Gewoon na het feestje

Gewoon na het feestje.

Het gebeurde allemaal zo gewoon na het feestje. Aangeschoten zo niet dronken, wankelend door de donkere straten van het stille industrieterrein. Sandra mijn vrouw, Ben en Tim, die bij ons in de buurt woonden en Ton en Sonja onze vrienden. Mijn vrouw had hem behoorlijk zitten en liep wankel, kinderlijk naar de bankjes die daar stonden. Klom er op, liep eroverheen en sprong eraf, haar rokje opwapperend, haar slipje een beetje te zichtbaar.

Ik hoorde Ben grommend achter me lopen, die zei, lekker wijf zeg. Tim lachte en zei, zeker ik zou er haast zin in krijgen. Ik keek om, lachte en zei, wat let je. Sonja die daar weer achter liep kirde, oohhh wat ben jij een viezerik. Ik grijnsde en vroeg hoezo vies, en we lachten allemaal. Even knipoogde ik naar Ton die grijnsde. Hij wist dat ik mijn Sandra wel eens met een ander bezig wilde zien, ik wou haar graag eens goed doorgeneukt zien worden door andere mannen. Ton wou haar ook wel maar hij durfde het niet aan, hij wou niet het risico lopen Sonja te verliezen. Sonja keek Ton aan en vroeg aan hem, heb jij geen zin in haar en wees naar mijn Sandra. Ton verschoot van kleur en zei, welnee maar het was wel degelijk ja.

Mmmm zei Sonja hem aankijkend en lachend. Sandra kwam wankelend terug naar de groep en vroeg lallend, waaw, wat zzitten jullie te ssmoezen hier. Tim lachte en zei, we zeiden net dat je zo'n leuk slipje draagt. Hahahaa, lachte mijn Sandra, vieze ventjes en ze liep lachend en heupwiegend door. Ik vroeg me af of ze nu wel eens sex met een ander zou willen, ze zei altijd dat ze het nooit zou doen, maar nu in deze toestand ? Ik zei zacht, kom op laat ons eens een leuk fotootje maken van je leuke slipje, of durf je het niet. Natuurlijk wel zei Sandra, kijk maar en ze trok heel even snel haar rokje de hoogte in. Ben en Tim hadden hun HP al vast, klikte af en zeiden, he niet zo snel. Ik liep achter Sandra en zei, kom op nog eens, en ze deed het lachend en gierend. We keken naar haar kont met haar kleine slipje strak erom heen. Ben en Tim knipte af en Ben gromde, kom eens en wees op Sandra die hem argwanend aankeek.

Ben ging zitten en we stopten allemaal met lopen en wachten af. Kom eens op mijn schoot zitten, ik wil een fotootje aan mijn vrienden sturen. Kom op, zei ik, ga zitten en pakte haar bij de schouders en stuurde haar naar Ben. Ze lachte hoog en kirde, heeee, wwat doe je nu. Dit zei ik en zette haar op Ben zijn schoot. Tim knipte af terwijl Sandra tegen Ben's borst aanhing.

Sonja kirde en zei heel zacht tegen me, pas maar op straks wil Ben meer. Ik lachte schor en zei zacht terug, nou en. Sonja kirde, ze was ook behoorlijk aangeschoten en zei, oohh wat lekker en keek haar Ton aan die nu breed grijnsde. Ton zei tegen Sonja, nou dan ga jij toch op Tim zijn schoot zitten en duwde haar richting Tim die haar al vastpakte en haar gretig bekeek.

Sonja deed het en zei zacht, ooohh jah en plofte zo op Tim zijn schoot. Ton lachte zacht en zei, kom op laat jij nu eens wat zien. Sonja lachte hoog en opende haar benen en toonde zo haar kruis aan ons. Natuurlijk maakte wij nu de fotootjes en Sonja lachte hoog kirrend, kom op Sandra beentje wijd.

Sandra keek tussen de benen van Sonja en lachte hoog en luid en deed hetzelfde. Ben keek omlaag naar Sandra’s slipje, haar rokje opgekropen naar de liezen. Lekker wijf gromde Ben, ik wil je en greep Sandra zo tussen de benen. Oh, oh, hijgde, kirde en hikte Sandra, naar Ben's hand kijkend die over haar kutje wreef. Sandra slikte en kreunde zacht, zou ze verder gaan dacht ik zwaar hijgend van genot. Sandra keek me aan en ik knipte nog steeds foto’s en lachte naar haar. Ze lachte terug en keek Ben aan, Ben zei hees, lekker teefje en ze knikte. Ben's hand gleed over haar schouderbandje en trok die met trillende hand omlaag, met haar tiet bloot kirde Sandra, ooh wat doe je nu. Dit zei Ben grommend, en ontblootte haar andere tiet en ik knipte geil af.

Daar zat ze met haar benen uiteen, Ben's hand ertussen, strelend en voelend haar tietjes naakt, ze hijgde en kreunde. Ze keek me nog even aan en ik zei zacht en schor. Kom op hoer laat je gaan. Ze lachte en hing om Ben's schouders. Geile teef gromde Ben en kuste haar, een kus die ze gretig beantwoorde. Ze greep tussen hun in en greep naar Ben's pik zo stijf in zijn broek, oh, oh, hijgde ze en ze gleed van zijn schoot en zakte lager en lager, Ben's kruis strelend en de rits openmakend, Ben's stijve al iets naar buiten komend. Ben gromde, pak hem en je krijgt hem. Ze keek om naar mij en ik knikte, ze deed de riem los en greep de grootte pik die eruit sprong en nam hem meteen in haar mond, diep voorover gebukt staand. Sonja keek Ton aan en wees op Sandra haar kont en zei, kom op slome en trok Sandra's rok op haar rug.

Dat hoefde je geen tweede keer te zeggen tegen Ton, hij stond al achter Sandra en wreef over haar volle bolle kut, mooi afgetekend in haar slipje en natte plek was al duidelijk zichtbaar. Ze was geil en kreunde en draaide wellustig met haar kont, fuck me, fuck me, kermde ze en Ton trok in een ruk Sandra’s slip van haar reet. Bevend opende hij zijn gulp en duwde zijn slip opzij, zijn pik stond stijf en hij klom op haar, zijn pik in Sandra’s kut duwend. Sandra kermde, toen ze zijn pik in zich voelen dringen en kreunde, jah, jah, en ze pijpte Ben wilder en wilder.

Ben kermde en ik zag dat Sonja Tim stond te pijpen. Ik maakte de fotootjes van hun en genoot, ik had geen behoefde om mee te doen. Dit wou ik, mijn eigen wijf zien neuken met een ander.

En dat deed ze, ze leefde zich helemaal uit, Ben spoot al snel in haar bekkie en hield haar hoofd stevig vast aan haar haren en gromde, slikken teef, slikken en Sandra deed het, ze kokte en slikte alles door.

Ton hijgde, zijn ogen draaide, hij gromde en Sonja riep, spuit die teef vol, spuit haar vol en Tom deed het, schokkend en kreunend grommend van, lekkere teef, lekkere hoer en hij stootte nog eens diep en hard in Sandra's kutje die spontaan weer klaar kwam. Tim spoot zo in Sonja's bek die alles doorslikte tot de laatste druppel.

Ben lachte en zei Sandra aankijkend, en nu wil ik je neuken gore teef en Sandra lachte en liet zich neuken. Ben tilde haar op en zette haar op zijn alweer stijve lul en ik keek toe hoe de pik diep in Sandra's behaarde kut drong.

Jaahhhh, hijgde ze op de pik wippend, jaahhh, neuk me gek. We keken allemaal geil toe, Ton liet zich door zijn eigen vrouw pijpen en Tim neukte haar. Kom op zei Sonja tegen mij, laat Sandra jou pijpen. Maar Ton zei, hij wil zien hoe zijn wijf gek geneukt word en Sonja lachte en zei, oohh, wil hij dat en Ton knikte kermend. Tim neukte Sonja harder en harder en gromde, jij geile teef en stootte harder en harder in Sonja's kut die hijgend riep, oohh ja, auw, auw, maar er niet aan dacht om te stoppen. Sandra hing hemels kijkend aan Ben en kermde zwaar hijgend en Ben gromde, je gaat me gehoorzamen teef. Jaahhh kermde Sandra. Je gaat mijn vrienden helpen, je gaat bedienen en iedereen die jou wil neuken, daar open jij je benen voor. Jaahhh kermde Sandra, m maar mijn man. Ben gromde en zei zacht, daar heb ik wel een paar leuke jongens voor. Sandra giechelde hoog en riep, oohh, jaah, lekker hoor.

Ben gromde, en jij bent mijn slavin en je doet alles wat ik zeg. Je laat je in de lift neuken, op een feest en op het strand, overal waar ik je wil hebben. Jaaahhhhhhh, hijgde Sandra, Jaahhh alles, alles, en ze kwam klaar zittend op Ben's stijve pik die niet van ophouden wist. Ben stopte toch even en zette Sandra neer, die aan alle kanten stond te druipen. Ze sidderde en kreunde zacht, ze keek me aan en zei, oohh heerlijk, en ik lachte zacht. Morgen weer teef zei Ben zacht, ze keek me aan en ik knikte en ze lachte en knikte ook. Sonja lachte en zei zacht, en ik dan. Tim zei zacht, morgen ben jij voor mij, de mannen mogen het met elkaar doen. Maar jij bent van mij. We lachten en knikten en ik keek Ton aan en Ton mij en ik zei zacht, nou tot morgen dan maar he. We lachten en Ben zei, jullie komen met de vrouwen mee, we hebben wel wat jongens voor jullie. Voor de mannen jongens en voor de vrouwen meisjes.

We lachten en wisten dat we de slaaf en slavinnen van de sex waren. Met wie of met welke sekse, ach het maakte niets uit. We waren hitsig en van nu af aan waren we dat elke dag. We lachten, knikten en de vrouwen liepen soppend naar huis.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten