Gelegenheidshoertje. (Ingezonden)

Gelegenheidshoertje. (Ingezonden) 

We waren al een tijdje bezig met het beleven van spannende verhalen. Gerard kreeg er een kick van als ik me door een andere man liet nemen en ik voelde me heerlijk als gelegenheidshoertje. Gerard, mijn man, maakte altijd de scenario’s en ik speelde de rol die me werd opgedragen. Op een gegeven moment zei Gerard eens dat hij ook wel eens zou willen zien hoe ik genomen werd. Tot dan toe was ik steeds in zijn opdracht met iemand mee of naar iemand toe gegaan (zie ook de andere verhalen). Ik zei dat hij dan maar een verhaal moest verzinnen waarbij hij aanwezig kon zijn. Hij vertelde me dat het zoeken van betrouwbare mannen voor onze spelletjes gemakkelijk was maar dat de meeste mannen geen trek hadden in de aanwezigheid van de partner. Maar hij zou zijn best doen. Een paar weken later belde hij me zoals gewoonlijk op mijn vrije dag om met te vertellen dat ik s’avonds om 8 uur klaar zou moeten staan als zijn hoertje. Ik kende zijn wensen voor wat betreft de kleding en make-up en ik bereide me voor op een geile avond. Wat zou Gerard nu weer bedacht hebben. Ik vond het weer een spannend idee dat Gerard weer een geile situatie had bedacht met een vreemde man erbij. Klokslag 8 uur belde Gerard met zijn mobieltje dat hij voor kwam rijden en ik meteen in moest stappen. Een paar minuten later tikte ik met mijn hakjes naar zijn auto en ik had een geil gevoel in mijn buik. 

Het leek wel of we haast hadden want Gerard begon meteen te rijden. Zoals gewoonlijk werd er niet gesproken. Een eindje van onze woonplaats is een bos en daar kwamen we na een tijdje aan. Gerard parkeerde de auto op een parkeerplaats waar op zondag altijd wandelaars en sporters parkeren. Het was er nu uitgestorven. Gerard keek me aan en zei dat ik uit moest stappen en om de auto moest lopen naar zijn kant. Ik liep om de auto heen en Gerard liet zijn raam naar beneden zoemen. Ik moest hem kussen en terwijl ik dat deed kreeg ik van hem een soort halsband om. Toen keek hij me weer aan en zei:’je mag niet praten en je blijft me aankijken’. Ik begreep er niets van en ik schrok toen ik zo voorover gebukt het geluid van een andere auto hoorde. Terwijl ik Gerard angstig aankeek legde hij een vinger op mijn mond. Ik moest stil zijn. Ik hoorde de auto stoppen en een portier open en dicht gaan. Even later hoorde ik voetstappen dichterbij komen. Iemand moest mij hier zo zien staan in een kort rokje, kousen, hoge hakken, voorover gebogen met mijn hoofd in de auto. Ik voelde en hoorde dat de persoon heel dichtbij kwam en ik vond het doodeng. Gerard moest die persoon kunnen zien maar hij deed niets en bleef me aankijken. 

Opeens werd ik aangeraakt. Ik voelde twee handen op mijn kont. Iemand kneedde mijn billen. Mijn rokje werd opgetrokken en een wildvreemde zat met zijn handen aan mijn blote billen. Dan liet hij even los en ik hoorde wat geritsel van een rits en kleding. Dan voelde ik opnieuw de handen en een hand opende mijn kutje. Nog steeds keken Gerard en ik elkaar aan. Dan voelde ik een lijf tegen mijn billen aankomen en even later voelde ik een stijve pik tegen mijn kutje aanduwen. De man duwde mijn benen iets uit elkaar en even later gleed er een harde grote pik bij me naar binnen. Ik werd geneukt door een wildvreemde kerel. Terwijl ik maar naar Gerard bleef kijken werd ik van achteren in een rustig ritme geneukt. Ik mocht niet praten maar met zo’n stotende pik in mijn kutje kon ik niet stil blijven en ik begon te hijgen en te kreunen en Gerard bleef me maar aankijken. De man had me goed vast bij mijn billen en stootte flink door. Ik genoot van die vreemde lul en probeerde een beetje mee te bewegen maar dat was lastig in mijn houding. De man begon zwaarder te ademen en ik voelde zijn stoten heftiger worden. Dan ineens gaf hij een paar hele harde stoten en kwam hij heel diep met zijn stevige pik. Ik voelde dat ik werd volgespoten. Die vreemde vent liet zijn zaad in me lopen en ik vond het lekker. Gerard moet gezien hebben hoe dit me allemaal opwond. Het zweet stond op mijn gezicht en het was geil om Gerard steeds te blijven aankijken. De vreemde man trok zich terug. 

Ik hoorde weer wat geritsel en kreeg een aai over mijn billen. Vervolgens hoorde ik hem naar de auto lopen, instappen en wegrijden. Ik stond nog steeds voorover en keek nog steeds Gerard aan terwijl ik het geil van die man langs mijn benen voelde druipen. Gerard liet me rechtop staan en kwam de auto uit. Zonder iets te zeggen legde hij mijn armen op het dak van de auto en kwam achter me staan. Hij ritste zijn broek open en even later gleed zijn pik gemakkelijk in het geil van de vreemde man mijn kutje binnen. Met een hand vingerde ik mijn druipende kutje. ‘Je laten volspuiten door een vreemde vent hè geile hoer’ zei hij en begon wild in me te stoten. ‘Spuit mijn hoerenkut maar vol’ zei ik, ‘spuit het er maar bij’ en in een flink tempo naaide Gerard zich naar een hoogtepunt. Ik riep: ‘Ik ben jouw geile hoer, heb je gezien hoe ik me liet volspuiten, hoe ik mijn hoerenkut liet volpompen door een vreemde kerel, kom jij ook maar met je geil’ en even later werd ik voor de tweede keer volgespoten. Iets later dan Gerard maar met zijn pik nog diep in me kwam ik kreunend klaar.

Het was weer een heerlijke ervaring. Onze verhaaltjes zijn allemaal echt gebeurd en als je er meer over wilt weten moet je maar eens een mailtje sturen.  

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten