Gluren via de webcam

Gluren via de webcam.

Mandy en Karel waren al 5 jaar getrouwd. Op een gegeven moment kreeg Mandy de mogelijkheid om gedurende 6 maanden een opdracht voor haar werk uit te voeren in Chili. Ze was bijzonder opgewonden hierover, ze had immers een heel speciale band met het land omdat ze er 15 jaar geleden een jaar had verbleven. Nu ze er erg lang zou zijn kon ze met een aantal vrienden afspreken die ze al lang niet meer had gezien. Haar werkgever had een chique villa voorzien in de stad Santa Cruz, met alle voorzieningen naar West Europese normen.

Karel zag het een beetje met lede ogen aan, dat hij zo lang gescheiden zou moeten leven van zijn vrouw. Maar zij stelde hem gerust, ze was daar om te werken en zij kreeg vliegtuigtickets van haar werkgever om hem enkele malen te laten overkomen. Voor het overige spraken ze af dat ze elke dag via Skype contact zouden opnemen. Zo verliepen enkele maanden, Karel was net terug van een 2 weken durend bezoek aan Mandy. Om 4.30 uur ’s ochtends belde hij zoals steeds naar Mandy via Skype om even te vragen hoe haar werkdag geweest was. Hij startte onmiddellijk een videosessie, zodat ze dat nadien niet moest activeren. Mandy had haar account zo ingesteld dat een videosessie van Karel automatisch werd geaccepteerd.

Karel kreeg een lege slaapkamer te zien, Mandy was nog niet te zien. Hij dacht “Laat ik haar eens verrassen” en hij zette zijn webcam uit, zodat het niet onmiddellijk opviel dat hij haar kon begluren. Na even zag hij haar de slaapkamer binnenkomen, ze was erg sexy gekleed. Ze had een heel strak lichtblauw jurkje aan, dat haar rondingen mooi liet zien. Hij had dit jurkje nog nooit eerder gezien, blijkbaar was ze gaan shoppen voor deze avond. Karel bedacht toen, dat ze hem gisteren verteld had dat ze die avond met Gino op stap zou gaan. Gino was een collega van haar, ze had hem al vaak gezegd dat ze hem een enorm knappe man vond. Gino was een gespierde kerel met een donkere huidskleur, je kon hem het best omschrijven als een “player”. Karel had hem al enkele keren gezien en hij kon erg goed met hem opschieten.

Tot zijn grote verbazing zag Karel echter ook Gino de slaapkamer binnenkomen. Het was duidelijk dat Mandy een beetje dronken was, hij hoorde dat zij moeilijk uit haar woorden kwam. Zij liet zich op het bed vallen en Gino kwam naast haar liggen. Karel zag dat zijn vrouw begon te kussen met haar collega.  Even dacht hij “Ik moet iets roepen, dat dit moet stoppen”, maar toen bedacht hij zich “Laat ik eens kijken hoe ver ze durft te gaan”.

Terwijl ze innig en passioneel bleven zoenen begon Gino met zijn handen haar lichaam te verkennen. Hij streelde haar borsten door haar kleren heen. Zijn handen gleden van haar borsten langzaam naar haar voeten en hij maakte haar schoenen los. Blijkbaar had ze ook nieuwe schoenen gekocht, Karel begon zich af te vragen of Mandy dit allemaal gepland had. Nadat hij haar schoenen had uitgedaan begon hij haar te kussen aan haar voeten. Heel voorzichtig liet hij zijn lippen omhoog glijden langs haar benen naar het jurkje. Bij haar dijen bleef hij wat dralen, zijn handen gingen ondertussen verder omhoog en begonnen haar jurkje omhoog te schuiven. Hij deed het allemaal heel langzaam en geleidelijk werd haar slipje zichtbaar (ook al nieuw en het zag er erg sexy uit). Mandy kreunde ondertussen zachtjes.

Het jurkje schoof verder omhoog tot haar hele onderlichaam zichtbaar was. Gino begon nu de zone rond en op haar slipje te kussen, waarbij hij zijn tong geregeld langs de binnenkant van haar dijen liet glijden. Mandy opende haar benen een beetje zodat hij meer ruimte kreeg om haar met zijn tong te bewerken. Mandy ging nu rechtop zitten en Gino ritste het bovenste gedeelte los van het jurkje. Zij deed het jurkje nu helemaal uit. Blijkbaar was het een jurkje met ingebouwde BH, want haar borsten waren onmiddellijk zichtbaar. Gino duwde haar weer op het bed en begon haar borsten te strelen, kussen en likken. Hij nam een tepel in zijn mond en zoog er krachtig aan, Mandy kraaide even om daarna weer te kreunen. Hierna ging hij over naar de andere tepel om hetzelfde ritueel uit te voeren. Met een hand ging hij opnieuw op verkenning op haar lichaam. Hij streelde haar heupen, kont en haar benen om uiteindelijk langs de binnenkant van haar dijen naar haar kutje te gaan. Toen hij haar kutje begon te strelen hoorde Karel zijn vrouw luid kreunen en zag hij haar heupen bewegen zodat ze haar kutje dichter tegen Gino zijn hand aandrukte.

Mandy en Gino begonnen elkaar weer passioneel te kussen, dit terwijl hij zijn broek losknoopte en zij zijn hemd van zijn lichaam scheurde. Gino stond nu naast het bed en was helemaal naakt, Karel bekeek de donker gekleurde penis van de minnaar van zijn vrouw en moest vaststellen dat die een heel stuk forser was dan die van hem.  “Hmmm, mag ik die lekker grote bruine paal eens proeven ?” zei Mandy plagend en ze nam de half stijve lul in haar hand en begon de eikel te kussen. Daarna begon ze de hele lengte van de lul te kussen en likken, Gino zijn paal kwam hierdoor onmiddellijk overeind. Hierop nam Mandy de eikel in haar mond, maar verder dan dat lukte bijna niet omdat de lul zo groot was. Met haar tong draaide ze rond de eikel van haar minnaar en Gino genoot er duidelijk enorm van.

Ondertussen werd Karel achter zijn PC heen en weer geslingerd tussen woede en lust omdat zijn vrouw hem hier zo schaamteloos aan het bedriegen was, maar aan de andere kant voelde hij ook een keiharde erectie groeien in zijn broek. Gino duwde Mandy weer op het bed en deed haar slipje uit. Hij begon haar kutje te likken en te kussen, terwijl zijn handen haar borsten streelden. Zij volgde zijn bewegingen met haar heupen en wanneer hij met zijn tong haar kutje begon te neuken, begon zij heel luid te kreunen dat ze zou klaarkomen. Gino verminderde zijn tempo niet en luid krijsend kwam Mandy klaar, “Ik wil nog meer” smeekte ze. Mandy opende haar benen en zei “Neuk me, neuk me hard met die grote paal van je”. Dat liet Gino zich geen twee keer zeggen en hij plaatste zijn grote dikke paal voor haar kutje en drukte hem zachtjes naar binnen. Mandy kreunde luid toen de grote lul zich langzaam helemaal in haar grotje wurmde en het volledig vulde. “Hmmm dit is veel beter dan wat ik anders krijg” hijgde Mandy.

Gino begon zijn lul nu voorzichtig in en uit haar te bewegen, telkens als hij de volledige lengte in haar onderlichaam had geschoven moedigde zij hem aan om harder en sneller te gaan. Gino voerde uit wat zij hem beval en hij pompte zijn paal steeds heftiger in haar kutje die helemaal opgerekt werd. Karel maakte zich een beetje zorgen want die enorme paal in de kut van zijn vrouw zou wel eens iets kunnen beschadigen. Het leek erop dat hij tegen haar maag zat aan te rammen en haar schaamlippen werden maximaal opgerekt. Na even begon Mandy heftig te schokken “Ik ben weer klaargekomen, maar ik wil nog !!”. Karel keek vol verbazing toe. Als hij haar neukte moest hij altijd onmiddellijk ophouden als ze een keer klaarkwam, maar zo gemakkelijk als Gino haar liet klaarkomen en de gretigheid om nog eens klaar te komen had hij nog nooit meegemaakt. Waar was zijn anders zo brave en iets wat preutse meisje plots gebleven ? Dit leek meer een onverzadigbare nymfomane ! Karel begon zich rustig te masturberen, zo geil werd hij van het hele tafereel.

Gino ging nu op zijn rug liggen en Mandy liet zich gewillig over zijn paal zakken, tot die weer helemaal in haar zat. Hij nam haar borsten in zijn handen en kneedde ze wild, zij was ondertussen begonnen om heftig op en neer te wippen. Na even stopte ze uitgeput en ging ze met haar buik op bed liggen. Gino nam haar bij haar heupen en trok haar kont omhoog. Hij ging achter haar staan en bracht zijn paal weer bij haar naar binnen. Hij stootte krachtig in en uit haar kutje. Na even begon Mandy heel luid te schokken en te gillen, zo'n intens orgasme had Karel nog nooit gezien bij haar. Het samentrekken van haar schaamlippen werd Gino ook te veel en grommend kwam hij klaar in haar kutje. Karel zag hoe de man zijn donkere ballen helemaal leegspoot in het warme grotje van zijn vrouw.

Gino trok zijn lul uit haar kutje, waarop Karel zag dat er een grote lading sperma uit zijn vrouw liep. Karel kon zich nu niet meer bedwingen, hij was hier zo geil van geworden dat hij ook klaarkwam. Zijn zaad spoot op de grond. Volledig uitgeput liet Mandy haar kont op het bed zakken, Gino kwam naast haar liggen en trok haar dicht tegen zich aan. Zo zag Karel zijn vrouw in slaap vallen. Na even kleedde Gino zich aan en vertrok.

De volgende dag sprak Karel Mandy aan op wat hij gezien had en hoe het hem opwond, de maanden daarna had Mandy nog enkele malen een heftige neukpartij met Gino. Alleen zorgde ze er nu voor dat ze de camera vooraf had klaargezet, zodat haar man steeds een perfect zicht had op de actie. Karel nam er een paar op, die ze bij haar thuiskomst wel eens bekeken. Na het bekijken van zo’n opname gingen ze steevast over tot een zeer heftige vrijpartij, maar dat is weer een ander verhaal.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten
Spannende contacten via Redmatch