Geil in de trein

 

Geil in de trein.

Ik wil je hierbij in het kort vertellen wat mijn vriendin Netty en ik hebben meegemaakt. We zaten in de trein van Eindhoven op weg naar Rotterdam. Het was al wat later op de avond. We hadden beiden veel bier gedronken en waren aangeschoten.

Netty zat tegenover mij en we waren de enigen in de coupe. Het duurde even voor het tot mij doordrong dat ze met haar benen wijd zat en ik recht haar kruis in kon kijken. De alcohol begon zijn werk te doen en ik voelde de tintelingen in mijn eigen kruis.

Zachtjes begon ik de binnenkant van haar benen te strelen, waarbij ik telkens dichter bij haar kruis kwam. Netty kreeg al gauw in de gaten wat er aan de hand was en al spoedig voelde ik haar hand langs mijn benen naar mijn kruis gaan. Ze opende mijn gulp en begon gevoelig mijn ballen te strelen. “Word jij ook zo geil van bier?” vroeg ze.

Ik knikte. Toen boog ze voorover, trok met geweld mijn pik uit mijn broek en begon er fanatiek aan te zuigen. Ze bleef mijn ballen strelen, het was heerlijk.

Ik begon haar tepels te strelen en ze kreunde even. Toen pijpte ze door. Opeens kreeg ik een idee. Ik scheurde haar slipje open, duwde haar dijen uit elkaar en nam het roer over. We gingen nu liggen zodat ik bij haar kut kon. Ik pakte een bierflesje, haalde de dop eraf en begon te schudden met mijn duim op de opening. Ik voelde de druk groter worden maar bleef schudden. Netty had niets in de gaten en pijpte gevoelig door. Toen duwde ik met licht geweld het flesje met de opening bij mijn vriendin naar binnen. Netty slaakte een kreet.

Even leek er niets te gebeuren, toen spoot het eerste bier uit haar kut naar buiten. Ik duwde het bierflesje razendsnel in en uit haar kut terwijl het schuim soppend naar buiten spoot.

Ze trok het flesje uit haar kut en pakte mijn pik vast die ze in haar kut schoof. Pompend ging ik in Netty te keer. Maar het verhaal is nog niet af. Waarschijnlijk had Netty te hard gegild want opeens ging de coupe open en kwamen er drie aangeschoten jongens de coupe binnen. Je raadt het al, er was geen ontkomen aan.

De jongen die het meest vooraan stond ritste zijn gulp open, trok zijn pik eruit en benoemde zichzelf tot mijn opvolger. Na enkele minuten lagen de drie jongens in, tegen en op mijn vriendin te pompen. Ze werd van achteren gepompt, van voren, ze werd helemaal binnenstebuiten gekeerd. Haar tieten werden gekneed en waren opgezwollen. Het duurde niet lang of het sperma zat overal. In haar haren, op de bekleding, op truien en broeken etc.

Even was het stil en toen hoorden we allemaal hoe Netty klaarkwam. De reis verliep verder voorspoedig. Gelukkig kregen we geen controle, want mijn vriendin had geen kaartje gekocht.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb