Geweldig, ze is vreemd gegaan.

Ik ben vreemd gegaan, zei Petra met een glunderend gezicht toen ik op een dag thuis kwam van mijn werk. Hoezo, vroeg ik niets vermoedend. Ik heb het gedaan met Raymond, antwoordde ze opgewonden. Het klinkt misschien raar, maar dit was een aangename verrassing voor mij. Ik had haar namelijk vaak aangemoedigd om het eens te proberen met een andere man.

Hoe is dat dan gegaan, vroeg ik. Nou, hij kwam langs voor een kopje koffie en ik denk natuurlijk met de hoop om mij te kunnen versieren. Hij had namelijk al vaker op het werk geïnsinueerd dat hij wel eens seks met mij wilde hebben, maar ik had dat altijd afgewimpeld. In ieder geval, onder de koffie begon hij er weer over en ik moet eerlijk zeggen dat ik ook wel een beetje zin had. Ik vond hem altijd wel een beetje leuk en aangezien jij mij aanmoedigde om het weer eens te proberen heb ik me laten gaan. We zijn wat gaan vrijen en hij begon mijn tietjes te strelen wat mij nogal geil maakte, met het gevolg dat toen hij zei dat hij seks met mij wilde hebben, ik antwoordde dat ik daar ook wel zin in had. Het duurde dan ook niet lang of we zaten beiden naakt op de bank. Na een poosje vrijen zijn we naar de slaapkamer gegaan en in bed gestapt. Zonder veel voorspel, wat ik wel jammer vond, stopte hij zijn pik al gauw in mijn kutje en begon hevig te pompen. Ik vond het best lekker en spannend hoewel hij al vrij snel klaar kwam. Hij dacht dat dat kwam omdat ik een heerlijk maar klein kutje had, wat ik leuk vond om te horen en hij zei verder, geen wonder dat Rolf altijd zo snel klaar komt. Hij herinnerde zeker dat ik dat wel eens tegen hem gezegd had. Rolf zal het wel leuk vinden als ik hem vertel dat we geneukt hebben, zei ik waarop hij verschikt keek en vroeg of ik dat werkelijk aan jou zou vertellen. Natuurlijk antwoordde ik, wij vertellen elkaar alles. Hoe vond jij het, vroeg ik. Ik vond het spannend en echt wel lekker om te doen het was alleen jammer dat hij zo snel klaar kwam. Misschien had hij al een tijdje niets gedaan want hij heeft wel een hele grote lading sperma in mijn kutje gespoten. Ik wilde verder weten hoe groot zijn lul was, wel groot hoor, zei ze want hij had een beetje moeite om in mijn kutje te komen.

Van de opwinding van het gebeuren had ik nu een behoorlijke erectie gekregen waar iets aan gedaan moest worden. Draai je even om ik wil je even van achterlangs nemen. Wat, hier in de keuken vroeg ze. Ik kan niet wachten, zei ik en trok met een beweging haar jurk uit. Zoals gewoonlijk als ze thuis is was ze naakt onder haar jurk, ik draaide haar om, drukte haar voorover en liet mijn stijve lul in haar nauwe kutje glijden. Maar zoals gewoonlijk was het zo lekker dat ik het maar een paar stoten volhield om mijn climax tegen te houden. Ik kwam met flinke scheuten klaar en spoot mijn zaad diep in haar kutje waar het zich mengde met het nog overgebleven zaad van Raymond. Nou dat was nog vlugger dan Raymond’s nummertje riep Petra. Ik wil ook wel eens klaar komen, voegde ze er aan toe. Ja, ik moest toegeven dat het mij niet vaak lukt om haar tot een orgasme te brengen. Ik zei voor de grap, als Raymond en ik het eens samen met je zouden proberen dan zal het misschien wel lukken om je klaar te maken. Ha, ha zei ze, leuk hoor. Een paar uur later zei ze, misschien is dat toch niet zo’n slecht idee, om het samen met Raymond te doen. Nou ja, nodig hem dan eens uit voor een drankje na het werk, zei ik.

Na een paar weken kwam Raymond met Petra mee vanaf het werk en zaten we wat te genieten van ons drankje toen Petra zei, ik heb het warm, wie doet er met mij mee, ik ga naakt zonnen. Binnen een minuut zaten we alle drie naakt in de tuin. Petra zat tegenover ons en het viel me op dat Raymond zijn ogen niet van haar mooie tietjes af kon houden. Het was haar zeker ook opgevallen want ze deed heel langzaam haar benen een beetje uit elkaar zodat haar mooi glad geschoren kutje zichtbaar werd voor hem. Ik vond het spannend om het spelletje gade te slaan. Ik zag dat zijn lul zich langzaam begon te roeren tot hij uiteindelijk helemaal stijf was. Het was een flinke leuter, zeker drie centimeter langer dan die van mij en de gedachte, dat ik kon zien hoe die paal Petra’s kutje ging bewerken vond ik enorm spannend. Op dat punt vroeg ik, hoe was het om Petra te neuken, waarop hij mij geschokt aankeek en stotterend antwoordde dat het heel lekker was, terwijl hij zijn flinke lul zonder succes probeerde te verbergen. Op dat moment ging ik naar Petra, ik spreidde mijn handdoek op het gras tilde haar op en legde haar zachtjes op het badlaken, spreidde haar benen en duwde mijn inmiddels stijve pik in haar inmiddels drijfnatte kutje. Petra glimlachte en keek schuin naar Raymond om te zien wat zijn reactie was op dit gebeuren. Eruit voor je klaar komt schat, want ik wil vandaag ook klaar komen, zei ze. Raymond had al begrepen wat zij van hem verwachte en stond klaar om het van mij over te nemen terwijl hij zijn lul stijf hield. Toen ik bijna klaar kwam liet ik me van haar afrollen om plaats te maken voor Raymond die geen tijd verspilde en zijn stijve lul in haar kutje drukte. Ik vond het prachtig om te zien hoe haar grotje zijn lange paal gretig ontving. Hij begon langzaam in haar kutje te stoten waarop Petra hem aanspoorde om het harder te doen, wat hij graag deed.

Ze kraaide van genot terwijl hij zijn paal diep ik haar kutje stootte. Ik had Petra nog nooit zien neuken met een ander, hoewel dat wel altijd een droom van mij was om dat te beleven. Nu het opeens vlak voor mijn ogen gebeurde vond ik het enorm spannend en geil om naar te kijken. Maar het duurde maar even, want door die harde en diepe stoten kwam Raymond ook bijna klaar en moest ik het weer over nemen. Dit ging zo’n paar keer tot Petra uitriep, terwijl ze met Raymond bezig was, dat ze klaar wilde komen en dat was ook het seintje voor hem om klaar te komen. Doorgaan, doorgaan riep ze toen Raymond de laatste druppels zaad diep in haar kutje had gespoten. Maar hij was helemaal leeg en liet mij het weer snel overnemen om het af te maken. Oh, ik kom weer, riep ze terwijl ik pompte alsof mijn leven er van afhing. Ik kwam nu ook klaar en mijn zaad mengde zich weer eens met dat van Raymond. Doorgaan, ik kom weer, riep ze, en ik probeerde zo lang mogelijk door te pompen tot mijn lul helemaal slap was en hij uit haar drijfnatte kutje floepte. Oh, wat was dat heerlijk, kraaide ze terwijl ze onze pikken in haar handen nam alsof ze ze niet wilden verliezen, ze gaf er heel teder een kusje op.

Hoe vond je het, vroeg ik aan Petra. Fantastisch, zei ze. Ik had nooit kunnen geloven dat het met z’n drieën zo lekker kon zijn en ik wil dadelijk nog wel een keer, als jullie tenminste nog kunnen. Nou, laten we eerst even wat drinken, zei ik dan kunnen we het nog een keer proberen. Na een poosje zei ze, genoeg gerust en ze trok ons bij onze lullen naar de slaapkamer. Ik had haar nog nooit zo geil gezien en ik kon in mijn stoutste dromen niet voorstellen wat er aan het gebeuren was. Ze duwde mij op het bed en begon mijn lul af te zuigen terwijl ze op haar knieën zat. Raymond stond achter haar en kon het zicht op haar mooie gladde kutje niet weerstaan, hij stopte zijn paal er van achteren in en begon haar hevig te neuken. Ze kraaide van genot terwijl ze mijn lul vol overgave pijpte. Na een poosje ben ik er onderuit gekropen en ben in een stoel gaan zitten om heerlijk toe te kijken hoe ze aan het neuken waren. Ik had altijd eens willen kijken hoe Petra aan het neuken was met een andere man. Haar borsten schommelden wild heen en weer, elke keer als hij zijn lange lul met kracht diep in haar natte kutje stootte. Raymond kon het deze keer lang volhouden en nadat hij haar een poosje langs achteren had genomen zei ze dat hij boven op haar moest komen. Hij trok zijn lul eruit en Petra ging op haar rug liggen.

Vind je het leuk om te kijken schat, vroeg ze. Natuurlijk antwoordde ik. Ik had vaak gezegd dat ik het wel eens leuk zou vinden om toe te kijken als ze met een ander bezig was. Ze spreidde haar benen om Raymond zijn lul te ontvangen die geen moment verloren liet gaan en hem er weer gauw in stopte en weer doorging met neuken. Het was een gekreun en gegil en ik zat er met plezier naar te kijken. Petra was al een paar keer klaar gekomen maar bleef hem aansporen om door te gaan. Na een poosje riep ze dat ze bovenop wilde. Laat hem zitten, riep ze terwijl ze Raymond stevig beet pakte om om te draaien zodat zij bovenop kwam te zitten zonder dat zijn lul er uit geglipt was. Zij drukte hem stevig vast in de kussens terwijl ze hem hevig begon te neuken. Haar mooie borsten deinsden op en neer en het duurde niet lang of ze bereikte weer een hevige orgasme. Raymond riep dat hij ook ging komen en beiden bereikte ze een hoogtepunt wat heel hevig was en een feest om naar te kijken. Uitgeput viel Petra naast Raymond en ze zei dat ze heerlijk genoten had, maar dat ze nu wel een zeer kutje had.

Raymond keek een beetje schuldig naar mij en vroeg of ik het niet erg vond dat hij mijn vrouw zo stevig geneukt had. Ik stelde hem gerust en zei dat ik het heerlijk vond om naar te kijken en wat mij betreft kunnen we het best nog wel eens over doen. Ik vind het best zei Petra maar niet nu. We hebben het daarna nog wel eens gedaan maar de eerste keer was toch wel het lekkerst.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb