homepage

Gisteren op een parkeerplaats.

Gisterenavond waren mijn vrouw en ik onderweg van Batavia Stad naar huis, toen mijn vrouw opeens aangaf nodig te moeten plassen. Een beetje geïrriteerd reageerde ik, “had je dat niet even bij Batavia Stad kunnen doen”. Maar goed, ik keek uit naar een parkeerplaats waar we even konden stoppen. De eerste parkeerplaats was er eentje zonder tankstation. “Je moet maar even naast de auto plassen” zei ik. Omdat mijn vrouw dat wel vaker had gedaan vond ze het geen probleem. We reden de parkeerplaats op en ik zocht een rustig hoekje uit om te stoppen. Mijn vrouw deed de autodeur open en hurkte naaste de auto en liet haar plas kletterend naast de auto over het parkeerterrein lopen. Ze droeg nylons en had geen slipje aan, dus ze kon zo haar gang gaan.

Wij zijn allebei begin 36 en dol op geile seksspelletjes. Een van die spelletjes is dat ik mijn vrouw soms opdrachten geef om geile dingen te doen op vreemde plekken. Vandaag moest ze gekleed in jarretels en nylons en zonder slipje mee naar Batavia Stad. Verder was de opdracht om mij tijdens het winkelen een paar keer haar kutje te laten zien. Deze keer was ze daarin, mede dank zij haar nogal korte rokje, goed geslaagd en ze had mij in een restaurant en een paar keer bij het zitten op een van de vele bankjes haar kaalgeschoren kutje goed laten zien. Ik weet dat ze opgewonden wordt van het idee om zo tussen het publiek rond te lopen met de kans dat iemand haar kutje ziet.

Ik was ondertussen ook uit de auto gestapt om mijn benen te strekken en dacht terug aan haar geile gedrag in Batavia Stad. Terwijl we daar zo stonden parkeerde enkele meters verderop een ander auto, een man stapte uit en ging blijkbaar net als mij ook even de benen strekken. Toen ik naar hem keek schoot er een geile gedachte door mijn hoofd. Een tijdje geleden waren we op Internet een site tegen gekomen over bepaalde parkeerplaatsen waar mensen elkaar ontmoeten om seks te hebben. Vaak waren dat homoseksuele contacten maar ook heteroseksuele contacten kwamen daar met regelmaat voor. Op de een of ander manier had dat de belangstelling van mijn vrouw opgewekt, want vaak als we langs een van die parkeerplaatsen kwamen vroeg ze zich hardop af of de geparkeerde auto’s van mensen waren die daar voor de seks kwamen. Toen ik zo naar de man bij de geparkeerde auto keek kreeg ik een idee en liep ik langzaam naar hem toe. “Waar ga je heen vroeg” mijn vrouw? “Volgens mij is dat een oude bekende van mij” loog ik.

Ik liep naar de man toe en begon een praatje met hem te maken. Hij stelde zich voor als Patrick en vertelde mij dat hij gewoon een beetje aan het rondtoeren was. Met een als grap bedoelde opmerking vroeg ik hem of hij misschien op zoek was naar seksparkings. Enigszins verbaasd keek hij me aan en antwoordde, dat hij daar wel van had gehoord maar jammer genoeg nog nooit op zo’n parkeerplaats was geweest. Ik zag mijn kans schoon en vroeg hem of ik hem een bijzonder voorstel mocht doen. Patrick leek mij wel een vriendelijke man, een goed geklede uitziende veertiger en hij was benieuwd wat mijn voorstel precies inhield. Ik vertelde dat mijn vrouw en ik vaak seksspelletjes deden en dat ik haar als verrassing door een vreemde wilde laten neuken. “Zou jij geen zin hebben om dat te doen” vroeg ik hem. Patrick was nogal verrast, maar na enig nadenken en een blik op mijn vrouw die er geleund tegen de auto behoorlijk aantrekkelijk uitzag, zei hij ‘waarom ook niet, een dergelijk aanbod krijg ik ook niet iedere dag”.

We liepen samen richting mijn vrouw die zich waarschijnlijk afvroeg waarom de voor haar onbekende man met mij meeliep. Ik dacht dat ik het best gelijk maar moest zeggen wat ik van haar verwachtte en toen we bij haar aankwamen zei ik dan ook gelijk. “Liefje dit is Patrick en ik heb hem gevraagd om jou hier eens lekker te neuken”. Mijn vrouw schrok zichtbaar maar herstelde zich opvallend snel. “Kijk eerst maar eens wat hij te bieden heeft” zei ik. Ze aarzelde even maar ging toch tot actie over en deed met enige hulp van Patrick zijn broek open en zijn slip naar beneden. Er kwam een flinke half stijve lul tevoorschijn die net als die van mijn geschoren was. “Neem hem maar in je mond” zei ik haar. Ze aarzelde nu geen moment en begon op zijn lul te zuigen alsof ze regelmatig vreemde lullen afzoog. De lul van Patrick was al snel helemaal stijf en bleek ook nog eens behoorlijke afmetingen te hebben.

Na een poosje zei ik dat mijn vrouw voorovergebogen tegen de auto moest gaan staan. Ik tilde haar rokje op en liet Patrick haar kont en kale kut zien. Hij was duidelijk aangenaam verrast toen hij zag dat ze geen slipje droeg, ze stond daar met haar heerlijkheden en alleen in haar jarretels en nylons. Ik ging even met mijn vinger tussen haar schaamlippen door en voelde dat ze kletsnat van geilheid was. “Ga je gang, ze is er klaar voor” zei ik tegen Patrick en hij stootte zijn lul in haar natte kut, hij neukte haar met lange halen. Patrick schoof haar topje omhoog en pakte haar heerlijke tieten vast, zo kon hij nog dieper in haar natte kutje door dringen. Ik zag aan het gezicht van mijn vrouw dat ze genoot van die vreemde lul die haar kutje opvulde. Ik stond zelf ook te genieten en al trekkend aan mijn lul lette ik op of er geen andere auto het parkeerterrein op zou draaien. Gelukkig was dat niet het geval en konden we ongestoord doorgaan met dit geile avontuur. Mijn vrouw begon steeds heviger te kreunen en te hijgen, wat er op duidde dat ze het echt lekker vond en dat zorgde ervoor dat ook ik steeds geiler werd. Na een kleine tien minuten gaf Patrick aan dat hij klaar ging komen. Mijn vrouw was nu zo geil dat ze gewoon in een roes verkeerde, ik hoorde haar kreunend uitbrengen “spuit het maar in mijn kutje, spuit me lekker vol”. Patrick keek mij nog even aan en ik kon van geiligheid alleen nog maar uitbrengen “ja, spuit haar kut vol, laat haar maar voelen hoe dat zaad naar binnen spuit”. Patrick liet zich toen echt gaan, hij kwam diep in die geile kut van mijn vrouw klaar. Hij stootte zeker zeven of acht keer extra diep in haar en volgens mij spoot er bij iedere stoot een flinke straal sperma in haar kut. Op dat moment kreeg mijn vrouw ook een overweldigend orgasme, ze stond te trillen op haar benen en kreunde het uit.

Patrick bleef nog even met zijn lul in haar volgespoten kut staan en toen hij hem er langzaam uittrok sijpelde het zaad uit haar openstaande kut weg, zo langs haar nylons naar beneden op de grond. Ik hield het niet meer, zo geil was ik geworden van dit schouwspel, ik nam snel de plek van Patrick over en duwde mijn stijve lul in haar met zaad gevulde kut. Ik hoefde slechts een paar keer in haar kut te stoten en toen kwam ik echt waanzinnig geil klaar. Ik vulde haar kut nog eens extra met een verse portie sperma en zij kwam nogmaals klaar. We moesten even bijkomen en Patrick keek gefascineerd naar ons, zeker toen ik mijn lul uit haar kut trok. Nu stroomde het zaad van ons tweeën uit haar door geneukte spleet en dat was behoorlijk veel, het leek wel alsof ze stond te plassen alleen plaste ze nu pure sperma. Patrick was tijdens het kijken naar ons zelfs een tweede keer klaar gekomen en zijn tweede lading sperma lag voor hem op de grond. Langzaam stopte hij zijn lul weer weg, bedankte ons voor de neukbeurt en vertrok weer met zijn auto van het parkeerterrein.

Nadat wij ook weer een beetje waren bijgekomen heb ik een plastic tasje op haar stoel gelegd, om geen zaadvlekken op de bekleding te krijgen en zo zijn we verder naar huis gereden. Thuis gekomen bleek het plastic tasje een goed idee te zijn geweest, want er lag inderdaad een aardig plasje sperma op het tasje. Toen we eenmaal binnen op de bank zaten namen we eerste een stevige borrel en daarna een heerlijke douche. Het bleek dat mijn vrouw nog steeds geil was door hetgeen er net gebeurd was. Dus hebben we thuis nog even heerlijk geneukt voordat we lekker zijn gaan slapen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb