Even wegdromen.

Het was een gure dag. De regen kletterde tegen de ramen van het huis en het was gewoon donker buiten. Het was typisch weer om een vrije dag te nemen en thuis te blijven met een goed boek en een kop dampende chocolademelk. Ik had me heerlijk geïnstalleerd op de bank en las een boek. Mijn man was nog niet thuis van zijn werk maar kon elk moment binnenkomen. Ik las een erotisch boek. Het ging over een man en een vrouw die elkaar hadden ontmoet bij een bushalte, oog contact hadden gehad en voelden dat ze tot elkaar aangetrokken waren. Ze hadden alle twee zin in meer.

Zoiets had ik jaren geleden ook mee gemaakt, mijn gedachten dwaalden af naar die vreemde ontmoeting. Het was toen hoog zomer. Ik had een kort dun zomerjurkje aan. Toen ik hem zag wist ik het meteen: ik ga hem verleiden. Alleen al bij de gedachte daaraan werd ik nat in mijn kruis. Natuurlijk kon ik niet te hard van stapel lopen. Stel je voor dat hij er niet “voor in” was. Hij had een lieve zachte stem, die me waarschuwde toen de bus kwam. Ik ging voor hem de bus in, waardoor hij in de gelegenheid was heel even onder mijn jurk te kijken toen ik de trede opging. Wat hij precies kon zien wist ik niet, maar ik voelde heel even zijn hand mijn benen aanraken. Verlegen ging ik verder de bus in en ging zitten. Hij kwam naast me zitten, quasi ongeïnteresseerd. Toen de bus een scherpe bocht maakte en ik flink tegen hem aanleunde, zag ik echter in zijn ogen dat hij naar me verlangde. Tegenover ons zat een jong stel dat ons stilzwijgend opnam. Ik keek uit het raam en plotseling voelde ik zijn hand op mijn knie rusten. Het wond me op. Zijn hand ging verder naar boven naar mijn dijbenen. Daar bleef zijn hand even rondcirkelen en vervolgde toen zijn weg richting mijn kruis. Dat was een grote verrassing voor hem: ik had geen slipje aangetrokken. Hij schrok even en trok zijn hand weg. Het stelletje tegenover ons bleef naar ons kijken, maar ze gaven geen commentaar.

Het was alsof zij het allemaal heel gewoon vonden. Om hem duidelijk te maken dat ik graag door hem aangeraakt wilde worden legde ik mijn benen over de zijne. Mijn hoofd leunde tegen zijn schouder en ik kreeg het onweerstaanbare verlangen om hem in zijn nek te zoenen wat ik prompt deed. Hij reageerde zoals ik gehoopt had, nam mijn hoofd tussen zijn handen en drukte zijn lippen op mijn mond. Mijn mond ging een beetje open en mijn tong speelde met zijn tong. Brutaal legde hij zijn hand op een van mijn borsten en kneep speels in mijn tepel. Wat werd ik geil! Ik vergat wie er allemaal in de bus zaten en legde mijn hand op zijn kruis. De bobbel die ik voelde verraadde zijn verlangen naar mij. Heel voorzichtig opende ik de rits van zijn jeans en kroelde met mijn vinger door zijn schaamhaar. Daar voelde ik plotseling zijn eikel, heel vochtig. Mijn hand gleed zijn onderbroek in en ineens had ik een geweldig grote lul in mijn hand. Mijn hart bonsde alsof het uit elkaar zou klappen. Mijn kut was nat, klopte en tintelde van verlangen.

Zonder dat we het gemerkt hadden was de bus bij het eindstation gearriveerd. Alle passagiers en de chauffeur waren uitgestapt, behalve het jonge stel tegenover ons. Die bleven als gebiologeerd kijken. De voor mij onbekende man pakte mijn hand uit zijn broek en legde die op mijn eigen borsten. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was begon ik mijn borsten te masseren. Om ze meer ruimte te geven knoopte ik mijn jurk voor een groot gedeelte open. Mijn tepels waren keihard. Ik legde mijn hoofd achterover tegen de bank en wachtte op wat er verder zou gebeuren. Terwijl ik mijn ogen sloot voelde ik een warme mond op mijn borst. Tanden beten heel voorzichtig in mijn tepel en een hand streelde mijn buik. Mijn benen werden gespreid en een andere hand raakte mijn drijfnatte kut aan. Ik kreunde zacht van genot. Een vinger zocht zijn weg naar mijn kut en drong naar binnen. Mijn jurk werd langzaam helemaal uitgetrokken en ik voelde zijn inmiddels bijna naakte lichaam tegen het mijne. Zijn brede borstkas raakte mijn borsten aan, zijn tong gleed over mijn lichaam, steeds lager, bleef bij mijn navel even rusten en vervolgde zijn weg naar mijn kut. Een gloeiend hete tong maakte dat ik naar adem snakte. Mijn kut werd gelikt en gezogen als nooit tevoren. Ik spreidde mijn benen zover ik maar kon.

De man verstopte zijn hele gezicht tussen mijn benen, bewerkte mijn clitoris als een violist zijn snaren en dreef ondertussen zijn vinger in en uit mijn kut, waarna hij ze zelf aflikte. Als hij door zou gaan met dit spelletje dan zou ik binnen een minuut al klaarkomen. Daarom sloot ik mijn benen en maakte hem duidelijk dat hij nu aan de beurt was om te genieten. Zijn onderbroek was veel te klein geworden voor zijn ontzettend grote lul. Uit met die broek dus! Tergend langzaam likte ik zijn dijbenen, zijn liezen en toen zijn ballen. Hij kreunde van genot. Zijn ballen waren prachtig. Niet te groot, niet te klein. Compact van formaat en voelden heel stevig aan. Toen ik zijn ballen een goede beurt had gegeven likte ik heel voorzichtig maar beslist zijn eikel. Zijn geile voorvocht was in overvloed aanwezig en smaakte aangenaam. Ik nam zijn lul in mijn handen, stopte hem toen zover als ik kon in mijn mond. Wauw, wat een dikke paal had hij! Zijn pik werd door mij gepijpt zoals ik nog nooit iemand gepijpt had. Steeds harder en steeds groter werd zijn lul en mijn geilheid was bijna beestachtig. Toen werd ik zachtjes opgepakt en languit op de bank gelegd. Hij pakte zijn lul beet en plaatste hem voor mijn wijd open staande kut. Zijn eikel ging voorzichtig bij me naar binnen en toen weer eruit. Toen voelde ik zijn eikel een stukje dieper naar binnen gaan totdat hij er tenslotte tot aan zijn ballen toe in zat. Zijn lul was groot, heet, zacht, hard. Mijn kut was drijfnat, verlangend naar zijn pik, naar zijn tong.

Hij neukte me zacht, dan weer hard, dan weer zacht en weer hard. Ik werd wild van verlangen. Hij draaide me om zodat ik op mijn knieën kwam te zitten en duwde zijn lul van achteren in mijn kut. Zijn ballen kletsten tegen mijn kont wat mij nog meer opwond. Wat een geweldige belevenis! Toen stopte hij en ging zelf languit op de bank liggen, hij vroeg of ik op hem wilde gaan liggen met mijn rug op zijn buik. Ik voldeed aan zijn verzoek. Het stelletje wat naar ons keek was inmiddels ook niet meer passief. Hij had zijn lul uit zijn broek gehaald en was druk aan het masturberen. Het meisje had haar rokje uitgedaan en zat met haar hand in haar kruis haar kutje te vingeren. Ook zij gingen helemaal op in ons spel, ze bleven kijken. De lul van deze onbekende minnaar gleed als vanzelf in mijn soppende kutspleet en ik kon nu zelf mijn clitoris masseren. Wat een heerlijk gevoel was dat om een lul in mijn kut te hebben terwijl ik mezelf kon vingeren. Ik draaide met mijn kont. Ik speelde met mijn borsten. Ik voelde aan zijn ballen. Ik gleed van hem af, nam opnieuw zijn lul in mijn mond en zoog eraan. Ik proefde zijn geil en ik proefde mijn eigen geil. Ik nam zijn beide ballen in mijn mond, likte zijn spleet naar zijn anus en stak mijn tong naar binnen. Ik hoorde hem kreunen. Mijn tong werd vervangen door een vinger die ik langzaam in zijn kont duwde. Daarbij hield ik niet op met pijpen. Ik likte van zijn stam naar zijn eikel en weer terug, in lange vochtige halen.

Daarna ging ik op hem zitten en liet ik zijn lul opnieuw in mijn kut verdwijnen. Ik reed op hem. Eerst langzaam en toen steeds sneller. Hij trok me naar boven zodat ik met mijn kut boven zijn mond kwam. Hij stak zijn tong diep naar binnen, likte mijn schaamlippen, beet in mijn clitoris en neukte me tenslotte met zijn neus. Hij begroef zijn hele gezicht in mijn onderlijf. Zijn gezicht plakte van mijn sappen, ik was helemaal van de wereld door de opwinding. Hij legde mij opnieuw op mijn rug, ging zelf op zijn knieën voor me zitten en dreef zijn lul weer in mijn kut. Mijn benen werden langs mijn nek gelegd zodat hij zelf goed kon zien hoe zijn pik in mijn kut verdween. Toen kon hij zich niet meer inhouden en ik voelde hoe hij zijn geile hete zaad in me liet vloeien. Zijn pik klopte in me, ik hoorde zijn hart bonzen en hoorde mezelf kreunen van genot. Hij gleed van me af, legde opnieuw zijn hoofd tussen mijn benen en werkte twee vingers in mijn natte met zaad gevulde kut. Zijn tong likte en beet in mijn clitoris en terwijl hij me vingerde en befte kwam ik tot een hoogtepunt. Het stel tegenover ons kreunde en we zagen hoe het meisje eveneens kronkelend klaarkwam en de jongen zijn zaad over haar borsten spoot.

Ik hoorde de deur opengaan. Het was bijna zes uur. Mijn man kwam thuis. Het was tijd om te gaan koken. Mijn man kwam naar me toe en gaf me een kus. Zoals gewoonlijk pakte hij even mijn borsten vast en kneep er zachtjes in. Hij vroeg of ik me nog vermaakt had op mijn vrije dag. Ik gaf hem een zoen en plaatste zijn hand op mijn drijfnatte kruis. Hij keek verbaasd, tilde me op en nam me mee naar de slaapkamer. Daar vertelde ik hem mijn opwindende verhaal en hij neukte me als nooit tevoren. Nu wil hij dat ik dit weer een keer ga doen. Hij verwacht dus dat ik me laat neuken door een vreemde man. Of ik dat ga doen voor hem, ik dacht het niet, maar voor mezelf ga ik het zeker proberen te realiseren. Is hij ook weer blij.

Beoordeel dit verhaal

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb