Geef mij maar een grote pik.

Als iemand mij een jaar geleden gevraagd had of ik een grote pik lekkerder vind, dan had ik het al over bekende antwoord gegeven ”het gaat er om wat hij er mee doet”. Het volgende verhaal heeft mijn menig hierover echter behoorlijk veranderd. Mijn naam is Ineke ik ben een leuk uitziende meid uit Utrecht van 28 jaar. Ik heb al een jaar of 5 een relatie met mijn 31 jarige vriend Bert en sinds 3 jaar wonen we samen. Over ons seksleven heb ik eigenlijk nooit wat te klagen gehad, er zijn natuurlijk wel eens ups en downs maar die heeft iedereen wel in een relatie.

We kunnen zeer goed praten over wat we lekker vinden en wat ons allebei opwind. Bert is erg geïnteresseerd in het cuckold gebeuren. Eerst had ik daar wel wat moeite mee maar naarmate ik aan het idee gewend raakte wond het mij ook op om hem zo nu en dan met woorden te vernederen. Bert had al een paar keer voorgesteld om eens een trio te proberen, het leek hem echt een geil idee om mij met een andere man te zien neuken. Ik was eerst niet echt gecharmeerd van het idee maar in een dronken bui liet ik me overhalen om een advertentie te plaatsen op internet. Geil als alle mannen in Nederland wel lijken te zijn regende het natuurlijk reacties. Uiteindelijk besloten we op het mailtje van Steve te reageren. Steve was een donkere jongen van 30 jaar uit Nieuwegein en na een tijdje met elkaar gemaild te hebben en foto’s te hebben uitgewisseld, moest het er toch maar van komen.

We hadden bij ons thuis afgesproken omdat ik me vertrouwder voelde in mijn eigen huis. We waren allebei behoorlijk nerveus toen de deurbel ging. Bert deed open en liet Steve binnen. Een leuke jongen om te zien, verzorgd en een vriendelijk gezicht. Na eerst wat te hebben gedronken om het ijs te breken, besloten we toch een stap verder te gaan. Hoe we er precies toe kwamen weet ik niet maar opeens legde Steve een hand op mijn been en begon me spontaan te kussen. De drank begon al een beetje te werken en Bert lachte goedkeurend.

Even later besloten we om naar de slaapkamer te gaan. Met z’n drieën gingen we op ons grote bed zitten en Steve kreeg al een behoorlijk grote bobbel in zijn broek. Ik begon zijn kleren uit te trekken en toen ik zijn boxershort naar beneden schoof kon ik mijn ogen haast niet geloven. Wat een ongelooflijk grote lul had die jongen zeg!! Zeker zo’n 22 a 23 cm en behoorlijk dik! Ik had die verhalen over de grote pikken van negers altijd maar met een korreltje zout genomen maar deze jongen bevestigde in een keer alle verhalen.

Die van Bert is in opgewonden toestand ongeveer 14 cm en niet echt al te dik. Maar ik had daar nooit een probleem van gemaakt. Vergeleken met die van Steve zag die er echter eigenlijk gewoon maar zielig uit. Ik was inmiddels behoorlijk nat geworden en Steve vroeg me boven op hem te gaan zitten. Bert was intussen zijn ook keiharde pikkie aan het aftrekken, en sloeg het tafereel goedkeurend gade. Ik dacht bij mezelf die gaat er echt nooit in passen, toen ik voelde hoe de gigantische eikel van Steve een weg tussen mijn natte schaamlippen probeerde te vinden. “Niet te snel” hijgde ik toen ik mijn kutje voelde open rekken. Centimeter voor centimeter voelde ik zijn enorme pik dieper en dieper in me glijden. Ik keek omlaag tussen mijn benen en zag tot mijn ontsteltenis dat er nog maar een derde van die monsterpik in me zat. Mijn kutje was nu volledig opengesperd en mijn clitoris werd stijf tegen zijn enorme paal aangedrukt.

Buiten het feit dat het best wel zeer deed, werd ik natter en natter en langzaam maakte zich een enorm genot van me meester. Steve zijn pik zat nu voor tweederde in me en Steve begon hem langzaam heen en weer te bewegen. Ik dacht dat ik gek werd! Wat een fantastisch gevoel! Ik keek naar Bert en zei tegen hem “eindelijk eens een echte man die me neukt en niet dat miezerige dingetje van jou”. Ik wist dat Bert op dit soort woorden geilde en ik meende het nog ook, want Bert zijn pikkie glipte er in het heetst van de strijd vaak uit.

“Ja lieverd” kreunde Bert terwijl hij steeds harder aan zijn pikkie begon te trekken. Steve was me nu hard aan het pompen en ik voelde dat ik het niet langer kon houden. Mijn clit werd dusdanig gestimuleerd dat ik klaar begon te komen. Bij Bert moesten er altijd vingers aan te pas komen om het gebrek aan volume te compenseren. Ik begon mezelf te verliezen en ik schreeuwde “ja, ja, neuk me met die enorme pik van je!” “Spuit me vol met je geile zaad” Al schreeuwend kwam ik klaar en nagenoeg op hetzelfde moment begon Steve zijn enorme lading in me te spuiten. Jeetje, wat veel. Ook zijn ballen waren zeker twee keer zo groot als de knikkertjes die in Bert zijn zakje bungelden en de lading die er uitkwam voelde ik gewoon diep in mijn kut spuiten. Dit was te veel voor mijn kutje en toen ik van hem af kroop droop zijn zaad langs mijn benen omlaag. Uitgeput legde ik mijn hoofd op de brede borstkas van Steve.

Toen ik me na een tijdje op mijn rug draaide ging Bert op me liggen en probeerde hij zijn stijve pikkie in mijn uitgerekte kutje te schuiven. Niet gehinderd door ook maar enige weerstand gleed hij naar binnen. Mijn kutje was echter dusdanig opgerekt dat ik het bijna niet voelde. Bert begon heftig heen en weer te bewegen maar raakte de wanden van mijn kutje niet of nauwelijks. Door het gebrek aan stimulatie begon Bert echter tot overmaat van ramp zijn erectie te verliezen. Ik merkte dit en begon op hem in te praten met woorden als “neuk me met die kleine pik van je!!” Hoe hard Bert ook heen en weer bewoog, mijn kutje was gewoon te wijd voor hem en zijn bijna helemaal slap geworden pik gleed uit mijn kut. Omdat ik hem die vernedering niet wilde aandoen pakte ik zijn pikkie in mijn hand en begon ik hem af te trekken.

Op het moment dat hij begon te komen duwde ik zijn pikkie terug naar binnen en Bert spoot zijn zaad bij dat van Steve. Nu pas kon ik goed het verschil merken. Bert had veel minder zaad dan Steve en zijn zaad spoot er ook veel minder krachtig uit. Inmiddels was Steve weer op krachten gekomen en eigende zich mij weer toe. Ik keek opzij naar mijn vriend en nu zijn pik slap was geworden was het verschil in maat helemaal triest te noemen. Steve neukte me nog twee keer gigantisch die avond, waar Bert zijn potentie altijd bij een keer ophield. Steve vertrok tenslotte nadat we afgesproken hadden dat dit zeker een vervolg zou krijgen. Toen we later in bed de avond nog eens doornamen was ik tot de conclusie gekomen dat de maat soms wel degelijk uitmaakt. Ik zei tegen Bert “we gaan Steve nog heel veel zien, dus bereid je maar voor” Gek genoeg werd Bert bij deze woorden opgewonden en we neukten op de goede afloop.

Inmiddels is het een half jaar geleden na onze eerste ontmoeting met Steve. We spreken iedere maand een keer af en iedereen is erg gelukkig met deze situatie, al geniet ik doordat mijn kutje door Steve zijn superpik meer en meer opgerekt word wel steeds minder van het pikkie van Bert. Maar ik hou erg veel van hem!

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten