Gek op zwarte pikken.

Het is koud buiten en nu de winter nadert en de snijdende kou de mensen zoveel mogelijk binnenhoudt is het rustig op straat. We lopen met zijn drieën naar het hotel dat jullie hebben geregeld. Het is een soort van een Campanile hotel waar je buiten langs naar je kamer kunt. Ideaal voor wat wij van plan zijn. Ik wacht buiten. Je man Gerard, checkt jullie in en ik loop als jullie weer maar buiten komt mee naar de kamer. We zijn ruim op tijd de gasten die jullie hebben uitgenodigd komen pas over anderhalf uur.

Eenmaal binnen doen we de lichten aan en bekijken de kamer. Er staat een groot bed en een eenvoudig bankje. Niet heel sfeervol op het eerste gezicht, maar als we de gordijnen dicht hebben gedaan en de verlichting wat hebben gedimd ziet het er best gezellig uit. Het is er aangenaam warm en we realiseren ons ineens dat we onze jassen nog aan hebben. Zal ik je jas aannemen, vraag ik aan Renate. Graag zegt ze. Ik neem haar jas aan en loop net als Gerard naar de kapstok. We kijken samen naar Renate. Gewoon gekleed in kleding die past bij het weer buiten. Niet bij wat er komen gaat. Zullen we eerst maar eens wat drinken stel ik voor. Gerard pakt glazen en het bronwater dat standaard op elke hotelkamer staat. Wacht zeg ik. Ik heb iets beters en pak uit mijn tas een fles wijn. We vullen de glazen en nadat we hebben getoast en allemaal een paar slokken op hebben wordt de sfeer wat losser.

We praten over wat er gaat komen en jullie kijken elkaar diep in de ogen als we het hebben over hoe heerlijk het kan zijn als je partner, juist omdat hij zo van je houdt je de vrijheid geeft om je af en toe uit te leven. Nadat jullie innig hebben gezoend vraagt Renate: weet je zeker dat je niet mee wilt doen als het straks heel gezellig wordt? Ik knik. Ondanks de wijn ben ik toch wel wat gespannen. Zoiets als dit heb ik nog nooit gedaan en dat ik het nu van zo dichtbij ga meemaken, kan ik het nog steeds niet geloven. Ik weet het zeker zeg ik. Deze keer wil ik alleen maar kijken en alles in me opnemen. Geen minuut missen van alles wat er zich af gaat spelen. Maar ik kan je niet garanderen dat ik van mezelf afblijf, zeg ik lachend. Jullie grinniken mee. Renate staat op en zegt: ik ga mezelf zo eerst maar eens opfrissen. Gerard begint te grijnzen en staat ook op. Wat je zo gaat zien, is hoe mijn vrouw verschrikkelijk gaat worden geneukt. Ik vind het heerlijk om te zien hoe ze daar van geniet en hoe anderen van haar genieten. Ik zal je laten zien hoe mooi ze is. Verliefd kijken jullie elkaar aan en ik voel instinctief aan wat er gaat gebeuren.

Ik leun achterover op de bank en zie hoe Gerard achter Renate gaat staan en haar trui uittrekt. Hoewel Renate nog een shirt aan heeft pakt Gerard haar borsten beet en kneedt hij ze voorzichtig. Ze heeft zulke lekkere borsten zegt hij. Ik kan alleen maar knikken. Ik zie haar stijve tepels door de stof heen. Als je wilt mag je wel even voelen hoor. Ik beheers me, hoewel duidelijk zichtbaar is dat ik niet alles kan onderdrukken. Dan maakt Gerard de knoop van haar rok los en laat hem zakken. In een gewone slip staat Renate nu voor me en ik geniet van het zicht. Maak hem gek schat, zegt Gerard en hij gaat op de rand van het bed zitten. Ik verwacht dat Renate een soort striptease gaat doen, maar dat is niet het geval. In een paar bewegingen trekt ze haar shirt uit, gespt haar bh los en doet haar slip uit. Ze staat naakt voor me. Dit wou je zien toch? Mijn blanke kutje dat straks helemaal uitgewoond gaat worden door een paar hele grote zwarte pikken. Ik slik. Dat ze ineens naakt voor me zou staan had ik niet verwacht. Wow, stamel ik. Wil je voelen hoe mijn kutje voelt, voordat ik helemaal suf geneukt ben? Oh nee, dat wil je niet hé. Gerard doe je broek eens open? Gerard doet meteen wat hem wordt gevraagd en ligt op zijn rug op bed met al zijn kleding nog aan. Hij tovert een stijve paal uit zijn broek. Maak jij foto’s vraagt hij aan me? Ik sta op en pak het fototoestel dat jullie op tafel klaar hebben liggen.

Renate keert haar rug naar Gerard gaat op haar knieën boven Gerard’s buik zitten. Ze pakt hem met een hand beet en begint hem langzaam af te trekken. Ik kan het niet laten om je even te pijpen schat. Ze schuift naar achteren zodat haar kutje recht boven zijn gezicht hangt en maakt zijn pik helemaal nat met spuug. Haar hand glijdt om zijn paal en haar tong speelt met zijn eikel. Opeens komt Renate overeind en schuift naar Gerard’s harde pik die nu keihard overeind staat. Ze vouwt haar vingers om zijn paal en spreidt met haar andere hand haar kutje open. Neem je wel foto’s vraagt ze aan me? Dan glijdt ze zo over zijn pik heen, zodat haar kutje helemaal gevuld wordt. Hmmm, hoor ik haar kreunen. Dit is pas het begin. Voel je hoe strak ik ben, schat. Straks mag je nog een keer voelen. Ik hoor Gerard mompelen: Oh nee hé, en voordat ik het weet staat Renate naast het bed en zegt ze: mannen, ik ga douchen. Met wiebelende kont loopt ze naar de badkamer.

Gerard en ik kijken elkaar aan en lachen. Wat een geile vrouw heb ik hé. In de badkamer horen we de douche aangaan en terwijl Gerard zuchtend zijn gulp dichtdoet horen we boven het geklater van het water uit: Maak je geen zorgen schat. Bewaar het voor me. Als ik straks klaar ben wil ik al je zaad in me voelen. Gerard zet de tv aan en we praten over het weer en de slechte programma’s op tv. Het lijkt wel een uur te duren, maar uiteindelijk komt Renate een tijd later uit de badkamer. Helemaal opgefrist, gedoucht en in sexy lingerie met nylons. Ta da, zegt ze. Denken jullie dat ze me zo aantrekkelijk genoeg vinden? Absoluut, zeggen Gerard en ik tegelijkertijd. Je wilt dat ik een rok aandoe hé? Yep, knik ik. Renate pakt een strakke donkere rok uit de koffer en trekt hem aan. Zo, nu nog een blouse met knoopjes er op. Is dit een beetje wat je in gedachten had? Het is een witte blouse die mooi staat op de strakke donkere rok er onder. Zo en nu nog hakken aan. Wat vind je trouwens van hoe ik me heb opgemaakt? Heel veel oogschaduw en mascara, precies zoals je het in je mail had omschreven. Ik moet er van blozen. Gek eigenlijk, want net stond ze nog naakt voor me. Helemaal perfect, zeg ik. Precies zoals ik het wilde. Nou nu maar wachten op mijn tropische verrassing, lacht Renate en ze schenkt zichzelf nog een wijntje in.

Niet veel later krijgt Gerard een sms. Hij veert op. Ze zijn er, zegt hij. Weet je zeker dat je het wilt schat? Ze moeten er allebei om lachen. Dacht je dat ik me deze kans voorbij zou laten gaan grinnikt Renate? Ik wil die keiharde palen in mijn kut voelen en niks anders. Ze schrikt van haar eigen uitspraak. Dat was duidelijk hé, zegt ze terwijl ze naar mij knipoogt. Dan wordt er op de deur geklopt. Gerard doet open en er komen twee vriendelijk ogende negers binnen. Wow, denk ik. Het gaat gewoon echt gebeuren. De mannen geven mij een hand en kussen Renate op de wang. Je ziet er weer goed uit, zegt de ene. De andere kijkt zijn vriend aan en zegt: zo, je had niks te veel gezegd. En terwijl hij Renate recht in de ogen kijkt voegt hij daar aan toe. Je bent een mooie vrouw hoor. Gerard geeft de bekende een schouderklop en zegt: Zo mannen, hoe was de reis? Hij wijst naar mij en zegt: hij neemt jullie jassen wel even aan. Hij wenkt me en ik doe wat me wordt gevraagd. Renate pakt haar wijntje en gaat op de bank zitten. Gerard komt naast haar en de negers zitten op de rand van het bed. Willen jullie je nog opfrissen mannen, vraagt Gerard, maar ze schudden hun hoofd. We komen zo van onder de douche hierheen gereden, lacht de nieuweling die Jeffrey blijkt te heten. We kletsen wat over koetjes en kalfjes en de sexuele spanning hangt in de lucht. Renate doorbreekt de spanning door tegen de bekende, die Milo heet, te zeggen: je vriend is inderdaad leuk om te zien. Ik wil wel eens zien of Jeffrey echt zo groot is als je zei. Jeffrey grinnikt en staat op. Kijk zelf maar. In zijn trainingsbroek tekent zich al een forse bult af. Hij gaat pal voor Renate staan en doet zijn armen over elkaar. Ik pak het fototoestel en druk af als Renate zijn broek naar beneden stroopt. Dat is inderdaad een flinke jongen zeg, zegt Renate. Ze omvat zijn nog slappe, maar nu al grote pik en weegt hem op haar hand. Hmmm, daar wil ik straks lekker door opgevuld worden. Kleed je maar helemaal uit Jeffrey en jij ook Milo.

Beide mannen staan binnen de kortste keren naakt voor ons. Willen jullie voelen hoe nat ik ben? Renate trekt met een hand haar rokje omhoog, pakt de hand van Jeffrey en legt hem op haar slip. Voel maar. Jeffrey schuift haar slip omlaag en terwijl Renate verder alles nog aan heeft zie ik hoe zijn vingers in haar kut glijden. Ondertussen wenkt Renate naar Milo om dichterbij te komen. Ze hurkt en begint om beurten Milo en Jeffrey te pijpen. In elke hand een pik. Ze maakt de pikken helemaal nat en glibberig door er af en toe op te spugen en probeert ze zelfs tegelijk in haar mond te stoppen. Ik heb inmiddels het fototoestel weer gepakt en maak foto’s, Gerard kijkt toe. Terwijl ze gehurkt voor Milo en Jeffrey zit vraagt Renate aan Gerard om haar verder uit te kleden. Hij gaat achter haar staan, knoopt haar blouse los en vraagt haar te gaan staan. Dan doet hij haar rok los en trekt haar slip omlaag. Alleen in kousen en bh gaat Renate door met trekken en pijpen. Ze staat voorover gebogen en Gerard stopt drie vingers in haar drijfnatte kut. Hmmm, hoor ik haar kreunen, haar mond gevuld met de enorme pik van Jeffrey. Ik wil jullie zo in me voelen. Ze buigt weer overeind, gaat op haar tenen staan en duwt de glanzende eikel van de enorme paal van Jeffrey tegen haar klit. Ze siddert van genot bij het idee dat hij haar straks op zal vullen. Komen jullie mee mannen? Eerst wil ik jullie om beurten in me voelen.

Milo kleedt zich uit en doet een condoom om. Renate gaat op bed liggen en vraagt Gerard om haar kut te likken. Hij duikt tussen haar benen en geniet er van om zijn tong diep in haar kut te steken. Als Milo er aan komt, naakt en met een enorme paal waar het condoom strak omheen zit, maakt hij plaats en gaat op zijn knieën naast Renate zitten. Renate kijkt mij aan en zegt, maak maar foto’s hoor, dit is wat je wilde toch, dat Gerard mijn kut open zou houden voor een dikke zwarte pik. Ik zie hoe Gerard met twee handen haar lippen open trekt. De vochtige glinstering verraadt hoe enorm opgewonden ze is. Milo komt dichterbij en manoeuvreert zijn dikke eikel tegen haar lippen. Ik kan mijn verbazing niet onderdrukken. Dat gaat toch nooit passen, zeg ik? De pik van Milo is zo dik als mijn pols. Hij grijnst en legt zijn enorme pik op haar buik. Hij komt bijna tot aan haar navel. Wacht maar zegt hij. Gerard gaat nu opzij en ik zie van dichtbij hoe zijn eikel heel langzaam bij Renate naar binnen glijdt. Aan de blik op haar gezicht zie ik dat het erg veel voor haar is. Het lijkt alsof ze niet weet of het nou pijn doet of verschrikkelijk lekker is. Renate masseert ondertussen haar klit en Gerard fluistert in haar oor. Het komt allemaal goed schat, je kunt hem hebben.

Als Milo nagenoeg zijn hele pik in haar kut heeft begint hij langzaam in en uit te bewegen. Ik zie hoe nat het is en fotografeer hoe haar lippen helemaal om zijn pik geklemd lijken als hij naar achteren beweegt. Wat een enorm geil gezicht. Ondertussen heeft ook Jeffrey zich uitgekleed en met een condoom tussen zijn vingers gaat hij op zijn zij naast Renate liggen zodat ze hem met haar hoofd opzij gekeerd kan pijpen. Ook hij heeft een enorme pik en terwijl Milo haar kut neukt stoot Jeffrey zijn harde pik in haar mond. Het valt me op dat Renate steeds harder gaat kreunen en dat ze steeds roder wordt. Milo maakt haar helemaal gek en het duurt niet lang of ze komt verschrikkelijk klaar. Even lijkt Renate van de wereld, dan komt ze overeind en kijkt ze Gerard en mij aan. Wouw zegt ze. Ik zie hoe haar kut helemaal openstaat van geilheid. Bevalt het je, vraagt ze mij? Mijn stijve pik tekent zich duidelijk af in mijn spijkerbroek. Ja, stamel ik. Het was geweldig om te zien. Maar je wou meer zien hé. Ik weet niet of het gaat lukken, want het is voor mij ook de eerste keer. Ik kijk naar de twee enorme zwarte palen die straks gaan proberen om haar tegelijk te neuken en ik kan me niet voorstellen dat het past. Renate vraagt of Gerard zich uitkleedt en pijpt hem vanaf de rand van het bed. Hij gaat op zijn rug liggen en Renate gaat weer op hem zitten zoals ze dat eerder die avond deed. Met haar rug naar hem toe. Ze laat zich zonder moeite over zijn pik zakken en leunt achterover zodat haar handen op het matras steunen. Ik maak snel een paar foto’s.

Dan stapt Jeffrey naar voren en met het condoom om zijn pik duwt hij zijn pik tegen de kut van Renate aan. Ze kreunt van genot als zijn eikel tegelijk met de pik van Gerard in haar kut zit. Het lijkt alsof ze helemaal uitgerekt wordt, maar ik zie hoe de paal van Jeffrey stukje bij beetje verder naar binnen gaat totdat zijn ballen die van Gerard raken. In het begin is het wat oncomfortabel voor de mannen, maar als Renate gewend is aan het gevoel begint Jeffrey te bewegen en al gauw pompt hij in en uit. Gerard heeft duidelijk de tijd van zijn leven en Renate gilt van genot. Ik neem foto’s en kan het niet laten om ondertussen af en toe aan mezelf te zitten. Dit is gewoon te veel voor me. Aan de geluiden hoor ik dat het ook teveel is voor Gerard. Met een oerkreet komt hij klaar en als Jeffrey daarop zijn pik terugtrekt zie ik hoe het zaad uit de kut van Renate druipt. Jeffrey gaat nu op zijn rug naast haar liggen en terwijl Renate rechtop gaat zitten en het zaad nog uit haar kut druipt laat ze zich vol op de pik van Jeffrey zakken. Inmiddels staat ook Milo klaar en de dubbele penetratie herhaalt zich, maar nu met twee zwarte pikken tegelijk. Renate gilt van genot en het duurt niet lang of ze komt nog een keer klaar. Inmiddels staat ook Milo op springen en ik zie hoe hij na een diepe stoot zijn pik helemaal terugtrekt en in een vloeiende beweging het condoom van zijn paal aftrekt. Hij richt zijn pik op de kut van Renate en spuit een grote lading dik wit sperma over haar buik en haar lippen. Jeffrey begint ondertussen weer te bewegen en vraagt Renate om zich om te draaien. Ze komt overeind en gaat op handen en knieën zitten. Jeffrey schuift achter haar, pakt haar haar beet en stoot in een keer helemaal naar binnen. Na Renate zo een tijd hard te hebben genomen houdt ook hij het niet meer. Diep in haar spuit hij met veel gekreun het hele condoom vol. Dan laat hij zich uitgeput achterover zakken.

Renate zit nog op haar knieën en ik leg met de camera vast hoe haar volgespoten kut open staat van geilheid. Dan laat ook zij zich uitgeput zakken en gaat ze met haar benen gespreid op haar rug liggen. Ze is nauwelijks aanspreekbaar. Als ze even later is bijgekomen doet ze haar ogen open en kijkt ze me aan. Snap je nu waarom we dit doen? Ik snap het. En dit was pas het begin. De avond is nog lang. Renate staat op en loopt naar de badkamer. Als ze me passeert kan ik het niet laten haar even aan te raken. Voel maar, zegt ze, ik weet dat dat is wat je wilt. Ze pakt mijn hand en leidt hem tussen haar benen. Ik doe mijn ogen dicht en voel aan haar schaamlippen. Dan laat ik drie vingers tegelijk in haar zeiknatte kut glijden en geef me helemaal over aan mijn gevoel. Dus zo voelt een kut aan die net door twee enorme pikken tegelijk is geneukt.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten