Gangbang voor mijn slet

Gangbang voor mijn slet.

Mijn vrouw is een geweldige geile slet bovenop het feit dat ze een fantastische vrouw is die mij telkens weer weet op te winden en mij aanzet om nieuwe dingen voor haar te verzinnen om haar hoerige geilheid te bevredigen. In het begin hadden we het regelmatig over sex met meerdere mannen gehad, waarbij het mij super geil leek om te kijken hoe zij door een ander geneukt en verwend zou worden, alleen het was er nog nooit van gekomen. Ik wist dat mijn geile op sex beluste sletje niet genoeg had aan één man wat ik geen enkel probleem vond en ik wist dan ook dat ze buiten mij om regelmatig contact had met anderen.

Ik zat op een keer achter haar pc toen ik op msn zat en opgeroepen werd door een mij onbekende persoon waar ik mee aan de praat raakte. Hij verontschuldigde zich toen hij merkte dat ik het was en niet mijn vrouw, ik verzekerde hem dat ik er geen enkel probleem mee had, hij vertelde me over hun of eigenlijk over haar perverse fantasieën waarvan ik maar al te goed wist hoe het zat. Later toen hij weg was zag ik dat onze chat was opgeslagen en kwam zodoende ook een chat sessie tegen van mijn vrouw die ze vergeten had te wissen.

Het was een geil gesprek waarbij ze gesproken hadden over sex die ze samen hadden gehad, en ook ging het over haar profiel die ze op een sex chat website had geplaatst. Ik werd op slag geil van wat ik las en wilde er meer van weten en ging op zoek naar het profiel. Tot mijn verbazing had ze er foto’s van zichzelf bij geplaatst die ik van haar gemaakt had. “wat ben je toch een geil hoertje” dacht ik bij mezelf terwijl ik de beschrijving op het profiel las en de foto’s van haar geile hoerige lichaam bekeek dat ik zo goed kende.

In de tekst vertelde ze dat ze één of meerdere mannen zocht voor sex ook echtparen of vrouwen waren welkom om te reageren op haar oproep. Alles zeer discreet en niet perse eenmalig. Wouw dit was geil zeg, ik zat alles met een stijve pik van jewelste te lezen. Het idee dat ze zich af liet naaien door geile kerels wond me dermate op dat ik het dolgraag een keertje mee wilde maken. Ik wist dat ze een echte slet was waar ik al vaak over gefantaseerd had als ik alleen in bed lag en mezelf aftrok bij de gedachte dat een ander haar neukte.

Toen ze beneden kwam confronteerde ik haar met mijn bevindingen waarna ze schaamteloos vertelde wat ze allemaal deed. Het bleek een verslaving voor haar te zijn en dat het puur om de sex te doen was. Dit wist ik eigenlijk al lang, maar niet dat ze het laatste half jaar al zeker met meer als vijfentwintig personen sex had gehad. Ze vroeg of ik het erg vond en jaloers was. “Natuurlijk niet, was mijn antwoord, maar als jij het niet erg vind zou ik er graag eens bij aanwezig zijn als je door een ander geneukt wordt”. Ze twijfelde en vroeg of ik niet jaloers was als ik zag dat er een andere pik in haar kutje en kontje gleed of als ze een ander pijpte en zijn warme sperma over haar dikke tieten gespoten kreeg of het doorslikte.

De volgende morgen kwam ze erop terug toen ik haar achterlangs neukte, “Mmmmm ja geil neuk me, neuk je geile slet, ohhh ja, je zou het wel lekker vinden hé om je sletje geneukt te zien worden, hoe er een dikke pik tussen mijn schaamlippen in mijn kut zit” kreunde ze. Met deze woorden had ik niet veel meer nodig of ik spoot mijn sperma diep in haar kale knijpkut tegen haar baarmoeder aan.

Toen ik even later naast haar lag en ze haar warme mond om mijn nog steeds stijve lul sloot gaf ik aan dat ze maar snel een afspraak met iemand moest maken. De volgende dag meldde ze me dat ze voor de vrijdag een week later een afspraak had met een student uit Leiden. Het was een knul van éénentwintig die een lange slanke lul had volgens het mailtje wat ze me liet lezen, die uitermate geschikt was om haar ook anaal mee te neuken zoals hij zelf schreef. En als ze wilde kon hij ook nog wel een vriend van hem regelen die ook wel eens een geile slet wilde neuken met hem erbij.

De volgende avond ging ik meteen aan de slag, ontruimde de dubbele kast die de slaapkamers aan de voor en achterkant van het huis scheidde. Ik maakte er een bankje in zodat ik comfortabel kon zitten en verwijderde de achterkant van de kast in de slaapkamer waar het spel plaats zou vinden. Bij een glashandel bestelde ik een doorkijk spiegel die gelukkig op voorraad was zodat ik hem ruim op tijd binnen had om hem te kunnen plaatsen. Ook monteerde ik twee van die draadloze beveiliging cameraatjes op afstand bediening. Eén in de kast achter de spiegel en één boven het bed in de lamp die ik op onze video aansloot.

Mijn vrouw maakte zichzelf die vrijdag extra hoerig op, kousen met jarretelles en een string, hoge hakken en een kwart cup bh. Voor de zekerheid was ik boven gebleven op de achterkamer en toen de deurbel ging verstopte ik mezelf met bonzend hart in de kast achter de spiegel. Ik zat eerste rang en had een perfect zicht op ons bed waarin ik mijn sletje al zo vaak zelf verwend had en zij mij.

Eindelijk kwamen ze dan naar boven, ik kon ze perfect verstaan, zette de video in werking met de afstand bediening en hoopte dat ze een beetje op zouden schieten, maar hij maakte er nogal werk van en had geen haast om op bed te belanden. Hij betaste mijn vrouw onder haar kleren, ik kon zien hoe hij haar tepels rolde en er zachtjes aan trok terwijl mijn slet me strak aankeek door de spiegel. Hierdoor voelde ik me een echt voyeur en had het gevoel dat ze me kon zien zitten, wat natuurlijk niet het geval was.

Ondertussen zat ik al met mijn stijve lul te spelen, op een gegeven moment zette hij haar tegen de kast met de spiegel, trok haar kleding uit waarbij ze haar handen naast de spiegel zette zodat ik echt een super uitzicht had op haar naakte lijf. Haar tepels drukte bijna tegen het glas van de spiegel, zijn handen gleden over haar borsten speelde met haar tepels en ik zag hoe zijn handen tussen haar benen aan haar kale kutje friemelde. Zijn vingers gleden tussen haar schaamlippen en ze sloot genietend haar ogen. Ze deed ze af en toe even open om mij geil aankijkend een knipoogje te geven met een kus op de spiegel, de geile slet.

Het duurde niet lang of ze bereikte haar eerste hoogtepunt dat ze luid kreunend beleefde om mij extra geil en gek te maken. Nu verplaatste ze zich naar het bed waar het echte spel ging beginnen. Ik zag hoe ze door hem werd gelikt, hoe hij haar tot twee keer toe een hoogtepunt gaf met zijn likkende tong en zuigende mond op haar zeiknatte kut. Hierna nam ze zijn lange slanke lul in haar mond en pijpte hem tot hij aangaf dat ze moest stoppen omdat hij anders klaar zou komen in haar mond, wat hij kennelijk nog niet wilde.

Hierna werd ze door hem op handen en knieën gezet waarna hij achter haar mooie billen plaats nam en zijn stijve, op springen staande pik in één keer hard tussen haar kale kutlippen ramde. Ze slaakte een gil van genot toen zijn eikel haar kutje open spleet. Haar geile neuker pakte haar heupen vast en begon haar met lange halen te neuken. Hij gaf haar maximaal genot, dit had ik alleen nog maar gezien in pornofilms.

Zijn lul pompte hij met een steeds hoger tempo in en uit haar kut en hij wisselde hierbij zo vaak van positie en in verschillende standjes waarvan ik zelfs de mogelijkheden niet bedacht had. Mijn vrouw gedroeg zich echt als een slet en ze kreunde en krijste het uit van geilheid en genot, op een gegeven moment was ik gewoon de tel kwijt hoe vaak ze klaar was gekomen. Zelfs in de kast hoorde ik haar kut soppen en zag ik hoe hij haar na zeker drie kwartier onafgebroken neuken volspoot met zijn romige zaad. Toen zijn nog steeds stijve lul uit haar doorgenaaide kut floepte, golfde zijn zaad naar buiten en hing in lange slierten aan haar gezwollen schaamlippen.

Hierna kleedde hij zich aan, bedankte haar met een zoen terwijl ze nog steeds op bed verlekkerd naar zijn half slappe lul lag te kijken. Hij groette haar en verliet het huis, mijn vrouw ondergespoten achter gelaten. Net of hij even naar de hoeren was geweest.

Ze bleef nagenietend liggen, ik wist niet hoe snel ik uit de kast naar haar toe moest komen toen ik eenmaal de voordeur achter onze gast dicht hoorde slaan. Toen ik bij haar kwam zag ik hoe ze zijn sperma over haar borsten wreef en met de vingers van haar andere hand wreef ze het uit haar kut lekkende zaad over haar gezwollen schaamlippen. Ze trok me aan mijn stijve op springen staande lul op bed en vroeg me of ik haar wilde neuken. Ik was zo geil van hetgeen ik gezien had dat ik haar geen antwoord gaf en mijn stijve pik gelijk in haar kut ramde.

We waren beide zo geil dat we nagenoeg gelijk klaar kwamen ik spoot mijn sperma diep in haar kutje waarna ze meteen begon te gillen dat ze ook klaar kwam. Toen ik naast haar lag na te genieten bedankte ze me voor de jongeman die haar had mogen neuken, “hoe vond je het” wilde ze weten. “Het is zeker voor herhaling vatbaar schat” fluisterde ik haar lichaam strelend “dit doen we vaker als jij het er ook mee eens bent”.

Zo gezegd zo gedaan, we plaatsten een contact advertentie op internet via diverse datingsites waar legio reacties op kwamen. Natuurlijk vielen er mannen af omdat de reactie niet beviel of het was gewoon niet het type waar we op vielen, maar we hebben er ook een heleboel laten komen allemaal éénmalig om geen binding te krijgen, maar alleen puur voor de sex en het genot. Ook zijn we de laatste tijd naar een aantal seksbioscopen en parenclub.

Maar wat we een week of twee geleden beleefden was het helemaal voor haar. We hadden in een parenclub een stel ontmoet waarvan de vrouw een aantal malen het middelpunt van een gangbang was geweest, daar had mijn vrouw vol interesse naar gekeken en later met het stel aan de bar onder het genot van een drankje uitvoerig over gesproken. Dit leek haar ook wel eens wat. Het was verder niet ter sprake gekomen tot op een zaterdagmorgen, ik had wel zin in een geile avond, aan mijn vrouw hoefde ik het niet te vragen want die is altijd in voor iets geils dus bracht ik tijdens het ontbijt het voorstel naar boven, “we zouden eens een gangbang kunnen houden met jou als middelpunt” merkte ik tussen neus en lippen door zo nonchalant mogelijk op.

“Mmmm” was haar reactie met stralende ogen zou je dat goed vinden, als ik de hele avond door Jan en alleman wordt geneukt. “Komt goed” zei ik, “ik ga je verrassen” was alles wat ik zei. Ondertussen hadden we een behoorlijk aantal heren over de vloer gehad dus ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en een aantal van hen te benaderen met het idee. Aan het einde van de week had ik ongeveer zestien heren die het een geil plan vonden, we hadden immers allemaal hetzij onafhankelijk van elkaar als eens op bezoek gehad dus ze wisten hoe geil mijn vrouwtje was.

Het werd een heel gezelschap van blanke kerels, maar ook een aantal donkere heren in de leeftijd van tweeëntwintig tot zesenvijftig. Omdat het bij ons thuis iets wat lastig was om te ontvangen had ik de eigenaresse van een swingersclub benaderd waar we al een aantal malen geweest waren in het midden van het land. Dit omdat het dan voor iedereen centraal gelegen was. De eigenaars van de club vonden het meteen een goed plan waarbij zij verder alles zouden regelen en of ik het erg vond als er ook een paar vaste klanten mee konden doen. Nou dat leek mij geen probleem, zodat er uiteindelijk zevenentwintig heren voor mijn geile teef beschikbaar waren die avond.

Op de bewuste dag vertelde ik mijn vrouw s’morgens dat we die avond naar een club zouden gaan, ze vond het meteen een goed idee, al had ze er geen idee van wat haar stond te wachten. Ik had besloten om wat vroeger weg te gaan dan we normaal deden om onderweg eerst ergens nog even wat te eten.

Toen we er aankwamen was het nog vrij rustig mede door het vroege tijdstip denk ik, maar goed er waren een man of zeven acht binnen waarbij het mijn vrouw wel opviel dat er geen stellen of vrouwen aanwezig waren. We namen plaats aan de bar en bestelden wat te drinken. Ze wilde net gaan vertellen dat het haar wat tegenviel vandaag toen er een aantal van de heren binnen kwam die ik geregeld had. In eerste instantie herkende ze hen niet tot er twee binnen kwamen die ze wel herkende van een avond bij ons thuis. Met hen raakte ze gezellig aan de praat waarbij het haar verder niet opviel dat er alleen maar meer mannen binnen kwamen zonder vrouw. Op een bepaald moment waren er in plaats van zevenentwintig, tweeëndertig heren binnen.

Mijn vrouw had het niet in de gaten omdat ze in gesprek was met Fred, een geile potente vent met een stuk lul van zeker twintig centimeter en zo dik als een kleine komkommer. De gastvrouw nam op dat moment het woord en zei “ik heet iedereen welkom vanavond op deze georganiseerde gangbang en wens iedereen veel plezier vanavond” Hierdoor werd het mijn vrouw duidelijk wat precies de bedoeling was van deze avond. “Ze fluisterde in mijn oor dat ze het super vond, dat ze geil werd en dat ze eindelijk eens lekker een echte slet kon zijn”. We dronken nog wat en besloten naar boven te gaan, de heren werd door de gastvrouw gevraagd nog heel even te wachten tot ze een seintje kregen om naar boven te gaan.

Eenmaal boven installeerde ze zich op het king size bed en vroeg mij om naar beneden te gaan en de eerste drie naar boven te sturen, ik kon beneden wachten bij de rest. Na een kleine twintig minuten kwam de eerste naar beneden en zei dat mijn vrouw een lekkere geile slet was, ik bofte maar met zo’n sletje zei hij. Hij vertelde de rest dat ze een lekkere hoer was en botergeil, “ze vroeg of er nog vijf naar boven konden komen” zei hij voor hij zich aan kleedde en als eerst vertrok.

De hele groep ging daarna in groepjes naar boven, ik besloot om nu ook maar eens een kijkje te gaan nemen hoe mijn hoertje aan de gang was.

Boven verdrongen de mannen zich om haar heen, ze zat op haar handen en knieën met een holle rug, haar kont in de lucht, kut en mond gevuld. Haar tieten, kut billen alles werd betast en beknepen, ze kreunde met volle mond en bewoog mee met de stotende pikken die steeds afgewisseld werden als er eentje was klaar gekomen. Dikke, dunne, lange, korte knoestige, kortom ze kreeg van alles te verwerken tot ze gek werd van genot. Ik zag haar gebeft en gelikt worden, haar tieten zagen helemaal rood van het knijpen. Nu zag ik weer hoe ze geneukt werd door een super dikke pik die met lange halen in haar kut verdween. Voorwaarde was wel dat er condooms gebruikt werden, maar dat mocht de pret niet drukken

Nu zag ik hoe er één zijn eikel tegen haar kontgaatje zette en hoe ze ervan genoot. Een aantal die haar al een keer geneukt hadden kregen spontaan weer een stijve toen ze stonden te kijken en wilde dit ook nog wel een keer. Toen de laatste zich leeg spoot nam ik het van hem over en neukte ik mijn slet in haar kont, tot ook ik mijn zaad verschoot als einde van de eerste ronde. Maar als ze gedacht had nu rust te krijgen had ze het mis er waren nog veertien kerels over die gingen voor de tweede ronde. En de eerste draaide haar zodat hij onder haar kon gaan liggen en duwde zijn eikel hard in haar kut. Ze kreunde keihard en duwde haar kont verder naar achteren. Dit werd opgevat als een uitnodiging waarop één van de heren haar kontgaatje bevochtigde en zijn lul langzaam naar binnen liet glijden zodat ze voor het eerst in de sandwich genomen werd die avond.

Om haar heen stonden mannen zich af te trekken, een lange lul van één van de donkere heren vulde nu haar kut terwijl een tweede zich in haar aars boorde. Haar ademhaling was zwaar en hij stootte zijn pik helemaal in haar kont, hij neukte haar vrij kort, haalde zijn pik eruit, rolde het condoom van zijn pik en trok zich af tot zijn sperma met dikke stralen over haar kont spoot. Dit nodigde de ander heren uit om het zelfde te doen. Inmiddels zoog ze een andere kerel stijf door hard op zijn lul te zuigen en hem er langzaam bij af te trekken. Nadat hij zijn zaad over haar dikke tieten had gespoten vonden de heren het tijd dat ze een andere pose innam, hij ging op het platform liggen en zij moest over hem heen komen zitten. Die vent had een korte dikke lul met een eikel als een tennisbal hierna kwam er een volgende met een lange dunne lul van wel meer als twintig centimeter.

Ze zakte heel rustig over hem heen tot hij er aan de wortel inzat en begon hem toen te berijden met een constant rustig tempo gleed ze over zijn lul. De uitdrukking op haar gezicht was te geil voor woorden, totaal in trance met een van genot vertrokken gezicht ging ze door met wippen, zijn pik verdween keer op keer tot het eind in haar kut. Opeens begon ze te krijsen, gorgelend kwam ze klaar zittend op haar hurken molk ze zijn lul leeg, toen ze hem klaar had nam de volgende plaats om te melken, steeds sneller tot ze hem en ook zichzelf weer naar een orgasme gewerkt had. Duidelijk was dat ze nu moe werd, ze zakte door tot op haar knieën en boog voorover, nu stond haar al doorgeneukte ronde kont weer ter beschikking en al snel werd deze uitnodiging weer aangenomen.

Twee vingers verdwenen in haar kont, deze was na de eerdere neukbeurten al soepel voor ontvangst en meteen ging er een kerel achter haar zitten. Hij masseerde haar ster en maakte hem vochtig met zijn speeksel, tot ze hem smeekte om zijn lul met die enorme pik van de neuker onder haar nog steeds in haar kut. Ik zag hoe zijn eikel in haar geile kont plopte, en zag ook hoe ze reageerde, wow wat ben je toch een slet dacht ik. Haar gekreun, gekrijs, het gehijg en vooral de geile praat van de mannen tegen haar maakte mij bloedgeil. Ze werd gewoon geneukt als gebruiksvoorwerp met twee grote lullen in haar kut en kont en tot mijn verbazing kwam ze alweer schokkend klaar. Zo had ik haar nog nooit gezien, ze bleef maar geneukt worden in haar kut haar kont.

Ze waren haar nu echt alleen aan het gebruiken als neukpop, alle overgebleven mannen doken erop en neukte zich klaar, soppende in haar kut en kont. Ik weet niet hoeveel keer ze die avond en nacht geneukt is tot de laatste al zijn zaad had verschoten. Toen nam ik haar als laatste, zeg maar als toetje in haar rauw gebeukte kut, toen was het half vier en kwam ze voor de laatste keer klaar. Iedereen was inmiddels weg toen de gastvrouw mijn vrouw onder de douche zette en haar om vier uur terug bracht aan de bar. Haar kut was dik, rood en opgezwollen, haar schaamlippen hingen erbij als opgeblazen flubbers, dik en vuurrood.

Zeker zeven uur was mijn slet geneukt, volgens de gastvrouw had ze de dubbele neukers meegeteld, drieënzestig keer pik gehad. Drie dagen mocht ik niet aan haar kut komen toen pas mocht ik haar weer likken, niet neuken want hij was nog steeds gevoelig. Wat die avond is gebeurd kan niet meer overtroffen worden. Het is duidelijk mijn vrouw is een echte slet die er van geniet om zo vaak mogelijk geneukt te worden, al heeft ze gezegd dat ze zoiets niet meer wil, en ik geniet ervan om te zien hoe ze genomen word en geniet.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten