Haar collega met een extraatje.

Mijn vrouw Cilla sprak er al geruime tijd over dat ze een leuk contact had op haar werk met een jonge mannelijke collega van 23 jaar. Ik had al snel ik de gaten dat ze een serieuze belangstelling voor deze jongen had.

Menigmaal had ze al te kennen gegeven dat ze het wel zou weten wat ze met hem zou willen doen. Dit kon ze ook rustig met mij bespreken omdat we al tijden geleden afgesproken hadden dat als zo’n situatie zich zou voordoen we er met elkaar over zouden praten, geen geheimen. Na de zoveelste opmerking vertelde ik Cilla, Stuur hem dan eens een berichtje, dan kan je kijken of hij buiten het werk ook zo open en vrij met je kan praten als op het werk.

Dit was niet tegen dovenmansoren gezegd, na het 1ste bericht stond haar mobiel niet meer stil. De teksten werden geiler en geiler. Ik merkte dat heel erg goed omdat ons seksleven daardoor ook op een geweldige manier werd gestimuleerd. En geloof me, we hadden al een zeer goed seksleven. Maar het leek er nu op dat bij Cilla de remmen helemaal los waren. Ze sprak alleen nog maar over neuken en pijpen en op de gekste momenten en plaatsen vroeg ze me of ik niet even lekker aan haar geile natte kut zou willen voelen. Na verloop van tijd vertelde ik haar dat ze die collega maar eens moest uitnodigen voor de koffie. Cilla reageerde in eerste instantie verbaasd en vroeg me of ik het echt meende. Ik stelde haar gerust en zei haar dat ze best wel eens een geil avontuurtje kon beleven. Een afspraak was gauw gemaakt, hij zou op vrijdagavond op de koffie komen.

Mijn vrouw was de hele dag al zenuwachtig en wist niet wat ze aan moest trekken. Uiteindelijk besloot ze een kort rokje aan te doen zonder slipje met een spannend topje. Toen ze naar beneden kwam kon ik het niet nalaten om mijn hand onder haar rokje te stoppen en eens lekker aan haar kutje te zitten, ze was drijfnat van geiligheid.

Stipt om 8 uur stond hij voor de deur, ik deed open en begroette hem hartelijk. Mijn vrouw zat op de bank toen hij binnenkwam, en gaf hem de gebruikelijke drie zoenen. Ik zag hem naar mijn vrouw kijken met een geile blik in zijn ogen. Toen Cilla vertelde dat ik van de berichtjes afwist schrok hij zich wezenloos, ik stelde hem meteen op zijn gemak door te zeggen dat ik er geen probleem mee had en vond dat hij zich daarover geen zorgen hoefde te maken. Hierna werd het gesprek heel geanimeerd en de stemming kwam er goed in te zitten. Cilla vertelde hem dat ze de hele dag best opgewonden was geweest omdat hij op visite zou komen. Hij beaamde dit met de mededeling dat hij hetzelfde gevoel had.

Op een gegeven ogenblik kreeg hij in de gaten dat Cilla zonder slipje op de bank naast hem zat, ze zorgde er goed voor dat hij een ruime inkijk had op haar natte opstaande kutje. Het was voor ons goed te zien dat er een duidelijke bobbel in zijn broek zat. Dus mijn vrouw vroeg of hij altijd een te krappe spijkerbroek aantrekt als hij uitgaat? Hoezo?, vroeg hij onnozel. Omdat je weinig ruimte hebt aan de voorkant, zei ze.

Hij reageerde hier leuk op door haar te vragen of ze in haar vrije tijd altijd haar kutje laat luchten om zonder slip haar visite te ontvangen. Mijn vrouw vertelde dat ze dat speciaal voor hem had gedaan en legde haar hand op zijn dijbeen en begon zachtjes over zijn been te strelen en ging langzaam met haar hand omhoog. Opeens legde ze haar hand op zijn strak staande bobbel en vroeg of hij net zo geil is als hij in zijn berichtjes vertelde. Hij keek eerst mijn kant op en na een goedkeurend knikje van mij naar hem, draaide hij zich om en zei, pak hem maar uit dan kan je zien wat ik je heb beloofd.

Dit liet Cilla zich geen twee keer zeggen en ze maakte zijn broek los en trok zijn gulp open. Hij wipte even omhoog met zijn onderlichaam en in één actie schoof ze zijn broek en slip naar beneden. Zijn stijve lul stond met 23 cm strak overeind en hij was zeker 7 cm in omtrek. Cilla gaf een gilletje van geilheid en begon hem te pijpen, ze had wel even moeite om dat gevaarte helemaal in haar mond te nemen. Haar jonge vriend begon haar te strelen over haar lekkere dikke tieten. Ik hoorde hem zeggen oh ja, zuig me, jij lekker sletje. Nu was mijn vrouw helemaal niet gewend dat we grof taalgebruik tegen elkaar gebruikte, maar ik zag dat het haar op een of andere manier wel enorm opwond. Ze likte zijn ballen en zijn enorme lul alsof het een lieve lust was. Opeens stond hij op en trok mijn vrouw mee overeind. Hij begon haar hartstochtelijk te tongen en begon haar de kleren letterlijk van haar lijf af te scheuren en in no-time stond ze naakt voor hem.

Hij stak in een beweging meteen twee vingers diep in haar drijfnatte gleuf en begon haar hard te vingeren. Mijn vrouw zakte van genot door haar knieën en lag op de grond met zijn vingers nog steeds in haar drijfnatte kut. Hij ging naast haar liggen en begon haar te likken, en zei: ik wil al je geile sappen opdrinken. Cilla lag hulpeloos te kronkelen van genot en was zich helemaal aan hem aan het overgeven. Zo teef, nu mag je me zuigen om de druk van mijn lul te halen, zei hij tegen haar. Zonder morren begon ze hem een geile pijpbeurt te geven, op een gegeven moment zie ik dat hij op het punt van klaarkomen staat. Ze bleef door zuigen en toen hij spuitend in haar mond klaarkwam dronk ze al zijn zaad op, geen druppeltje ging er verloren. Ook na zijn orgasme bleef zijn lul rechtovereind staan. Nu ga ik je neuken, was zijn enige opmerking tegen mijn vrouw. Gewillig deed ze haar benen uit elkaar en hij schoof in een beweging zijn harde lul recht in haar kut. Ik zag dat ze even moeite had om dat gevaarte in haar kutje te verwerken maar na twee stoten zat hij tot zijn wortel in haar soppende spleet. Haar jonge vriend begon als een gek te neuken, ik hoorde mijn vrouw alleen maar kreunen en hijgen.

O ja, ik neuk je helemaal plat, zei hij tegen haar en ze antwoordde: neem me, neem me hard, ik heb het nodig. Ze lag helemaal in trance te genieten van die geweldige neukbeurt, ze was van hem, hij zou nu alles met haar kunnen doen wat hij maar wilde, zo machteloos van genot lag ze onder hem. Opeens haalde hij zijn lul uit haar kut wat gepaard ging met een kreun van teleurstelling van mijn vrouw. Hij draaide haar om zodat ze met haar kont naar hem toe kwam te liggen, oh nee niet in mijn kont, zei ze.

Maar haar jonge vriend had zijn lul al tegen haar sterretje gedrukt. Heel langzaam deze keer schoof hij stukje voor stukje zijn harde lul in het kontje van mijn vrouw. Na enige stoten begon ze hard te kreunen, owww, ik kommm, riep ze terwijl hij haar kont nog aan het misbruiken was. Tegelijkertijd stopte hij drie vingers in haar bijna spuitende kut. Na nog een paar stoten begon hij ook tekenen van een naderend orgasme te vertonen. Hij haalde zijn vingers uit haar kut en neukte door tot hij klaar kwam.

Hij spoot zijn zaad diep in haar darmen en gelijk kwam Cilla nog heftiger klaar dan de eerste keer. Golfen geil stroomden haar kut uit. Dit is zonde, zei haar jonge vriend en hij begon haar geil op te likken. Natuurlijk was die tong over haar klit en kut net iets teveel van het goede en ze kwam gillend tot een derde hoogtepunt.

Wat dit alles bij mij teweegbracht hoef ik natuurlijk niet uit te leggen, ik was zo geil geworden van die neukshow die zich voor mijn ogen had afgespeeld, dat ik mijn stijve lul ook uit mijn broek had gehaald en ik zat er wild aan te trekken. Ik wilde mijn zaad niet zomaar wegschieten dus ik kroop naar mijn vrouw toe en stak mijn stijve lul in haar met zaad besmeurde mond en ze begon mij gewillig te pijpen. Na korte tijd spoot ik ook al mijn zaad in haar mond. Helaas verslikte ze zich in mijn zaad en ze liet mijn lul uit haar mond schieten zodat de rest van mijn sperma over op haar gezicht heen kwam, het droop eraf. Dit had ook weer tot gevolg dat haar jonge vriend nogmaals door dit gebeuren met een stijve kwam te zitten. Ook die kon het niet laten om zijn lul weer in haar mond te stoppen.

Toen hij begon te komen haalde hij zijn lul uit haar mond en ook hij spoot alles over haar gezicht heen. Ze smeerde alles helemaal uit over haar gezicht en de restjes likte ze nog met haar tong op. Nadat we weer wat bijgekomen waren, spraken we af dat dit zeker voor een herhaling vatbaar was.

Na deze eerste ervaring met haar jonge collega was mijn vrouw helemaal losgekomen van geilheid. Ze toonde haar dankbaarheid naar mij toe op de meest geile wijze die men bedenken kon. Wat ze nooit gedaan had was zomaar een geil vinger en dildoshowtje voor me geven en ze stopte niet met haar geilheid ten toon te spreiden. Ze vertelde me dat ze die ervaring graag vaker wilde beleven en wilde van mij weten of ik er echt geen problemen mee had. Ik vertelde haar dat het mij juist heel erg opgewonden had dat ze met een ander een geil avontuur had beleefd. We spraken wel af dat wat er ook zou gebeuren, ik wel als toeschouwer aanwezig zou zijn.

Het voyeuristische had me zo geil gemaakt dat ik er eigenlijk meer van mee zou willen maken. We spraken over mogelijkheden en wensen. Ze gaf te kennen dat seks met meerdere mannen tegelijk haar ook enorm opwond. Ook seks op vreemde plaatsen en gelegenheden en het liefst met een totaal vreemde man, leek haar ook iets om te gaan uitproberen. Dit zou dan wel inhouden dat ik niet mee kon kijken. Maar ze zei dat ik alles te weten zou komen wat ze dan had meegemaakt. Hier moest ik wel even over nadenken.

En na lang aarzelen gaf ze toe dat seks met een vrouw ook een lang gekoesterde fantasie was. Dat laatste, vertelde ze, had ze al vanaf de middelbare school maar ze had daar uit angst voor afwijzing van familie en vrienden nooit wat mee gedaan.

Het praten over haar wensen en fantasieën hadden Cilla op dat moment zo geil gemaakt dat ze me smeekte om haar eens keihard te nemen en haar helemaal ondergeschikt aan mij te maken. Ik neukte haar op z’n hondjes tot ze huilend en gillend van geilheid een geweldig orgasme kreeg. Tijdens het natrillen van haar orgasme duwde ik mijn stijve lul met een forse stoot diep in haar kontje. Omdat mijn lul niet zo groot en dik is als die van haar jonge vriend ging hij er met de ruimschoots aanwezige kutsappen in een stoot er helemaal in. Ik neukte haar kont helemaal suf en zei tegen Cilla dat ze zoveel mogelijk vingers in haar kut erbij moest stoppen. Nou dit was niet tegen dovenmansoren gezegd, ze stopte er drie vingers in en begon haar kut keihard te vingeren. Ik voelde haar bijna klaarkomen en door het knijpen met haar sluitspier wist ik mij ook niet langer te beheersen en pompte ik al mijn zaad haar lekkere strakke kont in. Cilla kwam tegelijkertijd krijsend tot een orgasme en viel totaal van de kaart bijna direct in slaap.

De volgende dag nam ik contact op met haar jonge collega. Ik vertelde hem dat mijn vrouw zo genoten had van hun avontuur dat ik haar wilde verrassen met een voor haar ongeplande afspraak. Tevens sprak ik met hem over haar verlangen om seks met meerdere mannen te beleven en vroeg of hij niet een goede vriend had met wie hij Cilla haar wensen zou kunnen vervullen. Ik vroeg hem wel om iemand die haar privacy zou respecteren. Naderhand bleek dat voor hem ook wel belangrijk te zijn, omdat hij niet wilde riskeren om het gestelde vertrouwen dat wij in hem hadden te beschamen. Hij vroeg me of een gekleurde man een probleem zou zijn. Ik vertelde hem dat het mij niets uitmaakte als hij maar aan de voorwaarde die we net besproken hadden zou voldoen. Hij zou kijken en het later met mij bespreken zodat we ook een datum zouden kunnen afspreken.

Twee dagen later belde haar jonge vriend op, Hij vertelde dat hij iemand op het oog had maar hij zei er wel bij dat die persoon een heel fors geschapen neger was. Hij vertelde mij zijn naam en hoe oud hij was. Hij bleek Steve te heten en was 19 jaar oud. Ik vroeg hem of hij hem volledig vertrouwde en hij beaamde dit volmondig. Een afspraak was gauw gemaakt, Ze zouden die komende zaterdagavond rond de klok van negen langskomen. Ik vertelde Cilla dat wij zaterdagavond uit zouden gaan en vroeg haar om zich zeer uitdagend te kleden.

Zaterdag was Cilla de hele dag al tikkeltje nerveus, ze voelde dat er iets stond te gebeuren maar had echt geen idee wat. Ik had haar verteld dat ik zo rond negen uur met haar weg wilde gaan, dus na het eten ging zij naar boven om zich om te kleden en op te tutten. Zo rond half negen kwam ze naar beneden en ik was met stomheid geslagen. Wauw, wat had ze er veel werk van gemaakt, zo uitdagend, het overtrof mijn stoutste dromen.

Een kort zwart lederen rokje, een strak wit topje waardoor haar E cup het gevoel gaf dat de zwaartekracht bij haar niet van toepassing was. Haar grote tepels waren duidelijk te zien. Onder haar rokje had ze een zwarte zijden string aangetrokken. Ze had zwarte schoenen aan met een spannend hakje. Man, ik had ter plekke een enorme stijve paal in mijn broek staan. Omdat het nog iets te vroeg was stelde ik voor om eerst wat te drinken voordat we zouden gaan.

Opeens ging de deurbel, we keken elkaar aan en mijn vrouw vroeg wie dat kon zijn, ik zei: geen idee maar doe jij even open? Mijn vrouw ging naar de deur en deed hem open en gaf een gilletje van verbazing want tot haar schrik en vreugde bleek haar jonge collega met zijn negervriend voor de deur te staan. Hij riep: Verrassing!!!!!! Ze vroeg aan hem: Wat kom jij nu doen?, ik had je helemaal niet verwacht, kom binnen! Hij stelde zijn vriend voor aan mijn vrouw, dit is Steve, mijn maat.

Toen ze binnen waren vertelde ik Cilla, dit is nou mijn verrassing voor jou, je mag je helemaal uitleven vanavond. Haar jonge collega gaf haar een heerlijke tongzoen en greep gelijk even onder haar rokje en tot zijn verbazing voelde hij een drijfnat slipje. Hij draaide zich om en zei tegen Steve: Ze is nu al drijfnat, wil jij ook even voelen?

Dit liet Steve zich natuurlijk geen twee keer vragen en liep naar mijn vrouw toe, hij gaf haar een lange gepassioneerde kus en ging heel langzaam met zijn handen over haar billen heen, hij tilde langzaam haar rokje omhoog en stak langs haar sliprandje een vinger in haar drijfnatte kut. Hij trok zijn vinger terug en stak hem in zijn mond. Zijn enige reactie was, oef, dat smaakt echt heel lekker Cilla. Mijn vrouw keek enigszins verdwaast naar mij en ik zei nogmaals tegen haar: laat je gaan en geniet ervan. Ik heb er alleen maar voor gezorgd dat een van je dromen vanavond uit gaan komen schat.

Dit was voor haar het teken om het heft, ik kan beter zeggen de lullen in handen te nemen, ze zei: nu hebben jullie twee mij al gevoeld en geproefd, nu wil ik weten hoe jullie twee ervoor staan. Dit was het sein waar de twee boy’s op hadden gewacht want alsof het afgesproken werk was kleden ze zich bijna synchroon uit en stonden ze in no-time met hun stijve lul naar Cilla gericht. Mijn vrouw was al gewend aan de 23 cm van haar jonge collega maar wat ze zag bij Steve deed haar echt met stomheid achterover slaan. Ze zei: dit is onmenselijk, dit kan ik nooit verwerken in mijn kut.

Steve had namelijk een lul van 30 cm en de omvang was echt polsdikte. Ze nam hem in haar hand en kon hem niet eens helemaal omsluiten. Terwijl ze de enorme lul van Steve aan het inspecteren was liet haar jonge vriend zich natuurlijk niet onbetuigd. Hij stroopte haar topje omhoog en begon aan haar dikke uitpuilende tepels te trekken wat bij mijn vrouw een diepe kreun ontlokte. Hij kon het niet laten om er een van in zijn mond te nemen en er lekker op te sabbelen en zachtjes op te knabbelen. Cilla zei sorry tegen haar jonge vriend en zakte op haar knieën. Ze probeerde Steve zijn dikke worst in haar mond te nemen. Dit lukte niet helemaal, zijn eikel ging er net in en toen hij probeerde een neukbeweging te maken moest ze er bijna van kokhalzen, ze liet zich niet kennen en ging stug door. Haar jonge collega probeerde met zijn gezicht onder haar kut te komen en nadat ze beetje meewerkte kon hij zich gaan uitleven om haar gladde kut helemaal leeg te slobberen. Want dat mijn vrouw een drijfnatte kut had was voor niemand meer een geheim. Het enige wat ze nog kon doen was kreunen met die enorme lul in haar mond en die tong door haar gleuf. Haar jonge vriend had opeens een idee, hij zette Cilla neer in de hondjespositie zodat hij haar lekker achterlangs een goede beurt zou kunnen geven. Nu dacht ik dat ze gek werd van geiligheid, haar collega ramde zijn lul diep in en uit haar kut en Steve stond op het punt zijn eerste lading in haar mond te spuiten. Wat hij na enige tijd ook deed. Gelijktijdig kwam Cilla rillend van genot tot een daverend hoogtepunt. Steve spoot zoveel zaad haar mond in dat ze het niet allemaal kon doorslikken het stroomde langs zijn lul uit haar mondhoeken naar beneden. Haar collega spoot zijn zaad nu diep in haar kut.

Na een drankje vonden de jongens dat het tijd werd voor een vervolg. Steve legde mijn vrouw op haar rug neer en probeerde heel langzaam zijn enorme leuter in haar kut te stoppen. Ik hoorde mijn vrouw kreunen, hij past niet, hij is te dik. Maar Steve had daar niets mee te maken. En na enig voorzichtig gemanoeuvreer van zijn kant ging hij er voor driekwart in, bij elke stoot kreunde mijn vrouw van diepzalig genot. Haar collega had zijn lul in haar mond gestopt en liet zich pijpen door mijn vrouw.

Hij zei tegen Steve: als jij eens op je rug gaat liggen en Cilla bovenop jou, dan stop ik mijn lul in haar kont. Dit leek Steve wel wat, Cilla was zover heen van geiligheid dat ze het punt had bereikt dat ze alles met haar konden doen. Ze beleefde haar genot als een voortdurend orgasme. Toen Steve op zijn rug lag met Cilla op hem ging haar jonge collega achter haar staan en stak zijn harde lul diep in haar kont. Het enige wat mijn vrouw nog kon doen was een gil van genot geven toen ze in haar twee gaatjes helemaal werd opgevuld.

Op dat moment hield ik het ook niet meer, ik had me trekkend aan mijn lul op de achtergrond gehouden maar nu ik op het punt van spuiten stond wilde ik dat ze hem in haar mond nam. Ze deed automatisch haar mond open toen ik met mijn stijve lul voor haar stond en begon er direct aan te zuigen. Ik was al zover heen dat ik na korte tijd met een brul van genot mijn zaad diep in haar keel spoot. ze deed haar best om alles door te slikken wat wonderwel nog lukte ook. De jongens hadden ook hun naderend hoogtepunt bereikt en deden er neukend nog een schepje bovenop. De eerste die klaarkwam was Steve, met diepe keelgeluiden spoot hij zijn zaad diep in haar kut en korte tijd later liet haar jonge collega ook een grom horen ten teken dat hij zijn lading zaad in haar darmen begroef. Gelijktijdig trokken de jongens hun inmiddels wat verslapte lullen uit haar kut en kont, hierdoor kreeg Cilla weer een daverend orgasme waardoor het leek alsof ze even van de wereld was.

Uitgeput hebben we met z’n allen nog een paar drankjes genomen en het was voor Steve tijd geworden om naar huis te gaan. Nadat hij uitvoerig beloofd had dat hij onze privacy hoog zou houden heeft hij met een lange tongzoen afscheid genomen van Cilla en vroeg hij of hij nog eens terug mocht komen, wat door Cilla bevestigend werd beantwoord.

Met haar jonge collega hebben we nog gezellig verder wat nagepraat en hem de vraag gesteld of hij niet onze huisvriend zou willen worden. Ik vertelde hem dat wanneer hij en Cilla wilde neuken, hij altijd welkom was. Hij wilde dankbaar gebruik maken van dit aanbod.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Rijpe vrouwen willen sex