Geweldig, twee lullen in haar kutje.

Een paar maanden geleden kreeg ik het eindelijk voor elkaar om samen met mijn vrouw Vera en een man een trio te gaan doen. Ik had het er al regelmatig met haar over gehad en nu gaf ze dan uiteindelijk toe, ze had gezegd dat ik het dan allemaal zelf maar moest regelen als het maar een leuke man zou zijn. Ik had haar beloofd dat ik een man zou zoeken die aan haar verwachtingen zou voldoen en dat ze er zeker geen spijt van zou krijgen. Ik had na lang zoeken gereageerd op een advertentie via een datingsite, een paar keer gemaild, foto’s uitgewisseld en ik had ook nog even met hem gebeld. Toen hoorde ik zijn echt naam pas, want op de datingsite gebruikte hij een pseudoniem, hij bleek Eric te heten.

We hadden besloten om met Eric af te spreken in een hotel in het midden van het land. Rond 15.00 uur waren we bij het hotel en na het inchecken gingen we naar onze kamer. Daar hebben we nog even gesproken over Eric en we waren beide toch wel wat zenuwachtig, maar dat maakte ons ook steeds geiler.  We besloten om eerst nog maar even wat te gaan eten en daarna rustig af te wachten tot we wat van Eric zouden horen. Het was ondertussen bijna 19.00 uur geworden en we zaten na een uitstekende maaltijd aan een glas heerlijke wijn en toen kreeg ik een smsje van Eric. “Ik ben er bijna, nog een kleine tien minuten” luidde het berichtje. “Wie is dat” vroeg mijn vrouw? “Dat is Eric, de man met wie we hebben afgesproken” zei ik tegen mijn vrouw. De afspraak was dat hij om 20.00 uur in het hotel zou zijn, dus hij was duidelijk een stuk vroeger dan afgesproken.

“Shit, is die er nu al, ik dacht dat we eerst nog even lekker samen zouden gaan neuken” reageerde mijn vrouw. “Ja, hij is er bijna, dus daar zal nu wel even niets van komen, maar dan geniet je er straks dubbel en dwars van” zei ik met een glimlach. Zij wist totaal niet hoe Eric eruit zag, misschien viel hij wel tegen. Maar goed, wij gingen aan de bar zitten en nog geen tien minuten later zag ik Eric binnen komen. Hij stelde zich voor aan mijn vrouw en hij bleek echt een aardige vent. We namen eerst nog wat te drinken en na wat over en weer gepraat besloten we om naar onze kamer te gaan.

Daar aangekomen ging mijn vrouw zich gelijk omkleden en spraken wij nog wat verder met elkaar. Mijn vrouw bleef geruime tijd in de badkamer, maar na een kwartiertje kwam ze de kamer weer in, gekleed in mooie sexy zwarte lingerie. “Zo, dat ziet er niet verkeerd uit” klonk het uit onze monden.Wij zijn ons toen snel gaan wassen en toen wij uit de badkamer kwamen lag mijn vrouw al languit op bed voor ons. Ik gaf haar een tongzoen en ik merkte gelijk dat ze het hele gebeuren nu al bloedgeil vond! Ondertussen wreef Eric teder over haar borsten, hij gleed langzaam met zijn tong over haar borsten richting haar navel en kwam zo tussen haar benen terecht. “Oh, wat doe je dat lekker” hoorde ik haar kreunen. Het was echt een geil gezicht en ik raakte er zo opgewonden van dat ik spontaan klaar kwam!

Ik besloot om mezelf eerst maar weer even te wassen en toen ik weer uit de badkamer kwam lag Eric naast mijn Vera op het bed en was zij bezig hem aan zijn lul te likken. Ik ging bij hun liggen en deed spontaan mee. Na een tijdje vroeg Vera of Eric haar slipje uit wou trekken, dat deed hij maar al te graag. Vervolgens ging ze bovenop hem zitten en begon ze mij te pijpen. Na een tijdje kwamen we alle drie heerlijk klaar, Vera voelde het zaad van mij in haar mond spuiten en op hetzelfde moment voelde ze de warme stralen van Eric diep in haar kutje spuiten. Vera zat te trillen van genot op de spuitende lul van Eric en ze kreeg een fantastisch eerste orgasme.

Er volgde een kleine pauze en na een kleine tien minuten begon Eric mijn Vera weer te neuken, die was ondertussen in een behoorlijk geile roes dat ze hem nu begon te tongen. Ik wist nu zeker dat ze echt bloedgeil was, want dat zou ze anders nooit doen. Ik werd er ook weer flink geil van en ging met mijn stijve lul haar hoofd staan en begon mezelf af te trekken. Opeens voelde ik een hand bij mijn lul die mijn hand weg duwde en vervolgens werd ik spontaan gepijpt door Eric. Toen Vera zag hoe Eric mij pijpte en voelde hoe zijn lul diep in haar kutje stootte begon ze wild omhoog te stoten en op dat moment kwamen we wederom alle drie gelijktijdig klaar. Vera kreeg de tweede lading zaad van Eric in haar kutje gespoten en ik spoot nu al mijn zaad in de heerlijk zuigende mond van Eric die alles door slikte. We moesten nu echt even bij komen en namen daar even de tijd voor met een glas wijn.

Zo zaten we alle drie naakt op de rand van het bed ons wijntje te drinken en opeens vroeg Vera aan Eric of hij nog iets speciaal wou doen. Eric zat alweer met een flinke stijve lul en zei haar dat hij haar graag een keer op zijn hondjes zou willen neuken. Zonder antwoord te geven ging Vera op haar knieën zitten en Eric nam gelijk plaats achter haar, hij ramde zijn lange lul in een keer in haar drijfnatte kutje. Ik ging naast het bed staan en stond me lekker af te trekken en kwam al klaar terwijl hij nog met Vera bezig was, helaas lukte het hem niet meer om nog een keer klaar te komen. Vera kwam in ieder geval zeker nog twee keer tot een hoogtepunt en ik zag het zaad wat Eric al eerder in haar kutje had gespoten er ook uitkomen en op de lakens druppelen. Omdat Eric het echt niet meer voor elkaar kreeg om nog een keer klaar te komen hebben we besloten dat het voor die avond genoeg was geweest en ging Eric weer terug naar huis. Wij bleven in de kamer achter en zo geil als Vera was heb ik haar nog een keer lekker geneukt, uiteindelijk vielen we om 02:00 uur voldaan in slaap.

Twee weken later nadat we in het hotel lekker tekeer waren gegaan spraken we af bij ons thuis. Eric zou rond 21.00 uur bij ons zijn.Van te voren had ik alles geregeld boven op de slaapkamer en ook de kleding van Vera had ik uitgezocht. Ze was gekleed in een zwart slipje en bh, daarover een kort strak zwart jurkje met jarretels en kousen en zwarte laarzen, heerlijk geil zag ze eruit! Om 21.15 uur stapte Eric binnen, na een wijntje en een bewonderde blik van Eric, die zich afvroeg of Vera nu wel of geen slipje onder haar jurkje droeg gingen we naar boven. Ik zei tegen Vera dat ze op het bed moest gaan liggen en dat Eric naast ons moest gaan staan. Vervolgens kroop ik naast haar op bed en vertelde ik wat ik ging doen: “Nou Eric volgens mij is Vera heel erg geil vandaag, zal ik eens voelen hoe nat ze is?” “Ja, ja” antwoordde hij. Ik gleed met mijn vinger in haar slipje en hoorde aan haar gekreun dat ze het geil vond dat ik het zo speelde, voorzichtig duwde ik een vinger in haar drijfnatte kutje en zei tegen Eric “nou ze is behoorlijk nat hoor!"

“Ben je zo geil schat” vroeg ik haar? “Ja” zei ze zachtjes. “Oké, moet Eric je dan eerst maar even neuken?” “Ja, mag dat” was haar antwoord. Ik keek haar met een glimlach aan en zei tegen Eric “Oké Eric, neuk haar dan maar.” Gelijk trok Eric zijn broek en boxershort uit en duwde haar slipje ietsjes opzij en duwde zijn lul in haar zeiknatte kutje. Heerlijk begon hij haar te neuken, ik genoot ervan net als mijn kreunende Vera. Harder en harder ging het terwijl ik toe keek hoe Eric mijn vrouw nam. Ik vroeg haar of ze het lekker vond en of hij haar lekker neukte. “Ja, het is heerlijk” kreunde ze. “Mooi, nu moet het nog harder en ik wil dat jullie tegelijk klaar komen” commandeerde ik bijna. Dat gebeurde dan ook al binnen enkele minuten, terwijl ze beide kreunend klaar kwamen spoot ik ook spontaan mijn zaad uit mijn lul. Wat een genot om zo klaar te komen, al kijkend naar mijn vrouw met een ander!

Na ons even gewassen te hebben lag Eric bij terugkomst op zijn rug op ons bed, ik kroop bij hem en begon aan zijn lul te zuigen, wat was dat heerlijk! Ik maakte hem weer goed stijf, want de volgende ronde kwam eraan. Ik zei tegen Vera die ondertussen helemaal naakt uit de badkamer kwam gelopen dat ze boven op hem moest gaan zitten. Vera ging op hem zitten en ik zag hoed de lul van Eric diep in haar kutje verdween, vervolgens kroop ik achter haar en knielde ik zo dat ik met mijn lul ter hoogte van haar kutje zat. Terwijl Eric haar al lekker aan het neuken was duwde ik mijn lul er ook voorzichtig in haar kutje bij. Vera kreunde, ze had nu twee geweldig grote lullen in haar kutje zitten. Ze genoot echt enorm van onze twee lullen in haar kutje, net als wij want we kwamen tegelijk met zijn drieën klaar.  Haar kutje werd nu dubbel gevuld met een enorme hoeveelheid zaad, ze kreeg zoveel zaad in een keer in haar kutje gespoten dat het er langs onze lullen gewoon weer uit spoot.

Toen we van elkaar waren afgerold lagen we nog even na te hijgen op bed, veel tijd hadden we niet meer want Eric moest de volgende dag weer vroeg aan het werk. Met enige tegenzin namen we voor die avond afscheid van Eric. We kijken nu al uit naar de volgende keer, dan wil Vera weer twee lullen in haar kutje, want dat vond ze echt geweldig.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb