Geile echtgenote.

Het was zaterdagavond en het was alweer een tijdje geleden dat we ondeugend waren geweest. Mijn vrouwtje Sophie, knappe blondine, halflang haar, verleidelijke blauwe ogen zag er verrukkelijk uit. Samen hadden we diezelfde zaterdagnamiddag naar een leuke outfit gezocht. Het was een mooi zwart licht doorschijnend kanten bloesje geworden waar je net niets door kon zien. De verkoopster in de winkel raadde ons aan om er toch een bh’tje onder aan te doen maar dat zag Sophie niet zitten. Ook zonder bh kon je niet echt iets zien, dus geen bh. De vormen van haar mooie stevige vooruitstekende borstjes, cup B, kon je zien maar de tepels net niet door de kant die er in verwerkt zat. Hieronder hadden we een mooi zwart plooirokje, aan een kant wat lager dan aan de andere kant. Ondanks dat Sophie graag zelf zonder slipje op stap gaat, ze weet dat ik er enorm van opgewonden raak trok ze toch een mooi klein zwart kanten stringetje aan. Haar lipjes kwamen er aan beide kanten een beetje uit en bovenaan waren er twee bandjes met een klein frivool gaatje net boven de billen. Haar mooi gevormd kontje kwam hierin heel goed tot uiting. Aan de voorzijde van de string kon je goed haar glad geschoren kutje zien. Tijdens de zomer heeft ze het liefst een lekker kaal geschoren poesje.

‘S Avonds tijdens ons etentje in een restaurant praatten we over allerlei geile dingen die er die avond zouden kunnen gebeuren. Een triootje had ze al eens meegemaakt met een vriend van ons. Maar al verschillende keren had ze zich laten ontvallen dat ze het leuk en opwindend zou vinden om een trio te beleven met twee vreemde mannen terwijl ik eventueel zou toekijken. Ook voor mij was dat een droom, ik word bloedgeil als ik haar zie genieten en voel dat ze een super nat kutje heeft, en dat heeft ze iedere keer weer als we een triootje doen met onze huisvriend. Sophie is nogal kieskeurig wat andere mannen betreft dus om deze geile droom in werkelijkheid te beleven zou niet eenvoudig zijn. Maar hoop doet leven!! Nadat we lekker gegeten hadden in het restaurant met overigens een leuke ober die een paar keer discreet naar Sophie haar bloesje keek stapten we in het centrum een leuk café binnen. Je kon er gezellig iets drinken, dansen en ook een praatje maken als je niet te dicht bij de dansvloer ging zitten. We namen een tafeltje een beetje aan de zijkant en waar we een goed zicht hadden op de bar en de dansvloer. Doordat we elkaar hadden zitten opgeilen met wat er allemaal zou kunnen gebeuren zat ik reeds regelmatig met een probleempje in mijn broek, ook al omdat Sophie onder tafel al een paar keer in mijn penis kneep waarna ze telkens mmmmm, zei. Uiteraard ging ook ik met plezier met mijn hand onder de tafel en voelde dat haar slipje al behoorlijk nat was. Haar lekker nat glibberige poesje rook weer heerlijk, super heerlijk gewoon!

Wat later op de avond kwam er een mooi verzorgde man van midden de dertig binnen, sportief gekleed met een mooi hemd en goed gebruind. Helemaal haar type, ik voelde bij mezelf de spanning al stijgen. We keken elkaar aan en aan haar blik zag ik dat dit wat kon worden. De man nam plaats aan de bar en bestelde zijn drankje, hij had ons nog niet opgemerkt. Om het wat sneller te laten gaan kwamen we op het idee dat zij wat zou gaan bestellen aan de bar, net naast die knappe vent. Alleen al dit was pure opwinding. Lekker heupwiegend verliet ze onze tafel, als je goed keek kon je door de soepele stof van haar rokje heen de aftekening zien van haar string. Ik heb het toch wel getroffen met zo’n sexy vrouwtje dacht ik bij mezelf. Aan de bar moest ze niet al te lang wachten op een ober die haar maar al te graag wilde bedienen. Tot mijn verbazing vroeg ze een glaasje witte wijn en nam plaats naast de knappe man die helemaal haar stijl was. Ze nam plaats op een barkruk en knipoogde lekker uitdagend naar mij. Ze kon aan mijn ogen zien dat ik het allemaal best wel spannend vond. Uiteraard had die vent haar nu wel opgemerkt, wat hij niet wist, was dat ze niet alleen daar was. Toen ze een slok van haar wijn wilde nemen proostte de man met haar en raakten ze in een zo te zien leuk gesprek. Sophie kon het ondertussen niet nalaten om ook mij het nodige plezier te gunnen door af en toe haar beentjes lichtjes open te doen zodat ik geregeld een blik kon opvagen van haar mooi zwart stringetje dat tussen haar lipjes gekropen was.

Het werd steeds drukker en drukker in de zaak en dat maakte het allemaal des te spannender want er waren nu momenten bij dat ik mijn eigen vrouwtje niet meer kon zien. Even later gebeurde er iets wat totaal onvoorzien maar leuk meegenomen was. Blijkbaar had de knappe man met een vriend afgesproken, hij stelde zijn vriend voor aan Sophie beiden gaven elkaar een zoen. Hé, hé moet hij gezegd hebben “en ik?” want prompt erna gaf ze ook hem een kus. Ook die vriend was een verzorgde man van ongeveer 34 jaar. De sfeer kwam er goed in bij hun drieën en de handjes kwamen steeds losser en losser. Sophie liet het allemaal begaan en genoot zichtbaar van de aandacht van drie mannen. Opeens stond ze op en gaf mij een seintje om haar te volgen naar het toilet. Terwijl ik tussen de drukte door achter haar liep kon ik niet van haar afblijven, ik vond het heerlijk om aan haar lekkere kontje te zitten en haar string door haar rok te voelen. Op het toilet vroeg ze me of ik het nog wel aankon dat ze daar zo openlijk stond te flirten met twee andere mannen. Maar door mijn opwinding vergat ik alles en moedigde haar aan om verder te gaan. Nog voor ze terug ging naar de bar voelde ik even onder haar rokje aan haar natte poesje door mijn vingers tussen haar glibberige lipjes te laten glijden, heerlijk was dat om daarna aan mijn vingers te ruiken en te likken! We spraken af dat ik ze nog even alleen liet en daarna naar haar en de twee mannen zou toestappen. Ik hield het nog een kwartiertje vol om te kijken hoe ze zich steeds meer liet betasten door beide heren. De man die rechts van haar zat had zijn hand inmiddels op haar blote bovenbeen gelegd terwijl de andere met zijn linkerhand haar billen aan het betasten was, allemaal heel discreet en zonder opdringerigheid. Sophie stimuleerde hen nog meer door haar benen wat meer open te doen zodat hij steeds hoger en hoger kwam met zijn hand, niet ver meer van haar slipje af denk ik.

Toen ik even later naar hen toe liep stelde Sophie me voor als haar vriend waarop de twee, Bert en John (ondertussen wist ik hun namen) wat schrokken en hun handen een beetje terug trokken. Blijkbaar was het gesprek zonder mij al een beetje de pikante toer op gegaan wat de spanning alleen maar opdreef! Doordat ook ik, een paar dubbelzinnige opmerkingen maakte en ze ook merkten dat Sophie het allemaal wel oké vond werden ze weer wat losser zowel met hun handjes als verbaal. Ik kreeg complimentjes te over, over Sophie, haar “leuke bloesje” enz enz. natuurlijk enkel en alleen maar om haar te charmeren. Toen ze wat later knipoogde naar mij en naar het toilet ging wist ik wat er stond te gebeuren. Dit was iets waar we beiden al verschillende keren over fantaseerden. Toe ze weer bij ons kwam had ze haar slipje in haar hand en gaf het aan Bert. Deze wist niet wat hem overkwam, hij werd zelfs een beetje rood. Dit had hij totaal niet verwacht. Toch had hij een glimlach tot achter zijn oren en voelde hij hoe nat het slipje was, hij rook er zelfs aan. John werd bijna gek, nu ik, nu ik, zei die. Ook hij rook eraan en likte zelfs aan het slipje, daar waar het het meest nat was. Ik stond te trillen van opwinding! John en Bert daagden haar uit door te zeggen dat ze niet geloofden dat ze daar nu zonder slipje zat, ze had natuurlijk een ander aangetrokken op het toilet, zeiden ze. Uiteraard wisten ze ook wel beter, maar het maakte deel uit van hun plannetje dat wij maar al te graag meespeelden. Als je me niet gelooft, voel dan maar, zei Sophie terwijl ze lichtjes haar benen spreidde. Bert legde zijn hand op haar been en liet die helemaal tot tegen haar kaalgeschoren natte poesje glijden, pure opwinding was dit!! Hmm, zei hij met een grijns op zijn gezicht, je kon zijn linkerwijsvinger zien glimmen van haar sapjes. Nu was het John zijn beurt die zijn rechterhand tussen haar benen liet glijden om eveneens vast te stellen dat ze geen slipje droeg. Als ik er alleen al aan dacht hoe lekker nat mijn vrouwtje nu was moest ik al oppassen of ik kwam ter plaatse klaar bij wijze van spreken. Hier houdt ze van, haar discreet laten betasten en andere mannen opgeilen.

We besloten met ons vieren om thuis af te spreken en daar nog verder een glaasje te drinken. John had nog steeds het slipje van Sophie en nam plaats in de wagen van Bert die ons volgde naar thuis. Thuis aangekomen nam Sophie plaats in de stoel tegenover Bert en John. Ik vond het enorm spannend om hen enkele minuutjes alleen te laten en ging de drankjes halen. Uitdagend en lichtjes onderuit gezeten deed Sophie haar benen open en dicht, beide heren hadden nu een perfect zicht op haar kaalgeschoren kutje. Ook ik mocht een keer kijken toen ik de heren hun drankje bracht. Ik zat ondertussen met een erectie van jewelste. Lekker ondeugend kijkend boog ze nu voorover en zei “ik wil nu ook wel eens iets zien en voelen hé” terwijl ze over John en Bert hun kruis wreef. Langzaam deed ze hun broek open en begon beiden gelijktijdig af te trekken. Terwijl ze dit deed liet ze gewillig haar bloesje uittrekken zodat ze nu met haar blote mooi vooruitstekende tietjes naakt voor hen zat. Ze speelden er maar al te graag mee en Sophie genoot zichtbaar. Opeens stond ze op en trok nu haar rokje uit, daar stond ze dan, volledig naakt voor twee vreemde mannen die van haar lichaam genoten. Ze ging weer op haar knieën zitten en nam John zijn stijve lul in haar mondje, afwisselend pijpte ze nu John en Bert. Deze twee lieten hun handen vlot over haar kontje en kutje gaan, je kon haar heerlijk horen genieten. Ik had nog steeds mijn broek aan en kneep regelmatig in mijn harde pik, ik had het moeilijk om niet aan haar te zitten! Maar afspraak was afspraak ze wilde een triootje met twee vreemde mannen. Toen ze voelde dat Bert bijna ging klaarkomen stopte ze met pijpen en kwam ze naar mij toe. Ze kneep in mijn pik en fluisterde in mijn oor “mag ik me lekker latten pakken schatje?” Ja schatje laat je maar lekker gaan, geniet ervan zei ik. Ze wandelde naar de kast en nam onze condooms eruit.

Plagend een condoom openend liep ze naar John toe die op de bank zat naast Bert. Ze trok de condoom over John zijn lul, gaf hem een supergeile lange tongzoen en ging op hem zitten terwijl ze plagend haar tietjes in zijn gezicht duwde, hij likte over haar mooie rozige tepels. Ze liet haar kontje zakken en langzaam zag ik John zijn pik in haar nat kutje glijden, tergend langzaam, ze ging er helemaal in op en vergat bij momenten mijn aanwezigheid, heerlijk om je eigen vrouw zo te zien genieten!! Bert was inmiddels opgestaan en achter de bank gaan staan, hij hield zijn lul voor Sophie haar mondje, deze aarzelde geen seconde en begon hem heerlijk te pijpen, af en toe langzaam haar tong over zijn eikel glijdend. Ik kom, ik kom schatje, riep ze en lekker gillend kwam ze klaar. Ook John hield het nu niet meer en spoot zijn geil goedje in Sophie’s natte kutje. Nadat ze even bij gekomen was en beide heren niet van haar af konden blijven zei ze tegen Bert, nu jij ! Ze ging op handen en knieën zitten en Bert pakte haar op zijn hondjes. Het duurde niet lang niet lang voordat Sophie voor een tweede keer luid gillend van plezier klaarkwam. Toen ze voelde dat Bert ging komen riep ze “ik wil dat je op mijn kontje spuit!” Hij trok zijn lul terug en spoot zijn sperma uit over haar heerlijk lekker gevormde ronde billen en onderrug. Ze liet zich onderuit zakken en genoot na.

We lieten er nu niet te veel gras over groeien en bedankten beide heren bij hun vertrek voor hun bezoek. Sophie had inmiddels een nieuw stringetje aangetrokken ging topless mee tot aan de deur en bedankte beiden nog met een korte maar geile tongkus. Huppelend kwam ze terug de kamer in, “nu is het jou beurt schatje” zei ze, nu mag jij me neuken !! Nu na John en Bert is het jou beurt om me te pakken, bloedgeil werd ik ervan, en dat ben ik nog steeds als ik eraan denk. Het duurde niet lang voor ik mijn eigen geile hoertje vol spoot.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb