Geil sperma sletje.

Mijn naam is Annelies en ik woon samen met Alex, hij is echt een lieve en geile schat. Gisteren kwam onze vriend Cas op bezoek, en ik moet zeggen dat ik Cas al jaren een leuke vent vindt. Mijn vriend weet dit wel, maar die is gelukkig niet zo moeilijk of snel jaloers. Wij praten regelmatig over seks en ook over onze fantasieën.

Nu was ik gisteren weer eens zo vreselijk geil, dat ik spontaan zin kreeg in een trio. Toen Alex naar de keuken liep om iets te drinken te halen, liep ik met hem mee en zei ik tegen hem dat ik geil was en met hem en Cas wilde neuken. Met een glimlach op zijn gezicht gaf Alex mij een kus en zei hij “dan doen we dat toch, het lijkt mij ook wel geil.” Terug in de woonkamer namen Alex en Cas plaats op de bank en ging ik tussen hen in zitten. “Zo lieverds van me, hebben jullie zin om mij eens even een stevige beurt te geven?” vroeg ik brutaal. Cas keek Alex even vreemd aan en Alex zei dat het wel goed was, waarop Cas enthousiast reageerde dat hij dat wel zag zitten. Ik wreef over Cas zijn kruis en keek hem met geile ogen aan. Al snel bevond mijn hand zich in zijn broek en voelde ik een enorme paal opzwellen. “Zo Cas, wat een enorme lul heb jij, die wil ik wel even proeven hoor” zei ik en ik begon brutaal zijn broek uit te trekken. Toen ik zijn lul zo overeind zag staan was die groter dan ik had verwacht, ik verlangde er nu nog meer naar om die paal in mijn kutje te voelen. Met mijn tong begon ik rondjes over zijn eikel te draaien en likte ik het voorvocht er af. Cas genoot er echt van en kreunde “hmmm, lekker hoor meid.”

Alex stond op en kwam achter mij zitten. Zijn vingers streelden mijn natte kutje en al snel ging er een vinger mijn natte kutje naar in. Intussen zat ik Cas zijn paal zalig af te zuigen, en likte ik aan zijn grote ballen. Hij kreunde van genot, terwijl Alex nog een vinger in mijn kutje liet verdwijnen. Mijn lieverd begon mij stevig te vingeren en een eerste orgasme naderde al. “Ga door liefje, oh ja fuck, je maakt me zo heerlijk klaar schat” hijgde ik. En ja hoor, ik kwam waanzinnig lekker klaar, mijn sappen spoten gewoon uit mijn kutje en ik maakte er een natte boel van. Ik was nu zo geil dat ik die grote lul van Cas in mijn kutje wilde voelen, ik trok mijn rokje omhoog en klom bij Cas op schoot. Ik pakte zijn lul en liet deze in mijn geile, natte kutje glijden. Langzaam vulde zijn paal mijn neukgleuf en wat kwam die lekker diep. “Oh, Jezus Cas, wat is die groot, vindt je het lekker lieverd.” Cas kwam nog iets verder omhoog met zijn heupen en zei “oh ja het is heerlijk meid, wat een lekker geil kutje heb je toch.” Ik genoot van zijn opmerking en van zijn lul in mijn kutje en zei “mooi, zal jou dan nu eens even lekker neuken mannetje.” “Ja, neuk hem, geile slet” zei Alex.

Die opmerking maakte me nog geiler, ik keek Alex aan en zei “oké, ik ga nu lekker met Cas neuken, daar is een slet toch voor Cas, om lekker geneukt te worden.” “Ja, natuurlijk Annelies, maar ik wist niet dat jij een slet was” zei Cas, die ondertussen naar zijn lul keek, die nu tot aan de wortel in mijn kutje zat. Ik was zo geil en als er dan gore taal bij komt dan ben ik echt niet meer te houden, dus ging ik door en zei ik tegen Cas “zeg het tegen me Cas, zeg dat ik een ordinaire neuk slet ben.” “Je bent een ordinaire neuk slet, Annelies” kreunde hij uit. Ik duwde mijn kutje nog harder over zijn lul heen en kreunde “oh ja, en het is heerlijk die grote lul in mijn slette kutje.” Ik gaf hem een tongzoen en voelde gelijkertijd de tong van Alex over mijn sterretje gaan. “Oh ja lieverd, ga je me in mijn kontje neuken” vroeg ik aan Alex. “Wat dacht jij dan, ik zal je wel even extra opvullen” antwoordde hij, want Alex was zo geil geworden van Cas en mij. Hij duwde langzaam zijn lul in mijn kontje en op dat moment liep mijn kutje leeg van geilheid! Dit was geweldig en ik voelde me echt goed gevuld, man wat was ik geil, ik kon alleen nog maar zeggen “O, wat is dit fucking geil zeg, twee heerlijke palen in mijn gaatjes.”

Ik duwde mijn kontje wat meer naar achteren, voelde hoe die twee lullen diep in mijn lijf zaten en kreunde: “Oh mijn god wat geil, kom op schatjes neuk jullie geile sletje maar lekker af.” Cas trok mijn shirt uit en begon aan mijn grote, harde tepels te zuigen. Nog meer genot trok er door mijn hoerige lichaam “goed zo schatjes van me, gebruik me maar hoor, want daar ben ik voor.” “Dit vindt je lekker hé, geil sletje dat je bent” hoorde ik Alex zeggen. Nou en of ik het lekker vond en dat bevestigde ik dan ook al hijgend en kreunend “het is zalig lieverds, het is zo geil om jullie hoertje te zijn.” Ik werd zalig geneukt waardoor ik klaar kwam met een paal in mijn kutje en een in mijn kontje. Alex trok zijn lul terug uit mijn kontje en ik draaide me om zodat ik nu met mijn rug naar Cas zat, nog steeds met zijn grote paal in mijn kutje. “Ik wil je pijpen, kom hier met die pik van je” zei ik tegen Alex. Alex ging voor de bank staan en zo kon ik zijn staaf heerlijk af zuigen en nog steeds geneukt worden door Cas. Ik zoog vol overtuiging aan de geile lul van mijn Alex en vroeg hem “Hmm, heb je zo iets lekkers voor me te drinken schatje?” “Ja, dat krijg je echt wel, zuig maar door dan wordt je vanzelf beloond sletje” reageerde Alex. Het duurde dan ook niet lang, of mijn lieve en lekkere geile schat spoot zijn lading in mijn gezicht en mondje. Natuurlijk slik ik altijd alles door, want sperma verspillen is zonde. Nog even zoog ik aan zijn paal, tot de laatste druppel er uit was. Ik likte de resten zaad uit mijn mondhoeken weg en zei “dank je schat, je smaakte weer fantastisch.” Nu ging ik van Cas af, liep naar de eettafel, ging daar met mijn benen wijd op de tafel liggen en zei tegen Cas “kom maar hier Cas, nu mag jij mijn kutje lekker vol spuiten.”

Cas liep op me af met zijn grote lul in volle paraatheid en ging tussen mijn benen staan, hij plaatste zijn lul tegen mijn natte spleet aan, gleed bij me naar binnen en begon heftig te stoten. “Oh ja fuck, neuk me Cas, geef je zaad aan deze geile slet” smeekte ik hem gewoon. “Wil je mijn zaad in je kut voelen spuiten, kleine geile slet” zei Cas die zijn lul nu echt hard en diep in mijn kut stootte. Ik was door het dolle heen, zo geil was ik en ik kon alleen nog maar uitbrengen “ja, echt wel, spuit mijn slettekutje maar lekker vol, ik wil het voelen.” Cas kon het niet meer langer volhouden en ik voelde dat hij klaar ging komen, hij pakte me stevig bij mijn heupen en begon te schokken. “Hier heb je mijn zaad, geil sperma sletje, ik spuit die geile kut van je helemaal vol” kreunde hij en ik voelde echt harde stralen zaad in mijn kut spuiten. Hij trok tijdens het klaar komen zijn lul uit mijn kutje en spoot met veel kracht nog meer van zijn warme zaad over mijn buik en kutje heen. Zoveel zaad had ik nog nooit uit een lul zien komen en dolgelukkig zei ik “Oh ja, goed zo schatje, spuit maar met die grote harde lul van je, geef me alles wat je hebt.” Cas spoot zich echt helemaal leeg, maar er hing nog een druppel zaad aan zijn eikel. “Kom eens hier schat” zei ik tegen hem en nu weet ik ook hoe het zaad van Cas smaakt. Ik gaf ze beiden nog een innige tongzoen en we gingen daarna met ons drieën douchen. We hebben elkaar gewassen, en daar heb ik Alex en Cas nog een keer laten spuiten, omdat ik het niet kon laten om ze nog een keertje af te trekken.

Maar goed, ik heb nu alweer een natte kut, dus ga ik Alex maar even wakker maken. Dan laat ik me nog even lekker neuken zo vlak voordat ik weer aan het werk moet. Dan loop ik straks lekker met een slipje vol zaad over de werkvloer.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten