Gelukkig Nieuwjaar

Gelukkig Nieuwjaar.

Bij ons in de buurt hoor ik alweer volop vuurwerk en dat doet me denken aan de jaarwisseling van vorig jaar. Laat ik bij het begin beginnen.

Wij, dat zijn mijn vriend Bert en ik, wonen al een paar jaar in een nieuwbouwwijk van een leuk dorp. Met de jaarwisseling is het gebruikelijk dat we om 12 uur allemaal naar buiten gaan om elkaar gelukkig nieuwjaar te wensen. Elk jaar is er dan ook iemand die een bar met allerlei drankjes maakt zodat er ook bij getoast kan worden. Echt waar, het is er altijd heel gezellig.

Nu is er dit jaar bij ons in de buurt een gezin komen wonen met twee kinderen. Een dochter, Patty van 16 en een zoon, Raoul van 18 jaar. Heel leuke en aardige mensen waar ik ook al een paar keer op de koffie ben geweest. Nu is het zo dat ondanks dat ik al 30 ben een beetje gek ben geworden op Raoul. Hoe het komt? Ik weet het niet en het is me ook nog nooit overkomen sinds dat ik Bert heb leren kennen. Ondanks dat ik stapel ben op Bert, ook een beetje gek op een ander worden moet kunnen en daarom heb ik het Bert ook verteld. We hebben er uitvoerig over gesproken en daardoor weet ik nu dat Bert zelf ook wel eens gek is op een ander en je er ook wel eens aan toe mag geven zolang je de relatie maar niet op het spel zet. Bij ons gebeurt dat niet doordat er een van ons eens vreemd zou gaan. Dat moet kunnen vinden wij omdat we seks los kunnen zien van liefde. Wij zien het meer als een lichaamsbehoefte waar wel liefde bij kan komen maar ook zonder heel goed mogelijk is. Het op het spel zetten van een relatie is bij ons pas aan de orde als we hele nachten bij een ander zouden blijven. Maar ik dwaal af... Nou is het zo dat Raoul mij altijd een beetje negeert. Ook als ik bij zijn moeder op de koffie was zei hij me altijd even vluchtig gedag om dan snel naar zijn kamer te verdwijnen. Waarom hij dat deed? Ik weet het niet.... Wel heb ik hem eens betrapt toen hij naar mij stond te kijken terwijl ik lag te zonnen. Hij had daar nog een beetje pech bij ook want normaal doen wij dat naakt maar omdat de buren logeetjes hadden en die ons vanuit hun slaapkamer zouden kunnen zien had ik die keer een klein broekje aangedaan.

Aan de achterkant van onze huizen loopt een pad om achterom bij de schuurtjes en tuinen te kunnen komen. Wij hebben daar een paar hoge coniferen staan om lekker vrij te zitten. Toen ik lag te zonnen en daarbij een boek aan het lezen was zag ik opeens over mijn boek heen dat de coniferen wat bewogen. Ik bleef er vanachter mijn zonnebril even naar kijken en zag opeens een hand de takken van een van de coniferen een stukje opzij duwen. Door mijn zonnebril viel het niet op dat ik keek naar wat er gebeurde en was het net of ik nog aan het lezen was. Eerst kon ik het niet goed zien wie er stond maar toen ik mijn boek voor mijn redelijk grote borsten weghaalde werd de gluurder wat brutaler en schoof nog wat takken weg om het kijkgaatje nog wat groter te maken zodat hij dat eens goed kon bekijken. Dat had hij beter niet kunnen doen want ik zag al snel dat het Raoul was die daar stond te staren naar mijn borsten. Ik begon hem een beetje te plagen door nog steeds lezend ze met een hand te gaan strelen. Ik nam een tepel tussen mijn duim en wijsvinger en speelde en trok er een beetje aan totdat hij hard was. Om de andere tepel hard te maken maakte ik mijn middelvinger nat in mijn mond en ging er mee over mijn tepel totdat hij recht overeind stond. Raoul stond nog steeds te kijken en ik genoot er van om zo door hem bekeken te worden. Terwijl ik mijn borsten bleef strelen om zijn aandacht vast te houden overtuigde ik me even of de logeetjes niet in hun slaapkamer waren. Ik hoorde en zag er niets dus wist ik bijna zeker dat ze er niet waren. Daardoor werd ik wat brutaler en ging met mijn hand langzaam naar mijn broekje. Ik begon over mijn broekje heen mijn kutje te strelen en liet één vinger tussen het elastiek door in mijn altijd natte gleuf glijden. Ik begon mezelf zachtjes te vingeren en doordat ik mijn benen wijd gespreid had kon hij het goed bekijken.Ik werd steeds brutaler en had mijn boek weg gelegd om mijn andere hand ook vrij te hebben. Toen ik daar mee mijn broekje opzij deed om mijn gladde kutje met mijn vinger er in aan hem te laten zien liet hij de takken los en hoorde ik hem weg lopen. Dit geluid werd direct gevolgd door het geluid van twee pratende mensen. Raoul was dus bijna betrapt terwijl hij stond te gluren naar me. Ik hoopte maar dat hij zich er niet bij had staan aftrekken, maar dat zal wel niet anders had ik dat wel gemerkt aan de mensen die achter hem aan kwamen denk ik. Het was wel jammer dat we gestoord werden want ik had nog veel meer plannen met hem en nu bleef ik geil alleen achter.

Toen ik het ‘s avonds aan Bert vertelde zei hij dat ik het verkeerd had gedaan omdat ik gewoon had moeten vragen of hij even wat kwam drinken. Ik denk zelf dat juist dat niet goed was geweest want dan zou hij zich bij het gluren betrapt voelen en zich helemaal niet meer laten zien. Wel wist ik nu dat hij toch wel belangstelling had voor me en ik best eens wat zou kunnen proberen. Vorige maand belde Bert mij ‘s avonds een keer op. Hij was naar de sportschool geweest en onderweg naar huis zag hij Raoul ook naar huis lopen. Hij belde eigenlijk om te zeggen dat dit mijn kans was. Ik moest de poort achter het huis op een kiertje zetten en me daarna uitkleden en zo door het huis gaan lopen. Bert zou dan kijken wat Raoul zou doen. Ik vond dit wel geil om te doen en ging dan ook snel de poort openzetten. Met de vuilnisbak er tegenaan zodat hij niet dicht kon slaan zette ik hem op een kier van ongeveer twintig centimeter. Ik ben daarna snel naar binnen gegaan om me uit te kleden. Dit duurt nooit zo lang want meer als bovenkleding draag ik meestal niet. In de huiskamer hebben wij boven het dressoir een grote spiegel en ik ging zo naakt daar mijn haren staan kammen. Ik had er nog wel even een lampje bij aan gedaan. Ik wist natuurlijk niet of hij er al was maar dat loste Bert op om mij te bellen toen Raoul er was. Bert bleef aan het eind van het pad staan kijken wat Raoul deed en vertelde dit aan mij. Ik bleef zo aan de telefoon en begon mezelf te strelen. Ik vond dit zo spannend dat ik stond te trillen op mijn benen want je weet tenslotte maar nooit wie er kijkt hé... maar ik ging er wel mee door want ik vind het veel te lekker om te stoppen als ik zo bekeken wordt en Bert hield het goed in de gaten.

Hij vertelde dat Raoul inderdaad stond te kijken en hij kon net zien dat hij met zijn pik uit zijn broek stond te trekken. Ik had er wat voor over gehad om hem zo bezig te zien, zeg... Ik ging met de telefoon aan mijn oor met één been op de bank staan en begon me zo over mijn klitje en de rest van mijn lichaam te strelen. Ik denk dat Raoul wel gedacht zal hebben dat ik een heel geil telefoontje had. Hij moest eens weten. Het was wel jammer dat de bank niet goed stond anders was ik er op gaan liggen om mezelf lekker te verwennen maar als ik dat deed kon hij me alleen maar zien als hij de tuin in zou komen en ik denk dat hij dat niet zou durven. Na me zo lekker te hebben laten bekijken zei Bert na een tijdje dat hij naar hem toe zou gaan voordat hij weg zou lopen. Anders zou hij niet weten dat hij “betrapt” was. Hij beëindigde daarom het telefoontje om zachtjes naar hem toe te lopen. Ik liet nog even een paar vingers tussen mijn lipjes door naar binnen glijden om zijn aandacht nog even vast te houden. Op het moment dat ik vermoedde dat Bert bij hem was, kwam ik bijna klaar door de spanning. Wat was dat geil zeg! Bert kwam (helaas alleen) al snel de tuin in en nadat hij even met zijn handen over elk plekje van mijn lichaam was gegaan moest hij me vertellen hoe Raoul gereageerd had. Toen Bert bij hem kwam stond hij nog steeds te trekken. Bert haalde zijn pik uit zijn broek en ging terwijl hij mij kon zien schuin achter Raoul staan en begon ook te trekken. Nadat Bert er zeker van was dat Raoul zijn pik kon zien liet hij door een kuchje merken dat Raoul niet meer alleen was. Eerst schrok hij wel maar hij herstelde zich snel en terwijl hij naar Bert zijn pik keek stopte hij zijn flinke paal terug in zijn broek. Terwijl Bert nog steeds aan zijn pik stond te trekken vroeg hij of hij soms zin had om even mee te gaan om wat te drinken. Raoul zei hierop dat hij al te laat was want hij had thuis beloofd om op tijd thuis te zijn. Bert vroeg hem toen maar om toch eens langs te komen want hij was meer dan welkom. Hij beloofde dat een keer te doen en daarna verdween hij.

Tot aan oudejaarsavond is Raoul niet bij ons langs geweest en daardoor had ik mijn hoop gezet op die avond. Ik hoopte maar dat Raoul het thuis zou vieren en Bert ging dat even checken door langs hun huis te lopen. En inderdaad hij zat met ouders en zus rustig op de bank tv te kijken. Toen het bijna twaalf uur was vroeg ik aan Bert wat ik het beste aan kon doen. Nou, daar was hij heel resoluut in: helemaal niets op een jarretelletje en kousen na. Maar goed dat ik een warme jas had! Ik kleedde me uit en deed een rood jarretelgordeltje en zwarte kousen aan. Daarover alleen mijn driekwart jas en zo was ik er helemaal klaar voor. Om klokslag 12 uur vielen Bert en ik elkaar in de armen en na een stevige omhelzing en het ontkurken van een fles champagne gingen we met een gevuld glas samen naar buiten om het verder met de buurt te vieren. Er werd weer heel wat af gekust en gewenst en niemand die door had dat ik helemaal naakt was onder mijn jas. Langzaam kussend en drinkend gingen we de richting van het huis van de ouders van Raoul op. Ze waren allemaal nog binnen want dit was hun eerste jaarwisseling in onze buurt en ondanks dat ik ze verteld had hoe wij hier in de buurt dat vierde durfde ze toch nog niet omdat de meeste mensen nog vreemden waren voor ze. Ik tikte op het raam om te vragen of ze ook naar buiten kwamen en dat leek ze toch wel wat want ze stonden direct op. Na een paar minuten kwamen ze naar buiten en na de ouders en Patty de beste wensen toegewenst te hebben had ik eindelijk Raoul in mijn armen. Na eerst de traditionele drie kussen op de wangen gegeven te hebben keek ik even snel of zijn ouders niet keken en toen dat niet het geval was kuste ik hem met mijn lippen een beetje van elkaar vol op zijn mond. Hierbij ging ik met mijn tong over zijn lippen. Ik zag dat hij er wat moeite mee had want toen ik hem weer los liet keek hij snel om zich heen of niemand het gezien had.

Ik zag dat Bert zich al over de andere gezinsleden had ontfermd en hij was ze al aan andere mensen aan het voorstellen. Ik vroeg aan Raoul of hij mij gezelschap wilde houden omdat Bert er met zijn familie vandoor was en zowaar hij vond dat prima. Nadat we alle twee een glas champagne hadden gehaald bij de buitenbar liepen we zo samen door de buurt. Af en toe weer nieuwjaar wensend aan passanten. Ik merkte dat Raoul nog niet veel mensen kenden en ik zag dat hij er van genoot om aan iedereen voorgesteld te worden, vooral aan de leeftijdsgenoten van het andere geslacht. Na nog een glas gehaald te hebben zei ik dat het misschien wel leuk was om aan de overkant waar een parkje was even op een bankje te gaan zitten genieten van het vuurwerk. Raoul leek dat ook wel leuk. Toen we zo even zaten liet ik hoofd een beetje schuin tegen zijn schouder aan hangen. Hij reageerde er waarschijnlijk door de drank niet negatief op want hij liet dat gewoon toe. Ik besloot wat brutaler te worden en pakte zijn hand vast en zei hem dat hij helemaal koud was. Terwijl knoopte ik mijn jas los zonder dat hij het merkte en zei hem dat hij zijn handen wel mocht warmen. Hij vroeg me hoe en daarop lag ik zijn hand op mijn naakte borsten... Toen hij voelde dat hij een naakte borst vast had trok hij eerst zijn hand terug maar toen hij zag dat ik knipoogde naar hem begon hij mijn borsten toch weer te strelen. Ik was van plan om hem hier buiten alvast goed op te warmen en deed me benen wat uit elkaar en terwijl ik mijn mond die avond voor de tweede keer op die van hem drukte voelde ik zijn hand langzaam naar mijn gladde venusheuvel gaan.

Al snel voelde ik zijn vinger tussen mijn lippen glijden en in mijn altijd natte grotje verdwijnen. Dat moest hij volgens mij toch wel meer gedaan hebben. Hoe langer hij door ging des te wijder gingen mijn benen uit elkaar en toen ik onderuit bijna in spagaatstand zat kon ik nog maar een ding en dat was vragen of hij zijn tong in me druipende kutje wilde steken. Hij knielde voor me neer en ging eerst plagend met zijn tong over mijn lipjes en deed ze daarna wat van elkaar om de binnenkant te likken. Hij likte echt alles, behalve.... Mijn klitje. Hij was me echt aan het plagen en ik werd er gek van geilheid van. Ondanks dat wilde ik nog niet klaarkomen en daarom vroeg ik hem om even te stoppen en te komen staan. Zo voor me staand ritste ik zijn gulp open en haalde daar een flinke pik van ongeveer 20 centimeter uit. Daar had Bert niet over gelogen zeg toen hij hem had zien trekken. Ik deed mijn lippen van elkaar en terwijl ik hem aankeek liet ik hem langzaam mijn mond in glijden, zover als maar ging en dat was bijna helemaal. Zo ging ik een tijdje door, helemaal naar binnen glijdend en dan weer alleen zijn kloppende eikel tussen mijn lippen te hebben en die met mijn tong te bewerken. Na hem een paar minuten zo gepijpt en gezogen te hebben stopte ik er mee en zei hem mee te komen.

We liepen zonder wat te zeggen naar mijn huis en toen ik binnen kwam liet ik direct mijn jas van mijn schouders op de grond glijden en stond ik naakt voor hem. Nu was hij aan de beurt en begon zijn jas en overhemd uit te doen. Hierna volgde zijn broek die ik met twee handen naar beneden trok. Hij droeg geen slip en zijn pik sprong als een grote veer recht omhoog. Hij wees de kant van mijn mond alweer uit en daar beloonde ik hem voor door de pijpbeurt waar we net mee bezig waren geweest af te maken. Heerlijk zeg, zo’n grote lul achter in je mond te voelen. Mannen weten niet wat ze missen hoor want neuken is lekker maar iemand pijpen nog veel meer. Zo op mijn knietjes voor hem voelde ik al snel dat hij ging spuiten en daar wilde ik niets van missen dus liet ik hem iets uit mijn mond glijden zodat ik alleen zijn eikel nog maar in mijn mond had. Zo kon ik hem goed zuigen en met mijn tong bewerken. Na een minuutje begon hij met zijn onderlichaam te schokken en voelde ik de eerste straal warm zaad op mijn tong en achter in mijn keel terecht komen. Dit ging nog wel even door, wat kon die jongen spuiten zeg, en wat was dat lekker om te proeven. Nadat ik zijn pik in mijn mond slap had laten worden likte ik hem nog even schoon en zei hem toen om met me mee te komen. We gingen naar de slaapkamer en ik ging op mijn rug op bed liggen en zei hem te doen wat hij graag zou willen doen met me. Nou, dat wist hij wel!

Hij begon direct aan een tepel te zuigen. Eerst cirkeltjes met de punt van zijn tong makend totdat hij hard en stijf stond en daarna er aan zuigend met zijn lippen. Dit deed hij dan weer met de linker, dan weer met de rechter tepel. Omdat ik erg gevoelige tepels hebt word ik daar altijd erg geil van en bij iedere lik trekt dat tot in mijn onderlichaam door. Ik was daar toch al erg nat maar nu voelde ik het echt naar buiten komen bij me. Gelukkig ging Raoul net op dat moment met zijn tong via mijn buik die kant uit. Heel even bleef hij me likken op het plekje waar ik heel vroeger schaamhaar had. Sinds dat Bert en ik weten dat seks zonder veel lekkerder is krijgt dat bij ons de kans niet meer om te groeien. Elke lik of aanraking voel je zonder dat er schaamhaar tussen zit veel beter. Ik had daar bij Raoul nu ook profijt van want hij lag mijn kale lipjes heerlijk af te likken. Toen ik mijn benen nog wat verder spreidde kwamen mijn binnenlipjes wat naar buiten en voelde ik dat hij ze in zijn mond zoog. Ik kon het niet zien maar volgens mij moest door al dit verwennen mijn klitje zeker een halve centimeter naar buiten steken. Ik vroeg hem om die eens lekker in zijn mond te zuigen. Na er eerst met zijn tong een paar tikjes tegen gegeven te hebben nam hij hem tussen zijn lippen en zoog zo aan mijn eigen lekkerste plekje. Ik zei dat als hij dat even zou blijven doen met me ik ook klaar kwam. Toen ik het voelde naderen drukte ik zijn hoofd hard tegen mijn in brand staande kut en zo had ik mijn eerste orgasme met Raoul. Na weer wat bijgekomen te zijn zag ik dat Raoul alweer een stijve had en dat kwam mooi uit want als ik klaargekomen ben door likken wil ik altijd direct erna nog even geneukt worden. Het maakt me dan niet uit in welk gaatje want ik vind het alle twee erg lekker. Net toen ik Raoul zijn pik weer in mijn handen had kwam Bert de slaapkamer in. Hij begroette Raoul door te zeggen dat dit heel wat beter was dan trekken tussen de struiken met een knipoog en begon zich ook uit te kleden. Ik zei hem wat er gebeurt was en dat ik nu toch wel graag nog even geneukt wilde worden door die mooie pik van Raoul. Die moest ik gewoon in mijn lichaam voelen. Bert kwam naast me op bed liggen en zei me dat ik over hem heen moest komen zitten zodat hij hem in mijn strakke kontje kon stoppen. Terwijl ik zo boven hem gehurkt zat smeerde hij snel wat glijmiddel op mijn gaatje en schoof hem daarna soepel naar binnen. En terwijl ik zo al heerlijk gevuld werd leunde ik achterover met gespreide benen zodat mijn kutje ter beschikking kwam voor die heerlijke staaf van Raoul. Die begreep dan ook direct de bedoeling en schoof hem snel in mijn andere pretgaatje. Bert zei Raoul dat hij zijn pik goed kon voelen tegen die van hem aan want er zit natuurlijk niet veel tussen. Ook Raoul voelde die van Bert in me heen en weer glijden.

Wat was dat lekker zeg om zo door twee van die heerlijke pikken tegelijkertijd geneukt te worden. Omdat Bert nog niet klaar was gekomen was hij de eerste die me volspoot. Ik voelde zijn warme zaad echt zo door mijn kontje gaan... Nadat hij weer bij was gekomen van zijn orgasme vroeg hij om hem er even onderuit te laten. Toen dat gebeurt was wilde hij dat ik op de rand van het bed ging liggen en Raoul op zijn knieën tussen mijn benen. Die schoof hem er natuurlijk direct weer in bij me. Ik begreep al snel waarom Bert dat zo wilde want die kon nu bij de rest van mijn lichaam en terwijl Raoul me zo in een rustig tempo met lange halen neukte begon Bert mijn lichaam te likken. Eerst mijn tepels die al of eigenlijk nog stijf stonden en zo heel langzaam naar mijn kut die wijdt open stond door Raoul zijn paal. Zo werd ik geneukt en gelikt tegelijk, wat wil een vrouw nog meer, niets toch? Toen ik even opkeek naar het spel van de mannen zag ik dat Bert op het moment dat Raoul zijn staaf terug trok daar ook even snel aan likte. Dat had ik niet verwacht van hem maar ik had daar zeker geen problemen mee hoor. Zelf deed ik ook wel eens wat met een vrouw, dus als Raoul het goed vond waarom niet.Na zo een tijdje lekker geneukt te zijn besloot ik Bert een beetje te helpen en haalde ik Raoul zijn pik uit mijn kutje en nat van mijn geil vroeg ik Bert hem af te likken. Hij keek Raoul even aan en toen die met een knipoogje liet merken het goed te vinden begon hij hem te pijpen. Genietend van dit schouwspel begon ik mijn klitje te bewerken en gelijkertijd aan Bert zijn pik te trekken. Raoul stopte een vinger in mijn kutje en een in mijn kontgaatje. Zo waren we alle drie lekker met elkaar bezig en toen de mannen merkte dat ik weer klaar ging komen versnelde ze hun tempo om het een beetje tegelijkertijd te laten gebeuren. Raoul begon hard en diep Bert in zijn mond te neuken, Bert stootte hard met zijn heerlijke pik in mijn hand, en ik? Ik vingerde zoals ik nog nooit gedaan had terwijl genietend van de aanblik van Bert en Raoul. Nadat Raoul zijn tweede orgasme van deze avond in Bert zijn mond had gespoten, Bert mijn hand gevuld had met zijn sperma en ik met mijn benen hoog in de lucht en een vinger van Raoul in mijn gaatjes voor de tweede keer klaar was gekomen hebben we zeker een kwartier tegen en over elkaar moeten bijkomen van al dat lekkers.

Ik schonk daarna voor ons alle drie nog een glaasje in en we praatte nog even wat na over wat er gebeurt was. Natuurlijk vroeg ik Raoul ook waarom hij zo afstandelijk deed in het begin. Hij vertelde ons dat het kwam omdat we zo dicht bij elkaar woonde en hij bang was dat zijn ouders of andere buren het te weten te zouden komen. Nou wij zouden er wel voor zorgen dat die het niet te horen kregen want wij waren na die ene keer al verslaafd aan Raoul en zijn heerlijke pik. Misschien vertel ik nog wel eens wat we nog meer hebben meegemaakt met hem... Gelukkig Nieuwjaar!!

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb