Geil van de gedachte.

“Wat heeft die man wat ik niet heb?”, riep Dave vertwijfeld uit. Zijn vrouw Miranda had hem net verteld dat ze vreselijk opgewonden werd van de gedachte eens flink te worden genomen door de grote zwarte bartender van het hotel waar ze verbleven.  En inderdaad, de bartender was een knappe, zwarte gespierde man en waarschijnlijk ook groot geschapen. “Ik weet het niet”, bekende Miranda, “ik zit al de hele tijd aan die man te denken. Ik snap het zelf ook niet. Maar ik word alleen al bij het idee waanzinnig geil!” Op het moment dat ze haar bekentenis deed, waren ze op vakantie, in Kaapstad. Ze hadden lang gespaard voor deze exclusieve vakantie en genoten volop van de luxe in het hotel en het mooie weer. Dave en Miranda zaten op het balkon van hun appartement.

De man keek zijn vrouw aan. Ze zat wijdbeens op het ligbed en leunde wat naar achteren, op haar armen. Ze was topless en Dave bekeek zijn vrouw weer eens goed. Ze had een fantastisch lichaam. Op de toppen van haar grote, volle maar stevige borsten stonden twee heerlijke stijf geworden tepels. Daaronder zat haar heerlijk strakke buikje waar de man zelfs trots op was. Miranda was met haar 31 jaar ook niet de allerjongste meer. Niet alle vrouwen van haar leeftijd waren een beetje mollig, maar zo een buikje als Miranda had, daar konden de meeste middelbare schoolmeisjes niet aan tippen. Dave zag zijn vrouw zich koesteren in de zon. Hij hield van haar en wist dat hij op zijn leeftijd en na haar niets beters kon krijgen. Dus wat zou hij zich druk maken om een geile gedachte? Hij was allang blij dat ze het vertelde. Hij keek naar haar schaamstreek dat achter een flinterdun bikinibroekje verscholen zat. De dikke zwellingen van haar schaamlippen tekenden zich zwaar af achter de dunne stof. ‘Jezus, ze moet wel erg opgewonden zijn’, dacht de man en hij zag Miranda ongegeneerd naar hem kijken. “Waar kijk je naar?”, vroeg ze terwijl ze zijn blik volgde. Dave haalde zijn schouders op en zei ietwat geïrriteerd, “dat weet je best”. Miranda glimlachte en keek nu ook naar haar eigen onderlichaam, er had zich een vochtig plekje op de plaats van haar spleetje afgetekend.

Met één hand schoof ze langzaam het broekje langs haar benen. Dave zag dat ze haar ogen gesloten hield. Ze spreidde haar benen wat meer en liet de wind over haar blote kutje spelen. “Waar denk je aan?”, vroeg Dave hees. “Dat is vragen naar de bekende weg”, zei Miranda zacht. Ze draaide zich met haar goddelijke lichaam op haar knieën en begon er wulpse bewegingen mee te maken. Ze kreunde zacht, haar prachtige blonde haren deinden op haar schouders. “Ooh jee, hij neukt me. Allemachtig, hij neemt me van achteren. Kijk maar, kijk maar eens goed”, hijgde Miranda plagerig. Maar Dave keek niet meer. Binnen een paar tellen had hij zich van zijn kleren ontdaan en kwam op zijn vrouw af. “Hier, geil wijf!”, snauwde hij, “ik zal je eens even laten voelen hoe een zwarte jou te grazen neemt!” Miranda gaf een gilletje van schrik en wilde haar hoofd omdraaien, maar Dave hield haar beet. Met zijn tanden op elkaar siste hij. “Als zo mijn pik in dat geile kutje van je wordt geschoven, denk dan maar dat het een zwarte staaf is die in je spleet wordt gedrukt!” Miranda voelde een vreemd gevoel in zich opkomen. Ze wilde helemaal niet zo worden aangesproken, maar het was verschrikkelijk geil. Bijna automatisch holde ze haar rug en op dat moment duwde Dave zijn pik in haar vochtige kutje. Miranda rilde, het voelde inderdaad aan alsof er een vreemde pik in haar gewillige natte kutje werd geduwd.

Dave genoot van de heerlijk warme omgeving van haar klemmende schaamlippen. Eerst langzaam, maar zachtjes aan steeds sneller, bewoog hij tegen Miranda’s billen. Steeds intenser bewoog ze haar hoofd heen en weer, alsof ze ja knikte tegen deze in haar gedachten zwarte neukstaaf. “Neuk me maar, pomp je grote zwarte lul maar diep in mij”, hijgde ze hees. Ze voelde zich een slet, een losgeslagen vrouw die zich puur om de geilheid liet neuken door een zwarte man. Dave’s bewegingen werden wilder en wilder. Ze smeekte erom! Ze smeekte genaaid te worden door deze zwarte bartender. Hij dacht dat hij gek werd. Dit werd nog eens versterkt, doordat hij zijn lul letterlijk in haar natte spleet hoorde soppen. Ze werd gevuld, bij iedere stoot harder, sneller en ruwer. Kippenvel trok over haar wulpse lijf en ze begon in haar tepels te knijpen. Dave keek naar zijn genietende vrouw. met grote ogen zag hij dat ze ook zichzelf bij haar kutje begon te betasten. ‘Wat een geil wijf!’, schoot het door hem heen, maar kwaad was hij niet. De opwinding om Miranda’s eerlijkheid, haar totale overgave, had het gewonnen.

Haar kutje voelde steeds nauwer aan. Krampachtig hield Dave zijn vrouw bij haar hals en middel beet en hij voelde de eerste lading sperma door zijn lul stromen. Hij begon ongecontroleerd met zijn lichaam te bewegen. “Ooh mijn God, ik wordt volgespoten door een vreemde. Ooh, wat is het heerlijk!!! naai me, spuit me lekker vol!!!”, krijste Miranda het uit en ze voelde zich wegdraaien in een roes van geilheid en overgave. Om het voor zichzelf nog wat interessanter te maken, startte ze een geile masturbatieshow terwijl de zaad spuitende pik van Dave nog in haar trilde. Ze smeerde wat kutvocht en zaad uit haar kut over haar kittelaar en woelde wild door haar schaamvlees. Dave trok zich moe maar bevredigd uit haar volgespoten kutje, waardoor Miranda meer ruimte kreeg. Het vingeren van Miranda bleek de nodige uitwerking te hebben. Een krampachtige scheut in haar onderbuik die naar haar spleetje trok, leidde haar orgasme in. Narillend zag Dave tussen de spleetjes van zijn krampachtig samentrekkende ogen dat zijn vrouw met een luide kreet klaarkwam. Door de druk in haar onderlichaam stroomden roomwitte zaadklodders vermengd met kutsappen uit haar lichaam.

Spastisch haar lichaam samentrekkend kwam Miranda tot rust. Pas toen realiseerden de twee dat ze hun wellust op het balkon, in de buitenlucht hadden bedreven. Dave en zijn vrouw keken elkaar aan en proestten het uit van het lachen. Miranda lachte ook van opluchting. Ze was bang dat haar man boos zou zijn door haar eerlijke bekentenis. Het tweetal liep snel naar binnen en viel uitgeput op bed. Hij had genoten en zij dacht weer aan de zwarte lul van de bartender.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten