Gonnie wil wel twee lullen

Gonnie wil wel twee lullen.

We hadden heerlijk gegeten, Gonnie had een heerlijke biefstuk met champignons klaargemaakt en ze was nu aan de afwas. Ik zat aan mijn bureau te werken en hoorde haar in de keuken bezig. We waren nu zes jaar getrouwd en de momenten dat ik wel weer eens vrij man had willen zijn waren zeldzaam.

Gonnie had erg veel seksuele verlangens en ik had vrijwel geen tijd of lust om met andere vrouwen om te gaan. Dat ik haar zelfs niet alleen kon bevredigen wist ik al lang en het amuseerde me als ik haar weer op een zijsprongetje betrapte.

De gedachte dat ze ook vanavond iets in de zin had was al tijdens het eten bij me opgekomen, ze was zo opgewekt en flirterig dat er wel iets zou moeten gebeuren. Toen ze dan ook na de afwas bij me op het bureau kwam zitten wist ik dat we een drukke avond zouden hebben. ‘Bel Gerard eens op,’ zei ze en ze stond met haar lange benen, naakt tot bijna aan haar kruis, uitdagend tegen het bureau geleund, half zittend, half staand.

‘Heb je ergens zin in? ‘ vroeg ik haar.

Ze knikte en plaatste haar benen nu iets uit elkaar. Terwijl ik het nummer van Gerard draaide gleed mijn linkerhand over haar dijen al strelend naar boven tot onder haar mini-jurk en bereikten mijn vingers haar kruis. Ik merkte dat ze geen broekje aan had. Aan de andere kant werd opgenomen en Gerard meldde zich.

‘Heb je zin om vanavond langs te komen? ‘ vroeg ik.

‘Ik moet eigenlijk naar een vergadering,’ was het antwoord. ‘Het is op speciaal verzoek van Gonnie, ze zit naast me zonder broekje en ik zit met mijn vingers in haar kutje te spelen, kun je je dat voorstellen? ‘

‘Of ik me dat kan voorstellen, alleen, van het horen krijg ik al een stijve.’

‘Ze heeft een geile bui,’ vervolgde ik, ‘ze is kleddernat.’

‘Ja, dat mag ik dan toch niet laten schieten,’ vond Gerard. Op dat moment rukte Gonnie de hoorn uit mijn handen en zei: ‘Praat een paar minuten tegen me Gerard. ‘

Ze schoof haar jurk tot boven haar middel en klemde de telefoonhoorn overlangs tussen haar dijen, tegen haar vagina. Ik hoorde Gerard praten maar kon niet verstaan wat hij zei, ik boog me daarom voorover naar het mondstuk dat aan de achterzijde van Gonnie tussen haar billen uitstak en praatte tegen Gerard. ‘Gonnie heeft de hoorn tussen haar benen,’ zei ik, ‘ik kan je niet horen want jouw gedeelte zit aan de voorkant, pal tegen haar venusheuvel. Praat maar tegen haar, je praat tegen haar kutje aan en ze komt al klaar bij het horen van je stem.’

Gonnie klemde haar dijen steeds strakker om de hoorn en zuchtte nu hoorbaar. De stem van Gerard sprak nog steeds door en ze keek met wellustig vertrokken gezicht omlaag naar de hoorn waar het geluid uit kwam.

Plotseling kwam ze tot een orgasme en de hoorn gleed omlaag op de grond. Ik raapte hem op en zei: ‘Ze is klaargekomen, de hoorn glibbert in mijn hand van haar nat. Wat dacht je ervan, lijkt het je de moeite waard om toch nog hierheen te komen? ‘

‘Dat lijkt me beslist de moeite waard,’ zei Gerard. ‘Over een kwartier ben ik bij jullie! ‘

‘Hij is er met een paar minuten,’ zei ik en Gonnie streelde me dankbaar over mijn hard geworden pik.

‘Kleed je uit,’ zei ze en na een paar minuten waren we naakt, ik zette wat drank en glazen klaar en ging haar opgestoken haar losmaken zodat het als een blonde sluier om haar naakte schouders hing. Binnen tien minuten werd er gebeld, Gonnie ging naakt naar de deur en opende die voor Gerard. Hij was een oude vriend van me die regelmatig bij ons kwam, ook overdag als ik niet thuis was.

Hoewel ik hem en Gonnie er wel eens van verdacht dat ze met elkaar naar bed gingen duurde het toch een tijd voor ik er zeker van was. Dat kwam door een toeval. Op een middag gooide ik een overhemd in de wasmand toen ik bovenin de mand een handdoek zag liggen van het soort dat Gonnie altijd in bed onder zich legde als we neukten om de lakens niet vuil te maken. Als door een ingeving pakte ik hem eruit en hield de handdoek omhoog. Er zat een grote natte plek in en ik rook eraan. Het was de wat zurige lucht van sperma.

Nu ik zekerheid had was het geen kunst om ze op heterdaad te betrappen. Ik had al spoedig bemerkt dat Gerard juist kwam op die dagen dat ik vergaderingen had zodat Gonnie met vrij grote zekerheid kon weten dat ik niet onverwacht thuis kon komen. Ik schreef een vergadering in mijn agenda en ging zoals gebruikelijk de deur uit met een tot vanavond.

Nadat ik weggereden was zette ik mijn auto ergens op een parkeerplaats en ging in een restaurant zitten op de hoek van de straat waar we woonden. Het duurde ruim een uur toen ik de auto van Gerard de hoek om zag komen. Ik wachtte nog een half uur en liep naar huis. Voorzichtig opende ik de deur met mijn sleutel en sloot die weer zachtjes achter me. Ik luisterde en hoorde geluiden boven. Stap voor stap sloop ik de trap op, hoorde fluisteren op de slaapkamer en allerlei geile geluiden.

Na een poosje hoorde ik Gonnie hijgen en Gerard kreunen. Toen sloop ik de kamer in ze waren heftig aan het neuken en toen ze kreunend en hijgend klaarkwamen stond ik naast het bed. Gonnie was de eerste die opkeek en me zag staan. Ze verbleekte, duwde Gerard van zich af en keek me met wijdopen ogen angstig aan. Gerard die merkte dat er iets niet in de haak was, rolde van haar af en zag mij toen ook. Hij wilde een deken over zich heen trekken maar ik trok die van het bed af en zei: ‘Waarom doen jullie dit allemaal zo stiekem, mag ik er niet van meegenieten? ‘

Toen was het ijs gebroken en Gonnie bekende me dat ze nooit had gedacht dat ik zo vrijmoedig op dit overspel, zoals zij dit noemde, zou reageren. Vroeger had ze vrienden gehad die woest werden als ze merkten dat ze met een andere man uit geweest was, laat staan naar bed. Een had haar zelfs eens geslagen toen hij haar een andere man zag zoenen. Gerard vond het ook fijn dat ik het zo sportief opvatte en zo waren we gekomen tot het gedrieën seks bedrijven.

Gonnie was nu eenmaal een zo hartstochtelijke vrouw dat een enkele man haar onmogelijk kon bevredigen, zelfs naast de avonden met Gerard en mij maakte ze nog wel slippertjes, ook maakte ze met Gerard wel afspraakjes overdag maar nu praatte ze er gewoon over en zei ze soms als ik thuiskwam: ‘Ik heb vanmorgen met Gerard geneukt.’ Dat wond me dan vaak extra op en dan neukte ik haar op hetzelfde moment.

Vanavond had ze er kennelijk hevig zin in en zodra Gerard binnen was duwde ze hem naar de brede divan en drukte hem erop. Met een handige beweging schoof ze de rits van zijn broek los en haar hand verdween zoekend en strelend naar binnen, bleef daar enige ogenblikken en haalde vervolgens zijn keiharde penis naar buiten.

Even speelde ze ermee en boog toen, zittend op haar knieën naar voren en nam hem in haar mond. Terwijl haar lippen over de kop van zijn lul heen en weer gleden, op en neer, zochten haar vingers naar de veters van zijn schoenen. Langzaam trok zij zijn schoenen een voor een uit, evenals zijn sokken terwijl haar mond maar bezig bleef. Even vreesde ik aan het gelukzalig gezicht van Gerard te zien dat hij nu al klaar zou komen maar juist bijtijds trok Gonnie haar mond weg en liet Gerard opstaan.

Ze schoof nu zijn lul tussen haar dijen, tegen haar kut aan maar niet erin en begon langzaam zijn das en overhemd uit te doen. Dicht tegen hem aangedrukt terwijl ze haar onderlichaam voortdurend zachtjes heen en weer bewoog kleedde ze hem uit.

Ik was door dat spel zo opgewonden dat ik in een stoel achterovergeleund met mijn pik zat te spelen. Toen Gerard boven naakt was, gespte ze zijn broek los en liet die omlaag glijden. Dan stapte ze iets terug om zijn onderbroek omlaag te schuiven, over zijn recht vooruit staande pik heen en trok hem toen weer tegen zich aan. ‘Beur me eens op,’ zei ze.

Ze was niet zwaar en Gerard tilde haar met gemak op. Ze sloeg haar benen om hem heen en zat schrijlings tegen zijn buik. ‘Laat me op je pik zakken,’ beval ze en Gerard liet haar langzaam zakken tot haar kut de top van zijn penis raakte. Doordat ze drijfnat was gleed Gerards pik gemakkelijk naar binnen en hij steunde haar onder haar billen. Ze bewoog langzaam op en neer, haar hoofd achterover en daarna steeds heftiger tot ze met een kreet klaarkwam.

‘Je doet je autonummer weer eer aan,’ zei ik. Gerard lachte. De letters van zijn kenteken waren namelijk NG en ik had daar in een heldere gedachte: Neukt Gonnie van gemaakt. Hij liet Gonnie weer van zich afglijden en ze trok hem op de divan. Een tijdje lagen ze daar te vrijen en te zoenen, ze streelde zijn pik en ballen, intussen schonk ik een drankje in.

Na een kwartiertje ging Gonnie achterover op de brede divan liggen en zei tegen me: ‘kom erin.’ Ik schoof mijn pik die nu zo hard als een paal was geworden, in haar heerlijke natte kut en steunde op mijn handen zodat ik een vrij uitzicht had op haar mooie borsten.

‘Gerard kom naast me liggen,’ zei ze, Omgekeerd.’ Hij ging naast haar liggen, zijn hoofd naar onze onderlichamen en zijn benen langs haar hoofd.

Gonnie draaide haar hoofd opzij en nam de pik van Gerard weer in haar mond. Haar ene hand begon mijn buik en de omgeving van mijn lul te strelen, haar andere hand speelde met de zak van Gerard. Gerards ene hand bevond zich tussen onze benen en hij streelde de binnenkant van haar opgetrokken benen en haar kruis daarbij af en toe mijn in en uit glijdende lul rakend of mijn zak wat een extra opwindend gevoel gaf. Zijn andere hand streelde Gonnies borsten en wreef en kneedde haar tepels waardoor ze nog heter en geiler werd.

Op deze wijze waren we ongeveer tien minuten bezig en toen kon ik het niet meer houden. Ik gromde als een leeuw en spoot straal na straal in Gonnies kut, ook Gerard was zover en ik hoorde hem kreunen en zag zijn pik schokken en zijn zak zich samentrekken.

Aan de werking van Gonnies mondspieren en het enkele malen op en neer gaan van haar adamsappel bemerkte ik dat ze een behoorlijke lading in haar mond kreeg en een paar flinke stoten sperma in te slikken had. Gerards lul verslapte langzamerhand en Gonnie likte hem nog een tijdje na. Zelf was ze op ons hoogtepunt ook weer hevig klaargekomen, ze schokte nog na en toen Gerard van de bank gleed, zei ze tegen me: ‘Schuif wat op.’ Ik schoof omhoog met mijn vochtige pik over haar buik en borsten, steeds hoger tot deze haar mond bereikt had. Toen begon ze mijn nog half stijve pik die kleverig was van mijn zaad en haar vocht schoon te likken. Ik kreeg er haast weer een volledig stijve van.

Het was nu tijd om even uit te rusten en weer een borreltje te drinken. We maakten het ons gezellig en draaiden wat muziek waarbij we om beurten met Gonnie dansten, tussendoor drinkend en vrijend. Na een anderhalf uur waren we weer aardig geil en op een gegeven ogenblik liet Gonnie ons mannen naast elkaar op de bank liggen. Onze pikken staken omhoog en ze boog zich over ons heen en nam om beurten Gerards en mijn pik in haar mond. Ze knielde boven Gerards hoofd en liet haar onderlichaam zakken tot hij met zijn mond bij haar kutje kon. Hij begon haar te likken, streelde haar dijen en buik terwijl ik met haar borsten speelde. Intussen streelde Gonnie om beurten onze pikken en nam ze steeds weer afwisselend in haar mond.

Het duurde niet lang of ze kwam weer klaar, ze viel daarbij half over ons heen waarbij ze onze lullen geen moment losliet. Daarna ging ze voorover staan en nam alleen mijn pik in haar mond, ik lag achterover op de bank. Ze beduidde Gerard dat hij haar van achteren moest neuken en even later schoof zijn pik tussen haar billen in haar kut. Haar lange blonde haren hingen op mijn buik en kriebelden me terwijl ze zuigend en likkend mijn lul onder handen nam. Intussen neukte Gerard haar en botste met zijn buik steeds achter tegen haar mooie ronde billen.

Ik werd enorm opgewonden van haar strelende haren en uiteraard ook van het zuigen aan mijn pik en toen ze ook nog met haar handen tussen mijn dijen in mijn kruis en langs mijn zak begon te strelen duurde het niet lang of het kwam bij mij weer in een paar heftige stoten. Ze zoog en slikte het naar binnen en bleef aan mijn pik zuigen want Gerard was nog niet zover.

Ik zag dat ze met haar dijen kneep en bewust wachtte tot hij klaar zou komen, met de spieren van haar kut moedigde ze hem aan en hitste ze hem op. Even later kwam hij, brullend van genot spoot hij het naar binnen en toen hing ze zelf ook slap van het klaarkomen voorover, uitgeput van de inspanning.

Gerards pik gleed uit haar en ze bleef nog even zo staan, half voorover, met haar armen op de bank geleund, ze spreidde haar benen iets en ik zag het zaad langzaam langs de binnenkant van haar dijen omlaag glijden, het glansde in het licht van de lampen. Ze zag het zelf ook toen ze haar ogen opende, ze moet er enige tijd zelfs geboeid naar hebben zitten kijken, zo was ze.

Ik zag haar hand tussen haar benen gaan, ze streek haar vingers langs het omlaag gelopen zaad en ze veegde het op en stak het in haar mond, likte haar vingers af en veegde opnieuw tot haar dijen weer droog waren. Ik vond het niet vreemd of raar dat ze dit deed, ze had immers zowel mijn als Gerards zaad al geslikt, waarom zou ze dan niet ook nog het mengsel van Gerards zaad en haar vocht inslikken.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb