Geil op een zwarte paal.

Mijn naam is Joyce, ik ben 28 jaar, heb een mooie c cup, een lekker kaal geschoren kutje die over het algemeen behoorlijk nat is en volgens mijn man heb ik een mooi rond kontje. We genieten altijd van de heerlijkste seks die ik mij kan voorstellen. Ik speel ook vaak met mijn heerlijke natte kutje en fantaseer er dan heerlijk op los. Mijn verhaal gaat over een ontzettend geile verrassing die mijn man voor mij had geregeld.

We hadden weer een heerlijk geile avond en vertelden elkaar onze geile fantasieën, dat doen we wel vaker en het eindigt altijd met mijn mondje, kutje of kontje vol met zaad. Na afloop vertelde mijn man dat hij een verrassing voor mij had. Nieuwsgierig als ik ben probeerde ik er achter te komen wat het zou kunnen zijn. Ik moest een paar dagen geduld hebben zei hij, maar hij vertelde wel dat het iets spannend zou worden en dat ik er vast van zou genieten. Hmmm, mijn kutje werd gelijk weer nat bij de gedachte. De dagen kropen langzaam voorbij. Totdat mijn man een briefje achter had achter gelaten, waarop stond geschreven ‘scheer je kutje maar lekker glad, ik ben even weg en kom je over een half uurtje ophalen.’ Mijn hart bonkte in mijn keel en ik kreeg het spontaan warm van de spanning. Tegelijkertijd kreeg ik een geil gevoel in mijn kutje en voelde ik even hoe nat ik was, zeiknat! Terwijl ik stond te dagdromen over wat hij in petto had, besefte ik dat ik snel moest gaan douchen voordat hij terug zou zijn. Ik stapte snel onder de warme douche, zeepte mijn lichaam in en gleed met het scheermesje langzaam over mijn kutje heen. Terwijl ik mijn kutje zo inzeepte met scheerschuim, kon ik het niet laten om met mijn vinger over mijn klitje te wrijven. Eerst langzaam en toen steeds iets sneller totdat ik heerlijk klaar kwam. Na het douchen trok ik snel een kort rokje en een strak topje aan, ik stond mijzelf alweer heerlijk op te geilen bij de gedachte wat mijn man van plan was. Ik had hem al zoveel geile fantasieën verteld die ik wel eens mee zou willen maken, zou die er een uit gaan laten komen? Ik hoorde mijn man thuiskomen en liep snel de trap af om hem te begroeten met een heerlijke kus. Met onze tongen in elkaar verstrengeld gleden zijn handen over mijn lichaam. Heerlijk zoals hij dat altijd doet. Hij kon het niet laten om even te voelen of mijn kutje wel lekker glad geschoren was. Hij gleed met zijn hand mijn slipje in, voelde hoe nat mijn kutje was en zonder iets te zeggen liet hij zijn vingers even naar binnen glijden om daarna zijn vingers af te likken en te zeggen, “hmm, wat smaak je toch weer heerlijk. Kom, we moeten gaan, je verrassing wacht op je.”

Aangekomen in de stad stopten we bij een wellness center. ‘Is dit mijn verrassing?’ vroeg ik een beetje teleurgesteld. “Niet dat het niet lekker of fijn is, maar ik had gehoopt op iets anders dan een wellness.” “Kom nou maar en ontspan gewoon lekker, de verrassing komt vanzelf.” Binnen aangekomen bleek er een afspraak voor mij te zijn gemaakt voor een massage. Na een paar minuten wachten werd ik opgehaald door een goed uitziende man, hij zei tegen mijn man dat de massage ongeveer een uurtje zou gaan duren. Terwijl mijn man mij een kus gaf fluisterde hij in mijn oor, “geniet er maar lekker van” Aangekomen in de massageruimte rook het er heerlijk, er stond er een rustig muziekje op. Ik werd gevraagd of ik me uit wilde kleden in het kleedhokje en op mijn buik op de massagetafel te gaan liggen met mijn gezicht in de uitsparing van de tafel, de masseur zou zo bij mij komen. Ik ontdeed mij van mijn kleding en ging liggen zoals gevraagd. Door de heerlijke geuren en rustige muziek lag ik half weg te dommelen toen ik de deur van de kamer open hoorde gaan. Ik zag niet wie er binnen kwam dus sloot ik mijn ogen weer en wachtte rustig af. Zonder iets te zeggen werd een handdoek over mijn billen gelegd en voelde ik kort daarna een warme vloeistof over mijn rug en benen druppelen, heerlijk! Gevolgd door een paar stevige handen die de olie over mijn lichaam uitsmeerde. Zijn handen waren groot en hij kon mijn kuiten bijna geheel omsluiten met een hand. Daarna begon hij rustig de spieren in mijn schouders te masseren, terwijl ik lag te genieten van deze heerlijke behandeling, ging hij verder met mijn rug en armen. Na een tijdje zo gemasseerd te zijn begon ik weer langzaam weg te dommelen, het was zo ontspannend. De massage ging van mijn benen tot aan mijn voeten. Dit kriebelde waardoor ik een beetje bij mijn positieven kwam, maar nog steeds volledig ontspannend lag. Terwijl hij mijn benen verder masseerde kwam hij wel erg dicht in de buurt van de binnenkant van mijn dijen en dus ook dicht bij mijn kutje. Ik voelde mijn kutje langzaam nat worden van opwinding. Hij bleef doorgaan om mij zo te masseren en zijn handen gingen steeds iets hoger. Ik verlegde mijn benen iets zodat hij er wat makkelijker bij kon. Langzaam gleden zijn handen iets hoger om net voor mijn kutje te stoppen. Mijn kutje stond inmiddels in brand. Ik was nu zo nat, ik voelde zelfs mijn lipjes glibberen iedere keer dat hij mijn benen wat steviger vast pakte en daardoor mijn schaamlipjes een beetje mee bewoog. Vanuit zijn positie moest hij bijna volledig zicht hebben op mijn kutje en kontje, eigenlijk wel een geil idee. Zonder iets te zeggen werd de handdoek van mijn billen verwijderd. Wat volgens mij niet gebruikelijk is bij een massage, maar ik liet hem zijn gang gaan.

Nu voelde ik nog meer van de warme olie over mijn billen druppelen en het liep nu ook langs mijn kontgaatje en kutje. Hij begon mijn billen heerlijk te masseren en inmiddels was hij aan het hoofdeind van de massage tafel gaan staan om zo vanaf mijn rug lange bewegingen naar beneden te kunnen maken en mijn billen door zijn grote handen te laten glijden. Ik opende mijn ogen om te kijken of ik kon zien wie mij aan het masseren was, maar met mijn gezicht in de uitsparing van de tafel, kon ik dus alleen maar naar benden kijken naar een witte broek en schoenen. Mijn ogen werden wat groter. Zag ik dat goed en tekende er zich een hele grote bobbel in zijn broek af? Hmmm, ik kreeg alweer geile gedachten, of was dit de verrassing die mijn man bedoelde? Ik keek nog eens goed naar de broek van de man die voor me stond, dit was toch duidelijk de aftekening van een grote harde lul! Zijn handen masseerden ondertussen onvermoeid door en af en toe gleden zijn vingers steeds meer over mijn billen en vluchtig over mijn kontgaatje en kutje met de lekkere warme olie. De massage begon zich langzamerhand steeds meer richting mijn kutje te verplaatsen tot op het punt dat zijn vingers enkel mijn billen en kutje nog masseerden. Ik begon licht te kreunen en sloot mijn ogen terwijl ik met mijn kontje mee begon te bewegen met het ritme van zijn handen, met als gevolg dat een van zijn vingers glibberig van de olie, een klein stukje mijn natte kutje in gleed. Ik begon steeds harder te hijgen terwijl zijn vinger steeds ietsjes dieper naar binnen gleed. Langzaam vingerde hij mijn geile kutje door zijn vinger in een rustig tempo in en uit te laten glijden, terwijl ik zacht kreunde en met mijn heupen in tegengestelde richting bewoog in een heerlijk ritme. Na enige tijd zo heerlijk gevingerd te zijn droop het vocht uit mijn kutje op de tafel, zo nat was ik.

Langzaam voerde hij het tempo op terwijl zijn vinger steeds makkelijker in en uit bewoog. Hij haalde zijn vinger uit mijn kutje en ik voelde nog wat warme olie over mijn billen. Doordat hij mijn kutje zo lekker had gevingerd was die een beetje open gaan staan en gleed de olie ook een beetje naar binnen. Een heerlijk en vooral ook geil gevoel, want ik wist dat hij dus zou zien dat mijn kutje een stukje open was gaan staan door zijn gevinger. Na de warme olie pakte hij mijn billen vast en masseerde de olie heerlijk uit, mijn kutje sloeg hij nu ook weer niet over. Zijn vinger gleed weer heerlijk, en met veel gemak naar binnen, gevolgd door iets meer druk van een tweede vinger die hij ook zonder moeite naar binnen wist te duwen. Hij verplaatste daarop zijn andere hand nu ook naar mijn natte kutje om over mijn klitje te wrijven en tegelijkertijd met zijn andere hand een paar vingers in mijn kutje te bewegen. Heerlijk hoe hij mijn kutje bewerkte en ik kwam met veel gehijg en een luide kreun klaar. Terwijl ik klaar kwam duwde hij nu drie vingers in één keer in zijn geheel mijn kutje in. Door het orgasme voelde dit heerlijk en begon ik nog harder te kreunen waardoor hij zich waarschijnlijk aangemoedigd voelde en mij nu met zijn vingers in een hoog tempo begon te vingeren en ik in een nog langer hijgend en kreunend orgasme bleef hangen!

Nadat ik heerlijk klaar was gekomen opende ik mijn ogen een beetje om te kijken of zijn harde lul nog steeds goed zichtbaar was in zijn broek, maar in plaats daarvan zag ik nu een hele grote en dikke zwarte lul door de opening van de massagetafel! Ik moest even slikken en werd tegelijkertijd nog geiler dan ik al was. Loom maar nog steeds onbeschrijfelijk geil van het orgasme van net, werd ik helemaal warm van binnen bij het zien van deze enorme lul met de even zo grote eikel op een paar centimeter afstand van mijn gezicht. Door mijn gekreun van daarnet voelde hij zich waarschijnlijk aangemoedigd zijn lul langzaam dichter bij mijn mond te brengen. Gewillig opende ik mijn mond en stak mijn tong uit om over zijn eikel heen te likken en de druppel voorvocht op te likken met het puntje van mijn tong. Ik proefde de zilte smaak en voelde zijn glibberige voorvocht op mijn tong. Langzaam begon ik rondjes te draaien, met mijn tong over zijn enorme eikel, om af en toe even zijn eikel naar binnen te sabbelen. Alsof ik al niet geil genoeg was van het heerlijke gevinger, leek het wel of mijn hele lichaam op ging in de geilheid van de hele situatie en de dikke lul in mijn mondje. Terwijl ik zijn heerlijke zwarte paal aan het likken was lag ik ongecontroleerd met mijn lichaam mee te bewegen, wat hem weer aanleiding gaf zijn ‘massage’ van daarnet voort te zetten. Met nog meer olie masseerde hij mijn lichaam terwijl ik hem pijpte en probeerde om zoveel mogelijk van zijn grote paal naar binnen te krijgen. Zijn handen gleden op en neer van mijn kontje en lekkende kutje, terug naar mijn kontje.

Terwijl ik nog steeds aan het pijpen was en hij met de bewegingen van mijn hoofd aan het mee bewegen was, neukte hij mijn mondje in een rustig tempo. Ik voelde zijn eikel steeds verder opzwellen en het voorvocht bedekte nu zijn hele lul tezamen met mijn speeksel. Het droop letterlijk langs mijn lippen mee naar buiten bij iedere uitgaande beweging van zijn lul. Zonder verdere waarschuwing spoot hij met kracht mijn mond vol met heerlijk warm sperma. Straal na straal belandde in mijn mond en keel terwijl ik door bleef likken over zijn eikel. Dit was echt geil! Zelfs na een paar keer slikken kon ik niet voorkomen dat zijn sperma langs zijn lul naar buiten kwam. Een super geil gezicht, zijn zwarte lul bedekt met sperma en speeksel, en ik nam zijn eikel weer lekker in mijn mond om door te pijpen. Zijn paal bleef onverminderd hard. Ondertussen ging hij lekker door met het vingeren van mijn kutje en gleden zijn vingers in een heerlijk tempo in mijn kutje en zijn andere hand over mijn klitje. Met zijn vingers in mijn kutje liet hij zijn harde lul uit mijn mond glijden, liep hij naar de zijkant van de tafel en klom over mij heen. Hij haalde zijn vingers uit mijn kutje en ik voelde nog wat warme olie over mijn kont en langs mijn spleetje lopen. Hij zette zijn eikel tegen mijn kutje aan en gaf langzaam druk. Zijn eikel was zo groot dat ik moeite had met wat er ging komen, ik zei hijgend dat zijn lul misschien wel te groot was voor mijn kutje. Maar toen hij nog een keer stevig door drukte schoot zijn dikke eikel zo mijn kutje in. Ik kon een kreet van lekkere pijn niet onderdrukken en kreeg tegelijkertijd een golf van geiligheid door mij heen. Mijn kreet werd gevolgd door een even zo luide kreun omdat zijn grote zwarte paal in een keer in zijn geheel in mijn kutje gleed. Ik vroeg hem even niet te bewegen om mij even aan zijn enorme paal te laten wennen. Na een paar tellen begon ik langzaam met mijn billen naar achteren te duwen om meer van zijn lul in ontvangst te kunnen nemen en begon ik een beetje te wennen aan de dikte van zijn enorme zwarte lul. Ik bleef bewegen en ging steeds meer naar achteren duwen tot ik zijn ballen tegen mijn kutje aan voelde wat voor hem het teken was om mee te gaan stoten.

Iedere keer als we beiden bijna helemaal terug trokken, tot enkel zijn eikel nog in mijn kutje zat, voelde ik mij leeg, maar dit werd weer gevolgd door een wederzijdse stoot die mijn kutje helemaal leek op te vullen. Ik kreunde en hijgde aan een stuk door van dit enorm geile gevoel alsof mijn kutje in brand stond. In een rustig tempo neukte hij mijn kutje tot ik helemaal aan zijn grote paal gewend was en alleen nog maar kon genieten. Het was zo geil om door deze enorme zwarte paal geneukt te worden en ik wist dat hij een waanzinnig geil uitzicht zou hebben op mijn kontje en zijn dikke zwarte paal die in en uit mijn kutje gleed. Na een tijdje trok hij mij aan mijn heupen omhoog zodat mijn kont een stukje naar boven kwam, nog steeds met mijn hoofd en bovenlichaam op de kussens van de massagetafel. Door zijn enorme lul voelde het alsof mijn kutje wijd open stond. Zonder enige pijn kon ik enkel nog maar kreunen van deze enorme dikke paal die mijn kutje geheel leek op te vullen. Nu haalde hij zijn lul er af en toe in zijn geheel even uit en gebood mij, mijn billen vast te pakken om mijn kutje goed open te houden. Wat niet ging door de olie op mijn billen. In plaats daarvan kon ik enkel zijn lul vast pakken terwijl deze in en uit mijn kutje gleed. Hij maakt mijn billen een beetje droog met een doek zodat ik aan zijn opdracht kon voldoen. Ik lag dus met mijn hoofd op de tafel, mijn kontje omhoog, holle rug en met iedere hand een bil vast om deze van elkaar te trekken zodat hij goed naar mijn kontje en opengesperde kutje kon kijken als resultaat van zijn enorme paal die mijn kutje had opgerekt tot een punt waar ik zelf niet van wist dat ik het zou kunnen hebben.

Hij bleef mij op deze manier een tijdje neuken door zijn lul er iedere keer tot aan zijn ballen in te stoten en er weer geheel uit te trekken. Het voelde zo enorm geil dat iedere keer als hij met zijn ballen tegen mijn kutje aan kwam ik een orgasme voelde naderen. Hij merkte dit waarschijnlijk en voerde het tempo nu wat op en begon met kortere stoten, waarbij zijn ballen bijna constant tegen mijn kutje aankwamen, lekker door te neuken. Op het moment dat ik begon te schokken en met een enorme luide kreun klaar kwam stootte hij diep in mij om met een schreeuw ook klaar te komen en zijn zaad diep in mijn kutje te spuiten. Ik voelde de stralen sperma hard in mijn kutje spuiten terwijl zijn paal zowaar nog dikker leek te worden. Hij duwde mij door zijn gewicht terug naar beneden waardoor ik weer plat op de tafel lag, met zijn enorme paal nog in mijn kutje. Ik lag nog na te schokken toen ik zijn lul uit mijn kutje voelde glijden en hij van mij af stapte. Hij gaf mij nog een kus op mijn billen en vertrok.

Ik bleef nog even zo liggen totdat ik een koude rilling over mijn rug voelde. Ik voelde met mijn handen over mijn billen en mijn vingers gleden naar mijn kutje die nog open stond en glad was van de olie en zijn sperma. Ik likte het zaad van mijn vingers af en genoot nog na van die heerlijke neukbeurt. Toen hoorde ik mijn man opeens zeggen “je hebt er lekker van genoten zag ik.” Ik keek op en zag mijn man op een stoel zitten met zijn stijve lul in zijn handen, hij had er dus gewoon bij zitten kijken. Mijn man stond op en liep naar me toe, ging achter de massagetafel staan en trok me naar zich toe. “Ik zie het zaad nog uit je geile kutje lopen” zei hij. En op hetzelfde moment voelde ik dat hij zijn lul in mijn volgespoten kutje duwde. Dit maakte me gek van geilheid en na een paar stoten kwam ik alweer waanzinnig hard klaar. Ik hoorde mijn kutje soppen van het zaad en mijn eigen vocht en ik verlangde nu naar de volgende lading die er ingespoten zou gaan worden. Lang duurde dat niet want ook mijn man stond op klappen en binnen een paar minuten voelde ik hoe hij zijn ballen in mijn kutje leegde. Het was gewoon een onbeschrijfelijk gevoel om twee keer achter elkaar vol gespoten te worden. Toen ik van de massagetafel afstapte droop het zaad van mijn man en de masseur langs mijn benen op de grond.

Mijn man had alles zo geregeld omdat een van mijn fantasieën die ik hem wel eens verteld had, bestond uit een trio met een grote zwarte man. De masseur bleek een oude vriend van mijn man te zijn en nadat hij wat foto’s van mij aan hem had laten zien was hij er wel voor te vinden. Mijn man zei me dat ik me aan moest kleden en me nog niet te wassen, hij wilde dat ik al het zaad uit mijn kutje in mijn slipje zou laten lekken. Toen we later thuis kwamen trok hij mijn slipje langzaam naar beneden en zagen we lange draden sperma tussen mijn kutje en het kruis van mijn slipje hangen. Wij werden hier weer zo ontzettend geil van dat we er nog maar eens flink tegenaan zijn gegaan. Zo kreeg ik in een paar uurtjes tijd nog een keer een flinke lading sperma diep in mijn kutje gespoten.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb