Geil op een zwarte lul.

Het begon allemaal op het moment dat ik een programma op de laptop van Willeke, mijn vrouw waar ik 24 jaar mee getrouwd was ging instaleren. Ze had me al vaak gevraagd om dat programma er even op te zetten, maar steeds had ik het uitgesteld. Die ochtend voordat ze naar haar werk ging had ze het nog maar eens gevraagd. Omdat ik verder weinig om handen had besloot ik het maar even te doen. Het was een programma waarmee je op de computer kon tekenen, iets wat ze erg graag deed. Ik was er al snel klaar mee en besloot de laptop meteen wat op te ruimen zodat hij weer wat sneller zou worden. Normaal keek ik nooit op haar laptop omdat ik zelf ook een computer heb en dat had ik die keer ook beter niet kunnen doen want al snel kwam ik een verborgen mapje tegen die vol stond met filmpjes van vrouwen die zich flink lieten verwennen door groot geschapen negers. Ik was stomverbaasd en had dat zeker niet van Willeke verwacht. Ze is een gewone doorsnee vrouw van 44 jaar. Ondanks dat ze er erg goed uit ziet met haar nog slanke lichaam, grote volle borsten en halflange blonde haar had ik haar zelf nog nooit naar een andere man zien kijken met bedoelingen. Er was nog nooit iets van een seksuele uitspatting geweest bij haar. Ze leek genoeg te hebben aan mij en die twee keer in de week seks met mij. Ik had natuurlijk wel meer gewild maar Willeke blijkbaar niet en daarom had ik me daar maar bij neergelegd.

Ik klikte een van de filmpjes aan en zag meteen al een grote zwarte paal van zeker twintig centimeter bij een blanke vrouw naar binnen glijden. Ik was echt een beetje geschokt door wat ik ontdekt had. Het tweede filmpje dat ik aanklikte was al niet veel anders, een andere vrouw dan die van het eerste filmpje nam een bijna polsdikke paal in haar mond en probeerde die te pijpen. Veel meer dan de eikel kreeg ze niet in haar mond, hij was gewoon te dik voor haar wijd open mond. Dit moest ook voor Willeke heel bijzonder geweest zijn om te zien want mijn pik van net zestien centimeter wist ze tijdens de weinige keren dat we seks hadden zonder moeite helemaal in haar mooie mondje op te nemen. Ik probeerde me voor te stellen hoe Willeke daar naar gekeken moest hebben. Misschien had ze, wijdbeens en wat onderuit zittend, zich er wel bij gevingerd. Ik zag voor me hoe ze met een hand haar grote borsten en tepels zou kneden en met de ander haar klit op zou wrijven. Misschien was dat wel de reden dat ze aan twee keer in de week seks met mij genoeg had.

Ik besloot verder te kijken op de laptop en vond er nog meer. Nadat ik Skype had geopend kwam ik bij de contacten, die uit alleen maar kennissen en familie bestond, ook een zwarte man tegen. Hij was online en zocht meteen contact. ‘Hallo, lieve Willeke’ verscheen er in mijn scherm. Ook kon ik accepteren dat hij zijn webcam aan kon zetten voor me. Ik moest even snel denken wat ik hier mee aan moest. Ik kreeg steeds meer het idee dat die brave Willeke een dubbelleven leidde. Daarom besloot ik het spel even mee te spelen. ‘Hallo poppie’ antwoordde ik hem. Poppie was een woord wat ze vaak gebruikte tegen mij en dat had ze tegen hem vast ook wel eens gezegd. Ook klikte ik op accepteren van de webcam. Er verscheen een shot van een knappe neger die met ontbloot bovenlijf achter de webcam zat. ‘Doe ook je cam even aan Willeke, laat me die heerlijke geile tieten weer even zien’ was het volgende wat ik te lezen kreeg. Ik klikte Skype meteen weg, dit moest ik even verwerken. Ik vroeg me af of het alleen bij Skype met de webcam gebleven was of dat er meer gebeurd was tussen hen. Daar kon ik alleen maar achter komen door weer contact te zoeken met hem en het hem dan op de man af te vragen en hopen op een eerlijk antwoord. Snel startte ik Skype weer op waarbij ik hoopte dat hij nog online zou zijn.

Gelukkig was dat het geval. Meteen kreeg ik weer het verzoek om de webcam te accepteren. Nu deed ik dat niet maar maakte me bekend als de man van Willeke. Ik voegde er meteen aan toe dat hij niet hoefde te schrikken maar dat ik alleen graag wat meer over hun samen wilde weten. Hij was wat verbaasd merkte ik, ‘Ehh, okay maar er is niets gebeurd behalve wat cammen.’ Antwoordde hij me. ‘Okay, maar denk jij dat Willeke wel meer zou willen met je?’ ging ik door. “Misschien, ze heeft zich wel eens laten ontvallen dat ze mijn grote pik wel ziet zitten voor een keertje.’ Gaf hij als eerlijk antwoord. Ik maakte daaruit op dat ze mijn zestien centimeter toch wel wat aan de kleine kant vond en dat die jongen op zijn minst zijn stijve pik aan haar had laten zien. Ik wist even geen raad met alles wat ik te weten was gekomen over Willeke en moest er echt even over nadenken. Ik chatte wat door met de jongen om zo wat bedenktijd te krijgen. Daarbij kwam ik te weten dat hij Raymond heette, 23 jaar was en dat hij sinds twee weken met Willeke op Skype zat. Daarbij hadden ze een paar keer de webcam gebruikt en had hij zijn pik laten zien en Willeke haar borsten. Ik kon maar moeilijk geloven dat Willeke dat zou doen maar geloofde Raymond toch. Ik vroeg me af of Willeke echt zover zou gaan dat ze zich zou laten neuken door zo’n grote zwarte paal. Volgens Raymond wel maar zou ze echt zover gaan terwijl ze getrouwd was, zou ze ons huwelijk in de waagschaal stellen? Ik besloot het uit te gaan proberen. Ik vroeg Raymond of hij zin had om die avond bij ons langs te komen. Ik overviel hem met die vraag maar hij zei, weliswaar schoorvoetend, toch ja. Mijn bedoeling was om, als Willeke thuis was Raymond aan te laten bellen en zo aan haar te laten weten dat ik wist van hen. Verder zou het gewoon, wat mij betreft, een gezellige avond worden zonder rancunes.

Nadat Willeke van haar werk was gekomen liep het zoals altijd. Eerst een glaasje, daarna eten en dan even relaxen. Het toeval wilde dat Willeke in plaats van voor het naar bed gaan douchen direct na het relaxen ging douchen. Ze kwam terug uit de badkamer met niet meer aan dan een kort, net over haar kontje vallend badjasje. Waarschijnlijk omdat het de avond van de week was dat we meestal seks hadden, had ze er niets onder aan gedaan zag ik toen ze ging zitten. Als ze wist wat er te wachten stond had ze waarschijnlijk niet zo rustig, met haar benen op de bank gezeten.

Ik hoopte maar dat Raymond zou komen want ik was er nog niet echt zeker van. Die zorgen waren onterecht want een half uurtje later ging de bel! Willeke keek me aan en wachtte totdat ik open zou gaan doen. Ik stond op en liep naar de deur. Zoals afgesproken vroeg Raymond, na mij begroet te hebben: ‘Is Willeke thuis?’ Dit moet voor haar hoorbaar geweest zijn want ze kwam direct naar de deur. Toen ze zag wie er was schrok ze zich een ongeluk. ‘Wat kom jij hier doen?’ stamelde ze met een vuurrood hoofd. ‘Ik ben door je man uitgenodigd’ antwoordde Raymond. Ik mengde me in het gesprek en vroeg hem binnen te komen. Willeke was helemaal van slag en begreep er helemaal niets van. Ik begon haar alles uit te leggen. Ik vertelde haar over het programma wat ik op haar laptop moest zetten en dat ik die meteen maar even op wilde ruimen en zo op de filmpjes met de grote zwarte pikken was gestuit. Haar hoofd werd op dat moment nog roder en het zweet brak haar uit. Ik ging door en zei dat ik ook even op haar Skype had gekeken en zo Raymond was tegen gekomen die online was en mij vertelde over het cammen tussen hun. Hoe hij zijn grote paal aan haar had laten zien en zij haar tieten aan hem. Ze wist zich echt geen raad meer op dat moment en dacht echt nog maar aan een ding en dat was dat haar huwelijk voorbij zou zijn. ‘Doe maar rustig, schatje. Er is niets aan de hand. Heel even ben ik boos op je geweest maar nu niet meer. Laten we er een gezellige avond van maken.’ Sprakeloos was ze, ze wist echt met de hele situatie geen raad en stond maar op om wat te drinken te gaan halen. Daarbij viel haar badjasje wat open en liet ze onbewust heel even haar geschoren kutje zien. Ik zag Raymond er verlekkerd naar kijken en hij reageerde erop door met zijn hand even over zijn kruis te gaan. Ik zag de contouren van een enorme lul afgetekend in zijn broek. Daar had Willeke zich dus aan op gegeild via de webcam.

Ze kwam terug met de drankjes en ik zag dat door het bewegen de bovenkant van het jasje wat verder open was gaan staan. Hierdoor hadden we een heerlijk zicht op een deel van haar mooie tieten. Ik besloot er geen gras over te laten groeien en vroeg Willeke wat haar had doen besluiten om de filmpjes te downloaden. Vol schaamte zei ze dat ze het gewoon mooie mannen vond met die donkere en glimmende huiden. Op mijn vraag of het haar ook ging om het formaat pik kreeg ik alleen maar een ja knikje als antwoord. Ik wist dat antwoord natuurlijk al maar had het haar graag horen zeggen daarom ging ik nog even door met het plagen van haar ‘Is die van Raymond net zo groot als die pikken in de filmpjes?’ vroeg ik haar. Ze werd weer net zo rood als eerder en terwijl ze Raymond aankeek zei ze dat die van hem minstens zo groot was. Raymond begon helemaal te glimmen van trots en had een glimlach op zijn gezicht van oor tot oor.

Ik ging de glazen nog maar eens vol gooien en toen ook die weer leeg waren zag ik dat Willeke al wat vrijer werd. Ze lette niet meer zo goed op hoe haar badjasje zat en gaf daardoor Raymond af en toe een goed zicht op haar kut. Ook was ze al een heel stuk rustiger dan toen Raymond binnen kwam. Ik besloot er voor te gaan en gokte er op dat het Willeke alleen te doen zou zijn om de seks en zijn grote lul en dat het niet ten koste van ons huwelijk zou gaan. Ik gunde haar datgene waar ze blijkbaar zo naar verlangde. ‘Zou je met Raymond willen spelen?’ vroeg ik haar. Ik overviel haar met die vraag zag ik. Ze schrok er van en stamelde na wat bij gekomen te zijn van mijn vraag: ‘Bedoel je dat ik met Raymond, hier, nu?’ Ik keek haar aan en zei: ‘Ja dat bedoel ik. Dat lijkt me veel fijner voor je dan alleen maar die filmpjes kijken.’ Een echt antwoord kreeg ik niet maar ik wist al genoeg, natuurlijk wilde ze dat. Ik ging naast haar zitten en voelde even aan haar doorweekte kut. Ze was er klaar voor en aan toe. Ik zei tegen Raymond ‘Kom jongen, geef Willeke eens waar ze zo naar verlangt. Je wilt toch zeker wel?’ Zonder wat te zeggen stond hij op en ging aan de andere kant naast Willeke op de bank zitten, maakte de band die om haar badjasje zat los en begon haar borsten te strelen en kneden.

Willeke wist met de situatie nog steeds geen raad leek het. Ze zat er maar wat schuchter en verlegen bij en onderging wat Raymond deed met gemengde gevoelens. Ik vermoedde dat dit wel zou veranderen als ze Raymond zijn stijve paal zou zien. ‘Kom Raymond, laten wij het voorbeeld geven en ons uitkleden.’ Zei ik tegen hem en ik begon mijn shirt uit te trekken. Raymond volgde meteen. Toen hij zijn spijkerbroek losknoopte en een klein beetje liet zakken veerde er een echt gigantische stijve zwarte pik te voorschijn. Een slip droeg hij niet. Willeke keek er vol bewondering naar en kreeg haar ogen er niet meer vanaf. Het was echt een mooie jongen om te zien, gitzwart met een wat glimmende huid en een stevig kontje. Daarbij die enorme kale paal en ballen maakte dat Willeke, en misschien wel iedere vrouw, het wel aantrekkelijk moest vinden. Voor haar staand met zijn paal vlak voor haar gezicht liet hij het badjasje van haar schouders glijden zodat ook Willeke naakt was. Die kon zich niet meer beheersen en ik zag haar handen, eerst nog aarzelend, naar de zwarte paal gaan. Het was voor mij, naast dat ik voor het eerst mijn vrouw met een ander zag heel apart, een paar witte vingers die over een zwarte paal gaan is niet iets wat je dagelijks ziet natuurlijk. Ik zag Willeke haar lippen aflikken en die openen. Ze keek mij aan en zei: ‘Mag ik?’ Ik weet wat ze wilde: ‘Je mag alles, schatje. Je hoeft mij niets te vragen. Beantwoorde ik haar vraag.

Haar tong kwam haar mond uit en ze begon de grote opgezwollen eikel te likken voordat ze hem in haar mond nam. Met haar handen over de paal gaand begon ze de eikel te zuigen. Steeds wat verder probeerde ze hem in haar mond te laten glijden. Ik wist dat het haar nooit zou lukken om de hele zwarte pik in haar te nemen. Daar was hij, met een lengte van zeker tweeëntwintig centimeter en de dikte van een damespols te kolossaal voor. Ik begon me af te vragen hoe dat moest gaan met neuken. Willeke heeft een erg strak en niet al te diep kutje. Hoe ze het deed weet ik niet maar het lukte haar toch om bijna de hele paal in haar mond te laten glijden. Ze moest zo tot in haar keel gevuld zijn. Met naar binnen gezogen wangen pijpte ze alsof het de laatste keer was dat ze zoiets zou doen. Ze leek niet meer te houden. Steeds weer zag ik de paal naar binnen glijden, daarbij kneedde ze met een hand zijn grote ballen en met de ander zijn kontje. Raymond stond, met zijn handen op haar hoofd te genieten van wat ze deed met hem, het straalde van hem af.

Steeds moest Willeke even de paal uit haar mond laten gaan om een adempauze nemen. Daarbij bekeek ze de grote paal met een geile blik in haar ogen die precies duidelijk maakte wat ze wilde. Ze wilde hem in haar kut hebben en er gigantisch op klaarkomen zag ik in haar ogen. Ze liet zich achterover vallen op de bank, spreidde haar benen zo ver mogelijk en bood zo haar open kut aan Raymond aan. Die begreep wat er van hem verwacht werd. Hij knielde tussen haar benen. Legde die over zijn schouders en begroef zijn gezicht in haar natte kut om haar klit te likken en zuigen. Daarbij liet hij twee van zijn donkere vingers haar kut in glijden om haar wat op te rekken. Hij had waarschijnlijk eerder met een erg strak kutje te maken gehad. Willeke was door alles al zo geil geworden dat hij haar al snel zo ver had dat ze begon te komen. Gillend en kreunend, wild met haar benen slaand kwam ze klaar onder zijn tong. Meer dan vijf minuten ging ze zo tekeer en lag ze te genieten zoals ze bij mij lang niet meer gedaan had. Toen het wat minder leek te worden hoorde ik haar zuchtend aan Raymond vragen om dat te doen wat ze zo graag wilde. ‘Ohhhh Raymond, alsjeblieft neuk me nu eindelijk’ smeekte ze bijna. Ik kon Willeke niet meer terug. Was dit nou die vrouw die jarenlang aan twee keer per week seks meer dan genoeg had? Hoe lang was dit haar geheime fantasie al? Allemaal vragen gingen er door mijn hoofd. Had ze dit maar veel eerder aan hem laten weten. ‘Okay Willeke, je krijgt hem van me!’ antwoordde Raymond. Hij schoof wat verder tussen haar dijen en plaatste zijn grote eikel tussen haar wijd openstaande schaamlippen en probeerde bij haar binnen te dringen. Met moeite lukte het hem om de grote eikel er een stukje in te krijgen. Ik zag Willeke op haar onderlip bijten om de pijntjes die de pik veroorzaakte te onderdrukken. Raymond kreeg hem toch steeds verder in haar. Toen er ongeveer tien centimeter in haar kut zat begon hij te neuken. Het was voor mij een fantastisch gezicht om die zwarte paal het blanke kutje van mijn vrouw te zien splijten. Haar kale schaamlippen sloten zich strak om de paal heen. Ze kreunde en zuchtte erbij alsof het hebben van de zwarte paal in haar kut een straf was. Aan de ene kant is het vreemd om je vrouw zo geneukt te zien worden maar als je haar dan ziet genieten en bij iedere stoot hoort kreunen door het genot en plezier wat ze heeft, geeft dat jezelf ook alleen maar heel veel plezier en geilheid.

Mijn eigen lul was er ondertussen ook keihard van geworden en ik kon het ook niet laten om me bij de aanblik van Willeke en Raymond lekker af te trekken. Naast hen zittend had ik een perfect zicht op de paal die steeds verder in Willeke haar ondertussen flink opgerekte kut leek te gaan. Daarnaast genoot ik maximaal van haar gelukzalige gezichtsuitdrukking die de paal veroorzaakte. Raymond neukte haar flink door en kneedde daarbij met zijn zwarte handen haar gevoelige borsten en tepels. Al snel had hij haar weer een orgasme bezorgd, deze keer zonder dat haar klitje aangeraakt was. Ze kwam nu echt klaar op de grote paal die haar neukte. Het gebeurde niet vaak dat ze zonder stimulatie van haar klit klaar kwam. Ze schreeuwde het weer uit en sloeg wild met haar benen. Haar hele lichaam schokte mee op de golven van genot die door haar lichaam trokken. Het leek dat haar kut door het orgasme nog wat ruimer en dieper was geworden want ik zag de pik van Raymond nog dieper bij haar naar binnen glijden. Hij zat er op dat moment bijna helemaal in, ik kon niet begrijpen hoe ze dat voor elkaar kreeg. Ze reikte naar zijn kont en probeerde hem zo naar haar toe te trekken om hem nog dieper in haar te krijgen. Zo neukte hij haar nog een tijdje waarbij ze weer volop lag te kreunen en zuchten. Steeds weer gleed die zwarte tweeëntwintig centimeter in en uit haar natte kut, het was geweldig om te zien. Ineens trok hij zijn paal uit haar kut, pakte haar benen vast en drukte die zo ver mogelijk naar haar hoofd. ‘Hij zou haar toch niet in haar’ ging er door mijn hoofd. Het leek er veel op dat hij die enorme pik in haar maagdelijke kontje wilde duwen. Ze zou zich daar tegen verzetten vermoedde ik, want ik had ook al menig keer geprobeerd haar anaal te neuken maar ze moest daar niets van weten. Ik wist echt niet wat ik meemaakte op dat moment, Raymond plaatste zijn grote dikke knop tegen haar anus en probeerde bij haar binnen te dringen en Willeke stond dat zonder tegenstand gewoon toe! Hij liet wat speeksel over haar sterretje gaan maar dat mocht niet helpen. Hij was gewoon te groot voor het strakke holletje. Die moest eerst opgerekt worden met bijvoorbeeld mijn veel kleinere pik voordat ze daar zo iets groots kon hebben. Ik besloot op dat moment dat zodra ik haar anaal geneukt had om een grote dildo te kopen om haar kontje wat ruimer mee te maken. Raymond besefte ook dat hij hem nog niet in haar kontje zou krijgen en liet hem daarom al snel haar kut weer in glijden om die weer te neuken.

Hij ging er nu helemaal voor en ramde de volle lengte van zijn lul steeds harder in haar. Hij wilde gaan komen vermoedde ik. Willeke zou zijn sperma achter in haar kut gespoten krijgen. ‘O, jaaa.... spuit me vol, Raymond...’ hoorde ik haar zeggen. Ik begreep het wel van Willeke dat ze graag zijn zaad in haar wilde voelen spuiten maar ik had zelf ook wel graag gezien dat de dikke klodders sperma uit zijn zwarte paal over haar hele lichaam zou gaan. Raymond leek mijn gedachten te kunnen lezen want nadat hij Willeke eerst haar zin had gegeven en haar kut gevuld had met zijn zaad haalde hij zijn lul uit haar en spoot hij de rest over haar tieten en gezicht. Met haar vingers haalde ze het van haar lichaam en gezicht en ze likte het gretig op. Ik zag dat er een straaltje sperma uit haar kut kwam. Met mijn vingers ving ik het op en liet Willeke die aflikken. Daarna nam ze Raymond zijn lul weer in haar mond om daar de laatste druppels uit te zuigen. Ik zag de paal al snel weer stijf worden in haar mond maar voor Willeke was het voor die eerste keer genoeg geweest.

We spraken met Raymond af om elkaar snel weer eens te ontmoeten. Met Willeke heb ik afgesproken dat ze als ze weer eens behoefte aan een andere pik heeft, dat ze het tegen mij zegt. Dat heeft al geresulteerd in een paar geweldige neukdates met verschillende jongens. Daarnaast is het seksleven tussen ons met sprongen verbeterd sinds die eerste keer met Raymond. Willeke staat overal voor open, is ook veel actiever geworden en geniet met volle teugen van elke vorm van seks.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten