Gangbangsnol.

Eindelijk, het is er dan toch echt van gekomen, ik heb me laten neuken door meerdere mannen tegelijk en ik voel me een echte geile slet, een neukslet! Ik zal me eerst even aan jullie voorstellen, mijn naam is Sonja, ik ben 38 jaar en ik ben al meer dan 10 jaar samen met een en dezelfde man, waarmee ik gelukkig ben getrouwd. We hebben een leuke en goede verstandhouding met elkaar en we hebben allebei een prima baan bij hetzelfde bedrijf waardoor we elkaar bijna 24 uur per dag zien. Kinderen hebben we niet, wel een hond, en twee katten.

Twee keer per week hebben we seks en altijd in dezelfde volgorde en hetzelfde standje. Mijn seksleven is dus niet iets waar de spetters vanaf vliegen, maar ik ben er redelijk tevreden mee. Toch heb ik meegedaan aan een gangbang, ik heb me stevig laten neuken door diverse mannen en het was ontzettend geil en lekker! Al sinds jaren loop ik met die fantasie rond om een trio te hebben met twee mannen of seks met meerdere mannen tegelijk, veel stijve lullen om me heen is altijd een geile fantasie van me geweest. Ongeveer een maand geleden was ik daar weer over aan het nadenken.

Die geile fantasie die ik had moest ik toch een keer realiseren. Ik bedacht me dat als ik daar niet snel iets aan zou doen, dat het er dan waarschijnlijk nooit van zou komen en ik wordt er ook niet jonger op. Op internet kwam ik terecht op een website waar ze vrouwen zochten om mee te doen met een gangbang. Ik heb uren zitten lezen op die website en ondertussen heb ik me een paar keer van geiligheid klaar gevingerd. Ik doe het nu echt, moet ik gedacht hebben en ik heb een mailtje naar de eigenaresse van die website gestuurd dat ik mee wilde doen met de eerstvolgende gangbang. Mijn hart klopte in mijn keel vlak voordat ik op verzenden klikte, maar het mailtje moest de deur uit.

Ik klikte op verzenden en ging opgewonden naar bed waar ik mijn man wakker maakte en hem vroeg of hij zin had in een vluggertje. Een paar dagen later zat ik zenuwachtig in mijn auto op weg naar Amsterdam. Op de achterbank een tas met spullen om te overnachten en sexy lingerie. Men had mijn mailtje beantwoord en ik kon meteen dit weekend al langskomen om te kijken of om eventueel al mee te doen. Daar aangekomen wordt ik vriendelijk ontvangen en zijn er nog drie andere vrouwen die meedoen aan de groepsseksavond. Het schijnt dat er tussen de 40 en 50 mannen komen die al bevestigd en betaald hebben voor een geile gangbang.

Ik heb besloten om maar meteen mee te doen, wat kan er gebeuren en bovendien ben ik zo geil van de hele situatie waarin ik terecht ben gekomen dat mijn kutvocht al bijna naar buiten komt. Tegen 20.00 uur in de avond komen de eerste mannen binnen, ze kleden zich uit en even later staan we met een groepje aan de bar iets te drinken. Ik heb meteen al de aandacht van een paar geile kerels te pakken en ik moet zeggen dat me dat een apart en opwindend gevoel geeft om zo bekeken te worden. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik er wel erg gewillig uitzie, ik heb echt sexy kleding aan, een bh waar mijn tieten in liggen en mijn tepels recht vooruit eruit steken, een jarretelgordel met zwarte netkousen en een slipje met open kruis en de hoogste naaldhakken die ik maar kon vinden.

Tegen de tijd dat iedereen binnen is en de lichten gedempt zijn is het gezellig en heb ik al een paar glaasjes wijn op, waardoor ik helemaal losgekomen ben. Een bank verderop zit een van de vrouwen op de grond met een stuk of zeven mannen die om haar heen staan en ze pijpt hen telkens om beurten. Ik loop naar de zijkant van de zaal toe waar een groot bed staat en achter me lopen wel zeker een stuk of tien mannen die al trekkend aan hun lullen rondom me komen staan en liggen. Zodra ik op het bed op mijn rug lig komt er een ouder kalend mannetje tussen mijn benen liggen en hij begint me te likken.

Het blijkt iemand te zijn die het geil vindt om vrouwen te likken voordat ze geneukt worden maak zeker ook nadat ze geneukt zijn. Over mijn hele lijf voel ik handen, een pik wordt in mijn mond gestopt en de spermalikker wordt aan de kant geduwd door een potige kerel die zijn grote lul zonder pardon in mijn natte kut propt. Niet te geloven, ik wordt geneukt en heb twee lullen in mijn handen, ze zitten aan mijn tieten en ik heb ook nog een lul in mijn mond. Die potige vent pompt en hij pompt zijn lul steeds dieper in mijn geile natte kut en ineens trekt hij terug, haalt zijn condoom van zijn lul en trekt als een bezetene aan zijn pik tot hij hard kreunend klaarkomt en zijn sperma over mijn buik spuit.

Vrijwel meteen wordt ik omgedraaid en voor ik het weet zit ik voorover met twee lullen in mijn kut, iemand die onder me ligt en een ander die zijn lul achterlangs in mijn kut gestopt heeft. Ik voel mijn kut helemaal gevuld met die pikken en ik voel ook dat ze langzaam langs elkaar wrijven. Nog steeds zitten er mannen aan mijn tieten en af en toe voel ik dat er een lading warm sperma over mijn lichaam gespoten wordt. Mijn hoofd wordt naar achteren gehouden en iemand anders neukt me in mijn mond. Ik kreun van geiligheid en ik kom diverse keren klaar met al die mannen die me aan het neuken zijn.

Ik zie ineens een spiegel in mijn ooghoeken en zo kan ik zien hoe het er op een afstandje uitziet. Ik ben een echte neukslet, een hoer, een gangbangsnol. Als ik het zie kom ik nog eens klaar en geef ik me helemaal aan die lekkere mannen. Aan het eind van de avond zijn er wel zeker 20 mannen op me klaargekomen en nog meer hebben aan me en in me gezeten. Ik had dit veel eerder moeten doen, ik voelde me zo heerlijk geil en aanbeden dat ik er een kick van heb gekregen. Tegen mijn man had ik gezegd dat ik een avond bij mijn vriendin bleef slapen en ik denk dat ik dat in de toekomst wel vaker zal doen. Gisteren heb ik hem toch maar de waarheid verteld en hij heeft er geen problemen mee. Sterker nog hij wil een keer mee om mij bezig te zien met zoveel mannen tegelijk. Misschien kom ik een van jullie nog wel eens tegen op een geile avond en wie weet neuken we nog eens met elkaar.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten