Goed vol laten spuiten.

Mijn vrouw en ik zijn deze zomer twee weken naar Mallorca geweest, even lekker tot rust komen, rust is er niet van gekomen maar we hebben wel ontzettend veel geneukt.

Op de derde dag hadden we een scooter gehuurd, het was die dag ontzettend heet en we gingen lekker luchtig gekleed een rit over het eiland maken. Mijn vrouw had geen slipje aangetrokken, die laat ze wel vaker achterwege want ze vind het lekker om de wind dan tussen haar benen tegen haar kutje te voelen.

Onderweg stopten we even om te tanken en een drankje te kopen, we waren gestopt bij een benzinestation waar een jonge knul buiten stond, dat bleek dus de pompbediende te zijn. Het was die dag ook veel te heet om binnen te zitten, het was een jonge gespierde knul van een jaar of 26 met halflang haar. Hij stond daar met zijn blote bast in de zon op klanten te wachten ik stopte vlak naast hem en deed de tankdop voor hem open. Hij stopte de slang erin en ik zag gelijk dat hij naar de benen van mijn vrouw stond te kijken. Op dat moment begreep ik dat hij haar blote kutje ook had gezien, want hij stopte even met tanken en ik zag hem duidelijk slikken. Mijn vrouw had dat ook in de gaten, ze deed haar helm af en gooide haar lange blonde haren uitdagend achterover en fluisterde in mijn oren dat ze even naar de wc moest. Ze stapte van de scooter af en wel op een zodanige manier dat de jongen wel een heel mooi uitzicht op haar kutje kreeg.

Toen de tank vol was liep ik met de jongen mee naar binnen voor twee flesjes cola en betaalde ik hem, in gebrekkig engels vroeg hij waar we vandaan kwamen en hoelang we hier bleven. Ik vertelde hem dat we uit Nederland kwamen en dat we wat rond keken op het eiland naar leuke plekjes en bars waar we dan nog een keer wat zouden gaan drinken. Hij wist alle leuke uitgaansgelegenheden op het eiland, vertelde hij en gelijk maakte hij complimenten over mijn vrouw. Hij zei wel drie keer dat ik een mooie vrouw had en vroeg me of we misschien die avond een drankje met hem wilde drinken in een van de gezelligste dancings op het eiland. Op dat moment kwam mijn vrouw naar binnen gelopen, ik vertelde haar over de uitnodiging en dat hij haar zo’n mooie vrouw vond. Ze glimlachte naar hem en ze vond het een goed idee om die avond met hem af te spreken voor een drankje. Na de rit en nog een paar terrasjes met lekkere drankjes zijn we weer naar ons hotel gegaan waar we eerst zijn gaan douchen en eten met een lekker wijntje, mijn vrouw was toen al lichtjes aangeschoten.  

Hierna gingen we naar het centrum waar we op een terras nog een cocktail namen, we zaten heerlijk te genieten van ons drankje zo in de ondergaande zon. Behoorlijk wat mannen die voorbij liepen keken even om naar mijn vrouw, want ze was gekleed in een zeer uitdagend kort rokje en een zeer laag uitgesneden topje, waardoor haar borsten voor de helft zichtbaar waren. Tegen elf uur zijn we naar de dancing gegaan en toen we door de drukte heen eindelijk binnen waren zagen we gelijk al onze pompbediende staan. Hij kwam direct naar ons toe en zei dat hij al op ons stond te wachten. Mijn vrouw had schijnbaar veel indruk op hem gemaakt, want hij nam ons mee naar een tafel achter in de zaal die hij speciaal had gereserveerd. Daar zaten vier van zijn vrienden die hij aan ons voorstelde, hij stelde zichzelf nu ook voor als Nacho.

We hadden het over van alles en nog wat, tot een van de jongens vroeg of hij met mijn vrouw mocht dansen. Ik zei dat hij dat aan haar moest vragen en dat de andere dat ook konden doen, nou toen was het snel bekeken want ze wilden allemaal wel een keer met haar dansen. Na elke dans stond er wat te drinken voor haar klaar als ze terug kwam, want na een dans had mijn vrouw veel dorst door de warmte. De gesprekken werden steeds vrijer en gingen ook steeds meer over seks, mijn vrouw maakte ook steeds meer grappen over seks. Toen ik even later met mijn vrouw op de dansvloer stond zei ze tegen me dat de jongens steeds over haar kontje wreven en steeds dichter tegen haar aan stonden met bepaalde dansen en dat ze dan die dikke bobbels duidelijk kon voelen in hun broek. Ze wist dat ik hier geen moeite mee had en ik zei dat ze maar moest doen waar ze zin in had. Dit was niet tegen dovemansoren gezegd, ze stopte gelijk haar slipje in mijn broekzak. Door het dansen en de warmte was haar slipje zeiknat geworden en die had ze net op de wc uitgetrokken, ze hield haar kutje liever vrij en luchtig.

Nu ik met Nacho over de leuke dingen op het eiland zat te praten viel me op dat er steeds meer drank werd besteld voor mijn vrouw en dat de jongens ook vaker naar de wc gingen. Soms gingen ze gelijktijdig met mijn vrouw en als ze dan terug kwamen zag ik mijn vrouw vaak met een rood hoofd en zeer bezweet terug komen. Mijn vrouw kwam nu even naast me zitten en vertelde mij dat ze aardig nat en geil was en dat de jongens dat goed in de gaten hadden. Als ze soms met haar mee naar de wc gingen begonnen ze haar om de beurt te zoenen en gingen ze met een vinger door haar spleetje om haar lekker geil te maken. Ik vond het allemaal wel goed en ze vroeg of ik ook nog een keer met haar wilde dansen omdat de dancing zo ging sluiten. Nacho kwam naar ons toe gelopen toen wij aan het dansen waren en vroeg of we zin hadden om na sluiting nog even mee te gaan naar zijn huis voor een afzakkertje, hij woonde vlakbij en op de weg naar ons hotel. Mijn vrouw keek mij erg geil aan en ze zei gelijk ja, zodat ik eigenlijk geen keuze meer had. Toen we net een paar minuten buiten liepen, merkte ik aan mijn vrouw dat de buitenlucht en de drank een verkeerde uitwerking op haar hadden en dat ze helemaal van de wereld was. Twee jongens pakten haar beet en hielpen haar verder, ondertussen begonnen ze haar overal te betasten, ik deed net alsof ik niks in de gaten had.

Bij het huis van Nacho aangekomen ging de muziek aan en kwamen de cocktails op tafel. Mijn vrouw pakte een glas en sloeg de inhoud in een keer achterover en ging gelijk met twee jongens dansen. Nacho vroeg aan mij of ik er moeite mee had dat zij zich zo gedroeg, ik antwoordde van niet. Op voorhand wist ik al dat mijn vrouw nog verder zou gaan en gelijk had ik, want ze ging steeds meer tegen de jongens aan dansen. Ze zakte op een bepaald moment zelfs door haar knieën en ging met haar handen langs hun kruis en met haar bosten drukte ze tegen hun lichamen aan. Ik stond op liep naar haar toe, ging achter haar staan en danste mee, ik liet mijn handen over haar borsten glijden en keek uitdagend naar Nacho die nu ook opstond en voor haar kwam staan. Nacho begon mee te dansen en mijn vrouw pakte hem bij zijn hoofd en begon hem te zoenen, haar handen gleden naar beneden en ze maakte zijn broek open. Zonder pardon stopte ze haar handen in zijn slip en begon over zijn billen te wrijven. Langzaam gingen haar handen naar de voorkant van zijn slip, waar een enorme erectie verscheen, ze trok gelijk zijn broek en slip naar beneden, trok zijn hemd over zijn hoofd, zakte door haar knieën en nam zijn lul in haar mond. Mijn vrouw begon hem te pijpen, dit liet ik even zo gaan en daarna trok ik haar omhoog. Ik trok haar jurk over haar hoofd en daar stond ze dan, geheel naakt in de kamer. Ik tilde haar op en vroeg aan Nacho waar de slaapkamer was, die ging mij voor richting de slaapkamer waar ik haar op bed legde en toen zei ik tegen de jongens dat ze helemaal tot hun beschikking stond.

De jongens en ik begonnen ons uit te kleden terwijl Nacho zich al had ontdaan van al zijn kleding en al druk bezig was met zijn tong tussen de benen van mijn vrouw. Ze lag daar met haar benen wijd gespreid, zodat wij er een goed zicht op hadden. Nacho kwam overeind en ik zag dat zijn erectie aardige vormen had aangenomen, hij had dus een zeer grote lul die hij nu voor haar kutje plaatste en langzaam bij haar naar binnen duwde. Toen hij er voor de helft in zat haalde hij hem terug en stootte toen in een keer zijn hele lul naar binnen, mijn vrouw kreunde heftig en Nacho ging nu behoorlijk tekeer. Keer op keer haalde hij zijn lange lul in en uit haar kutje, toen hij bijna klaarkwam stopte hij. Nacho ging van haar af en ging naast haar op het bed zitten en de volgende kwam op haar liggen. Ook die jongen duwde zijn lul naar binnen, hij neukte haar in een hoog tempo en ik zag dat mijn vrouw klaarkwam, de jongen neukte door tot hij zelf kwam en spoot zijn zaad in haar kutje. Volkomen bevredigd haalde hij zijn lul uit haar en ging op een stoel zitten en de volgende stopte alweer zijn harde lul in mijn vrouw. Deze jongen begon eerst langzaam te neuken en ik zag dat mijn vrouw met haar lichaam omhoog kwam om zijn lul helemaal in haar te voelen. Na een paar minuten spoot ook hij zijn ballen leeg in haar kutje, dit gebeurde vier keer achter elkaar.

In de tussentijd had Nacho zijn lul in de mond van mijn vrouw gestopt, zodat hij heerlijk gepijpt werd terwijl ze werd geneukt door zijn vrienden. Nu kwam de laatste en ik merkte nu pas dat hij een grotere lul had dan Nacho, ik schrok wel een beetje want hij was wel erg groot en dik. Toen hij op mijn vrouw ging liggen en zijn lul langzaam bij haar naar binnen schoof zag ik dat hij zonder moeite in haar kutje ging, maar dat kwam ook door het geil van haar en het zaad van de andere jongens. Nacho haalde zijn lul uit haar mond en ik zag dat de laatste neuker zich samen met mijn vrouw omdraaide zodat hij onder haar lag en zij de volle lengte van zijn kolossale lul in haar had. Mijn vrouw kwam overeind en ging bovenop die grote lul rijden, ze begon te hijgen en te kreunen en kwam voor de zoveelste keer klaar. Ze zakte vermoeid over de laatste neuker heen die nog steeds in een stevig tempo zijn lul in en uit haar kutje liet gaan. Nacho had in de tussentijd een tube glijmiddel gepakt en hij smeerde dit over zijn lul en over en in het kontje van mijn vrouw. Nacho kroop over de twee heen en zette zijn lul tegen haar gaatje, hierop duwde hij zijn lul naar binnen en begon haar in haar kontje te neuken, mijn vrouw begon hierop weer te bewegen en liet zich keihard neuken in kut en kont.

Ik zelf was nog niet aan de beurt geweest en ging nu ook op het bed naar haar mondje toe en liet mij door haar pijpen. Ze werd zo hard genomen door de twee vrienden dat zij mij in een snel tempo klaar zoog, ik spoot haar mond vol en zij kwam tegelijkertijd klaar op die twee grote palen in haar. Nacho en zijn vriend hielden het nog even vol en kwamen toen ook allebei gelijktijdig in haar klaar. Mijn vrouw zat helemaal vol met zaad en had even nodig om bij te komen, ze stond op pakte haar jurkje en trok hem aan. Ze bedankte ons allemaal met een dikke lange tongzoen en zei tegen mij dat ze naar bed wilde want nu had ze wel wat rust verdiend.

Ik heb nog afgesproken met Nacho voor de volgende dag en we gingen weg, buiten heb ik haar goed ondersteund want ze kon haast niet meer lopen en het sperma liep langs haar benen. Zo kwamen we aan bij het hotel, de portier keek vol verbazing naar mijn vrouw en mij, ik denk dat hij zich afvroeg wat die witte slijmsporen waren die langs haar benen liepen. Mijn vrouw heeft die ochtend goed uitgeslapen en de dagen erna zijn we nog vaak bij Nacho en zijn vrienden geweest want mijn vrouw heeft zich deze vakantie goed laten neuken en vol laten spuiten.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb