Fantas(ie)tische Ilse (ingezonden)

Fantas(ie)tische Ilse. (ingezonden)

Het was een nog wat warme eind zomerdag toen ik naar de stad ging voor kleren. Ik vind ‘t altijd bijzonder opwindend omdat ik nooit ondergoed draag en dus ook die dag niet.

Na al een aantal winkels te hebben gehad en dus steeds meer opgewonden te zijn geraakt (ik laat altijd het gordijntje van het pashokje met zin iets open, in de hoop dat iemand me naakt ziet) kwam ik in een wat kleinere winkel met wat nauwe gangpaden. Het was dan ook vaak in dit soort winkels dat ik “per ongeluk” tegen mensen (mooie vrouwen) aan bots, als ik achter ze langs loop. Het geeft mij vaak een heerlijk gevoel om te weten hoe zacht de vrouw in kwestie haar billen zijn. Ook mag ik graag bij de dames naar hun inkijk gluren, en zo af en toe mompelend “zo zo” of “niet verkeerd hoor” eruit te flappen.

Toen ik deze bewuste winkel in liep viel mijn oog al meteen op een mooie dame voorin de winkel in de hoek. Ze stond met haar rug naar me toe maar ik vond dat ze een hele mooie ronde kont had onder haar mooie blauwe jurk. Ook dacht ik te zien dat ze geen ondergoed droeg net als ik, toen ze voorover boog om wat van een lage plank te pakken. Nadat ze weer rechtop stond liep ik achter haar langs en stootte daarbij met zin goed tegen haar billen aan, ik verontschuldigde mij terwijl ik verder liep. Niet veel later stond ik tegenover haar bij een tafel met kleren en boog ze voorover, waardoor ik kon zien dat ze inderdaad geen bh aan had. Wat een heerlijke inkijk jemig zeg. En wat een heerlijke zachte billen had zij, voor zover ik nu kon oordelen. Even later had ze wat kleren bij elkaar en liep richting kleedkamers. Ik volgde haar niet meteen maar pakte zelf een paar loszittende korte broeken en T-shirts.

Aldaar zag ik dat zij haar gordijntje niet helemaal goed dicht had, waardoor ik kon zien dat ze ook geen string aan had en ik kon dus haar mooie blote billen even bekijken. Hier kreeg ik een stijve van en terwijl zij uit het hokje stapte om zichzelf in de spiegel te bekijken stond ik naakt met me ene zij naar het gordijntje gekeerd, waardoor ze (als ze keek) zowel me kont als harde lul kon zien. Na dit alles liep zij de winkel uit zonder iets te kopen, ik volgde en zag dat ze bij een bushalte ging staan waar ik dan bij ging staan. We stapten beide in de eerste de beste bus die best vol was, waardoor we moesten blijven staan. Nooit erg fijn als het wat warm is, maar ik vind het nooit erg als ik in de bus moet staan, meer kans en mogelijkheden om aan billen te voelen.

Ik stond vlak achter de vrouw in haar blauwe jurk die er geen ondergoed onder aan had. Mijn lul was al wel weer wat slapper geworden, maar was wel goed aan het kwijlen vooral door de gedachten dat ze alleen een jurk aan had en mij mogelijk naakt had gezien. Nu wist ik dat het nog wel even zou duren voordat we bijvoorbeeld op het station aan zouden komen vanaf de halte dat we waren opgestapt en ik hoopte dan ook dat het haar bestemming zou zijn. Toen we al een paar haltes verder waren wist ik dat we zo een scherpe bocht zouden maken en ik ging dus alvast wat beter ervoor staan, zodat ik mijn hand tegen haar billen zou kunnen leggen. De bocht kwam, HOPPA! Daar lag mijn hand op haar rechterbil. Zo bleef ik even staan in afwachting van enige reactie. Toen die uitbleef raapte ik wat meer moed bij elkaar en duwde lichtjes tegen haar bil aan. Weer geen reactie. Nog een keer maar nu wat harder ik kneep nu zowat in haar bil. WOW wat is die lekker zacht, maar toch stevig. Ik stapte zo ver ik kon nog wat dichter naar haar toen en stond nu met mijn hele lijf tegen haar omdat we drie kwart over een rotonde gingen. Zo kon ik over haar schouder in haar jurkje kijken en zag ik haar borsten bij elk hobbeltje en kuiltje in de weg op en neer gaan. Hier werd ik heerlijk hard van, maar nu zou ze het kunnen voelen omdat ik met mijn kruis tegen haar billen aan stond. Ik legde mijn harder wordende lul wat beter in me broek, zodat hij wat beter kon groeien. Vervolgens legde ik mijn hand weer op haar kont waar ik nu over heen ging wrijven.

Omdat de bus ineens op de rem ging staan vielen we iets voorover waardoor mijn andere hand nu om haar middel lag. Ik bood mijn excuus aan zonder haar aan te kijken en ze zei me dat het niet erg was, dat ik me wel aan d’r vast mocht houden als ik daardoor beter kon staan. Dit liet ik me geen tweede keer zeggen natuurlijk en zei dank u wel, het is wel erg druk in de bus niet? Ja best wel, maar met leuke mensen in de bus is het wel te doen. Ik wist meteen dat ze mij daarmee bedoelde, liep wat rood aan en zei dank je wel en dat ik het daar helemaal mee eens was. Toen vroeg ik haar of ze niet iets leuks kon vinden in de winkels. Nee niet echt, in ieder geval geen leuke kleren, jij ook niet vroeg ze? Ik zei dat ik hetzelfde mee maakte. In de tussentijd bleef ik wel over haar billen wrijven.

Zo af en toe ging ik met mijn hand over de rand van haar jurkje en raakte ik haar blote been aan en met mijn andere hand ging ik langzaam omhoog en zei ik haar dat ze een lekker luchtje op had. Ze moest lachen en vroeg of ik dat nog kon ruiken. Ik zei: “nu ik zo dichtbij je sta des te beter” ik hoop niet dat je dat erg vind allemaal? Nee hoor zei ze, ik vind het wel lekker zo allemaal. Ga vooral door, want je vind het wel lekker volgens mij of niet? vroeg ze terwijl ze me ineens in me kruis vast pakte. Ja heerlijk vind ik je. Ik werd erg opgewonden toen ik je in je kleedhokje naakt zag staan, deed je dat met opzet? Ja beetje wel moest ze bekennen, en jij ook? Ja ik deed het met de hoop dat je me zou zien, leek me heerlijk. Nou het beviel me wel wat ik zag, zei ze. Hierop legde ik mijn hand op haar linkerborst en kneep er even in en zei haar, dat ik het erg opwindend vond dat zij net als ik geen ondergoed aan heeft en ik vertelde haar dat ze er erg mooi en opwindend uit zag. Dat geloofde ze wel doordat ze nu haar hand in mijn broek had gedaan en aan mijn harde lul voelde.

Terwijl ik met mijn hand vanaf boven in haar jurkje ging zei ik tegen haar dat ik het ook erg opwindend vond dat ze wat voorover gebogen stond en ik zo kon zien dat ze geen bh droeg en begon ik haar borsten te kneden die ook erg lekkere harde stijve tepels hadden ondertussen. “Kon je ze goed zien toen?”, vroeg ze. Nou ja ik zou het beter hebben kunnen zien als je een witte jurk droeg, maar voor wat ik kon zien, zag het er mooi uit en ik kneep even in haar tepels. Hierna trok ik haar jurkje wat van haar lichaam af om zo een poging te doen haar tieten te bekijken. “Die mag je straks wel even wat beter bekijken hoor”, zei ze. “Oké”, zei ik. We zijn niet ver meer van het station, moet je daar zijn? Waarop ze ja zei. Ze was mij lichtjes aan het aftrekken en ik deed haar jurkje omhoog bij haar kont, zodat haar billen nu helemaal bloot te zien waren. Ook voor mensen achter mij, maar ze liet het wel gewoon toe. Ik zei tegen haar dat ik haar billen echt heerlijk vond. Na dit gezegd te hebben liet ik haar los en ging door me knieën om haar billen eens even beter te bekijken. Ook ging ik aan en tussen haar billen likken terwijl ik even ging voelen hoe nat ze ondertussen was geworden. BEHOORLIJK NAT. Heerlijk.

Ik ging meteen met 2 vingers haar kutje in maar kon er niet al te lang van genieten want ze draaide zich om en drukte me tegen haar aan (nog steeds haar billen bloot) en kuste me op me mond, waarna we onze tongen ook de vrije loop lieten. Terwijl we aan het zoenen waren wat zalig was, wat kon zij zoenen zeg, heerlijk, legde ik eerst weer even mijn handen op haar kont en kneep ik er met beide handen in. Hmmmmm zeiden we beiden. Daarna ging ik nog even met mijn hand aan de voorkant onder haar jurkje en voelde dat ze zich heerlijk glad en kaal geschoren had. Ik zei: “hm das lekker zacht en glad”. Waarop ze dank je wel zei, ik doe altijd me best erop. Dat geloof ik zo, zei ik vervolgens. “Ik zou je zo willen nemen als we niet bijna op het station zouden zijn”, zei ik. “Dan doe je dat toch als we er zijn”, was wat ze erop antwoordde.

Zo gezegd, zo gedaan. We kwamen aan op het station waar we de fietsenstalling in gingen en nog heerlijk hebben staan vrijen. We waren beiden heerlijk naakt, ik had haar jurkje uit getrokken en zij mijn broek en ik mijn shirt. Wat een lekker lichaam, zeiden we tegen mekaar. We vielen in een omhelzing waarbij we aan het zoenen waren en we elkaars lichaam vrijelijk aan het verkennen waren. Ik greep haar weer bij haar lekkere zachte billen en ook haar heerlijke tieten liet ik niet onberoerd, zowel met me handen als met mijn mond. We hebben elkaar heerlijk oraal bevredigd, ik kwam in haar mond klaar wat ze heerlijk doorslikte. En ik had haar op een bagagedrager gezet, zodat ze niet door haar benen zou zakken terwijl ik haar aan het beffen was. Heerlijk met mijn tong over haar klitje op en neer en dan weer heen en weer, vervolgens er op zuigen en zachtjes in bijten, terwijl ik 2 vingers in haar kutje heen en weer liet gaan. Dan draaide ze zich met haar rug naar me toe en boog voorover, waarop ik mijn nog harde lul in één keer bij haar naar binnen stootte en ze er een gilletje uit gooide. Na haar een tijdje heerlijk zo op z’n hondjes genomen te hebben kwam het punt dat ik bijna weer zou klaar komen, maar ik mocht wel gewoon in haar komen zei ze want dan kon zij daar lekker op klaar komen wat ook gebeurde.

Terwijl we stonden bij te komen besloot ik toch dat ik haar moest vragen waar ze me bekend van voor kwam. Ze zei hetzelfde gevoel te hebben en stelde zich voor als Ilse. Toen klikte het. Ik zei: “hoi Ilse ik ben Tazzmin”. Na wat ongeloofwaardige blikken en kreten, barsten we in lachen uit en herinnerde ons dat we nog steeds naakt in de fietsenstalling stonden en dus werd het besluit genomen om onszelf aan te gaan kleden. Tegelijkertijd wat vragen stellend zoals, wat kom je hier in de stad doen en ben je hier wel eens vaker. Ja ik kom hier wel vaker maar jij dan Ilse, nee ik niet we zijn in de omgeving op vakantie en had besloten om even alleen te gaan winkelen. Oh dus Moniek is ook hier in het noorden. Ja inderdaad. Nou wat leuk joh. “Nu we het daar zo over hebben, ik moet maar weer eens naar haar toe”, zei ze. “Ja is goed joh, doe haar de groetjes van me en misschien zien we mekaar nog eens weer. “Ja wie weet, misschien ons beide of mij alleen of alleen Moniek…”, zei ze. “Zou ik niet erg vinden in welk geval ook…! ”, zei ik daarop.

“Dank je wel voor vanmiddag, het zal me nog lang bij blijven en ik denk dat mijn wederhelft hier ook wel wat nat van zal worden als ik haar hier over vertel”. “Als je wilt mag jij of zij me dat wel vertellen, daar ben ik erg benieuwd naar, hihihi. We namen nog afscheid met een dikke stevige tongzoen waarbij ik nog eens even goed in Ilse haar billen kneep, extra herinnering zei ik tegen d’r.

 

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb