Geil op de parkeerplaats.

Toen ik nog een vriendje had gingen we samen wel eens naar een parkeerplaats in de buurt waar ik me liet neuken door mannen terwijl mijn vriend lekker mocht toekijken. Ik werd daar altijd ontzettend geil van. Dit seksverhaal gaat over een hete nacht op een parkeerplaats, waar ik seks had met twee mannen tegelijk. Dat was een ontzettend geile trio en ik heb daar goede herinneringen aan. Daarom wilde ik dit seksverhaal schrijven, zodat jullie kunnen genieten van de geile avond die ik toen heb mogen beleven! Ik hoop dan ook dat jullie genieten van dit door mij geschreven waargebeurde seksverhaal!

Ik was 21 jaar oud en mijn vriend (laat ik hem Steven noemen) plaatsten wel eens een advertentie waarin we vroegen of er ook mannen waren die mij wilden neuken terwijl mijn vriend toe zou kijken. Elke keer kregen we tientallen reacties op zo’n advertentie en dan zochten we de mannen uit die ons het meest aanspraken. Op deze dag kwamen er twee reacties binnen van mannen die zichzelf duidelijk beschreven en wat hun geile wensen waren. We mailden ze terug en spraken af dat we die vrijdagavond elkaar zouden ontmoeten op een parkeerplaats bij de Groene Ster in Leeuwarden. Normaal komen daar veel homo’s om seks te hebben, maar wij spraken aan de andere kant van de Groende Ster af, waar niemand ons zou storen. Althans, dat hoopten we.

Die vrijdagavond waren we om 22:00 uur op de parkeerplaats en toen we daar aankwamen stonden de mannen al op ons te wachten. Wij reden in een Ford Transporter bestelbus waarin we voor het gemak een matras achterin hadden gelegd. Neuken op een parkeerplaats is één ding, maar ik wil altijd wel een beetje comfortabel liggen. We parkeerden de bus op een plekje in de hoek waar we redelijk beschut zaten en de mannen (Ron en Henk) kwamen al naar ons toe lopen. Mijn vriend stapte uit en gaf ze een hand terwijl ik alvast achterin de bus ging zitten op het matras. Het was de bedoeling dat de mannen om de beurt naar binnen zouden komen om seks met mij te hebben, maar ze hadden al even staan praten en wilden nu graag tegelijk seks met mij hebben. Dat hoorde ik ze buiten tegen Steven zeggen. De gedachte aan twee stijve pikken tegelijk wond me gelijk op.

De deur van de bus ging open en Ron en Henk stapten naar binnen. Steven ging lekker op zijn gemak achter de bestuurdersstoel zitten zodat hij het allemaal goed kon zien. Ik knipoogde nog even naar hem en toen kwam Ron al bij me op het matras zitten. Ron was een grote kerel met blond haar en blauwe ogen die me gelijk vol passie begon te zoenen terwijl hij zachtjes mijn tieten streelde. Ik slaakte een zachte kreunt en ik merkte dat ik al zo geil als boter was. Henk kwam nu ook dichterbij en ik voelde hoe zijn hand gelijk tussen mijn kruis verdween en mijn kutje streelde over de stof van mijn sexy string. Mijn hand gleed tegelijk tussen de benen van Ron en ik voelde een flinke bult in zijn broek. Behendig maakte ik zijn broek los en zodra ik dat had gedaan, trok hij hem ook gelijk helemaal uit. Een lekkere stijve pik kwam me tegemoet. Met mijn hand om zijn ballen, nam ik zijn eikel tussen mijn lippen en begon hem zachtjes te pijpen. Henk trok ondertussen mijn string uit en ik voelde hoe zijn vingers tussen mijn schaamlippen doorgleden. Elke keer als hij over mijn klit heen ging kronkelde mijn onderlichaam, zo geil was ik al. Steven keek er naar en zag dat het goed was.

Henk begon nu mijn klit steviger te strelen en duwde even later zachtjes een vinger in mijn natte kut. Hij daalde af met zijn hoofd en begon mijn klit te likken terwijl ik Ron nog aan het pijpen was. Ron pakte mijn tepels vast en kneep er zachtjes in. Ik kreunde nu steeds een beetje harder en vond het heerlijk om door deze twee mannen aangeraakt te worden op mijn intieme delen. Ik voelde hoe Henk nu een tweede vinger in mijn poes stopte en ik kon mijn eigen kut horen soppen terwijl zijn vingers in en uit mijn natte kut gleden. Ron zijn stijve pik likte ik nog steeds vol overgave en even later zei ik dat ze even moesten ruilen. Ik wilde nu die paal van Eric ook wel eens in mijn mond hebben. Henk kwam nu naast me en ik draaide me om zodat ik op mijn knieën zat. Ik duwde mijn kont omhoog en voelde hoe Ron mij van achteren begon te vingeren terwijl ik de stijve pik van Henk in mijn mond nam en hem begon te pijpen. Ook Ron vergat niet om mijn klit te verwennen en al snel kreunde ik weer als een echte slet terwijl mijn speeksel langs de lul van Henk droop. Ik was geil. Bloedgeil en wilde zo een harde pik in mijn kut voelen! Tenslotte was ik hier voor seks op deze parkeerplaats en ik wilde hard geneukt worden terwijl mijn vriend toe mocht kijken.

Ik keek op om te zien wat mijn vriend aan het doen was en zag dat die zijn broek ook open had gemaakt en zachtjes aan zijn pik zat te trekken. Die geile vriend van mij zat gewoon te masturberen terwijl ik gevingerd werd door een vreemde man en de lul van een andere man in mijn mond had. Ik werd daar alleen maar natter van en begon Henk nog geiler te pijpen. Zijn pik verdween in mijn keel terwijl mijn linkerhand met zijn ballen speelde. Ron was even gestopt met het vingeren en lag nu onder mijn kut mijn opgezwollen klit te likken. “Ga door, ik kom zo”, schreeuwde ik en een paar tellen later kwam ik schokkend klaar terwijl Ron mijn kutvocht van zijn lippen veegde. Toen ik een beetje bijgekomen was van mijn orgasme, draaide ik me om en zei “Het maakt me niet uit wie het doet, maar ik wil nu geneukt worden”. Henk kroop gelijk tussen mijn benen en duwde zijn eikel tegen mijn kut. Zijn lul gleed soepel naar binnen en hij begon me gelijk hard te neuken. Ron zat op zijn knieën naast me en duwde zijn pik in mijn mond. Ik pijpte hem zo goed als ik kon terwijl ik kreunde en kronkelde door de pik van Henk. Jezus, wat was dit lekker.

Na een tijdje zei Henk dat hij klaar zou komen en haalde zijn pik uit mijn kut. Ron ging gelijk tussen mijn benen zitten om de plek van Henk te vullen en Henk kwam naast me zitten terwijl ik nog steeds op mijn rug lag. Hij trok even aan zijn pik en spoot toen zijn warme zaad over mijn tieten en gezicht. Mannen vinden het altijd ontzettend geil als ze in het gezicht van een vrouw mogen klaarkomen en ik genoot van Henk zijn gezicht toen alle spieren zich samentrokken en hij zijn stralen sperma over mij heen liet dalen. Op dat moment voelde ik ook dat Ron mijn kut penetreerde met zijn harde paal. Ook hij neukte me hard en ondertussen nam ik de lul van Henk in mijn mond en zoog de laatste druppels sperma uit zijn nu slap wordende lul. Ron neukte me steeds harder en zei even later ook dat hij zou komen. Hij haalde zijn lul uit mijn natte poes en kwam klaar over mijn tieten en buik.

Ik lachte naar beide mannen en spreidde mijn armen. Ze kwamen nog even bij me liggen in hun eigen zaad en we knuffelden en zoenden nog een tijdje. Vanuit mijn ooghoek zag ik mijn vriend ook klaarkomen en toen wist ik dat dit een perfecte avond was geweest om seks op een parkeerplaats te hebben!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb