Gezellig met ons drieën.

Het was een mooie zomerse dag. Met zijn drietjes zouden we een stukje gaan rijden in onze nieuwe auto. We waren fijn aan het toeren en Sigrid zat achter in de auto te genieten van de omgeving, Martin en ik zaten lekker te kletsen. Op een gegeven moment sloeg ik een smal weggetje in, ik dacht dat wij dan uit zouden komen op een klein parkeerterreintje om daar even de benen te strekken. Maar daar had ik mezelf dus duidelijk in vergist, het weggetje werd steeds smaller en ik besloot om maar weer om te keren. Het draaien van de auto ging helaas niet zo soepel omdat het weggetje wel erg smal was en aan weerszijden absoluut niet verhard was, het bestond gewoon uit modder. En daar stonden we dan, vast in de modder met de achterwielen. Ik vloekte behoorlijk en pakte wat doeken uit de kofferbak om die onder de wielen te leggen. Martin nam plaats achter het stuur plaats en Sigrid en ik besloten om de auto te gaan duwen in de hoop dat de wielen dan weer grip zouden krijgen. Sigrid was duidelijk niet gecharmeerd van dit alles, maar Martin had een paar weken terug een knieoperatie ondergaan en kon nog niet zoveel kracht met zijn benen zetten. Uiteindelijk lukte het ons om de auto uit de modder te krijgen en konden we onze weg weer vervolgen. Pas toen zagen we dat iedereen onder de modder zat, het zat zelfs op plaatsen waar je nooit gedacht had dat je het daar kon verwachten. Zelfs Martin zat gedeeltelijk onder de modder, omdat hij de doeken had opgeraapt en die waren door een windvlaag tegen zijn kleren en gezicht aangekomen. Even afspoelen konden we wel vergeten, want we hadden geen water bij ons.

We besloten om de modder eerst maar op te laten drogen in de zon en dan zouden we daarna weer richting huis gaan. We hadden wel een hoop lol over het feit dat bij mij nooit, maar dan echt ook nooit, iets normaal kan gaan. Ach wat zal ik zeggen, ik doe nu eenmaal niet aan normaal. Je moet alles altijd een beetje spannend en leuk houden. Dus dit was wel weer een typisch stomme actie van mij.

Een paar uur later thuis aangekomen was het lootjes trekken over wie het eerst onder de douche mocht. En dat was echt letterlijk elke cm van je lijf schoonpoetsen. Maar uiteindelijk was iedereen schoon. En na een lekkere maaltijd en een drankje erbij was de avond goed begonnen. Het was een heerlijk zwoele zomeravond. Tot laat zaten we buiten. En we besloten pas laat om maar weer naar binnen te gaan. We besloten eens om gezellig een spelletje kaart te gaan spelen. Sigrid sloop opeens even weg en na een paar minuten kwam ze weer terug en had ze alleen nog haar lingerie aan.

Martin kon zijn ogen niet van haar af houden. Het duurde dan ook niet lang of hij stond al achter Sigrid en was haar aan het strelen over haar rug en bovenbenen. Zijn honger was te zien in zijn ogen. Sigrid liet geen krimp zien. Ze probeerde zo goed als ze kon haar opwinding te verbergen. Maar Martin liet zijn handen langzaam naar voren gaan. Voorzichtig streelde hij de borsten van Sigrid en voelde hij hoe haar tepels harder en groter werden. Haar ademhaling werd steeds zwaarder. Een hand liet hij langzaam afglijden naar beneden. Hij vermeed haar kruis en hield het alleen bij de binnenkant van haar bovenbenen. Terwijl zijn gezicht en zijn hete adem in haar nek voelbaar was. Sigrid hield het niet meer. En ze legde alles naast haar neer, stond op en liet weten dat we haar moesten volgen. Ze wilde gemasseerd worden. Twee mannen over haar lichaam voelen en genieten. Boven liet ze zich op bed vallen en lag ze op haar buik. Martin en ik namen aan beide kanten van haar plaats. We lieten een flinke scheut massageolie over haar heen lopen. Onze handen gingen over haar hele lichaam en Sigrid gaf aan niet meer te weten van wie welke hand was. Na vijftien minuten gleden onze handen dichter naar de intieme en erogene zones. Zachtjes en in een goed samenspel maakten we Sigrid gek van geilheid.

We waren een half uur verder en geen van ons tweetjes hadden haar spleetje aangeraakt. Het was steeds net niet. Maar opeens lieten we tegelijk van twee kanten onze handen omhoog glijden en voelden we hoe het warme geil al uit haar spleetje liep. “Goh, ben je een beetje opgewonden schatje?” Ontkennen had geen zin, een lichte kreun was al genoeg antwoord. Sigrid voelde met haar handen aan onze pikken. En die waren hard. Martin had een korte dikke paal en ik een lange redelijk dikke paal. Maar Sigrid wilde Martin zijn pik voelen. Ze draaide zich wat en nam zijn pik in haar mond. Hmmm, hij was nog wat slap en viel best wel tegen. Maar ze kon geweldig pijpen en binnen de kortste keren was zijn pik aan het zwellen. Hij was dan niet lang maar ze kon hem nog maar net in haar mond houden. Martin zijn pik was dik en ze hoorde hem steeds meer kreunen. Maar hij mocht nog niet klaar komen. Ze liet zijn pik los en draaide zich op haar rug. “Neuk die natte kut van me.” Martin zijn ogen schreeuwden van verlangen. Hij wilde zo graag in haar. Jaren had hij gewacht en hiervan gedroomd. Hij liet zich langzaam op haar komen en Sigrid hielp zijn pik naar haar inmiddels druipende grotje. Hij liet zich maar al te graag in haar glijden en stootte zijn pik in haar. “Oh ja, vul me met die paal van je. Stoot hem in me schat.”

Ik zag hoe Martin zijn paal steeds harder in haar kutje ramde. Sigrid sloeg haar benen om hem heen en kantelde haar bekken zodat Martin zijn pik nog dieper in haar kwam. Ze wilde hem tot zijn ballen in haar voelen. Toen ze hem bijna voelde komen trok hij zijn pik terug. Na een paar seconden wachten draaide hij Sigrid om en zette hij haar op haar knietjes. Zonder te wachten duwde hij zijn pik ineens in haar. Sigrid was zo nat dat zijn pik onmiddellijk en vol gretigheid in haar kutje gezogen werd. Sigrid zag mijn paal hunkeren en trok me naar haar toe. Ze liet haar mond om mijn pik glijden en begon te zuigen terwijl ze binnensmonds kreunde en gromde van genot. Ze zou compleet volgespoten worden vandaag.

Na een paar minuten begon Martin steeds harder te stoten. Zijn gekreun nam meer en meer toe. “Oh ik spuit je zo gigantisch vol schatje. Geef me je kutje.” Sigrid liet mijn pik even los en begon te hijgen. Ik liet mijn hoofd naar haar tepels gaan en begon haar tepels te zuigen. Ik wist dat dit voor haar teveel zou worden. En ja hoor terwijl ik Martin hoorde ontladen in haar hete kutje voelde ik ook Sigrid klaarkomen. Haar hele lichaam schokte en alles trok samen. Martin bleef maar spuiten en zijn hete zaad spoot diep in Sigrid haar grotje. Beiden lieten zich hijgend op het bed vallen. En Sigrid voelde hoe het warme zaad haar gevuld had en langzaam uit haar kutje droop. “Even bijkomen heren.”. Ik kon het niet laten en gaf maar gelijk aan dat ze ook niet de jongste meer was. En een por in mijn ribben gaf duidelijk aan wat ze daarvan vond. Martin was helemaal gelukkig. Eindelijk had hij zijn droom werkelijkheid zien worden. Hij had eindelijk in Sigrid gespoten en haar laten klaarkomen. “Dit moeten we echt vaker doen hoor.” Sigrid kon een lachen niet inhouden. “Tja, ach we hebben al vaker bijna op dit punt gestaan en toen kon je niet of had je andere afspraken waar je zo nodig naar toe moest.”

De rest van de avond was gezellig en af en toe zagen we Sigrid voelen aan haar kutje. “Jemig Martin, je hebt wel je best gedaan jochie. Maar goed, na al die tijd had je natuurlijk ook wel genoeg opgespaard hé.” Ergens diep in de nacht was het tijd om Martin de deur uit te schoppen. Na de woorden om dit snel weer eens over te doen, ging Martin weer op weg naar huis. Sigrid en ik doken het bed in en terwijl Sigrid zich over mijn pik liet glijden voelde ook ik hoe vreselijk vol ze was gespoten. Maar ach er kan altijd nog meer bij, toch?

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten
Milf-Match.nl

Maak jouw eigen website met JouwWeb