Gelukkig nieuwjaar met de studenten.

Ik ben nu al een paar verhalen tegengekomen over gebeurtenissen tijdens de jaarwisseling en ik dacht daar kan er nog wel eentje bij. Het volgende heeft plaatsgevonden tijdens de jaarwisseling 2015/2016.

Mijn vrouw en ik woonden toen in een rijtjeshuis en in de woning naast ons waren studenten gehuisvest. Het waren namelijk koopwoningen en er was een investeerder die er brood in zag om woningen op te kopen en die dan weer te verhuren aan studenten. Op zich best een slim idee natuurlijk, want in een dergelijk huis konden met gemak vijf a zes studenten wonen. Wij hadden geen last van de zes jongens die er in woonden en ze waren ook altijd vriendelijk en behulpzaam. Mijn vrouw en ik zijn beide begin dertig en letten dus ook niet op elk geluidje wat wij natuurlijk wel eens hoorden, maar wat wil je met zes van die jongens naast je, alle zes waren ze zo rond de twintig jaar oud.

In ieder geval waar het om gaat, was de viering van oud op nieuw. Wij hadden besloten om de jaarwisseling samen door te brengen en om middernacht nadat wij elkaar een gelukkig nieuwjaar gewenst hadden, besloten wij om nog even naar buiten te gaan om naar het vuurwerk te kijken en de buren gelijk nog even een gelukkig nieuwjaar te wensen. Op straat was het behoorlijk druk en er werd ontzettend veel vuurwerk afgestoken, vooral door de studenten naast ons. Eerst liepen we naar de andere buren toe en wensten wij hun een gelukkig nieuwjaar en daarna waren de studenten aan de beurt. De jongens stopten even met het afsteken van vuurwerk en wij wensten hun ook een gelukkig nieuwjaar. Mijn vrouw gaf de jongens ook allemaal een kus op hun wangen, maar dat had ze ook bij de andere buren gedaan, dus daar was niets vreemds aan.

Wij stonden zo nog even te kijken naar het vuurwerk toen een van de jongens naar mij toe kwam. Hij vroeg of mijn vrouw en ik misschien nog zin hadden in een nieuwjaarsborrel bij hun thuis. Ik antwoordde dat ik het even aan mijn vrouw zou vragen en als zij ook zin had in een drankje, dan zouden we nog wel even binnen vallen. Ik keek waar mijn vrouw was gebleven en kwam tot de ontdekking dat zij alweer ons huis binnen was gegaan. Toen ik ook naar binnen liep zei ze dat ze het koud had gekregen en zat ze alweer languit op de bank voor de televisie. Ik vertelde haar dat een van de jongens naast ons had gevraagd of we nog wat bij hun wilde drinken en vroeg haar gelijk of ze daar zin in had. Nou, daar had ze wel zin in want op de televisie was ook niets bijzonders, dus stond ze weer op en zei ze dat ze zich eerst wat op wilde tutten. Zo liep ze naar boven om enkele minuten later geheel omgekleed en opgemaakt de kamer weer binnen te komen. Ze zag er ontzettend lekker en verleidelijk uit in een korte rok met sexy nylonkousen en een strak topje waarin haar tepels goed zichtbaar waren. Ik vroeg haar nog of ze het niet een beetje overdreven vond om zo naar die jongens te gaan. Waarop ze zei dat ze er niet als een oude vrouw bij wilde lopen als we bij die jongens wat gingen drinken. Daar kon ik weinig tegenin brengen en zo liepen we naar de buurjongens toe, we belden aan en al snel werd de deur open gedaan.

Bij hun binnen stonden overal flessen drank, bakken met chips en kaas en een grote schaal met oliebollen op tafel. De jongens vonden het ontzettend leuk dat we toch nog even langs waren gekomen en ze vroegen gelijk wat we wilden drinken. Ik vroeg een biertje en mijn vrouw een wijntje. Helaas hadden de jongens geen wijn in huis, maar een bacardi cola zou mijn vrouw ook wel lekker vinden zeiden ze. Mijn vrouw drinkt normaal alleen maar wijn en dan hooguit twee glaasjes in de week, dus ik stond ervan te kijken dat ze op het aanbod van de jongens in ging om een bacardi cola te drinken. Tot mijn verbazing scheen het haar nog te smaken ook want de eerste bacardi cola had ze al binnen vijf minuten achter de kiezen en ze vroeg gelijk of ze er nog eentje mocht, want ze vond het wel lekker. Zo ging dat een tijdje door en mijn vrouw werd steeds vrolijker, maar de oorzaak was voor mij wel duidelijk, de bacardi cola’s.

Het was ondertussen al 02.00 uur geworden en ik zag dat mijn vrouw zich steeds vrijer begon te gedragen, wat de jongens ook wel in de gaten hadden. Ze ging met de jongens dansen en hing daarbij regelmatig met haar armen rond hun nekken heen. Op een gegeven moment kwam ze naar mij toe gelopen en fluisterde ze in mijn oor dat ze geil was, waarop ik haar vroeg of ze naar huis wilde gaan. Ze keek me met grote ogen aan en zei dat ze het juist ontzettend leuk vond met die jongens en dat ze hun wel even gek wilde maken. Ik begreep niet wat ze van plan was, maar daar zou ik snel genoeg achter komen. Ze gaf me een kus op mijn wang en zei dat ze even naar het toilet moest. Enkele minuten later kwam ze weer naar mij toe gelopen en toen begon ik te begrijpen wat ze bedoelde met gek maken, want ze frommelde haar slipje in mijn hand. Ze vroeg of ik die even bij me wilde houden omdat haar kruis nogal vochtig aanvoelde, nou ik voelde dat het slipje gewoon doorweekt was en stopte die snel in mijn broekzak.

Ze liep weer naar een van de jongens toe, pakte die bij de hand en trok hem mee naar het midden van de kamer net op het moment dat er een rustig nummer werd gedraaid. Ik zie het nog voor me dat ze haar armen rond zijn nek sloeg en met hem begon te dansen en haar handen afzakten naar de billen van de jongen. Ze drukt hem met zijn onderlichaam stevig tegen haar aan en hij plaatste zijn hand op de billen van mijn vrouw. Zo stonden ze even te dansen en zijn handen wreven langzaam over haar billen heen. Omdat haar rokje nogal strak zat moest hij gevoeld hebben dat ze geen slipje droeg en dat bleek ook het geval te zijn. De jongen liet haar even los om een slok drinken te nemen en ik zag dat hij wat tegen de andere jongens zei. Gelijk liep aan andere jongen naar mijn vrouw toe die verder ging waar de ander was gebleven. Ook zijn handen wreven langzaam over haar billen heen en hij drukte zelfs zijn kruis met regelmaat tegen haar onderlichaam aan. Zo dansten de jongens om beurten met mijn vrouw en een van de jongens zag ik zelfs even met zijn handen onder haar rokje gaan, hij zat gewoon in mijn bijzijn haar blote kont te kneden en tilde het rokje brutaal ietsjes omhoog zodat haar blote kont goed zichtbaar was.

Ik zat daar nu met gemengde gevoelens, moest ik ingrijpen en haar mee naar huis nemen of zou ik het nog even door laten gaan, ik koos voor het laatste. Gelukkig ging de muziek weer over naar een hoger ritme en was het geschuifel tussen mijn vrouw en de jongens afgelopen. Net toen ik dacht dat het allemaal wel goed zou gaan pakte een van de jongens een oliebol en bestrooide die met een flinke hoeveelheid poedersuiker. Hij zei tegen de andere jongens kijk eens hoe ik dit kutje schoon ga likken en begon de oliebol met zijn tong schoon te likken. Ik moet zeggen dat die oliebol ook wel een beetje de vorm had van een kutje en dat hij de poedersuiker precies in het gevormde gleufje van de oliebol had gestrooid. De jongen likte al het poedersuiker er vanaf en toonde de afgelikte oliebol aan ons. Lachend zei hij dat hij dit kutje nog even goed klaar zou likken en hij duwde het puntje van zijn tong in het spleetje. Mijn vrouw moest er hartelijk om lachen en vroeg of de andere jongens ook zo’n uitstekende bef en lik techniek hadden. Een van de jongens reageerde lacherig dat hij dat zeker wel had maar niet met een oliebol, een echt kutje zou hem beter smaken.

Gelijk trok mijn vrouw haar rokje omhoog en liet ze haar blote kutje aan de jongens zien, ze zei, bedoelen jullie zoiets als dit misschien. Alle ogen waren gelijk op haar kutje gericht en de jongen die de opmerking had gemaakt zei gelijk dat hij daar wel wat poedersuiker uit zou willen likken. Mijn vrouw liep naar de tafel toe, schoof wat flessen opzij en ging op de tafel zitten. Ze trok haar rokje weer omhoog en zei tegen de jongen, dat hij dat dan wel even bij haar mocht doen als hij het aandurfde. De jongen kreeg een rood hoofd en de andere jongens zeiden dat hij niet alleen een grote mond moest hebben, maar dat hij het dan ook echt moest doen. Dat was het moment waarop ik echt in wilde grijpen, maar toen de jongen naar mijn vrouw toe liep en hij aanstalten maakte om haar kutje te gaan likken zei mijn vrouw opeens dat hij even moest wachten. Ik dacht dat ze gewoon een geintje had gemaakt en dat ze van de tafel af zou gaan, maar nee hoor. Ze pakte de poedersuiker en strooide een laagje poedersuiker over haar kutje heen en zei tegen de jongen dat die haar kutje schoon moest likken totdat er geen poedersuiker meer op zou zitten.

Voordat ik er erg in had zat hij al op zijn knieën voor de tafel met zijn hoofd tussen de benen van mijn vrouw en flitste zijn tong in razend tempo over haar kutje heen. Ik was gewoon te laat om er nu nog wat van te zeggen en eigenlijk vond ik het ook wel een opwindend gezicht. Toen hij met zijn tong tussen haar schaamlipjes ging om de laatste resten van de poedersuiker weg te likken zag ik dat mijn vrouw er intens van genoot en als hij door zou gaan met likken zou ze zeker een orgasme gaan krijgen. Maar toen ze bijna haar hoogtepunt bereikte stopte de jongen met likken, hij stond op en zei triomfantelijk tegen zijn vrienden dat het de lekkerste oliebol was die hij tot nu toe had geproefd. Ik keek naar mijn vrouw en ik zag dat ze duidelijk teleurgesteld was, haar kutje was goed nat en ze keek nu goed geil uit haar ogen, ze had gewoon klaar willen komen op die tong. Ze bedacht zich geen moment en pakte de bus met poedersuiker weer en opnieuw strooide ze een flinke hoeveelheid daarvan over haar kutje heen. Nu zei ze dat ze haar allemaal wel even schoon mochten likken en dat diegene die haar klaar zou likken haar ook wel even zou mogen neuken.

Ik liep naar haar toe en vroeg haar waar ze in hemelsnaam mee bezig was, ze keek me met geile ogen aan en zei alleen maar dat ik niet moest zeuren en dat ik ook wel mee mocht helpen. Ik denk dat het ook kwam omdat ik al een aardig biertje achter de kiezen had zitten, maar ik liet het gewoon gebeuren. De jongens begonnen om beurten haar kutje te likken en ik zag dat ze regelmatig dicht tegen haar hoogtepunt aan zat maar net niet klaar kwam omdat de jongens dan weer wisselden. Zo ging het een kleine tien minuten door en twee van de jongens stonden al geil aan hun pik te trekken toen mijn vrouw in een zwaar orgasme uitbarstte. Haar billen wipten op en neer op de tafel en ze klemde bijna het hoofd af van de jongen die op dat moment haar kutje met zijn tong bewerkte. Het orgasme zakte langzaam bij haar weg, ze keek de jongen aan en zei tegen hem dat hij had gewonnen en dat hij haar dan nu ook mocht neuken.

De jongen was natuurlijk ook bloedgeil geworden van dit alles en hij wist niet hoe snel hij zijn broek moest laten zakken. Mijn vrouw had ondertussen haar topje uitgetrokken en was nu op de tafel gaan liggen met haar benen wijd gespreid, ze stond gewoon open voor die jongen. Ik keek gewoon toe zonder er iets van te zeggen hoe de jongen tussen haar benen ging staan en ik zag hoe zijn stijve jongenspik in de vochtige kut van mijn vrouw verdween. In een hoog tempo begon hij haar te neuken en de andere jongens inclusief ik stonden rond hun heen te kijken hoe mijn vrouw daar lag te kreunen op die stijve lul die hard in haar kutje stootte. Hij neukte mijn vrouw al snel naar een nieuw hoogtepunt en op het moment dat zij kreunende klaar lag te komen spoot die jongen zijn ballen diep in haar kutje leeg. Tijdens het klaarkomen trok hij zijn pik er nog even uit en spoot er ook nog een dikke straal sperma tegen haar kutje aan. De jongen veegde zijn lul af aan haar kutje en ging tussen haar benen vandaan, ik dacht nog, dat hebben we dan ook maar weer gehad, maar mijn vrouw had andere gedachten.

Nou, wie is de volgende die mijn suikerkutje nog even wil vullen, zei ze lachend. De jongens keken elkaar en mij aan en voordat iemand wat had gezegd stond de volgende jongen met zijn stijve pik tussen haar benen. Hij bewoog zijn eikel een paar keer heen en weer over haar met zaad bespoten kutje en liet hem zonder problemen bij haar naar binnen glijden. Ook hij neukte mijn vrouw weer naar een hoogtepunt en haar orgasme werd steeds heftiger. Waarschijnlijk kwam het gewoon door alle opwinding want deze jongen kwam wel heel snel klaar en ook weer in haar kutje. Na deze jongen was de volgende aan de beurt en ik schrok even toen ik het formaat van zijn lul zag, die was minstens 23 cm lang en zo dik als een babyarmpje. Zou ze die wel kunnen handelen, dacht ik nog even. Maar haar kutje was toen al zover door gesmeerd dat ook die dikke en lange lul er zonder problemen in ging. Deze jongen was duidelijk een jongen met de nodige ervaring, want toen hij met de hele lengte van zijn lul in haar kut zat begon hij rustig aan te stoten. Ik zag dat mijn vrouw hier enorm van genoot en waarschijnlijk kwam het door de grote van zijn lul dat het zaad van zijn twee voorgangers gewoon uit haar kutje kwam lopen.

Mijn vrouw had haar mond wijd open van genot bij ieder stoot die hij in haar deed kwam er een lichte kreun en ze moedigde hem zelfs aan om harder in haar kutje te stoten. Hij deed wat er van hem werd verwacht en begon het ritme van zijn stoten op te voeren. Hij kon niet dieper in haar kutje komen, maar toch leek het alsof hij steeds dieper kwam want hoe harder hij in haar natte kut stootte hoe harder mijn vrouw begon te kreunen. Maar ook voor hem kwam het moment dat hij zichzelf niet meer onder controle kon houden. Opeens begon hij heel wild en hard in haar kut te rammen en mijn vrouw draaide wild met haar hoofd, haar benen hield ze nu in de lucht om zoveel mogelijk van zijn lul te kunnen voelen. Ze begon te gillen dat ze klaar ging komen en schreeuwde nu gewoon tegen de jongen dat hij haar kut vol moest spuiten. De jongen had het zweet op zijn voorhoofd staan en toen kwam hij klaar en hoe. Hij duwde zijn lul tot aan de wortel in haar geile kut en ik zag aan hem dat hij zich helemaal leeg stond te spuiten in de hongerige naar zaad verlangende kut van mijn geile vrouwtje. Op hetzelfde moment kwam mijn vrouw ook weer klaar en het vocht begon uit haar kut te spuiten. Het was een ontzettend geil zicht, het vocht van mijn vrouw droop langs zijn lul en ballen op de vloer en gelijktijdig liep ook nog eens een flinke hoeveelheid zaad uit haar kut zo langs zijn ballen en benen op de vloer.

De jongen haalde voorzichtig zijn lul weer uit haar kutje en het zag er echt niet uit. Ik keek naar een open staande kut die vol zat met zaad en het zaad bengelde in draden aan haar gezwollen, rode schaamlippen. De overige drie jongens hadden heel de tijd aan hun pik staan trekken en waren nu zo geil als wat en toen de groot geschapen jongen een stap achteruit deed wist de volgende niet hoe snel hij tussen haar benen moest komen. Deze jongen was een stuk kleiner geschapen en zijn pik verdween gewoon in een groot gapend spermagat. Hij begon haar echt wild te neuken en opeens floepte zijn lul uit haar zeiknatte kut. Snel probeerde hij hem er weer in te duwen, maar toen gleed hij misschien per ongeluk in haar kontgaatje. Mijn vrouw kreunde even luid, maar ze liet hem zijn gang gaan. Ik was getuige van het feit dat mijn vrouw nu voor de eerste keer in haar leven anaal werd genomen en dan nog door een ander ook. De andere twee jongens waren ondertussen op de tafel geklommen en hielden hun pikken bij het hoofd van mijn vrouw die ze maar al te graag om beurten in haar mond nam. Zo werd ze in haar kontje geneukt en was ze bezig om twee van die jonge knapen af te zuigen.

Ik was nu zelf ook waanzinnig geil geworden van het gebeuren en had ondertussen mijn broek ook open gemaakt. Ik stond aan mijn lul te trekken en te kijken hoe mijn vrouw werd gebruikt door drie jonge jongens die haar neukten als een stel jonge honden. Mijn vrouw bleef maar klaar komen en steeds meer vocht en zaad kwam er uit haar kutje, wat uitstekend smeermiddel was voor haar kontje. Ik wilde haar nu ook zo snel mogelijk neuken en hoopte dat de jongen die haar nog steeds in haar kontje neukte dan ook snel klaar zou gaan komen zodat ik zijn plaats in kon nemen. Een van de jongens die op de tafel naast haar zat geknield begon opeens feller aan zijn pik te trekken en ik begreep dat hij elk moment zijn zaad zou gaan lozen. Mijn vrouw had dat ook door en ze opende haar mond, keek hem geil aan en zei nog tegen hem dat ze het in haar mond wilde hebben. Nog geen tel later zag ik de stralen sperma uit zijn lul schieten, een groot gedeelte kwam in haar mond terecht, maar er ging ook heel wat over haar gezicht heen. De andere jongen kwam nu wat meer overeind zodat hij als het ware met zijn lul recht boven het gezicht van mijn vrouw zat en met een paar laatste rukken aan zijn pik begon ook hij klaar te komen. Mijn vrouw hapte gewoon naar zijn spuitende pik en ik zag hem gewoon in haar mond ejaculeren. Mijn vrouw bleef flink door gaan met slikken en zuigen waardoor de jongen gewoon begon te rillen van genot. Ze bleef maar door zuigen aan zijn lul om echt al zijn sperma binnen te krijgen en toen ze hem uiteindelijk echt goed leeg had gezogen opende ze haar mond weer om zijn lul weer vrij te laten.

Bij mij begonnen de druppels voorzaad steeds meer uit mijn lul te komen en de jongen die zijn lul nog steeds in haar kontje had was nog steeds niet klaar gekomen. Dat kwam waarschijnlijk omdat hij een paar keer gestopt was met haar kontje te neuken toen zijn vrienden de mond van mijn vrouw aan het vullen waren met hun zaad. Maar nu de twee jongens van de tafel af waren gegaan ging hij er weer volop tegenaan. Ik kon aan hem zien dat hij zo snel mogelijk ook zijn zaad kwijt wilde raken en dat hij van plan was om haar strakke kontgaatje lekker vol te spuiten. Van mij mocht die, hij mocht zijn zaad overal achter laten als hij het maar snel zou doen want ik hield het gewoon niet meer. Op het moment dat die gedachte door mijn hoofd ging leek het wel alsof hij mijn gedachten kon lezen want hij kwam terstond klaar en pompte haar geile kontje vol met zijn jonge zaad. Ook hij liet een behoorlijk grote lading zaad achter in haar kontje, want toen hij zijn lul eruit trok kwam het zaad ook uit haar kontje stromen. Ze zat nu echt onder het zaad, sperma op haar gezicht, kont en kut en ik kon alleen nog maar aan een ding denken, mijn lading moest ik ook in haar geile lichaam gaan spuiten.

Maar op het moment dat ik tussen haar benen wilde gaan staan zei ze dat ik haar eerst schoon moest likken. Ze zei dat de jongens al het witte poedersuiker van haar kutje hadden gelikt en dat ik nu hun witte sperma er vanaf moest likken en dat ik haar dan pas mocht neuken. Normaal gesproken zou ik zoiets nooit doen, maar ik was op dat moment zo geil en ik wilde haar neuken en klaar komen dus zonder er verder over na te denken ging ik met mijn hoofd tussen haar benen en begon ik te likken. Als een bezetene likte ik haar kut schoon en ik slikte al het zaad van de jongens door, ik ging zelfs met mijn tong diep in haar kut om het zaad er uit te likken. Een paar minuten later was haar kutje goed schoon en kwam ik weer overeind, maar mijn vrouw zei gelijk dat ik nog niet klaar was omdat er ook nog sperma in haar kontje zat. Ze wilde dus echt dat ik het sperma van de laatste jongen uit haar kontje ging likken. Nog steeds in een roes van geilheid ging ik weer door mijn knieën en begon ik haar kontje uit te likken. Ze zei me dat ik mijn tong diep naar binnen moest duwen om echt zoveel mogelijk zaad uit haar kont te halen. Het duurde misschien een minuut, maar toen had ik haar kontje ook goed schoon gelikt en kwam ik weer overeind et mijn mond onder het zaad van de jongens.

Nu mocht ik haar eindelijk neuken en zo geil als ik was duwde ik mijn lul diep in haar kut. Ik neukte haar als een gek, waardoor er automatisch weer sperma uit haar kutje kwam. Dat was het sperma waar ik met mijn tong niet bij had kunnen komen. Het was zalig om het warme sperma van die andere jongens uit haar kut zo langs mijn lul te voelen en het maakte mij alleen maar geiler. Mijn vrouw kreeg weer een orgasme en op dat moment voelde ik bij mij het zaad ook op komen zetten. Ik kwam klaar zoals ik nog nooit klaar was gekomen en ik denk dat ik de grootste hoeveelheid sperma van mijn leven produceerde op dat moment. Ik bleef spuiten in haar geile sperma verslindende kut en toen ik helemaal leeg was gespoten viel ik voorover op haar heerlijke borsten en kusten wij elkaar, waarbij we het zaad van de jongens nog proefden van elkaars lippen.  

We hebben na deze te gekke neukpartij nog even wat gedronken en zijn daarna weer naar ons eigen huis gegaan. Jammer genoeg bleef het bij die ene uitspatting, hoewel mijn vrouw vanaf die dag wel regelmatig even bij de jongens naar binnen liep en soms wel een uur lang weg bleef. Maar ze zei me dat ze dan alleen maar had zitten praten, daar heb ik nog steeds mijn twijfels over, maar goed ik maak me daar verder niet druk om. Enkele maanden later werd het huis weer verkocht en nu woont er een oud stel naast ons. Ik denk nog vaak terug aan die jaarwisseling en zou het graag nog eens over willen doen, maar dit jaar zal dat zeker niet gaan gebeuren, jammer hoor.   

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb