Genomen door een vreemde lul.

Ons seksleven is de laatste jaren behoorlijk ingedut en natuurlijk heb ik daarover met mijn vriendinnen gesproken. Je weet wel hoe dat gaat, iets wat bij mannen onder elkaar niet anders zal zijn. Daaruit is het idee voortgekomen om samen een parenclub te gaan bezoeken. Niet om met anderen seksperimenten te gaan doen, maar om inspiratie op te doen. Zo gezegd, zo gedaan.

Het is zaterdagavond als Eddy en ik de parenclub betreden. We worden vriendelijk ontvangen en krijgen een rondleiding van een leuke dame. Ze vertelt dat niets moet en het vooral moet gaan voor de spanning die je als stel zelf wilt zoeken. Eddy vraagt wat voor soort spelletjes er gedaan worden, alsof hij een speeltuin wil beoordelen, o wat is het toch een schat. De hostess vertelt dat het uiteenloopt van SM, gangbang, partnerruil tot partners die elkaar massage geven, naar andere stellen kijken en elkaar daarna met blinddoekjes opnieuw ontdekken. Bij dat laatste zie ik Eddy zijn oogjes gaan glimmen. Iets wat ik stilletjes ook wel opwindend vind is anderen begluren hoe zij ‘het doen’. Een beetje onwennig lopen we daarna rond en aan de bar praten we wat met elkaar totdat het blijkbaar het tijdstip is om ons uit te kleden tot aan ons ondergoed. In de kleedkamer doen we onze kleding in een hokje, net zoals die er in zwembaden zijn. Eddy doet het bandje om zijn pols en hand in hand gaan we op onderzoek uit.

Eddy ziet er in het gekleurde gedimde licht al spannend uit in zijn mooie nieuwe boxer. Eddy streelt met zijn hand over mijn rug en fluistert dat ik er adembenemend uitzie in mijn lingerie. Alleen dit al maakt de lust in ons beide wakker. Het is redelijk druk, met gemengd volk wat rondloopt, en wij besluiten samen rond te kijken. Al vlug zien we diverse stellen elkaar beminnen en bij sommige is het pure sexlust. Ik zie Eddy opgewonden de zwelling in zijn boxer aanraken. Alles wat ik zie laat mij ook niet onberoerd, mijn tepeltjes zijn hard en mijn spleetje voelt vochtig. We komen in een soort gluurruimte waar we door gaten andere stellen kunnen bespieden. Gefascineerd kijken we hoe een vrouw genomen wordt door twee mannen. Dan voel ik Eddy zijn hand tussen mijn dijen en langs mijn slipje begint zijn vinger mijn zeiknatte kutje te strelen. Niet veel later zien we hoe de twee mannen en de vrouw klaarkomen.

We besluiten het bubbelbad in te gaan. Een beetje verlegen trekken we ons ondergoed uit en gaan het bubbelbad in. Heerlijk ontspannen gaan we dicht tegen elkaar aanzitten. Onder water streel ik Eddy zijn harde lul en hij zit aan mijn geile kutje. Tegenover ons is een stel in een innige omhelzing verloren in elkaar. Eddy vraagt of ik iets wil drinken, dan gaat hij wel wat halen aan de bar. Hij verlaat het bubbelbad en glimlachend kijk ik hoe zijn stijve heen en weer zwiept als hij zijn boxer pakt. Mijn buik is week, daar ik naakt en alleen tussen andere naakte mensen ben, die seks met elkaar hebben. Dan opeens gaat het licht uit en is het helemaal donker, verschrikt probeer ik om me heen naar alles te luisteren. Spannend en opgewonden luister ik naar het stel voor me. Mijn fantasie laat niets te wensen over van wat ik net met het licht aan zag, en wat ik nu denk dat er voor me gebeurt. Dan hoor ik iemand naast me in het bubbelbad stappen, dat is vast Eddy die met het drinken terug is.

Ik voel zijn handen mijn dijen uit elkaar doen, hij zegt niets als ik zijn eikel tegen mijn geile schaamlippen voel drukken. “Hhhmmmm jaa, lekker Eddy, schuif je lekkere lul in me,” mompel ik zachtjes. De druk neemt toe en mijn schaamlippen zuigen Eddy zijn eikel naar binnen. Eddy drukt zijn lippen op mijn lippen en met een hand heeft hij mijn hoofd vast en met zijn andere hand heeft hij steun op mijn dijen als hij zijn harde lul dieper in mijn kutje drukt. Maar dan, o nee, o nee, dit is niet Eddy zijn lul. Ik verstijf van angst en opwinding tegelijk. O nee, o nee, deze is veel dikker en groter. Dat past niet, o nee. Mijn kutje wordt genomen door een vreemde lul. De vreemde lul dringt dieper en dieper in mijn natte geile spleetje als ook zijn tong tussen mijn lippen dringt. Mijn kutje is nog nooit zo strak gespannen geweest, o nee, o nee, hij begint me te neuken. Mijn kutje is helemaal gevuld en strak gespannen en ik voel deze vreemde eikel met elke stoot tegen mijn baarmoedermond drukken. O nee, ik wil me verzetten, maar dit is te lekker en te spannend. Ik ben geiler dan geil en deze vreemde lul weet het ook, omdat met elke stoot mijn kutje strakker trekt. Een ongekend opgevuld gevoel krijg ik in mijn onderbuik, een gevoel welk ik nog nooit heb gevoelt. Tot nu toe heb ik alleen Eddy zijn lul gevoeld, hij is tot nu toe de enige die met zijn lul en zaad mijn kutje vulde. Ik word als het ware voor de tweede keer ontmaagd maar nu niet op een stuntelige puberale manier. Maar door een ervaren dikke harde vleeslul die mijn geile kut doorboort, met elke stoot opnieuw. Ik ga klaar komen op deze vreemde dikke grote lul, ‘ik kom op neuken klaar’, spookt het door mijn hoofd. Niet met hulp van mijn eigen vingers en Eddy zijn lul, maar door deze harde grote lul. “O nee, o nee,” fluister ik. Er wordt niet geluisterd, in tegendeel. Het tempo wordt sneller en sneller. Mijn kutje trekt en zuigt als de grote dikke vreemde lul nog dieper en harder in me stoot. “Jaaaaa, neuk me klaar,” fluister ik. “Ik kommm, jaaa duw hem diep in me.” Als mijn lekkerste orgasme ooit, bezit van me neemt en ik in mijn oor een beestachtig gegrom van deze vreemde hoor als zijn lul nog een keer diep in mijn natte spleet tot het uiterste gaat. Zijn eikel zit tegen mijn baarmoedermond aangedrukt als ik zijn zaad voelt. O nee, o nee, hij heeft geen condoom om. Het doet er niet meer toe, het is al te laat. Mijn kut zuigt en trekt nog harder wanneer dit vreemde zaad gevoelsmatig mijn baarmoeder in spuit. Dan, net zoals hij bezit van me nam is hij ook weer verdwenen, mij verbaast, geil, klaargekomen en volgespoten achterlatend.

Ploef, het licht gaat weer aan, net zo onverwachts als dat het uit ging. Ik zoek om me heen of ik deze vreemdeling kan vinden. Ik kijk naar lullen die groot zijn, de enige houvast. Er valt niets meer te zien. Als Eddy naast me in het bubbelbad komt met het drinken, hoop ik maar dat hij de blos op m’n wangen niet opmerkt. “Zo schatje, je hebt me zeker gemist,” zegt Eddy. Automatisch zeg ik ja en trek Eddy tussen mijn dijen en fluister hem in zijn oor, “Eddy, neuk me hier en nu, druk je lul in mijn kut en spuit me helemaal vol.” Eddy laat zich dit geen twee maal zeggen en mijn volgespoten kutje ontvangt mijn eigen Eddy zijn lul. Eddy kreunt in mijn oor, “Oh Sonja wat ben je nat, zo nat ben je nooit.” Dit geilt me op, Eddy die denkt dat het mijn kutgeil is die de boel smeert, maar alleen ik weet dat het vreemd zaad is waar hij in ligt te neuken. Ik voel het vertrouwde en bekende als Eddy zijn zak in me leeg spuit. De opwinding dat zijn zaad zich mengt met vreemd zaad, en alleen ik die het weet, doet me klaarkomen op zijn lul. “O ja, o ja, ik kom, spuit me vol. Ik wil je zaad diep in me,” en zet mijn nagels in Eddy zijn rug. Na Eddy zijn laatste zaadgolf zakt hij tevreden naast me.

Niet veel later verlaten we het bubbelbad en besluiten naar huis te gaan. In de auto denk ik maar aan een ding, moet ik Eddy vertellen wat er gebeurt is? Alleen de gedachte daaraan maakt mij alweer geil als Eddy zich in mijn gedachten mengt. “Gaat het lekker schatje?” als blijkt dat ik ongegeneerd mezelf in de auto zit te vingeren. Soppend met mijn vingers in het zaad van twee mannen kijk ik Eddy geil aan. Eddy neemt een afrit en draait een verlaten carpoolplaats op. Eddy stapt uit en trekt mijn geil verdoofde lichaam uit de auto. Gelukkig is het drie uur in de nacht als hij me op de motorkap drukt, mijn rokje optilt, slipje kapot scheurt en zijn lul tussen mijn billen drukt. Zijn eikel maakt hij glad met mijn kutsap vermengt met zaad wat nog steeds uit mijn kutje sijpelt. Dan voel ik zijn eikel de druk opvoeren tegen mijn kringspier. Over me heen hangend fluistert hij in mijn oor, “ik wil je kont neuken, hier en nu.” Ik geef geen antwoord, wat hij opneemt als een ja. Nog een keer gaat zijn eikel langs mijn schaamlippen om nog wat extra kutgeil en zaad mee te nemen als glijmiddel. Zijn eikel drukt door en beetje bij beetje verliest mijn kringspier terrein. Ik ben geil en wordt nog geiler. Een beetje als goedmakertje, hier open en bloot midden in de nacht op een carpoolplaats, mag hij me mijn anale maagdelijkheid ontnemen. Het doet geen pijn als hij diep in me zit. Neukend en hijgend hangt Eddy half over mijn rug heen. Mijn borsten schuiven met elke stoot over de motorkap. Met een hand masseer ik mijn klitje. Eddy zijn zak kletst tegen mijn kont, sneller en sneller pompt hij zijn leuter in mijn darmen. Hmmm, lekker. Dan voel ik iets warms in mijn darmen. Eddy spuit mijn kontje vol en met een uiterste inspanning ramt zijn lul diep in me voor zijn laatste zaad. Ik blijf op de motorkap liggen en vinger mijzelf naar een orgasme toe terwijl Eddy op een kleine afstand naar me kijkt. Mijn kut trekt, mijn kont trekt en perst als er een tintelend gevoel van klaarkomen door mijn lijf trekt. Het zaad voelt als een waterval wat mijn kut en kont uitloopt, omlaag glijdend tussen mijn dijen.

Niet veel later zijn we verder op weg naar huis. Onderweg klinkt Eddy trots als hij zegt nog nooit zoveel zaad in zijn geile vrouwtje te hebben gespoten. Zoveel dat het aan twee kanten eruit kwam. Ik heb het zo gelaten en niets gezegd. Deze avond was het geilste avontuur en dat wil ik niet bederven. 

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb