Geile spelletjes met mijn vrouw.

We hadden John leren kennen via een datingsite. We hadden afgesproken om hem te ontmoeten in een hotel. John was een knappe jongeman van rond de dertig. We aten eerst wat in het restaurantgedeelte en genoten van een heerlijk diner met een glas wijn. We begonnen met een praatje over hoe Fiona en ik genieten van de sex en onze swingende levensstijl. John bleef naar Fiona kijken en kon zijn handen gewoon niet van Fiona afhouden. Ik kon de spanning tussen hun twee voelen.

Toen merkte ik dat Fiona’s hand onder de tafel was verdwenen en die werd stevig heen en weer bewogen op een toch wel opvallende manier. Ze zag me naar haar kijken en liet opzettelijk een vork van de kant van de tafel vallen en vroeg me om die even op te pakken. Toen ik bukte om de vork op te rapen, gebruikte ze haar voet om de vork wat verder weg te duwen onder de tafel. Ik merkte wat ze probeerde te doen. Ze wilde me laten zien dat ze haar hand om zijn zeer grote stijve pik had en hem langzaam aftrok. Jezus, hij was enorm en flink stijf, ze kon haar hand er nauwelijks omheen krijgen.

Toen ik weer met mijn hoofd boven de tafel kwam was mijn gezicht behoorlijk rood. John vroeg of ik iets interessants had gezien onder de tafel. Ik antwoordde, ”Jazeker, en ik vond het er imposant uitzien.“

John keek me recht in de ogen en zei, “Wil je dat ik je vrouw ga neuken vanavond, ik denk dat zij wel wil”? Na jaren dromen om een keer naar haar te kijken dat ze met een andere man zou neuken werd dit nu gewoon realiteit. Ik denk dat ik niet verwacht had dat het zo snel zou gaan gebeuren. Ik keek nerveus naar Fiona om te zien wat ze wilde. Fiona lachte en zei ”ik heb er zeker wel zin in.“ John keek mij toen aan en zei, “Ga jij een kamer regelen dan wachten wij hier wel even”.

Ik wist niet hoe snel ik bij de balie moest komen. Ik betaalde voor de kamer en belde Fiona op haar mobieltje en gaf haar het kamernummer. Ik wilde voor hun op de kamer zijn om het zo comfortabel mogelijk te maken.” Ik draaide de verwarming wat naar boven, en legde een paar extra kussens op het bed. Ik liet de deur op een kier staan en nam daarna plaats in een stoel, wachtend op hun komst. Toen ze even later de kamer binnen liepen kon ik zien dat Fiona’s blouse was losgeknoopt. Fiona keek me aan en zei, “Je miste al het plezier in de lift.” Mijn God, ik kreeg gelijk weer een stijve pik

In de kamer stonden ze naast het bed, en ik bleef in de stoel zitten, zodat ik naar hun kon kijken. Fiona verspilde geen tijd en begon zich uit te kleden. Ze trok haar blouse en rok uit en daar stond ze dan, alleen nog maar in haar rode slipje en beha. Ik kon zien dat het kruis van haar slipje drijfnat was, ze was echt opgewonden. Ik werd met de minuut geiler en zeker toen ze me aankeek en glimlachend zei, “Je gaat hiervan genieten lieverd, dit is voor jou vanavond.” John had zich inmiddels ook al uitgekleed, alleen zijn boxershort had hij nog aan en ik kon zien dat zijn pik al klaar was voor Fiona.

Fiona stond op en deed haar beha nu uit en liet die op de grond vallen om haar borsten de vrijheid te geven. Haar tepels stonden recht vooruit, John kneep zachtjes in beide tepels waardoor Fiona zacht kreunde. Vervolgens schoof ze haar slipje langzaam naar beneden en kwam tot John’s genoegen haar vochtige kutje tevoorschijn. John’s handen betasten haar borsten en hij begon haar te kussen. Ze gingen zo in elkaar op tijdens het kussen en strelen, dat ik me nu langzaam begon af te trekken.

John ging met een hand tussen haar benen en voelde haar natte kutje, waarop hij haar vroeg om op het bed te gaan liggen en haar benen te spreiden. Fiona gehoorzaamde als in een roes, en John kroop tussen haar benen en begon haar kutje langzaam te likken. Ik keek gefascineerd, toe, want dit was een van mijn favoriete dingen om bij haar te doen en Fiona geniet er altijd waanzinnig van. Fiona hijgde toen zijn tong op en neer en over en tussen haar schaamlippen en in en uit haar kutje gleed. Dit ging zo enige tijd door, hij zoog en likte haar clit, en soms duwde hij zijn tong diep naar binnen. Mijn pik begon gewoon pijnlijk aan te voelen, het kijken naar hetgeen er hier voor mijn ogen gebeurde maakte me gek. Zeker omdat ik wist dat ik binnenkort zou mogen kijken hoe Fiona geneukt zou worden door die enorme lul van John.

John had al zijn aandacht nu gericht op Fiona en ging op haar liggen, terwijl ik al trekkend aan mijn pik naar hun keek. Fiona had haar benen behoorlijk wijd, en John opende zijn benen iets zodat ik duidelijk kon zien hoe hij het puntje van zijn pik in positie bracht voor Fiona's wachtende spleet. Hij wreef een paar keer op en neer langs haar clit, voordat hij zijn paal naar binnen liet schuiven. Hij prikte de punt erin, en Fiona kreunde luid. Hij gleed langzaam in haar natte kutje en ik zag hoe zijn lul beetje bij beetje in haar soppende spleet verdween. Fiona kreunde steeds heviger naarmate hij zijn snelheid opvoerde en steeds dieper in haar drong. Ik keek vol bewondering toen zijn hele pik verdwenen was in haar kutje en hoe hij hem dan langzaam weer uit haar liet glijden. Soms voerde hij het tempo op, om vervolgens weer een ​​langzaam en rustiger tempo aan te nemen.

Ze begon nu wild te kronkelen onder hem, en hij ramde zijn pik nu echt diep in haar. Harder en harder pompte hij zijn gevaarte in haar natte kut, Fiona sloeg haar benen om zijn rug en legde haar handen op zijn kont. Fiona maakte geluiden van plezier terwijl John haar door bleef neuken. Fiona riep dat ze klaar ging komen. Haar gehijg en gekreun galmde door de kamer, zo hard dat ik dacht dat anderen haar misschien zouden horen. Ze bleef maar klaar komen, keer op keer. Ik had nog nooit gezien of gehoord dat ze zo heftig klaar kon komen.

Ze lag nog steeds te trillen van haar orgasme, ik kwam dichterbij het bed wetende dat ze niet waren geïnteresseerd in hetgeen ik deed. Toen zag ik zijn kont samentrekken en zijn ballen tegen haar aandrukken, zo vlak voor mijn ogen. Ik kon hem diep zien pompen in haar en ze duwde net zo hard terug. John was nu aan het kreunen en pompte haar kutje vol met zijn hete zaad. “Oh God” Dacht ik bij mezelf, deze man pompt zijn zaad diep in het kutje van mijn vrouw.

John liet zich op haar vallen, ik kon het zaad over de gehele lengte van zijn lul diep begraven in mijn vrouw zien. Hij bleef zo ongeveer een minuut liggen en ze kusten elkaar romantisch, alsof Fiona bevestigde dat ze heerlijk had genoten. Ze zag er in ieder geval erg tevreden uit. Toen trok John zijn nog druipende pik uit haar. Zijn pik was behoorlijk nat van hun sappen, en toen hij hem er helemaal uit had hing er een sliert zaad van zijn lul naar haar kutje. Fiona lachte en zei, “Goh, wat zijn we nat, veeg dat maar af aan mijn kutje als je wilt. John glimlachte en wreef zijn pik omhoog en omlaag langs haar kutje, waardoor de druppels zaad werden verspreid over haar schaamlippen, en vervolgens rolde hij zich van haar af en ging naast haar liggen.

Fiona leunde op haar ellebogen en bekeek de plakkerige natte puinhoop tussen haar benen. Ze glimlachte en keek me aan. “Vond je het lekker wat je zag schatje?” Vroeg ze. Ik keek naar Fiona en zei,” Ik heb je kutje nog nooit gezien met zoveel zaad erin.“ Ik staarde naar haar met zaad bedekte kutje en ik vond het ontzettend geil wat ik zag, ik was echt opgewonden en ik had nog maar een gedachte in mijn achterhoofd. Ik zou graag haar kutje schoon en leeg willen likken. Ik kon niet geloven dat ik dat wilde, maar ik was nog niet klaar gekomen en daar vlak voor mijn ogen was dat mooie kutje van mijn vrouw gevuld met zaad. Ik wilde dolgraag mijn fantasie uit laten komen om zaad uit haar kutje likken. Al was het dan niet mijn zaad, maar ik was zo geil als de hel op dat moment.

“Ik geloof dat het bevalt wat je ziet,” giechelde ze. “En ik weet wat je nu wilt doen?” “Wat bedoel je?” Slikte ik. Ik wilde liever niet dat ze dit in het bijzijn van John zou zeggen. “Kom op, vertel me wat je wilt doen en ik laat je je gang gaan schatje. Ik weet precies wat je denkt, kom zeg het maar hardop, John zal het aan niemand vertellen hoor. Vertel me gewoon wat je wilt en doe het dan. “

Het voelde alsof mijn pik nog verder groeide. Ze wilde dat ik zou zeggen dat ik haar kutje schoon wilde likken en dat in het bijzijn van John. Ik slikte, ik wilde het echt. “Ik zou graag je kutje willen proeven,” Ik flapte het eruit. “Wat!? Je wil mijn kutje proeven? Je kan dat toch altijd doen, ik denk niet dat dat is wat je nu echt wilt doen. Zeg het, wat wil je echt doen.“ Ik wou dat ik nooit over deze fantasie tegen haar was begonnen. Ik had haar wel eens verteld om het zaad van een andere man uit haar kutje te likken, maar dat was echt alleen mijn fantasie. Ik wilde het nu best wel doen, maar niet voor de ogen van John. Ik had gehoopt dat ze gewacht zou hebben tot hij vertrokken was, maar ze had nu de volledige controle over mij.

Ik kwam bijna in mijn broek klaar, ze ging dit echt te moeilijk voor mij maken. Ik haalde diep adem en zei, “Ik wil graag het zaad uit je kutje likken, ik wil dat volgespoten kutje lekker schoonmaken voor je.” “Oh, wat ben je toch een geile vent! Je wilt mijn kutje likken nadat die zo lekker is geneukt? Nou, waar wacht je nog op? Kom op het bed en kom hier tussen mijn benen.” Ik kroop op het bed, en Fiona zei, “Kijk eens, kijk naar al dat zaad, nu kan je gelijk ruiken hoe goed mijn kutje is geneukt?”

Ik kwam in de buurt van haar kut en haalde diep adem. Haar spleet rook hemels. Ze was zelf ook behoorlijk klaar gekomen en haar sappen waren vermengd met John’s zaad, en creëerde zo een bedwelmende geur. “Ja, lekker ruiken,” zei ik. “Dan moet je nu maar beginnen met het schoonmaken van mijn kutje, omdat je ook zo van de geur geniet. Ik wil dat je mij lekker likt, eerst de buitenkant, maak dat maar weer mooi en schoon, en daarna mag je lekker John's zaad uit mijn kutje zuigen.“ Ze draaide haar hoofd naar John en begon hem weer zoenen.

Ik begon voorzichtig het zaad uit haar kutje te likken, het geil droop uit mijn pik op het bed. Ik proefde voor het eerst de smaak van sperma, het was glad en zout. Haar kutje was flink bedekt met zijn zaad, en ik moest behoorlijk likken om die kleverige lading er vanaf te krijgen, maar ik genoot ervan. Ik keek naar boven en zag haar John kussen, en zonder te stoppen pakte ze de achterkant van mijn hoofd beet en duwde ze mijn gezicht weer naar beneden tegen haar kutje. Ik begon harder te likken en te zuigen, plotseling begon ze hard te trillen tegen mijn mond. Ze riep “Shit, ik kom alweer klaar! Oh God, zuig aan mijn kut schat, het is zo lekker! “Ik had haar nog nooit zo hard klaar gelikt in ons hele huwelijk. Ik werd gewoon wild, ik wilde haar kutje verslinden. Ik wist diep van binnen dat ik haar nog nooit seksueel zo geil had gekregen en nu had ik een manier gevonden. Ik keek naar haar en ze zag er nog nooit zo mooi uit in mijn ogen.

Ik zoog nog harder toen ze klaar kwam, haar kutspieren begon als het ware het zaad en haar vocht naar buiten te pompen in mijn mond. Orgasme na orgasme gierde door haar lichaam, en ze pakte mijn hoofd met beide handen vast en ruw duwde ze mijn gezicht tegen haar kutje, ze wreef mijn hoofd gewoon op en neer langs haar zaad pompende spleet.

Toen ze weer wat bij haar positieven was gekomen duwde ze mij terug. “Oh man, dat was geweldig, maar ik wil er weer wat in hebben.” Ik zag dat John’s pik weer keihard was geworden, en Fiona had dat ook in de gaten. Ze ging op handen en voeten zitten en presenteerde haar schoon gelikte kutje aan hem. John begreep de hint en positioneerde zich achter haar, en prompt begroef hij zijn pik diep in haar vragende kutje. Fiona begon heen en weer te schommelen, zo spietste ze zichzelf dieper bij elke stoot. Haar ogen waren aan het draaien, ze was gewoon bezeten, net zoals ik en ik wilde dat ze door zou gaan. John had een veel grotere lul dan ik, hij moet zeker meer dan 24 cm. zijn geweest. Ik kon haar nooit zo diep neuken zoals hij, maar op dit moment vond ik alles goed. Ik had echt nooit geweten dat Fiona zo'n slet was, zoals ze daar zat op handen en voeten, maar ik wist dat ze van mij was en ik hield nu nog meer van haar en wilde haar altijd wel zo zien.

Fiona keek me aan en zei, “Schat, kom onder mij en lik me terwijl ik geneukt wordt, alsjeblieft.” “Niet denken, gewoon doen, ik wil dat je het doet, lik mijn kut nu!“ Ik wilde haar laten genieten, dus ik kroop onder haar en zij en John spreiden hun benen een beetje meer voor mij en gaven me zo een gemakkelijke toegang. Vanuit die positie had ik een geweldig zicht op zijn dikke pik die in en uit haar natte kutje pompte. Fiona’s kut was nu behoorlijk aan het schuimen door het zaad wat er al in was gespoten. Ik stak mijn tong uit en begon haar clit zachtjes te likken.

“Oh fuck ja!” Schreeuwde ze. “Lik me hard, jij geile vent! Lik mijn clit, oh ja John, neuk me lekker diep “! Ik begon harder te likken zoals ze mij opdroeg, Ik gleed met mijn tong over haar clit en rond haar kutje, vlak langs die grote lul van John. Ik werd bloedgeil door het zien van John’s mannelijkheid die zich in haar gewillige kutje boorde. Mijn lul was gewoon zaad aan het lekken op mijn buik. Mijn tong duwde ik nu tegen haar kut, zo hard dat ik zijn pik tegen mijn tong kon voelen. Ik genoot volop van alles wat hier gebeurde, maar volgens mij genoten we alle drie.

Fiona begon weer wild te schokken, en John pakte haar heupen stevig beet om zijn pik diep in haar te houden. Ze riep dat ze weer klaar ging komen, en haar lichaam begon te trillen toen ze haar zoveelste orgasme bereikte. Ik keek naar John’s ballen en ik zag ze omhoog trekken toen hij zijn tweede lading zaad in Fiona pompte, ze snikte met genoegen dat het een heerlijk gevoel was dat haar kutje opnieuw gevuld werd met het zaad van John.

John trok zijn lul nu uit haar kutje, en Fiona liet zich recht naar beneden zakken op mijn gezicht, zijn zaad lekte uit haar gapende kut. Ik likte het er uit terwijl ze met haar kut over mijn gezicht heen en weer bewoog. Ik zoog hard, ze leunde naar voren en nam mijn lul in haar mond. Man, wat een gevoel, een zeer natte met zaad gevulde kut op mijn gezicht en natte lippen die op en neer gingen over mijn pik.

Het duurde ongeveer 10 seconden, en toen bereikte ik een geweldig orgasme. Ik schudde met mijn hele lichaam en ik spoot een lading wat aanvoelde alsof ik een liter zaad in haar mond loosde. Ze bleef zuigen en ik bleef likken totdat mijn pik echt leeg was gespoten. Tot slot, draaide ze zich om en gaf ze mij een kus met het zaad wat ze nog in haar mond had.

Ik had zaad op mijn lippen en gezicht, en zij had een grote glimlach op haar gezicht. John zat hier geil naar te kijken toen ze me weer kuste. Ik opende mijn mond om haar te tongen, en ik was verbaasd toen bleek dat ze zelfs nog meer van mijn zaad in haar mond had!

“Nu even doorslikken dat beetje,” zei ze met een grijns. Ik glimlachte en liet het weg glijden in mijn keel, en ze slaakte een lach. “Zo, nu heb je eindelijk mijn kut mogen proeven met een lading zaad van een andere man er in. Misschien dat je de volgende keer zijn sperma direct uit zijn lul kan zuigen en niet als het eerst in mijn kutje heeft gezeten. Wat denk je, moeten we John vaker uitnodigen voor nog meer geile spelletjes. “

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb