Geile zwangere vrouw.

Vorig jaar was mijn vrouw Sonja zwanger en of het door de hormonen kwam weet ik niet, maar ze werd met de dag geiler. Zodoende hadden wij wel drie keer per dag seks en nog had zij er niet genoeg aan. Op een dag zat ik bij mijn buurman Thomas een biertje te drinken en ik vertelde hem mijn probleem met Sonja, want het was eigenlijk wel een beetje een probleem aan het worden. Thomas zei dat hij jaloers op mij was en dat hij graag het neukwerk van mij over zou willen nemen. Ik zei tegen hem dat hij van mij zijn gang met haar mocht gaan en dat hij altijd welkom was. Verder spraken we er niet over en nadat ik mijn biertje op had ben ik weer naar huis gegaan.

Een paar dagen later zat ik s’avonds met Sonja tv te kijken toen er op de achterdeur werd geklopt. “Dat zal de buurman wel zijn” zei ik tegen Sonja. Dat was niets vreemds, want Thomas kwam namelijk wel vaker onverwacht even binnen vallen. Ik opende de achterdeur en zei “hoi Thomas, kom binnen, ga zitten dan drinken wij even een biertje.”

Sonja ging de biertjes pakken, hij keek haar na en zei “weet je dat ik het leuk vind een zwangere vrouw, en weet je waarom, ik word geil van een vrouwtje waar aan je kunt zien dat ze zwanger is. Ik geil op zo’n buikje wat een beetje bol gaat worden en dan de borsten die ook voller in haar jurkje zitten, dat staat Sonja goed.” Sonja kwam de kamer weer binnen gelopen en vroeg “wat staat mij goed, of mag ik dat niet weten” en ze zette de biertjes op de salontafel neer waarbij Thomas goed in haar jurkje kon kijken.

“Wil je het weten” vroeg hij. “Ja natuurlijk” zei Sonja. “Nou precies wat ik net zag toen je die biertjes neer zette, je bolle buikje en je volle borsten, dat staat je goed en geil, of mag ik dat niet zeggen.” “Ja hoor, wanneer je dat vindt, zeg je het toch gewoon” zei Sonja die ging zitten en haar benen over elkaar deed. Hierdoor kwam aardig wat dij in het zicht en ze zag Thomas wel kijken. “Hoe ver ben je heen” vroeg hij. “Vier maanden en Bert ziet mij ook graag zo” zei ze. “Ze heeft zo’n mooi strakke buik en dat maakt mij ook geil hoor en wanneer zij naakt is dan zie je pas helemaal goed wat een geil lijf ze heeft” zei ik lachend. “Nou zo kan het wel” zei Sonja die een kleur kreeg. “Ja, dat voorrecht heb jij” zei Thomas.

“Laat eens wat meer van je bolle buikje aan hem zien” stelde ik Sonja voor. “Wij kennen elkaar al lang genoeg, dus doe maar.” Ik zag dat ze zat te twijfelen en ja hoor, ze stond op en trok haar jurkje flink op zodat haar buikje bloot kwam. Zij droeg een klein slipje waardoor er wat zwart schaamhaar boven uit kwam. “Ja mooi” zei Thomas en hij pakte haar hand en trok haar naar zich toe.

“Mag ik er overheen glijden met mijn hand” vroeg hij. “Ja hoor” zei Sonja en hij deed dat en streek door het schaamhaar. “Nu weet ik ook de kleur van je schaamhaar, ik dacht wel dat het zwart zou zijn” zei hij. Ik knielde achter haar en rukte haar slipje omlaag. “Kijk zoveel haar heeft ze, voel maar eens.” Nou dat deed hij uitvoerig. “Voel ook maar eens hoe nat haar kut is” ging ik verder.

Sonja deed mee. Ik wist dat zij Thomas een leuke vent vond, met wie ze wel eens naar bed zou willen gaan en nu zou het gaan gebeuren. Ik trok het slipje helemaal uit en Sonja zette haar voet op de bank zodat hij goed bij haar kutje kon komen. “Wat ben jij nat” zei hij. “Ja, ik ben geil” bekende Sonja “je mag mij neuken als je wil, ik moet weer een beurt hebben.”

En die kreeg ze, ze nam hem mee naar boven en terwijl ik in de kamer zat hoorde ik hun te keer gaan en hoorde ik Sonja kreunen dat hij zo’n lekkere paal had. “Neuk me Thomas” kreunde ze. Dat deed hij dan ook uitgebreid. Ze wilde vaak geneukt worden en nu kreeg ze een extra beurt en het maakte mij ook behoorlijk geil. Ik ging onderaan de trap staan om alles beter te kunnen horen en ik hoorde mijn Sonja flink tekeer gaan. “Thomas ik wil dat je mijn geile kut vol spuit” schreeuwde ze op een bepaald moment. Toen hoorde ik Thomas zwaar kreunen, ik wist zeker dat hij zijn zaad diep in haar zwangere kutje aan het spuiten was. Dat maakte mij gek van geilheid en ik begon aan mijn pik te trekken, het duurde slechts een paar seconden of ik spoot mijn zaad over de tegelvloer in de hal heen. Snel pakte ik een doek uit de keuken om de vloer schoon te maken en terwijl ik daar mee bezig was hoorde ik dat Thomas en Sonja aan een volgende ronde waren begonnen. Sonja en Thomas hadden er echt zin in en ik kon het ze niet kwalijk nemen.

Ik ging de woonkamer maar weer in en ging maar wat tv kijken tot ze uitgeneukt waren. Heel voldaan kwamen ze een half uurtje later weer naar beneden en Thomas ging weg. Sonja liet mij toen haar volgespoten kutje zien, die stond gewoon nog open van de flinke neukbeurt die ze had gekregen en het sperma van Thomas was goed zichtbaar. Thomas kreeg de volgende dag toestemming van mij, dat wanneer ik naar het werk was en Sonja zo geil was dat ze niet kon wachten tot dat ik thuis kwam, hij haar mocht neuken en dat gebeurde nog vele keren.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten