Gek op zaad.

Mijn vrouw en ik hebben allebei hetzelfde verlangen. Om haar een keer te laten neuken met iemand anders, ik kan eventueel meedoen maar het belangrijkste is dat zij gewoon goed genomen wordt. En ze is gek op zaad.

En vorige week was het dan zover. Met een goede kennis van ons. We ontmoete hem in het café en de avond was uitermate ontspannen en gezellig. Na sluitingstijd stelden we voor om bij ons thuis nog wat te drinken. Mijn vrouw Petra, was redelijk aangeschoten en ook wij hadden aardig wat gedronken. Zenuwachtig waren we ook een beetje. Het licht hadden we op een minimum een lekker muziekje erbij en een drankje voor ons drieën. Petra begon in de kamer wat zwoel te dansen, ze was gekleed in een kort rokje met een strak truitje waar haar grote tieten goed in uitkwamen, naadkousen en pumps, gewoon lekker geil. En zo is ze ook gewoon een geil ding, ze houdt van zaad in haar kut, kont, mond en over haar tieten. Ze is gewoon gek op zaad en houdt van geil praten tijdens de sex. Tijdens het dansen passeerde ze ons om de beurt en raakte ze met haar hand even onze gezichten aan.

Ik gebaarde onze vriend Steven, dat die mee moest gaan doen. Hij stond op, op dat moment stond Petra met haar rug naar hem toe te heupwiegen, hij legde zijn armen om haar heen en zo wiebelden ze samen door de kamer. Petra had haar ogen gesloten en liet zich leiden door Steven. Zijn handen gingen over haar buik. Zijn lippen zochten haar nek zijn handen gleden nu over haar tieten. Ik zag Petra met haar kont naar achteren gaan om de pik van Steven te voelen, een hand bracht ze achter haar rug en ze zocht naar zijn paal. Zijn handen waren nu onder haar truitje verdwenen en hij kneedde haar tieten. Ze had zijn grote paal gevonden en liet haar hand er over glijden. Het was een geil gezicht om mijn eigen vrouw zo bezig te zien. Onder het bewegen trok ze haar truitje uit en toen kon Steven zijn gang gaan met haar grote tieten en dat deed hij ook, hij rolde haar tepels tussen zijn vingers en kneep in haar tieten. Haar ogen stonden waterig en ze had een geile blik in haar ogen.

Met een hand om haar tiet zocht zijn andere haar geschoren kut en zijn vingers vonden haar klitje, hij begon haar zachtjes te vingeren. Ze zakte half door haar benen en zette een been op een tafeltje. Steven vingerde haar kut en ze kreunde zachtjes. Ik zat op een stoel en had mijn broek uitgetrokken, ik zat aan mijn lul te trekken, kijkend naar mijn wijfie die gevingerd werd door iemand anders. “O ja schat, vinger mijn klit” hijgde ze “oh god, wat zalig, mmmmmm, vinger me.” Inmiddels had ze zijn broek achter haar rug los weten te maken en haar handen zochten naar zijn lul. Ik zag haar even schrikken want hij had geen gewone lul, maar een monster van een apparaat. Ze ging staan en draaide zich om en hun monden vonden elkaar, ze tongde en kreunde en met haar handen probeerde ze zijn paal uit zijn broek te halen. Ze knoopte zijn broek verder los en liet die naar beneden zakken.

Ik keek met grote ogen toe, wat een paal, zeker 25 cm lang en heel dik. Ik dacht ‘oh schatje allemaal voor die geile kut, mond en kont van je.’ Ze nam hem in haar handen en trok zachtjes aan zijn paal, toen zakte ze door haar knieën en ging ze voor hem zitten. Haar mond ging naar Steven zijn paal en die verdween erin, wat een geil gezicht mijn eigen wijfie met een andere lul in haar bek. Met moeite kon ze zijn grote paal in haar mond krijgen, maar beetje bij beetje ging hij er toch zeker voor de helft in en liet ze zich in haar mond neuken. Ze kan pijpen als een beest en mijn lul neemt ze altijd helemaal in haar mond, maar dit gevaarte was iets te groot voor haar. Grote slierten kwijl liepen langs haar mond, maar toch probeerde ze hem steeds verder achter in haar keel te krijgen. Steven had haar achterhoofd vast en neukte Petra met lange halen haar mond. “O ja lekker sletje pijp mijn paal, oh wat geil, ik zal je lekker in je bekkie neuken, lekkere geile slet van me” kreunde hij.

Ze liet zijn paal uit haar mond glijden en likte zijn ballen terwijl haar vingers zijn sterretje zochten en haar kenende verdwenen er dan ook meteen twee vingers in zijn kontje. “Oh ja vinger mijn reet” hijgde hij “toe geil ding van me, oh wat ben jij geil.” Inmiddels had ik mijn camera gepakt en was ik begonnen met het nemen van foto’s.

Opnieuw had ze zijn paal in haar mond en neukte ze met haar vingers zijn kont. Ze ging rechtop staan, liep naar het bed en ging erop liggen. Steven knielde voor haar en begon haar kut te likken, zijn tong bewoog snel over haar klitje. “O ja, lik mijn kut geile vent” hijgde ze. Onder het likken liet Steven zijn vingers over haar kontje gaan en neukte hij haar eerst met twee en daarna met drie vingers in haar strakke gaatje, geiler kan je haar niet maken. “Oh ja, neuk mijn reet, vinger mijn gaatje, oh Steven wat lekker.” Steven kwam iets overeind en ging boven op haar liggen. Petra lag daar met haar benen wijd open om zijn lul te ontvangen in haar zeiknatte kut. Hij zocht met zijn immense paal haar schaamlippen en zette zijn apparaat er tegenaan. Langzaam begon hij neukbewegingen te maken totdat zijn lul in haar kut verdween.

Petra kreunde en steunde “ik wil je lul in me, neuk me, oh wat een geile lul heb je, stoot hem in mijn lijf, neuk me, neuk mijn kut.” Zijn lul zat nu helemaal in haar kut en hij pompte haar zeker 10 minuten, zijn grote ballen kletsten tegen haar geile reet, ze schreeuwde het af en toe uit “neuk me, ik wil je geile lul in mijn hoerenkut.” Het was een fantastisch gezicht en ik maakte wel 100 foto’s. Steven ging van haar af en ging nu op zijn rug liggen, onmiddellijk kroop ze bovenop hem en ze liet zijn paal opnieuw in haar kut verdwijnen.Steven kneep hard in haar tieten terwijl ze zijn paal aan het bereiden was. Ze ging met haar voeten naast zijn lichaam zitten zodat ze iets hoger kwam en Steven stootte zijn lul nu met volle kracht in haar kut. Dit werd haar te veel en met veel gekreun kwam ze klaar. “Nu geile vent, ik kom, ooohh stoot je lul in mijn kut, ik kom ohhhh, ik kom, stoot hem er lekker diep in.” Haar kutvocht vermengd met pis straalde uit haar kut boven op Steven.

Ze ging van hem af, keek mij aan en zei “dit is zo geil schatje, ik weet dat je kijkt, het maakt me zo geil dat je ziet hoe ik door die zalige paal genaaid wordt.” Ze draaide zich meteen weer naar Steven en zei “ik wil je zaad.” “Waar wil je het” vroeg hij. “Ik wil dat je alles in mijn kut spuit, maar eerst wil ik je paal nog even in mijn kontje voelen.” Ze ging meteen op handen en voeten zitten, Steven kroop achter haar en maakte met zijn handen haar gaatje nat en zette zijn lul ertegen aan. Petra beet in het kussen en drukte haar kont naar achteren, langzaam maar zeker verdween zijn lul in haar kontgaatje. Hijgend en kreunend stootte ze met haar reet naar achteren en Steven neukte haar kont met lange halen, zijn grote ballen sloegen tegen haar billen aan. “Neuk mijn kont, oh ja, ram hem in mijn er lekker in” schreeuwde ze het uit. Hij neukte haar 5 minuten in haar kontje, haalde hem er toen uit en stopte hem in haar kut, drie stootten had hij maar nodig en met een oerkreet spoot hij haar kut vol. “Ik spuit je hoerenkut vol” schreeuwde hij het uit. “Jaaaaa spuit mijn kut, vol geef me je zaad, ik wil je geile zaad in mijn kut voelen, oggghhh spuit me vol.” Steven liet zich achterover vallen en Petra keek mij meteen aan “kom hier” zei ze “nu wil ik jouw zaad erbij.”

Ik liep naar haar toe, ze ging op haar rug liggen, deed haar benen uit elkaar en ik zag Steven’s zaad uit haar kut lekken. Ik kroop boven op haar en duwde mijn lul in haar volle zaadkut. Ik had niet veel nodig om haar vol te spuiten want na een paar minuten spoot ik mijn zaad in haar overvolle zaadkut en mijn zaad vermengde zich met dat van Steven. “Ja, jouw zaad ook in mijn kut” kreunde Petra “spuit je zaad erbij schat, oh je weet hoe ik geil op zaad, spuit het in mijn kut, oh wat is dit heerlijk. Oh geile kerels van me wat heerlijk, alle twee jullie zaad in mijn kut te krijgen.” Ze keek me aan en begon me te zoenen “oh schat wat geil allemaal” zei ze. Uit haar kut golfde het zaad, ze ging er met haar vingers doorheen en likte het van haar vingers af. “Wie likt mijn kut schoon” vroeg ze met een geile stem. Voor ik er erg in had lag Steven tussen haar benen en slurpte hij ons zaad naar binnen. Petra werd met de minuut geiler “ohhhh schat, lik mijn kut en zuig dat geile zaad op.” Terwijl Steven op zijn knieën haar kut lag uit te likken, trok ze met haar handen haar schaamlippen open. “Oh lik mijn kut, zuig dat zaad op” kreunde ze weer.

Inmiddels was ik naast haar gaan zitten en duwde ik mijn lul in haar mond. Steven hield op met haar te likken en zijn lul stond weer recht naar voren, klaar om te gebruiken. Hij begon haar tepels te likken en kneep in haar tieten. Langzaam kwam hij omhoog, hij begon haar nek te kussen en voor ik er erg in had likte hij ook mijn paal. Petra keek op en kreunde zachtjes toen ze dat zag “oh ja, pijp zijn lul, oh wat geil, wat geil.” Steven pijpte mijn lul zalig. Petra was ondertussen weg gekropen en was onder Steven gaan liggen om ook hem te pijpen, wat haar lukte, ze liet zich weer geil in haar mond neuken door die grote paal. Ze liet zijn paal uit haar mond glijden en haar tong ging over zijn kontgaatje, ze tongde zijn mannekut. Steven draaide met zijn kont zodat ze er goed bij kon. Haar vingers gleden in zijn kont en opnieuw neukte ze zijn kont met haar vingers. “Neuk Steven” zei ze tegen mij “dat wil ik zien.” Mijn god, dat had ik nog nooit gedaan. Ze ging onder hem vandaan en zei tegen Steven “blijf zo zitten.” “Kom hier schat” zei ze tegen mij. Ze ging naast Steven zitten en met haar kutgeil maakte ze zijn kontje nat. Ik ging achter hem zitten en Petra leidde mijn lul naar zijn gaatje. Ze zette mijn eikel tegen zijn kontgat en ik begon zachtjes neukbewegingen te maken beetje bij beetje verdween mijn paal in zijn lichaam.

Steven kreunde en Petra zei alleen maar “oh ja, neuk hem, wat geil is dit, neuk hem.” Ik begon hem harder en sneller te neuken. Petra kroop naar voren en ging met haar benen wijd voor Steven liggen en liet zich likken. Ik neukte hem zeker 10 minuten en toen zei Petra tegen Steven “en nu moet jij hem neuken.” Ik kan veel hebben want Petra duwt altijd van alles in mijn kont maar of dit lukte. Ik liet mijn lul uit zijn kont glijden en ging op mijn knieën zitten en wachtte wat er ging gebeuren. Petra kwam naast me zitten en wreef over mijn sterretje en nu zette ze de paal van Steven tegen mijn gaatje. Ik voelde dat hij begon te duwen en ik duwde met mijn kont naar achteren. Ik dacht dat als zijn eikel er in zou zitten, dat het dan minder pijn zou doen, dus ik probeerde zo snel mogelijk zijn eikel in mijn kont te krijgen. Ik voelde het gevaarte mijn darmen binnen gaan en hij begon te neuken. Al gauw kletsen zijn ballen tegen mijn kont. Dat betekende dat hij zijn grote lul helemaal in mijn kont had zitten. Petra hijgde alleen maar “toe neuk zijn geile kont, ram je pik in zijn lichaam, oh wat geil.” Steven zat tegen klaarkomen aan en Petra had dat duidelijk in de gaten “spuit zijn kont vol met je geile zaad, spuit hem vol.” Ik voelde meteen daarna zijn warme zaad mijn kont in stromen, wat was dat een geil gevoel.

Petra kreunde en zei “oh wat geil, eindelijk weet je wat het is om volgespoten te worden, wat geil he dat zaad.” Ik kon het alleen maar beamen. Steven trok zijn lul uit mijn kont en ik voelde zijn zaad uit mijn kont stromen. Meteen zat Petra achter mij en tongde mijn kontgaatje, ze slurpte het zaad uit mijn darmen. Steven keek naar Petra en zei: “Jezus, wat ben jij een geil wijf zeg.” Ze likte en vingerde mijn zaadkont. Toen ze mijn kont had uitgelikt ging ik op mijn rug liggen, Petra kwam boven op me zitten en liet mijn paal in haar kont verdwijnen. Ik stootte haar keihard in haar geile hol en spoot haar reet vol. “Ja zaad, ik wil zaad” riep onze geile zaadsnol. En zaad krijgt ze nu elke week van Steven en mij.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb