keek me nu aan met een geile blik in zijn ogen en zei "zo dat zou ik wel eens willen zien". Ik lachte verlegen en reageerde met een glimlach "ja dat geloof ik graag". Rik begon opeens mijn bovenarm te strelen en ik had een dubbel gevoel. "Nee dat mag niet, niet doen, stop en ga door" ging het door mijn hoofd. Oké de drank nam de overhand nu. Wim streelde mijn andere arm en vroeg me "ben je altijd lekker nat als je met je zelf speelt".

Ik keek beide heren lachend aan en zei "nee, ik ben altijd super droog, natuurlijk ben ik dan ontzettend nat". Rik gleed met zijn hand over mijn bovenbeen en zei "en nu, ben je nu ook al nat". Shit, ik was bloedgeil dus ik zou echt wel nat zijn dacht ik. Ik lachte en zei "tja voor jullie een vraag voor mij en weet". Rik gleed door met zijn hand en duwde mijn benen van elkaar. Shit, ik deed niet eens moeite om ze tegen te houden. Mijn benen waren een flink stuk uit elkaar en mijn string was nu goed zichtbaar. "Mooie zwarte string draag je Vera" beide handen streelden een bovenbeen. Shit, ik moest dit stoppen dit ging te ver, de handen gleden omlaag en beide zaten nu naast mijn string. Maar dit voelde zo geil, er gleed een vinger onder mijn string. Rik lachte en zei "je bent al lekker nat Vera". Zijn vinger gleed gelijk mijn kletsnatte kale kutje in. "Oké, nu niet meer stoppen" dacht ik. Wim gleed nu ook mijn string in en twee vingers trokken mijn kutje open en speelden met mijn kleine lipjes en geile klitje. Mijn glas werd op tafel gezet en de geile spanning was nu te voelen. Beide heren trokken hun spijkerbroek los en lieten deze zakken. Mijn God, twee grote bulten in die boxers. Mijn jurkje uit en daar zat ik, alleen mijn string en kousen nog aan en mijn pumps. beide heren bukten zich en begonnen mijn stijve tepels te likken. Oh jongens, dat was lekker. Ik liet mijn handen beide een kant op gaan en voelde daar twee geile stijve lullen. Mijn string ging uit en beiden speelden met mijn onwijs natte kutje en ik tongde geil met Rik. In elke hand had ik nu een heerlijke harde grote stijve lul, shit wat lekker om twee lullen te voelen. Wim zakte omlaag en duwde mijn benen wijd en liet zijn tong door mijn kutje glijden, dat was lekker en geil. "Nee dit kan niet" zei ik tegen mezelf, maar het was zo lekker. Rik speelde met mijn borsten en likte mijn tepels. Wim likte mijn kutje en vingerde mijn beide gaatjes. Rik kwam omhoog en bood zijn lul aan voor mijn mond. Nee dacht ik en ja deed ik. Mijn tong gleed over zijn natte grote eikel. Shit wat een lekkere lul, ah wat lekker die tong en vingers door mijn kut en kontje. Ik begon Rik heerlijk te pijpen en speelde met zijn kale ballen. Shit, wat lekker en ik ging komen, aaaaaaahhhhhhh wat heerlijk. Ik zoog door en Wim kwam omhoog en wreef zijn eikel door mijn natte kutlipjes.

Langzaam duwde hij hem naar binnen. In plaats van nee te roepen, kon ik alleen maar ja, ja roepen. Zijn lul gleed heerlijk in mijn natte kutje. Hij pakte mijn heupen en begon me heerlijk te neuken met zijn harde grote lul, oh wat lekker. Wim ruilde met Rik die zijn lul heerlijk in me schoof. Wim legde zijn lul in mijn mond en ik proefde mijn kutsap op een vreemde lul. Shit ik werd hier zo geil van dat ik me nu helemaal liet gaan. Rik bonkte stevig in me en ik kwam weer klaar. Ik stond op en liep naar boven en beide heren volgden. Ik ging op bed liggen en speelde met mijn natte kale kutje. Rik kroop weer op me en naaide me weer heerlijk terwijl ik Wim heerlijk pijpte en zijn kale ballen likte. De heren naaiden me om en om en ik pijpte de heren om en om. Ik zat boven op de lul van Wim met mijn rug naar zijn gezicht. Ik ging omhoog pakte zijn lul wreef deze langs mijn kontje en zachtjes gleed zijn lul in mijn kontje. Als ik goed geil ben vind ik dit heerlijk. Na een paar keer gleed hij soepel en lekker in mijn kontje, Rik likte mijn kutje terwijl Wim mijn kontje neukte. Zo werd ik heerlijk over het hele bed genomen, dan weer in mijn kutje dan weer in mijn kontje en steeds in mijn mondje. Ik zat boven op Rik die me heerlijk diep in mijn kut neukte. Wim zat er achter en duwde nu zijn lul zachtjes in mijn kontje en ik werd voor het eerst door twee lullen tegelijk genomen in beide gaatjes. Rik speelde lekker met mijn borsten en Wim trok aan mijn haar terwijl die twee heerlijke lullen in me schoven. Ik kwam dan ook met een luidde gil klaar.

Ik lag op mijn buik en Rik duwde zijn lul weer heerlijk in mijn kutje en naaide me weer. Om en om duwden de heren me heerlijk diep. Ik lag op mijn rug, Rik pompte stevig en kwam omhoog en spoot zijn zaad in mijn gezicht en over mijn borsten. Wim propte zijn lul er weer in en naaide me stevig terwijl ik Rik leeg zoog. Wim spoot zijn zaad, in, over en tegen mijn kutje op. Daar lag ik dan als een slet ondergespoten door twee vreemde kerels. Beide heren gingen weg en ik lag met het zaad overal op bed. Shit ik kon alleen nog maar met mezelf spelen en het zaad op mijn lichaam. Oeps dacht ik, ik ben vreemd gegaan en goed ook. Ik schrok waker en plakte aan alle kanten. Ik heb daarna alles huilend aan mijn vriend opgebiecht. Mijn vriend lachte en zei "laat me raden, Wim en Rik". Ik keek hem verbaasd aan. Hij lachte en zei "ja je praat in je slaap en daarin had je steeds een wilde droom. Heerlijk neuken met twee vreemde kerels te gelijk. Wim en Rik ken ik al jaren en ik heb ze gevraagd om te kijken of je het in het echt ook deed".

Wat bleek hij had een camera in de slaapkamer en woonkamer geplaatst. Deze was verbonden met de computer. Daar zag ik mezelf tekeer gaan. Ik schaamde me rot maar mijn vriend zat met een stijve lul en zei, "ik wist wel dat je een heerlijk geil sletje was". Gelukkig kwam het goed en die middag zijn Rik en Wim langs gekomen om sorry te zeggen en om me weer heerlijk te verwennen, nu nuchter en dat was nog geiler. Nu had ik drie kerels en wat was dat lekker. Tja die droom klopte en die was nu echt geworden.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb