Gaat ze het weer doen?

Het is weer bijna nieuwjaar. Traditiegetrouw vieren we de jaarwisseling bij onze beste vrienden. Maar wat jullie moeten weten is, wat er vorig jaar is voorgevallen, ik betrapte mijn vrouw toen met onze beste vriend. Hoe dat verliep staat hieronder beschreven.

De avond verliep zoals gewoonlijk, gezellig, lekker eten, veel drinken, vooral dat laatste ging behoorlijk hard, maar het was wel heel gezellig. We keken wat tv en deden tussendoor een gezelschapsspel en we hadden de grootste lol. Klokslag 24.00 uur openden we een fles champagne en we toosten op het nieuwe jaar. Normaal gesproken gaan we dan een uurtje of twee later slapen. Verleden jaar was het net iets anders, de zijn vrouw en ik gingen slapen. Dat kwam meer omdat de zijn vrouw behoorlijk dronken was, maar dat gebeurde wel vaker. Onze vriend ging nog een sigaretje roken en mijn vrouw zou nog even helpen met het opruimen. Niets om me druk over te maken, dat doet ze wel vaker.

Maar eenmaal in bed dacht ik, ik zal mijn vrouw maar even gaan helpen met het opruimen. Ik trok mijn ochtendjas aan en ging weer naar beneden. Ik zag mijn vrouw niet meteen rond lopen, ook niet in de keuken. Ik dacht nog, die is even met mijn vriend naar buiten gegaan om nog even een sigaretje te roken? Ik liep dus naar buiten, maar ook daar zag ik ze niet staan. Weer terug in de woonkamer hoorde ik geluiden uit de garage komen en toen ik daar naar toe liep, hoorde ik duidelijk gekreun. Ik keek voorzichtig de garage in en mijn mond viel open van verbazing.

Mijn vrouw stond licht voorover gebogen en hield zich vast aan de werkbank, ze stond daar met haar benen gespreid en met haar rug naar mijn vriend toe. Ze had haar avondjurk hoog opgetrokken en mijn vriend stond achter haar met zijn broek op zijn enkels en hij beukte stevig op mijn vrouw in. Ze waren als wilden aan het neuken. Mijn vrouw werd geneukt door onze beste vriend, dat had ik echt nooit verwacht.

Er kwam boosheid in me op en ik wou de garage in lopen, maar een gemengd gevoel van opwinding raakte me ook. Ik keek vanuit de hal naar hen. Hoelang ik daar stond te kijken weet ik niet meer, maar hoe langer ik keek, hoe meer de boosheid verdween en hoe meer ik opgewonden raakte. Ik betrapte mezelf er op dat ik daar met een stijve onder mijn ochtendjas stond te kijken. Zonder het zelf te merken speelde ik met mezelf terwijl ik naar hen stond te kijken. Ik zag dat mijn vriend stopte met neuken en mijn vrouw meer naar zich toe trok. Ik vermoedde dat hij aan het klaarkomen was. En ja hoor, hij spoot zijn lading sperma diep in de kut van mijn gewillige vrouw.

Ik zag dat hij langzaam zijn lul terug trok uit mijn vrouw en dat ze zich omdraaide naar hem toe. Ze gaf hem een zoen op de mond en daarna zakte ze naar beneden af en begon ze het laatste restje sperma uit zijn lul te zuigen. Dat liet hij maar al te graag gebeuren. Hij pakte haar hoofd vast en gaf het ritme aan. Na een tijdje kwam ze weer overeind en ik zag dat ze van plan waren om weer naar binnen te komen. Ik snelde het huis in. Daar was het gelukkig niet al te licht zodat ze me nu konden zien lopen. Ik sloop stilletjes de trap op maar ik hoorde hen niet verder komen. Ik dus weer terug naar beneden. Daar zag ik ze beiden op de bank bezig. Onze vriend lag op zijn rug en mijn vrouw zat boven op hem. Nu neukte zij hem. Dit was een opwindend schouwspel. Ik bleef stiekem gluren hoe mijn vrouw zichzelf klaar aan het rijden was op zijn pik en dat maakte me zo geil dat ik al snel zelf klaarkwam en mezelf leeg spoot in een zakdoek die ik gelukkig bij me had.

Ik hoorde mijn vrouw kreunen. Ze zal het niet lang meer volhouden dacht ik. Dus ging ik weer snel naar boven, nu het nog kon zonder betrapt te worden. Het duurde toch nog een dik kwartier voordat ik mijn vrouw de trap op hoorde komen. Wat moet ik nu doen, moet ik er wat van zeggen? spookte het door mijn hoofd. Ze pakte haar spullen en ging zich opfrissen in de badkamer. Geloof het of geloof het niet, maar ik moet al geslapen hebben toen ze weer het bed in kwam, want ik heb er niets van gemerkt.

De volgende dag heb ik er ook nog niets over gezegd. De dag nadat we thuis waren wel, we kregen toen wel wat woorden, maar ze verzekerde me dat het de eerste keer was. Ik zat met een gemengd gevoel, ik zou boos moeten zijn maar was dat eigenlijk niet. Vreemd genoeg had ik het wel opwindend gevonden om mijn vrouw te zien neuken met een andere man. Ik liet het voorval voor wat het was, maar ik kon het toch niet laten om er enkele dagen geleden weer over te beginnen. We hebben namelijk afgesproken om de komende jaarwisseling weer bij hun te gaan vieren en we blijven er ook weer slapen. Daarom dat ik het weer aanhaalde.

Zij zei dat ze het wel als prettig had ervaren, maar dat ze me niet wou bedriegen en het dus echt maar eenmalig was geweest. Maar wil ik dat wel? Elke keer als ik er aan denk, reageert mijn lul weer. Ik haalde het nog een keer extra aan en zei tegen mijn vrouw: “ach als je het nog een keer met hem wilt doen, waarom ook niet, van mij mag je” Nooit zal ik haar grote ogen vol verbazing vergeten. Ze zei niets maar gaf me een hartstochtelijke zoen. Nu ben ik benieuwd wat ze dit jaar gaat doen.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb