Gluurder in het zwembad.

Mijn vrouw en ik hebben best wel een druk leven, daarom gaan wij doordeweeks in de avonduurtjes regelmatig naar het zwembad. Het voordeel om gewoon een doordeweekse dag hiervoor te kiezen is dat het dan lekker rustig is, we hebben al een paar keer het bad voor ons alleen gehad. Zo kunnen we lekker ontspannen en wat baantjes trekken, meestal blijven wij daar dan tot 21.30 uur aangezien het bad om 22.00 uur sluit. Dan hebben we nog rustig de tijd om even te douchen en onszelf weer om te kleden. Nu heeft zich vorige week een bijzonder geile ervaring voorgedaan en dat willen we wel met jullie delen.

Het begon eigenlijk allemaal al ruim anderhalve maand geleden. Mijn vrouw, die overigens 29 jaar is en ik ben 32, was na het zwemmen zoals gewoonlijk zichzelf om gaan kleden in een van de badhokjes. Maar opeens dacht ze een schim van een hoofd over de rand van het badhokje naast haar te hebben gezien. Verder bestede ze er geen aandacht aan tot een paar weken later, toen wist ze zeker dat er iemand over de rand van het badhokje naar haar stond te gluren. Ze maakte er verder geen drukte over maar vertelde mij later wat er was voorgevallen die avond. Aan de ene kant was ik woedend, maar aan de andere kant vond ik het toch wel behoorlijk opwindend en was ik best wel benieuwd naar die mysterieuze gluurder.

Aangezien mijn vrouw ook niet echt preuts is en ook wel van wat spanning houdt spraken we af dat ik de volgende keer in de gaten zou houden wie de stiekeme gluurder zou zijn. Ik zou dan enkele minuten na haar richting de badhokjes lopen en kijken of ik kon zien wie er in het badhokje naast haar zat. Uiteraard hadden we van tevoren al besproken welk badhokje zij zou nemen, anders is het verdomd lastig om te gaan zoeken tussen al die badhokjes.

Het duurde nog twee weken voordat onze gluurder weer ten tonele verscheen. Het zwembad was praktisch leeg en mijn vrouw ging, zoals ze de laatste weken al deed, iets voor mij richting de badhokjes en na ongeveer twee minuten liep ik ook die kant op. Ik keek voorzichtig langs de rij badhokjes en zag de gesloten deur van het badhokje waar mijn vrouw in zat, de andere deuren stonden nog allemaal open. In eerste instantie dacht ik dat ook deze avond weer zonder gluurder zou verlopen, totdat ik een jonge knul van een jaar of twintig aan zag komen lopen. Hij keek wat schuchter om zich heen, liep langs het badhokje van mijn vrouw en draaide zich opeens om en glipte het badhokje naast haar in. Op dat moment begreep ik dat we beet hadden en snel ging ik naar het badhokje aan de andere kant van mijn vrouw. Ik had met haar afgesproken dat ik zachtjes tegen de wand zou kloppen als teken dat haar gluurder zich in het badhokje naast haar bevond.

Ik was met mijn benen op het houten bankje gaan zitten zodat niemand kon zien dat er iemand in het badhokje zat en ook onze gluurder kon mijn benen zo niet zien. Mijn vrouw had speciaal de tijd genomen voordat ze begon met het uittrekken van haar bikini en ik zag dan ook een paar tellen later haar topje op de grond vallen. Al snel volgde ook haar bikinibroekje en ze gooide het zo neer dat ik de bikini zag liggen, zo wist ik dat ze nu geheel naakt was. Schijnbaar vond mijn vrouw het allemaal wel behoorlijk spannend en om het nog wat spannender te maken zag ik opeens haar voet bijna onder de rand van het badhokje door steken. Ik hoorde haar licht kreunende geluidjes produceren en vroeg me af waar ze in hemelsnaam mee bezig was. Ik kon moeilijk op het bankje gaan staan om over de rand heen te kijken, want de kans was dan aanwezig dat ik de gluurder recht in zijn gezicht zou kijken.

Nu had ze mij wel verteld dat ze even zou kuchen als ze het hoofd van de gluurder over de rand zou zien komen en dat gebeurde even later dan ook. Snel ging ik even van het houten bankje af en keek ik voorzichtig onder de rand van het badhokje door om te zien wat ze allemaal aan het doen was. Ze zat met haar benen gespreid op het houten bankje en was volop bezig met haar kutje te vingeren, ik kreeg gelijk een stijve lul van heb ik jou daar. Het idee alleen al, dat mijn vrouw zich zat te vingeren terwijl er een vreemde op stond te kijken. Ik moest natuurlijk wel ontzettend voorzichtig zijn dat de gluurder mij niet zou zien, want anders kon dit alles zo maar over en uit zijn. Voorzichtig ging ik dus weer met voeten en al op het bankje zitten en wachtte rustig verder af wat er zou gaan gebeuren.

Ik hoorde aan het gekreun van mijn vrouw dat ze ondertussen behoorlijk de smaak te pakken had gekregen en ook kon ik nu duidelijk de soppende geluidjes van haar natte kutje horen, ze had daar ongetwijfeld nu al een paar vingers in zitten. Dit ging zo even daar en toen hoorde ik ook zacht gekreun van de jongeman in het hokje naast haar, hij was denk ik nu driftig aan zijn pik aan het trekken. Alleen had hij zelf waarschijnlijk niet in de gaten dat hij iets te luidruchtig bezig was, want opeens hoorde ik mijn vrouw zeggen "als ik je moet helpen kom er dan maar even bij hoor". Ik verwachtte dat de jongeman nu de benen  zou nemen, maar tot mijn verbazing hoorde ik de deur van het badhokje geopend worden en daarna de deur van het badhokje van mijn vrouw, die toen hij binnen was weer netjes afgesloten werd.

Ik ging weer van mijn bankje af en toen ik onder de rand door keek zag ik naast de voeten van mijn vrouw nu ook de voeten van de jongeman op de vloer staan. Ik was behoorlijk nieuwsgierig naar hetgeen er zich nu precies naast me afspeelde en ik ging weer rustig op het bankje staan. Voorzichtig keek ik over de rand van het badhokje heen en ik zag mijn vrouw nog steeds met haar benen gespreid op het bankje zitten, alleen was ze nu druk bezig om de lul van die jongeman af te zuigen. Ze liet er zeker geen gras over groeien en de jongeman keek alleen maar naar het pijpende hoofd van mijn geile vrouw. Hij hield haar heerlijke tieten in zijn handen en kreunde behoorlijk door het gezuig aan zijn harde lul. Dit was echt ongekend geil om te zien.

Mijn vrouw was inmiddels zo geil als boter en als ze dat eenmaal is dan is er ook geen houden meer aan, dan wil ze zo snel mogelijk geneukt worden. Dat ze zich door deze vreemde jongeman zou laten neuken verwachtte ik niet, maar dat pakte toch heel anders uit. Opeens stond ze namelijk op en ze draaide haar kontje naar hem toe en bukte naar voren om met haar handen op het houten bankje te leunen. "Neuk mijn natte kutje maar" hoorde ik haar fluisteren en op dat moment ging ik weer van mijn houten bankje af. Ik keek nu weer onder de rand van het badhokje door en zag nog net hoe hij zijn stijve lul tergend langzaam in de zeiknatte kut van mijn vrouw duwde. Hij drukte zijn lul echt helemaal in haar vragend kutje en begon haar toen in een hoog tempo te neuken. Ik zat daar in een ongelofelijk moeilijke positie op de grond, met mijn pik in mijn ene hand en steunend op mijn andere hand onder de rand door te kijken naar die vreemde lul die het kutje van mijn vrouw vulde.

Hun gekreun werd steeds luider en als er meer mensen in het zwembad waren geweest dan hadden ze nu zeker wel hun aandacht getrokken. Hij bleef ik ieder geval in gestaag tempo door pompen in dat geile kutje van mijn vrouw en hield haar stevig bij de heupen vast. Zo ging het een paar minuten door, totdat ik mijn vrouw zag trillen op haar voeten en ze kreunend klaar stond te komen. Ook deze knul kon het toen niet meer houden en met een paar stevige stoten stond hij daar het kutje van mijn vrouw op te vullen met zijn zaad. Ik zag de slierten zaad langs zijn lul uit haar kutje lekken en ik moest me inhouden om zelf niet terstond mijn pik leeg te spuiten. Toen hij zijn lul uit haar volgespoten kutje trok zag ik nog hoe er wat zaad uit haar liep en ik ging weer snel op het bankje zitten om niet alsnog betrapt te worden. Mijn vrouw zei tegen hem dat het heerlijk was, maar dat hij nu beter weg kon gaan omdat ik er elk moment aan kon komen.

Snel vertrok hij uit het badhokje en ik hoorde hem weg rennen over de tegels. Nu kwam ik weer van het bankje af en liep gelijk het badhokje van mijn vrouw in. Daar stond  ze, nog steeds leunend met haar handen op het bankje met haar sperma druipende kutje uitdagend naar mij toe gericht. Ik kon niet langer wachten en haalde mijn keiharde lul uit mijn zwembroek en liet hem in een keer in haar zaad gevulde kutje glijden. Dit was zo ontzettend geil en na een paar stoten kwam ik dan ook onbeschrijfelijk geil klaar. Ik denk dat ik nog nooit zoveel zaad heb gespoten als die keer in het badhokje. Haar kutje was nu echt dubbel gevuld met zaad en ook zij kwam nog een keer schokkend en trillend op haar benen tot een hoogtepunt.

Toen ik mijn lul uit haar trok ging ze wijdbeens voor me staan en stroomde het zaad van de jongeman vermengd met mijn zaad gewoon uit haar kutje. Ze ving er zelfs wat van op in haar hand en likte haar hele hand smakelijk af. "Het was geweldig schat, sorry dat ik zo ver ben gegaan" zei ze met een geile blik in haar ogen. Ik had er absoluut geen problemen mee en zei haar dat ik al uitkeek naar de volgende keer. Ik hoop dan ook dat die volgende keer niet te lang op zich laat wachten.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb