Geneukt door vier Friezen.

Op vakantie waren Linda en ik beland op een camping in de buurt van Tilburg. We stonden op een veld met slechts een caravan. We sliepen de eerste nacht in onze tent. De volgende ochtend hadden we het alleen ontzettend koud, het was al eind september. We besloten om een trekkershut te nemen. Daarvan stonden er twee van op het veld tegenover ons, samen met vier bungalows. In twee van die bungalows zaten meerdere mannen. We speculeerden dat het buitenlandse arbeiders waren die waarschijnlijk ergens in de omgeving werkten. De volgende dag was het lekker weer dus gingen we een eind fietsen om tegen de avond weer terug te keren in onze trekkershut. Het andere veld was nu leeg. Op ons veld waren alleen wij en de twee bungalows met die mannen nog aanwezig. Nou heb ik het altijd al een geil idee gevonden als Linda, mijn vrouw, een keer met andere mannen zou neuken. Als wij aan het neuken waren fantaseerde ik er wel eens hardop over en Linda werd dan spontaan geil van zo’n fantasie. "He, Linda kijk die andere twee bungalows zitten vol mannen, spannend hè". "Nou Sjaak, ik geloof dat je hoofd op hol slaat, je bent zeker weer aan het fantaseren". "Je hebt me door Linda, het is hier ook zo lekker rustig, een heel campingveld voor onszelf en dan die kerels". Linda liep het veld eens over. Zogenaamd om even wat rond te kijken, maar ook om zich te laten bekijken. De kerels die buiten zaten keken belangstellend naar haar.

Linda is ook een stuk. Net 30 jaar, behoorlijk lang 1.77 m lang blond haar en mooie grote borsten, een slank figuur en prachtig lange benen. Ze kwam weer terug. "Ik hoorde ze buitenlands praten". "Ja, het zullen wel gastarbeiders zijn". Het was vrijdagavond en het begon al te schemeren. "Ik ga me verkleden", zei Linda. Omdat zowel de fietsen als de auto bij ons hadden, had elk van ons meer dan genoeg kleren bij zich. Het was een zwoele avond na een warme zonnige dag. Ze trok een zwart soepel vallend rokje aan, een zwart wit gestreepte top en haar hoge pumps. Ze liep het pad voor ons op. "Ga je showen", vroeg ik. "Ja, even op en neer lopen, kijken of onze buren me zo mooi genoeg vinden". Daar ging ze. Haar heupen wiegend en met haar lange bruine benen liep ze het pad op en neer. Ik zag hoe onze buren elkaar aanstoten. Ze liep met een zaadvragend lichaam over het pad heen en weer. "Je bent wel bezig onze buren uit te dagen Linda", zei ik. "Ja, joh het zijn van die eenzame kerels. Het is vrijdagavond en ze hebben niets te doen". "Nou als ze wat willen, in Tilburg en dat is vlakbij, kunnen ze genoeg hoeren vinden"zei ik. "Klopt, maar nu zijn ze hier"antwoordde Linda met een geil lachje. Ik dacht bij mezelf. Als het even kan laat ik je met al die kerels neuken, geil wijf.

Die gedachte begon helemaal vorm te krijgen in mijn hoofd. Ik zag haar liggen op een bed of tafel, terwijl ze stevig in haar kut geramd werd en een andere pik in haar geile pijpmondje pompte. "Zal ik eens roepen of ze willen neuken Linda. Ze verstaan het toch niet"! "Ja, zei Linda, een spelletje als hoer spelen". Ze was opgewonden, dat zag ik aan haar ogen. Ze flirtte met haar lichaam. Ze liep nog eens het pad op en neer. Toen ze aan het einde was riep ik hard. "He, Linda wil je neuken". "Okay, lijkt me een goed idee" riep ze terug, daarbij meteen de kant van onze buren opkijkend. Die hadden wel wat opgevangen. Want het woord ‘neuken’ trok gelijk hun aandacht. Een paar gasten zwaaiden met de duim tussen hun vingers naar Linda. Linda liet haar tong over haar lippen gaan. Het leek wel of ze met haar hoofd in de richting van onze hut knikte. Toen ze weer terug kwam zei ik. "Kom eens hier". Ik kuste haar vol op haar lippen en ging met mijn hand in de richting van haar slipje. "Verdomme, geile teef je hebt geen slipje aan". "Niet nodig joh". Ik voelde dat ze nat was. Twee gasten kwamen aangelopen. Met een glimlach en in vloeiend Nederlands zeiden ze. "Mogen wij een kopje suiker lenen buurvrouw"? "Natuurlijk, maar ik dacht dat jullie buitenlanders waren", zei Linda lachend. Waarop de mannen smakelijk moesten lachen en ons duidelijk maakten dat ze uit Friesland kwamen en dat ze onder elkaar in het Fries spraken.

Ze liep de hut in met die twee gasten achter haar aan. Ze waren net binnen toen die twee al om haar heen stonden. "Willen jullie echt suiker of willen jullie wat drinken"? "Nou, als je hebt dan lusten wij wel een borrel". Ze pakte een fles cognac en schonk drie theeglazen vol. De mannen dronken het in een teug leeg. En Linda wilde niet onder doen. Dus stoer dronk ze haar glas ook ineens leeg. "Nog eentje"? En weer werden de theeglazen gevuld. Hups weer ineens leeg. "Dan nog maar een"? Linda kon het drinktempo niet bijhouden. Maar als ze drank opheeft, gaan alle remmen los. Ik zag een hand naar haar kont gaan. Linda liet het toe. De ander ging met zijn hand over haar top naar haar grote borsten. Van achteren werd haar kont nu gestreeld en van voren werden haar borsten bewerkt. Ik liep naar binnen. Ze hielden even op. Ik knikte en zei, "ga maar door hoor, geef ze maar een flinke beurt". Ze zagen dat ik bleef kijken en gingen verder met hun seksonderzoek. "Ik geloof dat je zo een flinke beurt gaat krijgen schat". Ze zei niet meer dan "mmm". "Je gaat gepaald worden door twee hitsige Friezen liefje". "Mm, jaah". De suiker waren ze vergeten, maar niet de kut van Linda. De hand van een van die gasten verdween onder haar korte zwarte rok. "Shit, geen slipje, geile meid" hoorde ik. Hij lachte en genoot. Zijn hand was onder haar rok bezig met de kut van Linda. Ik stelde me voor hoe hij zijn vingers in haar kut propte. De ander bewerkte haar top en ging met zijn handen van onder over haar buik naar boven.

Haar mooie borsten in een strakke bh werden zichtbaar. Haar tieten werden stevig gepakt en haar tepels werden gemangeld door de dunne stof van haar bh. "Ooh, ik wil neuken" kreunde Linda. "Wacht jij maar, geil sletje" zei ik. "Straks weet je niet meer hoeveel pikken je in je kut hebt gehad. Hoe heten jullie eigenlijk"? "Rienk en Take". Rienk deed haar rok naar boven. "Wij gaan je neuken meisje". Met zijn donkere doordringende ogen keek hij haar dwingend aan. "Ja, neuk haar maar goed door, ze is er echt aan toe" zei ik. Rienk stak twee vingers in haar kut en begon haar met zijn andere hand Linda’s klit te bewerken. Ze werd heet en geil. "Ja, mmooh oké, lekker". Rienk deed nu drie vingers in haar natte soppende gat. Take deed zijn broek uit en een stijve harde pik sprong omhoog. Als een volleerde hoer zoog Linda zijn pik in haar rode mond. Take gooide zijn hoofd achterover van het genot van Linda’s neukende lippen. Ze kan pijpen als een echte slettenbak en het liefst slikt ze alle zaad door wat ze kan krijgen. "Ooh wat een geile harde pik, ik wil jullie zaad proeven" hoorde ik haar zachtjes mompelen. Rienk had nu ook zijn broek uit. Twee harde pikken voor een geil wijf op een camping in een trekkershut. "Ga door jongens neuk haar maar lekker" moedigde ik de twee aan. Take ging op de tafel zitten en Linda ging door met pijpen. Rienk ging achter haar staan. Zijn harde pik nu dicht tegen haar kut. Hij wreef zijn pik een paar keer langs haar kut. Ik zag hoe Linda haar kontje richting zijn pik duwde, hoe ze wiegde en met haar kut en kont wilde zeggen, "kom neuk me". Door twee pijphalen door hoorde ik haar zeggen. "Alsjeblieft neuk me Rienk, kom neuk me hard en diep". Rienk ramde werkelijk zijn pik in een keer diep in haar wachtende kut. "Aahh aau jaaa, kom neuk me Rienk". Rienk begon als een dokwerker te neuken. Hard, echt hard en stevig. "Jaa, eee mm ooo". Linda werd voor de eerste keer hard genaaid. Rienk had al lang geen wijf meer geneukt want nog geen minuut later spoot hij zijn sperma in Linda’s kut. "Mm jaa, mmm oo lekker" kreunde Linda. Hij trok zijn lul uit haar kut.

Nu ging Rienk op tafel zitten en begon Linda zijn pik schoon te likken. "Wat een zalige lul Rienk". Linda genoot van het zaad. Take had zijn pik tegen haar kut aangeduwd. "Ooh ja, nog een lul". Take schoof langzaam zijn pik in haar kut en begon Linda met lange halen te palen. Take wilde duidelijk meer genieten van deze hoerige kut. Langzaam en diep en dan weer snel en hard naaide hij Linda. De pik in haar mond smaakte goed en het beviel, want hij werd al weer stijf. Take was een goeie neuker, hij was al zeker vijf minuten bezig en pas nu zag ik die grimas op zijn gezicht. Linda had haar ogen gesloten. Dan wist ik dat de pik die haar naaide, hard en goed aanvoelde. "Ooh ohm jaoa mm, lekker Take, ga door, je neukt zo lekker". Take begon nu flink hard, ja echt hard te stoten. Of de tafel dit kon houden? Hij ramde zijn pik in de nu jammerende Linda, ze werd diep gepaald, haar kut werd helemaal opgenaaid. De geile teef werd dol geneukt hier op de camping. Ik genoot, het was gewoon geil en geweldig om mijn geile meisje zo te zien genieten. Ze werd hard nog genaaid door Take tot zijn lijf verstrakte en er een ongelooflijk kreet ontsnapte uit zijn mond, tegelijk met een grote lading sperma. De kut van Linda overstroomde van zijn zaad. Hij neukte even na en haalde toen zijn pik uit haar kut. Wat ik niet gezien had, want ik was helemaal in beslag genomen door het geneuk van Linda, was dat twee andere collega’s van Rienk en Take nu door de half dichtgetrokken gordijnen stonden te kijken. Waarschijnlijk collega’s uit dezelfde bungalow. Ik wenkte ze naar binnen. "Hallo jongens". "Hallo, wij zijn Doeke en Jelmer". "Nou jongens, jullie weten wat je moet doen. He, Linda nog twee pikken". Deze twee waren in voor een circus nummer. Een ging op de tafel liggen en Take en Rienk tilde Linda op zijn pik. Linda begroef zijn pik diep in haar kut. Haar hoofd achterover slaand en met haar ogen dicht naaide ze nu Doeke. Rienk duwde haar verder voorover en nu lag ze Doeke zelfs te tongen. Jelmer ging met zijn wijsvinger langs haar kont. "Aaah, jaa, mm dat is fijn, mmm". Jelmer maakte zijn vinger nat en langzaam schoof hij zijn vinger in haar darmen. Dit was heftig voor Linda. "Mm, ja godverdomme jaa mm".

Jelmer ging met zijn vinger nu op en neer in haar kont. Een tweede vinger kwam erbij. "Mm ooh jjaaaaa" kreunde ze geil uit.. Hij haalde zijn vingers uit haar kont. Zijn broek ging naar beneden en een lange harde lul kwam tevoorschijn. Rienk en Take hoorde ik opgewonden aanmoedigingen roepen. Jelmer hield zijn pik nu tegen haar kontgat. "Oohh jaa kom, toe maar ooh, neuk mijn kontje". Hij schoof hard en meedogenloos zijn staaf diep in haar darmen. Linda kreunde en gilde, "Jaaa, ooh toeee". Jelmer begon te neuken. En daarna zag en hoorde ik dat Linda zich als een echte neukslet liet gaan. De pik van Jelmer boorde zich nu hard en diep in haar darmen terwijl Doeke even hard en snel haar kut van onderen bewerkte. Dit gaat een nieuw tafel kosten dacht ik nog. Zo hard ramde die twee kerels met hun te lang droog gestane pikken in haar twee gaten. Nu was het niet een van de mannen die klaarkwam, maar Linda. Gelukkig stonden we alleen op de camping. Ze werd wild onder het neukgeweld van deze twee rammende pikken. Haar lijf verstrakte en ze kwam luid gillend klaar. Ze bleef maar komen en gillen, "oooh jaa mm hard eee oohh mm". De pikken hadden honger en bleven maar in har lichaam stoten. Het geile loeder werd helemaal doorgeneukt, suf gebeukt door deze twee stampende pikken. Het werd Linda teveel, haar ogen tolde, hield ze dit wel vol? De pikken gaven nog lang niet op. Linda kwam weer wat bij. Haar orgasme had plaatsgemaakt voor een nieuwe belevenis. Langdurig geneukt willen worden. Hard stampende palen in haar gaten. Doeke en Jelmer bleven nog zeker tien minuten hard bezig met stoten en naaien. Het waren ook redelijke jonge gasten met stevige lijven. Linda had het moeilijk maar ze genoot.

Geil keek ze naar de strakke lijven en zo nu en dan gleed haar hand over een harde kont. Jelmer begon harder en vooral sneller te stoten. Een kreet en zijn witte geile zaad droop uit het kontgat van Linda. Hij gleed van haar af. Doeke kwam onder Linda vandaan en draaide haar op haar rug. Gewillig werkte ze mee. "Ik wil dat geile kutje van jou even flink door neuken meisje, ik neuk je tot je geen pap meer kan zeggen". Wild ramde hij zijn pik in haar hongerige hoerige kut. Hard en echt keihard werd ze nu wild over de tafel heen geneukt. "Aahh mm aaah aauaaah ooh wat een pik". Ze gilde een kreunde en Doeke kwam heftig spuitend in haar kut klaar. Voldaan gleed hij van haar af. De vier mannen stonden blij kijkend rond de tafel. Ze masseerde Linda’s tieten en streelden haar lijf, Linda kronkelde. Rienk bewerkte haar heftig geneukte kut met zijn vingers en liet haar klit tussen zijn vingers door gaan. "Ik ben gek op Friezen", zei Linda. "Jullie hebben heerlijke lullen". "Ja, en jij bent een echt geil sletje"! Ondertussen was het nog niet eens zo laat geworden het was tegen elven, net donker. Ik zei, "He, jongens bedankt en misschien tot morgen". Linda en ik bleven achter in de trekkershut.

"Zo sletje en heb je genoten" zei ik. "Genoten, echt wel, dit had ik nu echt even nodig. Ongelooflijk wat lekker vier van die harde pikken. En die twee jongere gasten. Jezus wat konden die lekker neuken". "Ik denk dat je morgen nog een keer de kans krijgt om voor hoer te spelen". "Denk je dat"? "Ik weet het wel zeker! En nu, douchen en slapen toch"? "Ja lijkt me wel, nu even geen pikken meer. Morgen weer lekker fietsen, als ik tenminste nog goed kan zitten en dan zaterdagavond"? "Nu even lekker dromen". Na het douchen vielen we snel en lekker in slaap!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb