Geen weg meer terug

Geen weg meer terug.

Henk en Linda beide 38 waren al lange tijd samen en hadden ook beide de fantasie dat Linda geneukt zou worden waar Henk bijzat. Na lang wikken en wegen en getwijfel hadden ze dan eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en hadden een advertentie geplaatst. Wel één met foto’s van allebei en in de advertentietekst aangegeven dat het om een eerste experiment voor hun ging en dat anaal geen optie was. Net als slikken of spuiten in haar gezicht. Ook Henk zou niet meedoen en was ook niet bi. Ze hadden overal aan gedacht en veelvuldig over gediscussieerd dus dit was waar ze het beide mee eens waren.

Al binnen een dag stroomde de mailtjes binnen, Henk en Linda bekeken ze allemaal en zoals gewoonlijk vielen er meer af dan op. Uiteindelijk sprong er een uit met wie het gelijk leuk klikte, een jongeman van net 30, normaal tot gespierd lichaam en een redelijke afmeting gereedschap. Na een week lang heen en weer gemail werden er dan uiteindelijk telefoonnummers uitgewisseld en na wat gesprekken werd er een afspraak gemaakt voor het aankomende weekend.

Het was een mooie warme dag en Linda had haar best gedaan, overal netjes glad geschoren en een klein zwart zomers jurkje aan, wel met slipje want zoveel lef had ze nog niet. Henk draaide nog wat zenuwachtig heen en weer door de kamer tot de deurbel ging. Als twee zenuwachtige tieners voor hun eerste date liepen ze allebei naar de voordeur. Daar stond Jasper, de man die ze hadden verwacht en na het voorstel rondje liepen Henk en Jasper beide naar de woonkamer waar ze gingen zitten terwijl Linda de drankjes ging halen. Jasper had goed gekeken naar Linda, een nog steeds mooie blonde vrouw met een redelijke c-cup en een mooi vol kontje. Henk was een beetje sul om te zien, met baard en bril, bijna twee meter lang en zo breed als een spijker. Toen Linda terug kwam met de drankjes ging ze automatisch naast haar man zitten, Jasper keer ernaar en Henk gaf de voorzet door te zeggen dat ze maar naast Jasper moest gaan zitten. Nogal onwennig en met een te snijden spanning verliepen deze eerste minuten maar na een paar wijntjes voor Linda en een aantal biertjes voor Henk kwamen ze al snel wat losser.

Henk vertelde ronduit dat het ook eigenlijk meer het idee van zijn vrouw was, dat hij nogal onderdanig was ingesteld net als haar en dat dan ook wel een beetje de reden was waarom ze dit samen wilden. Jasper hoorde het allemaal aan en schoof wat dichter tegen Linda aan, die op haar beurt haar hand op zijn schoot liet vallen en daar de dikke bobbel al voelde zitten. “ja je hebt een lekker wijf, ben er al aardig geil van geworden Henkie” sprak Jasper tegen Henk alsof zij er niet eens bij hoorde. “maar gaat ze ook nog wat doen in plaats van alleen maar voelen Henk”? Linda voelde zich nogal opgelaten, ze spraken over haar als een gebruiksvoorwerp, alsof ze niet mocht meedoen in dit gesprek en Henk voelde zich ineens meer man worden en sprak tegen haar op duidelijke toon,. “Nou je hoort hem, haal hem uit zijn broek dan”! Linda, overdonderd door het ineens mannelijke karakter van Henk, pakte de rand van de spijkerbroek en trok de knopen los. Ze pakte de hard geworden pik van Jasper beet en keek ernaar, toch wel een redelijk formaat, in de hand toch groter dan op de foto dacht ze.

Ze begon hem zachtjes af te trekken en Henk ging rechtop zijn stoel zitten om het beter te bekijken. Jasper wreef met zijn hand door haar weelderige blonde haar en duwde haar richting zijn lul, Linda protesteerde een beetje en keek schuin naar Henk. De druk op haar hoofd werd weer groter en weer trachtte ze het tegen te houden en keek weer in de richting van Henk, maar die zat alleen maar te kijken en zei niets. “Gaat ze me ook nog pijpen, dat sletje van je Henkie”!? riep Jasper en overmand door geile gedachten kraamde Henk dan ook uit; “stop hem in je mond dan”. Jasper gooide zijn hoofd achterover op de bank toen ze zijn kloppende pik in haar mond nam en hij haar vochtige warme lippen om zijn eikel voelde glijden. Henk had zijn broek ook open getrokken en zat op de stoel aan zijn harde pik te trekken terwijl hij keek hoe zijn vrouw die vreemde pik in haar mond nam. Niet veel later trok Jasper het dunne zomerkleedje uit en haar borsten bungelde heerlijk onder haar lichaam terwijl zijn pik heen en weer in het gulzige mondje tekeer ging. Hij speelde wat met haar borsten en draaide haar toen op haar rug op de bank, trok haar slipje uit en duwde haar benen omhoog. “Als jij dat geile kutje nou eens even verder nat maakt Henkie”, sprak Jasper tegen hem. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen, en Henk ging op z’n knieën voor de bank zitten en begon het kutje van zijn vrouw te likken.

Linda pakte het hoofd van haar man beet en duwde zijn gezicht in haar kut waarop hij snel zijn tong langs haar schaamlippen liet gaan. “Oh ja Henk, lik mijn kut, oh ik ben zo geil, lik me lekker klaar..” zei Linda en na een paar minuten begon ze harder en sneller te hijgen en kreunen. Ze raakte het punt van klaarkomen en Jasper trok het hoofd van Henk van de kut van zijn vrouw af, duwde hem daarbij op de grond en zei, “en nu mag jij kijken hoe ik je wijf klaar neuk !!”

Voor ze wist wat er precies ging gebeuren voelde ze haar benen weer uit elkaar gedrukt worden en voelde ze de harde pik van die andere man bij haar naar binnen gaan. Ze slaakte een harde kreet toen hij ineens naar binnen pompte en hard tekeer ging in haar net nat gelikte kutje. Henk krabbelde zich weer omhoog en ging weer op de stoel er tegenover zitten om te kijken hoe zijn vrouw nu door een ander hard geneukt werd. Ze voelde zijn pik hard naar binnen gaan en zijn ballen klotsend tegen haar kont. Hard pompend ging hij tekeer, “En vind je het een beetje geil zo?” vroeg hij aan haar. “Oh jaaaa, heeeerlijk... Neuk mijn geile kut, laat aan Henk zien hoe je me gebruikt” was haar antwoord. Henk zat nog steeds tegenover het schouwspel hard aan zijn pik te trekken. “Oh jaaa, neuk me, neuk me klaar...” begon Linda nu te roepen. “Mag ze dat, Henkie ?, mag ze klaarkomen van jou?” vroeg Jasper. Henk zat gebiologeerd te kijken naar die pik die hard aan het pompen was in het kutje van zijn vrouw en gaf niet gelijk antwoord, alsof hij niet eens wist wat hij daar nou op zou moeten zeggen. “Weet je”, zei Jasper, “eigenlijk hoort dat sletje van je aan jou te vragen of ze mag klaarkomen “.

Henk veerde op en keek zijn vrouw aan, Linda voelde zich vernederd om op deze manier gebruikt te worden, en nu moest ze zelfs toestemming vragen, maar ze was ook zo geil van het hele gebeuren dat ze aan Henk vroeg of ze mocht klaarkomen. “Ohw Henk, mag ik klaarkomen, ik kom al bijna, hij stoot zo lekker hard met zijn lul in mijn geile kutje... Ooooh Henk alsjeblieft..”. Henk hield het zelf bijna niet meer, maar zei “ Ja kom maar, kom maar geil klaar op die pik van een vreemde, geil loeder dat je bent”. Dat moment kwam direct, en Linda ook, hard trillend en met een rauwe brul kwam ze klaar. De gedachte dat een vreemde pik haar aan het neuken was terwijl haar man toekeek maakte haar botergeil. En nadat ze zacht trillend nog lag na te genieten van haar orgasme kwam ook Jasper klaar, hij trok zijn pik uit haar kutje en trok zich zelf af over haar borsten. Henk hield het ook niet meer en ging naast Jasper staan en spoot ook zijn kwakkie over de borsten van zijn suf geneukte vrouw. Daar lag ze dan, met haar benen wijd, haar kutje nog open, twee mannen met nog harde pikken voor haar en een lading mannensap over haar tieten. Ze voelde zich gebruikt, misbruikt, vernederd zelfs maar zo, zo, zo geil. Zo hard was ze al lang niet meer klaar gekomen en nog brandde haar kutje vragend voor meer.

Even later zitten ze weer op de bank en Henk gaat weer tegenover hun op de stoel zitten. De drank vloeit weer rijkelijk en Linda begint steeds vrijer te praten terwijl Henk dit alles zonder tegenspreken laat gebeuren. Linda verteld over haar fantasie om verkracht te worden terwijl haar man moet toekijken en Henk geeft aan dit ook geil te vinden, iets wat ook duidelijk zichtbaar wordt als zijn pik weer recht omhoog komt te staan door deze ontboezemingen. Jasper, die de hele avond al cola drinkt, ziet dit gebeuren en staat direct op om Linda bij haar hoofdharen te grijpen, dwingt haar op de grond en trekt haar mee naar Henk, die zo verrast is dat hij niet weet hoe hij moet reageren. “Kom”! Roept Jasper tegen haar; “zuigen aan die pik kuthoer!!!” Als in een reflex pakt ze de lul van haar man beet en neemt hem in haar mond. Henk kijkt met grote ogen van ongeloof en blijdschap naar Jasper. “Zuigen tot die klaarkomt sletje, en laat hem spuiten waar hij wil hoer !” Dan gaat hij achter haar zitten en drukt zijn vinger in haar kontgaatje. Linda veert op en wil net gaan schreeuwen als Jasper haar vol op haar gezicht slaat met zijn platte hand. “Niet zeiken kuthoer, doen waar je voor bent gemaakt, door pijpen anders sla ik je nog harder op je bek teef !!!”. Bij Linda springen de tranen in haar ogen maar toch doet ze wat hij van haar verlangt. Er is een vreemd gevoel in haar wat hier eigenlijk heel bang van wordt maar toch ook voor een vreselijk geil gevoel zorgt. Ze merkt dan ook dat ze weer zeiknat wordt. Henk doet nog steeds niets, die zit daar als een mak schaap, reageert niet op wat er gebeurt maar geniet alleen van zijn vrouw die gedomineerd wordt. Niet veel later komt Henk dan ook weer klaar en spuit zijn volgende kwakkie op de borsten van Linda. Jasper gaat omgekeerd op haar gezicht zitten en laat zijn ballen likken tot ook hij klaarkomt en haar buik onder spuit. Net voor het afscheid spreken ze af voor een tweede afspraak.

Een week later kwamen ze al weer bij elkaar. Jasper stapt binnen met een grote zwarte sporttas en loopt op Linda af, grijpt haar met zijn vrije hand bij haar kont en terwijl hij haar vol op de mond zoent, knijpt hij in haar bil. Henk die aan komt lopen wilt hem de hand schudden maar Linda wijst hem terug en zegt “Je ziet toch dat ik nog bezig ben?”. Henk kijkt ernaar, wacht geduldig af tot Jasper klaar is met het tongzoenen en geeft hem dan pas een hand. Jasper heeft dit zo eens aangekeken en heeft al snel door dat Linda wat dominanter is geworden, of misschien laat ze het nu pas echt blijken. Ook als er wat te drinken ingeschonken moet worden geeft Linda op commanderende toon aan dat Henk dat maar even moet doen. En na een tijdje van drank, gezelligheid en losse gesprekjes vraagt Linda aan Jasper wat er nu in die tas zit. “Iets om de avond mee op te vrolijken” geeft hij als antwoord. En net als Henk wat wil zeggen, bluft ze hem weer af en geeft ze op een denigrerende toon aan dat hij zich er maar niet mee moet bemoeien. Jasper kijkt de vrouw aan en draait dan zijn blik op Henk, die daar een beetje zielig op zijn stoel zit met zijn ogen naar beneden. Als hij hem dan eindelijk even aankijkt, zegt Jasper tegen hem, “Komt wel goed Henkie..! “ Maar tijd om daar verder op te antwoorden is er niet, Jasper stapt op van de bank en loopt naar zijn tas. Onder grote spanning en met grote argusogen kijken Henk en Linda samen naar wat er uit die tas komt zetten. Groot is dan ook de verbazing als er niets minder dan een tweetal vibrators uitkomen tezamen met wat touw en tape. “Nou, dat valt mee”. Zegt Henk nog, “Ik was al bang dat er iets extreems uit zou komen” Jasper kijkt hem aan en zegt dan” Zelfs de meest simpele dingen kunnen groots uitpakken, Henkie...”, en hij loopt op Henk af en zegt tegen hem, “En nu ga jij even zitten en toekijken”.

Op dat moment begrijpt Henk wat de bedoeling is, hij word aan de stoel vastgebonden, zijn polsen zitten vast aan de leuning en om zijn middel komt ook een touw. “Trek jij zijn kleding even uit, geile hoer” zegt Jasper tegen Linda, die gelijk opspringt en haar man van zijn kleding ontdoet, zodat hij daar poedelnaakt aan zijn stoel zit vastgebonden. “En nu, ga jij hem even lekker opgeilen door aan zijn pik te sabbelen” Zegt Jasper, maar Linda kan de teleurstelling niet van haar gezichtsuitdrukking verbergen en gaat een beetje tegen haar zin in voor haar man zitten en neemt zijn pik in haar mond. Henk geniet zichtbaar van de pijpbeurt en Jasper ontdoet haar tegelijkertijd van haar kleding. Daar zit ze dan, naakt haar vastgebonden man te pijpen terwijl een vreemde man staat toe te kijken, maar lang kunnen ze er niet van genieten, want Jasper heeft hele andere plannen voor de avond. De openbaring. Ineens uit het niets pakt Jasper Linda beet en trekt haar aan haar blonde haren naar achteren, “En nu is het dan tijd geworden voor een lesje hoerige onderdanigheid voor sletjes” zegt hij tegen haar en drukt haar ruw met haar buik op de houten salontafel. Haar handen en enkels worden vastgebonden, nu ligt ze voorover op haar buik op de salontafel en zit ze muurvast. Jasper trekt ook zijn kleren uit en neemt plaats achter Linda, terwijl hij naar Henk kijkt. “Je wilde toch zo graag getuige zijn als je wijfie verkracht werd?”. “Nou hier is je kans hoor..!!!” zegt Jasper tegen hem en drukt zijn hard geworden eikel tegen haar schaamlippen. Linda kijkt een beetje verschrikt op maar slaakt een diepe zucht als Jasper zijn pik in haar kutje propt. Met lange en snelle halen beukt hij hard op haar in en Linda ligt geil kreunend onder hem.

“Wat vind je er nou van sletje?” vraagt hij aan haar, en Linda antwoord met een paar diepe lage kreunen. “Vertel het hem dan, zeg maar hoe geil je het vind!” En Linda kijkt haar man Henk aan. “Oooh heerlijk, neuk mijn geile kutje hard terwijl hij zit te kijken, laat hem maar zien hoe je me moet neuken..” Roept ze en daarbij kijkt ze nog steeds Henk aan, die zijn hoofd nu wat laat hangen maar zijn opwinding valt niet te verbergen. “Kijk dan hoe je wijf geneukt word door een onbekende, en hoe hulpeloos ik hier lig”. Vervolgt ze haar rede. Henk kijkt haar aan en slaat zijn ogen weer neer. “Zal ik haar dan ook gelijk maar even snoeihard in haar reetje neuken Henkie?.” zegt Jasper en op dat moment komt het hoofd van Henk weer omhoog, met twee grote afwachtende ogen. Linda is gelijk stil, en kijkt verschrikt naar zowel Henk als Jasper. “Nee, nee, nee, dat was niet de afspraak!!!!” roept ze uit, “De fantasie gaat niet zover !!!, niet in m’n kont!!” huilt ze bijna, wetende dat ze geheel vastgebonden ligt en mocht er iets gaan gebeuren zou ze compleet machteloos zijn. Nu kijkt ze weer naar Henk, alleen nu voor hulp, maar Henk kijkt met lege ogen naar het schouwspel voor hem. “Kijk !, en nu heeft ze niet meer zo’n grote mond, hè Henkie” zegt Jasper tegen hem. “Wil jij haar niet lekker bruut in haar reet nemen hè?, even terugpakken voor al dat denigrerende gezeik tegen jou?”, en Henk kijkt ineens met andere ogen naar Jasper. Dus dat bedoelde hij, dacht Henk ineens, en je zag hem opveren van de stoel.

Jasper liep op hem af en maakte de touwen los, pakte Henk bij de arm en leidde hem naar het hoofd van zijn vrouw. “Hier!, neuk dat hoerenbekkie lekker, laat haar maar zien wat voor vent je ben” zegt Jasper tegen hem. “Ze wilde jou toch laten zien wat voor hoer ze was, nou !!, kom op, dan verkrachtte wij haar allebei, hahaha” en Jasper liet een gemeen lachje horen. Henk was ondertussen bijna buiten zinnen, zijn frustratie kwam eruit in de vorm van een hard pompende lul achter in de keel van Linda. Kokhalzend lag ze met tranen in haar ogen vastgebonden op de tafel en was ze compleet machteloos tegen de grillen van de twee mannen. Jasper was ondertussen omgelopen en had plaats genomen achter haar en duwde opnieuw zijn harde pik in haar kut, en zo werd Linda voor het eerst door twee mannen genomen. Dit was waar ze stiekem van had gedroomd, misschien niet helemaal zoals het nu ging, maar twee pikken in haar geile lijfje was erg opwindend. Ze werd ook steeds natter en het gegil had plaats gemaakt voor gekreun. “Hierzo hoer, ik zal je bek helemaal uitwonen geile slet!!” Kraamde Henk nu uit, en ramde nog harder zijn pik in haar keel. Het kon Linda allemaal niets meer schelen, ze was gewoon botergeil geworden en ze vond het eigenlijk stiekem ook erg geil om zo misbruikt te worden.

Vastgebonden en op haar buik lag ze daar klaar voor gebruik, en gebruik ervan maken deden ze ook. Henk was nog hard in haar keel aan het pompen toen hij uitriep dat hij ging komen. “Spuit het in haar hoerensmoel” riep Jasper en Henk keek hem glimlachend aan. Hij trok zijn op springen staande pik uit haar keel en Linda voelde hem vanaf haar huig uit haar mond gaan. “Nee, nee, niet in mijn gezicht Henk, alsjeblieft” smeekte ze hem met haar betraande ogen, uitgelopen make-up en een tril in haar stem. Maar Henk was te ver weg, eindelijk kon hij zijn lusten botvieren op zijn vrouw, de hoer, zoals hij nu wel had gemerkt. En met een aantal strak gerichte stralen spoot hij zijn zaad in haar gezicht, het liep vanaf haar ogen en haar neus naar beneden langs haar mond. Op dat moment dat ze het zaad over haar gezicht voelde glijden, voelde ze ook hoe Jasper zijn eikel tegen haar sterretje zette, en met een harde duw voorbij haar kringspier gleed. Ze gaf een harde gil en haar mond en haar ogen stonden op de grootste stand. Henk was door het dolle, “Niet zeiken slet, laat je maar in die geile reet van je neuken!!” zei hij tegen haar en gaf haar twee tikken met de platte hand op haar beide wangen. Jasper beukte nu hard op haar in en ze voelde hoe zijn machtige lul in haar darmen tekeer ging. Ze keek op en keek in het gezicht van haar man, die met een knalrode kop vol sexuele agressie naar het schouwspel keek. “Jaaaaaahhh neuk die hoer, woon der slettereet maar lekker uit !!” riep Henk Jasper toe. Voor Linda was het allemaal teveel, het sperma op haar gezicht droop nog naar beneden toen Jasper zichzelf aftrok op haar gezicht en er zo nog een lading bij spoot. Haar lichaam gaf het op, ze liet zich geheel in ruststand op de tafel liggen, ze was gebroken, nu was ze echt een huisslet geworden. Ze wist ook dat Henk nu helemaal omgeslagen was, en vreemd genoeg was ze er nog van klaar gekomen ook.

De mannen liepen allebei weg en lieten haar vastgebonden achter. Het werd een lange nacht voor Linda, de mannen zaten op de bank met een drankje en gingen één voor één, een keer over haar heen. Zelfs Henk was helemaal los geslagen, zijn lange frustratie van haar neerbuigende opmerkingen waren nu vrij gekomen. Iedere keer als Jasper drankjes in de keuken ging halen stak hij even zijn harde pik in haar mond, neukte haar keel en voordat hij klaarkwam stopte hij. “Alleen even opwarmen sletje” was dan zijn antwoord. Henk niet, Henk kwam naar haar toe, drukte zijn harde lul in haar kutje, neukte tot hij nat was en duwde hem dan zonder pardon in haar kontje. Haar tranen liepen over haar wangen , ze was niets meer dan een stuk neukvlees, een gebruiksvoorwerp om de mannen op te geilen en te laten klaarkomen. Verkracht, vernederd en misbruikt lag ze op tafel, maar ook geil, opgewonden en zelfs verschillende keren klaar gekomen.

De volgende morgen werd ze wakker, half versuft keek ze om zich heen maar zag dat ze alleen in bed lag. Linda stapte uit bed en trok haar badjas aan. Onderweg naar de trap bedacht ze zich wat er allemaal gebeurt was die nacht ervoor en ze wist de helft niet meer. Eenmaal beneden aan de trap zag ze haar man en Jasper beide aan de keukentafel zitten. Twee dampende koppen koffie voor hun op tafel. “Zo... vond het sletje dat het eindelijk tijd werd om uit haar nest te komen?” Zei haar man tegen haar. Ze keek hem verdwaasd aan, sprak hij echt zo tegen haar, wat dacht hij wel niet!! schoot door haar gedachten. Haar gezicht vertrok, klaar voor een kwade uitbarsting, maar nog voor dat er wat aan geluid uit kon komen voelde ze een enorme pijnlijke schok door haar keel, ze verkrampte en zakte ineen op de grond. Een aantal seconden later was ze pas in staat om een gil te geven. Jasper stond op van de stoel en kwam op haar aflopen terwijl hij Henk aan keek en zei :”Zie je Henkie, zei ik toch... is een geweldige oplossing voor als zo’n teefje een beetje opstandig wordt !”. Linda wist nog steeds niet wat er nou precies gebeurt was en keek Jasper vragend aan. “Om je nek zit zo’n mooie halsband” zei Jasper tegen haar. “dezelfde band als bij een moeilijk opvoedbare hond... eentje met shock therapie” en hij begon samen met Henk hard te lachen.. Linda voelde direct met haar handen aan haar nek en daar zat inderdaad een shock-collar omheen. “Waag het niet om hem af te doen”! “want dan druk ik op het knopje” zei Jasper.

Vol ongeloof keek ze naar haar man, waarom liet hij dit toe, en waarom was hij er mee akkoord gegaan? Maar Henk zat daar maar, onderuit gezakt in de pitrieten eetkamerstoel, lachend toe te kijken hoe zijn vrouw vernederd werd. “Kom eens bij je baasje, teefje” zei Henk tegen haar, “maar wel op handen en voeten kruipen he??!” gaf hij haar aan. “Ben je niet goed wijs of zo?” riep ze tegen hem, “Ik ben godverdomme je hond niet!!” Maar op dat moment drukte Jasper weer op een knopje en lag ze enkele seconden later spartelend en wenend op de grond. “Nou, teefje van me, wat dacht je ervan?, ga je nog gehoorzamen??” vroeg Henk haar. Bang voor wat eventueel weer zou kunnen gebeuren deed ze wat haar opgedragen werd. Op handen en voeten kroop ze richting Henk en ging ze alsof ze een hond was op haar knieën naast hem zitten. Henk ging met zijn linkerhand door haar haren en met zijn rechterhand haalde hij zijn pik uit zijn boxer. “Goed zo!, braaf teefje, en nu nog even je ontbijt verdienen he?!” zei hij met een smerige lach op zijn gezicht. Linda begreep de bedoeling maar al te goed en met enige tegenzin maar zeker ook angst nam ze zijn apparaat in haar mond. Ze gaf haar man een heerlijke pijpbeurt door met haar tong rond zijn eikel te draaien en hem tussendoor goed af te zuigen, en enkele momenten later spoot hij dan ook zijn sperma in haar mond. Nog steeds walgde zij van het idee maar veel kon ze er niet tegen inbrengen. Er was al zoveel zaad in haar mond en gezicht gespoten in de afgelopen dagen dat ze het gedwee onderging.

Jasper haalde ondertussen een fles wodka tevoorschijn en zei “Hierzo sletje, om het mee weg te spoelen”. Ineens wist ze waarom alles zo wazig was vanaf gisteravond, ze hadden haar alleen maar pure wodka gevoerd en als ze ergens stomdronken van werd , was het dat wel. Een beklemmend en angstig gevoel overviel haar, wat hadden ze allemaal wel niet kunnen uitspoken met haar toen ze zo dronken en laveloos geweest moest zijn. “Nee, doe mij maar wat water” zei ze tegen de mannen maar Jasper keek haar indringend aan, pakte de afstandbediening van de halsband en zei “Ik denk dat je dit gaat drinken!!”. “Ja, ja, ja, ik drink al!!” zei ze verschrikt en nam een paar slokken van de wodka. Ze proefde de harde alcoholische smaak, en zo vroeg op de ochtend was dat niet echt haar ding. Maar de hoeveelheid van gisterennacht en nu de eerste slokken miste hun uitwerking niet en Linda werd al direct weer wat aangeschoten. Jasper zei niets maar pakte haar hoofd bij haar haren beet en trok haar abrupt naar zijn harde pik toe. “En nu mag je mij even pijpen!!” Linda onderging het allemaal gedwee, ze nam ook zijn harde lul in haar mond en zoog hem tot de laatste druppel leeg.

De mannen zaten onderuit gezakt in hun stoelen en lachten hardop terwijl ze naar haar keken.. Linda zat op haar heup , haar benen naast haar en haar ogen naar de grond gericht... Ze wist nu dat er geen weg meer terug was...

 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten