Even wat drinken

Even wat drinken.

Ik heb besloten om even in de stad te gaan kijken wat er te doen is. Ik zit rustig aan de bar wat te drinken als een koppel, ik schat iets ouder dan ik de bar binnenkomt. Automatisch kijk je toch even. Er is plaats genoeg, en gek genoeg gaan ze naast me zitten. We begroeten elkaar. Ze bestellen wat te drinken. Er is niet veel te doen he, zegt de man van het koppel. Nee, het is wel heel erg rustig, maar wat niet is kan nog komen, zeg ik. We wachten af. En ja we wachten inderdaad nog even af. We raken in gesprek over van alles en nog wat. We drinken wat, ik kijk op de klok, het is bijna 2 uur verder en nog steeds is het wel heel erg rustig. Nou, ik denk dat het zo blijft als het nu is, heel erg stil. Ja, het is nu niet bepaald druk. Ik zie ook weinig mensen op straat, zegt de man. Ik heb het eigenlijk wel gezien, drink mijn biertje op en dan ga ik naar huis toe. Wij hebben eigenlijk dezelfde plannen. Heb jij al plannen gemaakt voor straks. Ik niet, antwoord ik. Lijkt het je leuk om met ons samen nog een afzakkertje te nemen? Kan ik eigenlijk wel doen, thuis ben ik ook maar alleen. Niet dat ik dat erg vind. We rekenen af en verlaten het café.

Na enkele minuten lopen komen we aan bij hun huis. De deur wordt geopend en gezamenlijk stappen we naar binnen toe. We zitten tegenover elkaar en maken nader kennis. We praten over verschillende onderwerpen en drinken wat. De sfeer in huis is gezellig. Maar wat we eigenlijk nog van je willen weten, en je hoeft er geen antwoord op te geven, maar eigenlijk waren of zijn we op zoek naar een derde. Een derde, vraag ik. Een derde, en dan het liefst een persoon die het geen probleem vind om zowel met haar als mij het bed in wil duiken. Oké, duidelijke taal. We schrikken je toch niet af, vraagt zij? Nee hoor, alleen had ik dit niet verwacht. Hoe denk je over biseksualiteit? Ik denk even na, ik vind het geen probleem dat is iets wat ieder voor zichzelf uitmaakt, een gevoel. Maar jij dan? Ben je hetero of ook geïnteresseerd in zowel mij als haar? Ik vind wel dat je een mooie vrouw hebt. En ja, hoe zeg ik dat, jij ziet er ook niet onaardig uit. Dus je zou er geen probleem mee hebben? Ik heb wel wat ervaring met mannen, maar niet erg veel. Geen probleem voor ons.

Ik had haar al beter bekeken in de tussentijd. Een mollige dame, een redelijk gevuld bloesje. Hij ouder dan haar, en ook ouder dan ik, slank, misschien wel wat mager. Omdat we tegenover elkaar zitten zie ik hoe zij haar bloes verder opent. Ze trekt haar bloes open en ik kan haar borsten in haar bh zien. Hij pakt haar bh bandjes en schuift deze naar benenden. Haar borsten komen tevoorschijn. Mooi he? Ja, dat ziet er goed uit. Het duurt niet lang en dan trekt hij zijn shirt uit en zij alles op haar slip na. Wil jij je voor ons uitkleden? Ik sta op en langzaam trek ik alles op mijn onderbroek na uit. Doe die ook maar uit, we willen zien wat we in de kuip hebben. Ik stap uit mijn onderbroek en mijn inmiddels harde pik staat recht vooruit. Mmmm, je ziet er goed uit. Speel eens met jezelf, we kijken graag naar een ander. Ik pak mijn pik beet en begin langzaam te trekken. Ik sluit mijn ogen en geniet van het idee dat twee mensen me bekijken. Als ik mijn ogen weer open zie ik het stel naakt op de bank zitten. Hij speelt met haar borsten en zij speelt met zijn pik. Kom eens voor ons staan! Ik sta op en neem enige stappen. Als ik voor hun sta, grijpt hij naar mijn zak en voelt aan mijn ballen. Zij streelt mijn pik. Ik voel zijn handen op mijn heupen en wordt zijn kant op gedwongen. Als ik voor hem sta voel ik hoe zijn lippen om mijn pik heen sluiten. Zacht en liefdevol begint hij mij te pijpen. Zij is opgestaan en achter me komen staan. Haar hand speelt met mijn zak, knedend en trekkend. Fijn, vraagt ze. Ja heerlijk. Dan wordt mijn zak plotseling hard naar achteren getrokken. Ik wil meegeven, maar dat kan niet. Hij bijt in mijn pik dus ik moet wel blijven staan. Gemeen he! Ja maar niet verkeerd. Voor hun is dat waarschijnlijk het teken waar ze op hebben gewacht. Kom mee! Ik volg hun. Als we de trap op lopen grijpt ze naar mijn pik en trekt ze me eigenlijk de trap op.

Op de slaapkamer aangekomen wordt ik onmiddellijk naar het bed gedirigeerd. Ga jij maar eens op je knieën op het bed zitten. Ik voldoe aan hun wens en wacht op mijn knieën gespannen af. Ron en Eva bekijken me. Laten we hem blinddoeken om het spannender te maken, zegt Eva. Ron pakt een blinddoek en doet deze bij me om. De wereld om me heen veranderd in duisternis. Zo, dat is beter, mondje open en pijpen! Ik voel Ron zijn pik tegen mijn mond. Ik open mijn mond en neem zijn pik in me. Ron beweegt langzaam, mijn tong bespeelt zijn eikel. Eva is schijnbaar achter me komen zitten, want ik voel een vinger mijn gaatje masseren. Langzaam duwt ze een vinger naar binnen toe. Niet onaangenaam denk ik. Ik bedenk me eigen dat ik nu als een slet behandeld wordt. Ron die zich door me laat pijpen en Eva die mijn kont aan het vingeren is. Dan voel ik iets koels op mijn kontje lopen. Zo, eens kijken wat je hebben kan. Mijn gaatje wordt goed ingesmeerd. Schijnbaar is alles naar wens. Ik voel hoe iets tegen mijn gaatje aangedrukt wordt. Langzaam wordt het opgerekt. Genot maakt plaats voor een lichte pijn, maar ik kan het hebben. Past het wel, vraagt Ron. Ik denk het wel, trouwens het zal wel moeten. Hij kan toch geen kant op! Ron pakt mijn hoofd beet en beweegt ritmisch mijn hoofd heen en weer. Tegelijkertijd voel ik dat Eva meer druk zet en langzaam wordt ik van achteren genomen door haar. Kijk, ik zit erin, hij kan dus net zoveel hebben als jij. Nou neuk hem dan zegt Ron. Eva begint me te neuken. Eerst langzaam, waarschijnlijk om de boel te laten wennen en op te rekken. We hebben hier goed aan gedaan om hem mee te nemen. Net een slet, zegt Ron. Ja eentje die we kunnen gebruiken. Je gaat toch niet in zijn mond klaarkomen? Nee, als hij jou kan hebben, dan moet hij mij ook kunnen verdragen. Ja, dat zal zeker moeten. Ritmisch wordt ik nu door Eva geneukt en met hetzelfde ritme pijp ik Ron.

Kom we verwisselen van plaats. Hij mag me nu klaar likken, dan kan jij hem neuken en zijn kont volspuiten. Ik blijf zitten zoals ik zit en Eva en Ron verwisselen van plaats. Ron gaat je nu neuken, maar voor de veiligheid voor ons allemaal wel safe, dus je hoeft je niet druk te maken. We willen wel gezond blijven he! Mijn blinddoek gaat af, Eva komt voor me zitten en spreid haar benen. Ik kijk haar aan, ze pakt mijn hoofd en duwt deze tegen haar poes aan. Ik begin haar te likken. Ze houdt haar poes open zodat ik goed met mijn tong haar klit kan likken. Ondertussen is Ron bezig mijn gaatje te masseren. Ik voel zijn pik tegen mijn gaatje aan drukken en langzaam dringt zijn pik naar binnen toe. Als hij er helemaal in zit wordt ik bij mijn heupen beetgepakt. Ritmisch beweegt zijn pik op en neer. Ik blijf Eva door likken. Ja, ga door, dan laat je me komen zegt ze. Ze kreunt en ik hoor aan haar stem dat ze op het punt staat te komen. Ik voel haar nat worden. Ik lik al haar vocht op. Mmmm, heerlijk. Een schreeuw, ze komt klaar, haar handen duwen mijn hoofd nu strak tegen haar poes. Ik blijf haar likken, mijn tong cirkelt draaiend rondom haar klit.

Ze laat me los. En gaat op haar knieën zitten. Ze schuift wat op totdat ze naast me zit. Ik voel hoe haar hand naar mijn pik grijpt en ze begint me af te trekken. Ja trek hem af, terwijl ik hem neuk zegt Ron. Eva begint me nu sneller af te trekken. Ook Ron voert het neukritme op. Hij hijgt. Kom maar klaar schatje, spuit alles in zijn darmen, zegt Eva. Ook ik kan me niet bedwingen. Eva trekt snel door. Ron, hij gaat komen, ik voel zijn pik nog harder worden. Een heerlijk gevoel gaat door mijn lichaam als ik klaar kom. Niet veel later komt Ron klaar.

Gezamenlijk liggen we op bed, nagenietend van het spel. Een spel wat hun bepaald hebben. Zou je dit vaker willen doen met ons? Jawel hoor, het geeft me een heerlijk gevoel als ik door jullie gebruikt wordt, om het zo maar te zeggen. Ja de volgende keer gaan we je zeker weer gebruiken, alleen dan willen we je nog harder aanpakken. Maar wees gerust, niets wat je niet wil en natuurlijk ook weer safe.

Beoordeel dit verhaal.

Bekijk resultaten

Maak jouw eigen website met JouwWeb