Goed gevuld met zaad.

Mijn man Bert heeft soms extreem geile ideeën en die wil hij dan ook in werkelijkheid omzetten. Vorige week had hij weer wat bekokstoofd en wat mij toen is overkomen zal ik nooit meer vergeten. Hij belde me al vanaf zijn werk dat ik me die avond lekker uitdagend en hoerig moest kleden. Ik keek tussen mijn kleding en zag mijn latex slipje met ritssluiting liggen, even twijfelde ik maar besloot toch om dat aan te trekken. Ik werd al geil bij de gedachte de ritssluiting te voelen open ritsen om mijn hete kutje de vrijheid te geven.…

Bert zou rond 21.00 uur pas thuis komen omdat hij nog een etentje had met een paar collega’s en dan moest ik klaar staan om met hem mee te gaan. Iets na 21.00 uur kwam hij thuis, ik opende de deur en hij pakte me meteen vast. Bert drukte zijn lippen gelijk op de mijne voor een uitbundige tongzoen en zijn hand verdween meteen onder mijn kort rokje. Hij betaste mijn schaamlipjes, ging met zijn hand over mijn latex string en opende de ritssluiting iets om hem daarna weer te sluiten. Het materiaal was gecheckt en ik zag de glinstering in zijn ogen, mijn kleding was goedgekeurd. De seks tussen Bert en mij is uitstekend, maar we winden elkaar verschrikkelijk op om regelmatig de geilste avonturen te beleven. Even later zaten we in de auto en hij reed zonder verder iets te zeggen de straat uit. We reden de stad uit en na een kwartiertje draaide hij een landweggetje op. Ongeveer een kleine 500 meter in een bosrijke omgeving stond er een grote villa. Bert parkeerde de auto en keek mij met een brede glimlach aan. “Vanavond geeft een goede vriend van mij een groot feest, hij heeft net zijn diploma gehaald en organiseert een wild feestje met zijn vrienden. Allemaal mannen en er is geen enkele vrouw aanwezig, je zal dus de enige vrouw zijn”. Dit beloofde wel zwaar te gaan worden. Wankelend op mijn naaldhakken liep ik over het pad die tot achter de villa leidde. Daar aangekomen stroomde het geil al meteen uit mijn kutje! Wat ik daar zag was een paradijs. Achter de villa bevond zich een zwembad en daar zag ik een twintigtal jonge mannen, ze waren compleet naakt en echt uit hun dak aan het gaan. Toen ze ons zagen liep Harold, Bert’s vriend enthousiast naar ons toe. Ik kon meteen merken dat ze goede vrienden waren en zag hun onderlinge veelzeggende blikken. Harold kuste me welkom en nam me meteen bij de hand. “Kom, meid, ik laat je meteen kennismaken met iedereen”. Gewillig liet ik me leiden, maar ik kon mijn ogen niet van zijn lul afhouden, die zich langzaam begon op te richten. Mijn aanwezigheid liet de naakte jongens niet onberoerd. Een voor een stelde Harold me aan hen voor. Sommigen verwelkomden mij met hun fier rechtopstaande apparaat in de hand. Nu al had ik de grootste moeite om me in te houden, om niet te knielen en die geile stammen in mijn mond te nemen.

Na de laatste jongen van de groep te hebben voorgesteld begeleidde Harold me terug naar de villa. Ik keek rond om te kijken waar Bert was gebleven, maar die was nergens meer te bekennen. In de keuken maakte Harold een cocktail voor me klaar. Hij overhandigde mij het glas en zonder een woord te zeggen verdween hij weer richting het zwembad, mij alleen achterlatend. Mijn geil stroomde gewoon uit mijn kutje, ik had net een twintigtal naakte kerels begroet. Ik nipte even van mijn glas en zag ze in mijn gedachten weer voor me staan, een voor een, hoe ik hen begroette, hoe ze mij een kus op de wang gaven om me te verwelkomen en sommigen het niet konden laten om ondertussen in mijn billen te knijpen. Bij die gedachte alleen al, voelde ik mijn kutje samentrekken en kwam ik bijna spontaan klaar. Oké, laat ik er dan ook maar voor gaan, dacht ik bij mezelf en nam nog even een stevige slok van mijn cocktail, om mijn bloedgeile gedachten wat moed in te spreken. Ik plaatste het glas op de keukentafel en draaide me om richting het zwembad. Wat ik zag deed me trillen op mijn benen. Vijf naakte mannen met fier opgerichte palen keken me waanzinnig geil aan. Onder de indruk maar zelfbewust nam ik plaats op de keukentafel. Met mijn kontje half op de tafel zittend, schoof ik mijn rokje omhoog. Ik zag het gelijk, mijn latex slipje met ritsluiting maakte hun lullen nog stijver. Ik knoopte mijn blouse verder open en toverde mijn strakke borstjes te voorschijn. De moedigste van de vijf kwam tussen mijn open gespreide benen staan en keek neer op de ritsluiting. Zijn eikel duwde hij tot tegen mijn verpakte lipjes en zacht ritste hij de sluiting open. Mijn lipjes voelden hun plots bekomen vrijheid en puilden naar buiten. Zonder moeite drukte hij tegen me aan en drong bij me binnen. Ik voelde zijn jonge stam wild heen en weer bewegen en na enkele stoten mocht ik zijn warme zaadlozing diep in mijn hongerige kutje ontvangen.

De andere vier stonden ondertussen rond mij heen. Ik nam hun stijve pikken gewillig in mijn mond en eentje kwam na twee halen al klaar. Ik slikte zijn zaad door en likte zijn pik lekker schoon. Terwijl ik er twee met beide handen aan het aftrekken was bood de laatste ook zijn lul aan. Ik omsloot zijn paal met volle overgave en begon hem af te zuigen als een wilde teef. Ook hij hield het niet lang vol en spoot zijn lading rijkelijk in mijn mond. Ondertussen had een van de twee die ik aan het aftrekken was, plaatsgenomen tussen mijn benen en duwde hij zijn eikel, tussen de ritssluiting door, mijn grotje binnen. Ik ving hem welwillend op en begon met mijn bekken zijn ritme te volgen. De vijfde stootte ondertussen zijn lul harder in mijn mond en trok hem op zijn hoogtepunt terug om zijn lading over mijn ontblote borsten te spuiten. Hier was ik niet gelukkig mee, een verspilde zaadlozing die ik liever had doorgeslikt en ik wreekte me op de vijfde jongen die wild tekeer ging tussen mijn benen. Hevig begon ik mijn bekken op en neer te bewegen en met beide handen greep ik zijn strakke kont vast om hem door te laten stoten. Ik drukte hem stevig tegen me aan en toen hij klaar kwam voelde ik zijn zaad tot diep in mijn binnenste spuiten. De jongens waren voldaan en verlieten de keuken, richting zwembad. Ik bleef nog even nahijgen en ik vingerde me nog even klaar. Nog steeds volledig gekleed begon het zaad van die geile jongens wel stilletjes aan via mijn benen naar beneden te stromen. Hier stond ik dan. Een vrouw van 32 jaar, maar wel ontzettend geil om genomen te worden door een bende jonge kerels. Ik ontdeed me van mijn kleding, tot mijn lichaam nog enkel bedekt werd door mijn latex slipje, met openstaand ritsje en mijn naaldhakken. Zo hoerig en geil begaf ik me richting het zwembad. Ik zag ze allen met hun lul in neukklare stand. Blijkbaar had de vorige gebeurtenis snel de ronde gedaan en wisten ze dat ik deze avond hun enige zaadslet zou zijn. Een cocktailtafel naast het zwembad werd mijn actieterrein.

Ik wankelde er zwoel naar toe en pakte de tafel met beide handen beet. Uitdagend stak ik mijn kontje naar achteren. Ik kon me zo inbeelden wat ze zagen, een strak kontje gehuld in een latex slipje waarvan de rits openstond en de gezwollen lipjes uitpuilden en waar de slierten zaad nog aan bungelden. Dit geheel ondersteund door mijn lange benen op naaldhakken maakte hen wild en dat heb ik geweten ook! Het duurde niet lang of ik voelde de eerste al bij me binnen dringen, zijn zaad snel en diep in mijn kut lozend. Onmiddellijk was er een ander die zijn plaats in nam, maar die na enkele stoten zich ook al snel liet gaan en zijn warme vocht liet lopen in mijn nauwe schacht. Hun zaad liep via mijn benen omlaag. Na een uurtje stond ik in een plas van mannelijk zaad. Ze hadden me allen genomen en het vele zaad stroomde uit mijn kut via mijn benen en mijn naaldhakken op de grond, met een echte spermaplas tot gevolg waar ik middenin stond. Harold en Bert waren tijdens dit schouwspel nergens te bespeuren. Afgeneukt lag ik voorovergebogen bij te komen. Ik schat dat een twintigtal geile jongens mij hadden volgespoten en ik bedacht dat dit een dame niet echt sierde. Trillend op mijn benen werkte ik mezelf weer overeind en trachtte ik mezelf zoveel mogelijk te fatsoeneren. De jongens waren weer volop aan het drinken en ze hadden hun zaad geloosd, dus nu hadden ze geen oog meer voor me. Ik wou me, vernederd als zaadvolle slet, terug trekken richting keuken de keuken om mijn glas te ledigen en huiswaarts te keren.

Net op dat moment kwamen Harold en Bert het pad naast de villa op met tussen hen in een gigantische neger. Bert kwam recht op me af en keek me strak in de ogen. “Ben je klaar voor het ultieme genot” zei hij. Ik knikte van ja en Bert nam me bij de hand om mij weer richting de villa te begeleiden. Daar plaatste hij me in een van de lederen stoelen en vroeg me mijn benen te spreiden. Dit deed ik en hij knielde voor me neer, zicht hebbend op mijn openstaande en volgespoten grotje. Met zijn rechtermiddenvinger drong hij mijn lipjes binnen. Mijn kutje deed keurig zijn werk en zijn vingers brachten me naar een nieuw hoogtepunt. Ik schreeuwde het uit en zijn vingers in mij houdend drukte ik Bert’s hoofd dicht tegen me aan. Het orgasme zinderde nog door mijn lichaam toen Bert me gebood met mijn kont naar achteren plaats te nemen in de stoel. Ik gehoorzaamde, en na zo plaats te hebben genomen stak ik mijn kontje gewillig achteruit die meteen bewerkt werd door Bert die mijn geile sappen en het geloosde sperma van daarnet begon uit te strijken over en in mijn sterretje. Opeens trok hij zijn vingers terug terwijl ik mijn ogen sloot en al genoot van het idee eindelijk zijn pik in mijn kontje te voelen. Ik voelde een zware druk tegen mijn ondertussen gesmeerde ster. Ik keek achterom en verwachtte de bloedgeile pik van Bert maar zag het gigantische apparaat van de grote neger voor mijn achterste staan. Hij drukte voorzichtig door, en van mijn verbazing ontdaan duwde ik mijn kont naar achter. Ik voelde zijn zware zwarte eikel mijn sluitspier voorbijgaan en langzaam maar zeker vulde hij mijn darmen op. Heerlijk, sinds weken was ik daar niet meer genomen. Bert en Harold namen voor me plaats en keken toe hoe ik door een grote negerlul in mijn kont genomen werd.

Ondertussen bleef het al geloosde sperma uit mijn kut stromen en de neger begon harder in mijn kont te stoten. Eerst voorzichtig, maar toen hij voelde dat zijn grote apparaat geen probleem voor me was begon hij nog harder tekeer te gaan. Bert kwam naast me staan, hij streelde zacht door mijn haren en stroopte mijn rokje nog wat verder omhoog. Het druipende sperma dat uit mijn kut vloeide ving hij op met zijn wijsvinger en bracht die naar mijn lippen. Ik likte het in mijn kut achter gelaten zaad op, terwijl die zwarte lul mijn kontje afneukte. Ik liet deze zwarte lul zijn gang gaan en voelde mijn schaamlippen samen trekken. Mijn kontje spande zich strakker om de zwarte pik heen die me stevig aan het neuken was en ik kwam hevig klaar. Bert trok mijn haren naar achter en bekeek me recht in mijn glazige ogen. Ik zag dat hij genoot en duwde mijn kont steviger tegen het bekken van de pompende zwarte lul. Zijn handen in mijn bekken grijpend kwam hij klaar. Ik voelde zijn negerzaad mijn darmen in stromen, terwijl ik onschuldig genoot van Bert’s strelingen. De neger trok zich terug en Bert kuste me teder. Hij trok me overeind en fatsoeneerde me. Het geil en de zaadlozingen die ik verwerkt had stroomden via mijn lange benen omlaag. Bert nam me mee naar de auto en startte de motor, we gingen weer naar huis.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb