Goede kennissen.

Yvette en ik wisten dat we die avond gingen neuken, zij en ook haar man wilde dat ze een keer met een ander zou neuken. Omdat het voor hen beide een fantasie was die ze wilden realiseren zochten ze iemand die een keer met Yvette naar bed wilde gaan. Ik had Yvette altijd al een mooie vrouw gevonden, dus toen ze het mij vroegen, hoefde ik daar niet lang over na te denken en ik ging maar al te graag op het aanbod in.

De seksuele spanning hing gelijk al in de lucht toen ze mijn huis binnen kwam, ook al waren we er allebei heel relaxt onder. Eerst hebben we gezellig op de bank gezeten, een beetje gekletst en wat gedronken. Tussendoor zoende we wat. Ik streelde door haar blonde krullende haar en keek diep in haar groen blauwe ogen. Haar lippen waren vol en zacht. Eigenlijk perfect gewoon.

Yvette ging op een gegeven moment liggen en keek me uitnodigend aan. We begonnen heftig te kussen. Ondertussen gleden mijn handen onder haar truitje en wist ik in een beweging haar bh los te maken. Nu had ik vrij spel met haar borsten. Ze voelde groot en zacht aan. Cup D is niet mis en toen ze later haar truitje uit had, zag ik de mooiste tieten die ik ooit van dichtbij had gezien. Ik nam een tepel in mijn mond en begon te zuigen. Erg hard werden ze niet, maar haar kreunen gaf aan dat ze er erg van genoot. Ondertussen wreef ze met haar handen over de bobbel in mijn broek. Maar ze moest nog even wachten voordat ik hem tevoorschijn haalde. Toen haar borst helemaal nat was met mijn speeksel, begon ik haar andere tiet te likken. Ondertussen kneep ik in de afgelebberde tiet tot die blauw zag. Yvette vond het allemaal heerlijk en spoorde me aan: “Knijp harder, jaaaaaah, lekker, oh jongen, je mag alles met me doen vanavond. Alles.”

Dat was natuurlijk niet tegen dovemansoren gezegd. Na een tijdje zo met elkaar gevreeën te hebben, voelden we allebei dat het tijd was. Ik trok in de kamer het merendeel van haar kleren uit en leidde haar slechts gekleed in haar kanten slipje naar de slaapkamer. Daar ging ze op het bed zitten, waar ze mijn spijkerbroek uittrok. Ik ging bovenop haar liggen en trok geil haar slipje uit. Haar prachtige kutje openbaarde zich aan mij, mooi volle lipjes, met een toefje haar erboven. Op haar commando liet ik mijn onderbroek zakken en mijn pik van 19 centimeter schoot trots omhoog. Yvette pakte hem vast en wilde hem naar binnen duwen.

Ik deed snel een condoom om en stootte toen diep in haar. Ze was heerlijk heet en nat. Dit zou genieten worden, dacht ik. En dat was het ook. Voor een lange tijd lag ik op haar terwijl ik ritmisch mijn pik in haar stootte. Ondertussen kusten en voelden we wat aan elkaar. Haar lichaam voelde als vertrouwd, ook al was dit de eerste keer dat we elkaar neukten. Ik stootte harder en harder. Ze zuchtte. “Schat, niet te hard alsjeblieft,” maar toen ik door bleef stoten, merkte ik aan haar zuchten dat ze het eigenlijk wel heel erg lekker vond om keihard genomen te worden. Ik ging meer rechtop zitten op mijn knieën, en hield haar voeten vast. Ik trok haar benen nog wat verder uit elkaar zodat ik dieper in haar kon stoten. “Ooh, auw, ooh, auw!” kreunde ze. Maar ze vroeg niet of ik wilde stoppen. Ik neukte haar nu heel hard. Telkens als ik mijn lul uit haar trok, werden haar lipjes bijna naar buiten gesleurd. Heerlijk seksgeweld in bed.

Ik trok mijn lul uit haar kut. Mijn geslacht glinsterde in het licht en rook naar haar kut. Een lekkere geur. Ik zei haar om op haar handen en voeten te zitten, met haar heerlijke ronde kont naar mij toe. Ik keek verlekkerd naar haar strakke kontgaatje, ramde mijn lul in haar kletsnatte kut en ging verder met pompen. Hier moest ze wel wat aan wennen. Ik keek naar haar mooie gladde rug en kont terwijl ik haar kut keer op keer vulde met harde pik. Yvette maakte bijna geen geluid, geheel in trance van het gevoel van mijn pompende lul. Ik greep haar heerlijke tieten vast en kneep er in alsof ik haar wilde melken. Ze gaf bij iedere kneep een klein gilletje, dat overigens overstemd werd door het kraken van mijn bed. De buurvrouw zou wel weer kunnen horen dat ik aan het neuken was, ik hoopte dat ze er plezier van had.

Ik heb Yvette daarna nog even zijwaarts geneukt. Een goede manier om diep te penetreren en tegelijkertijd oogcontact te houden. Haar handen gleden over haar klitje. Ik voelde hoe haar kutje samentrok terwijl een orgasme door haar lichaam golfde. Ik kon het niet meer houden en spoot het condoom vol. Vermoeid trok ik mijn lul uit haar suf geneukte kutje. We lagen wat te praten naast elkaar en Yvette deed mijn condoom af. Mijn lul was slijmerig van mijn zaad en de zaaddodende pasta van het condoom. Toch was mijn lul niet klein te krijgen vanavond. Ik vroeg haar me af te trekken en dat deed ze even. Haar hand gleed ritmisch over mijn lul. Voordat ik het wist lag ik weer boven haar. Ze wilde nog een keer neuken, maar dan zonder rubber.

Gek van geilheid stond ik mezelf toe om mijn lul wederom in haar te duwen, zonder condoom. In mijn achterhoofd ging een signaal af dat dit allesbehalve verstandig was, maar haar zaadvragende ogen en de hitte die uit haar kut leek te komen, deed mij overstag gaan. Ik hoopte maar dat ze aan de pil was. Terwijl ik mijn lul diep in haar stootte, hoorde ik Yvette zachtjes kreunen. Een heerlijk geluid. Haar ogen waren gesloten, ze lag echt te genieten van de seks. Ondertussen hield ze met haar handen haar mooie borsten vast, zodat ze niet te veel zouden schudden. In het schaarse licht kon ik zien hoe mijn lul in en uit haar kutje stootte. Ze had haar kutje vrijwel gladgeschoren op een klein streepje haar in het midden na. Het voelde alsof mijn pik omsloten was door een fluwelen handschoen. Ze was dan ook lekker heet van binnen.

Yvette wilde bovenop me zitten, wat ik natuurlijk geen probleem vond. Met mijn lul diep in haar kut, reed ze zichzelf op en neer op mijn pik. Ik greep haar volle billen beet en trok deze uit elkaar. De wijsvinger van mijn linkerhand wreef over haar kontgaatje. Ik voelde het zweet in haar bilnaad glijden. Hierdoor werd mijn vinger nat en wist ik deze met gemak zachtjes in haar kontje te duwen. Ik pompte haar kontgat in hetzelfde tempo als dat mijn lul in en uit haar kut pompte.

“Spuit me maar vol!” hijgde ze buiten adem van de inspanning. “Spuit me vol met je lekkere hete zaad, doe maar, oooh.....” Dat was geen probleem. Op een gegeven moment werd de wrijving mij te veel en ik voelde hoe mijn eikel heet werd binnen in haar. Ik kon het niet meer houden en spoot haar kut vol met mijn zaad. Yvette gilde dat ze het in haar voelde spuiten, iets wat ze altijd een lekker geil gevoel vond, kreunde ze. We hebben nog lekker een tijd tegen elkaar aangelegen. Het is toch echt heerlijk om een warm vrouwenlichaam tegen je aan te voelen. Daar kan ik echt van genieten. Ik voelde hoe mijn zaad uit haar kutje droop en een vlek maakte op het laken.

Nadat we een tijdje half weggezakt in slaap tegen elkaar aan hadden gelegen, stond Yvette op. Ze moest weer naar huis, naar haar man. Ik keek slaperig hoe ze voorover gebogen haar slipje aan trok. Ik zag het kant glijden over die mooie billen van haar.

Ik voelde mijn lul weer groeien en sprong op. Voordat ze precies doorhad wat er aan de hand was, duwde ik mijn lul in haar nog natte kutje. Ze greep de deurpost vast terwijl ik genadeloos in haar stootte. “Ooh, oooh, oooh, ja!” gilde ze terwijl ik wederom haar kutje voelde samentrekken. Haar lange haren schudden heen en weer door mijn harde stoten. Wat nou zachtjes doen? dacht ik. Deze slet wil gewoon hard genomen worden. Nou, dat kan. En zo ramde ik mijn lul weer hard in haar. Ik voelde mijn zaad opkomen, dus ik greep haar tieten vast en drukte haar stevig tegen mij aan. Haar adem stokte toen ik voor de laatste keer mijn zaad liet schieten tussen haar schaamlipjes. De verboden tempel die wederom gevuld werd met het zaad van een vreemdeling.

Ik voelde mijn lul slap worden en langzaam uit haar kutje glijden. Yvette trok haar kleren verder aan en gaf me een laatste zoen. “Ik zie je wel weer,” zei ze. Ik knikte. Ik wist dat mijn zaad langzaam uit haar kutje droop en haar slipje vulde terwijl ze mij een handkus toewierp. Ze liep de trap af. Ik deed de deur dicht, kroop in bed en droomde van haar strakke natte kutje.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb